Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2022 21:54 - ЗИМАТА НА 1932/33 г, ПРОРАБОТКАТА НА СТАЛИН "ГОЛОДОМОР!"
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2831 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 06.11.2022 23:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     
               ЗИМАТА НА 2022/23 г, ПРОРАБОТКА НА ПУТИН  "СТУДОМОР?

     Защо ли Путин реши да унищожи преди настъпващата зима енергийната система на Украина? Сталин искаше да умори украинците с глад. През зимата 1932/1933 г. загинаха между 3 и 7 млн. души. Но пък се роди героят Павлик Морозов. Издал баща си, че е скрил торба жито, убили баща му, дядо му убил Павлик. 
     Дали пък сега Путин не иска да стори същото, но новыви способами - да умори украинците от студ, а липсата на ток, означава и липса на вода? 
     Интелектуалците имат други важни теми, тази за тях е побочная и я отминават.  Кой ще спре този изрод? 


             
                               image

    Двама герои. Левият - свалил южнокорейския пътнически Боинг, десният - свалил Боинга с холандските младежи по пятя им за Малайзия. 

image

 Жертви на Голодомора през зимата на 1932/33 г. пред кладбището и църквата. Непогребани...

image

Жертва на войната на Путин срещу Украина. Деветгодишната Саша с откъсната ръка от куршум, който първо убива баща й, управлявал семейната кола. Майка й остава незасегната от стрелбата на джелатите. И докато бъде жива ще се грижи за момиченнцето си, превърнато от този изрод в инвалид...




Гласувай:
5



1. gardener - Ето един коментар.
15.11.2022 09:03
С риск да стана досаден. Раните на човечеството в глобален план зарастват и не предизвикват отклик у народите. Напротив, чуват се призиви за "възраждане" на фашизма, като комунизмът да е умрял или по-хуманен. Нашите друзя, обаче ще кажат, че тези тела им напомнят на телата в концлагерите и ще започне една страшна борба, кой е по-хуманен - Сталин или Хитлер. Когато има две злини, които на практика правят едно и също в името на кухи фразеологии или философии, малкият човек(каквито сме повечето хора) не може да избере страна, защото му се предлага някаква неясна трета група, а третата група е на твоята и моята - нашата действителност, а всички в действителността са обречени да я изменят, ако са несъгласни или подържат и развиват, ако им харесва. Тези - недоволните, имат три отрицания и между трите избора се насочват към най-близкия им, нали сме "братя" с Русия и дължат всичко, което са на тази държава. За това и гладоморът не им е на дневен ред, те имат концлагерите на Химлер. Тези с доволните и успешни съдбини, които произтичат от руската черга - много трудно стават анти на комунизма(щото са прости като порядък в мозъка), единици са истинските българи, били комунисти и станали демократи - "искрено и лично", благодарение на сблъсъка си с другарите и свинската култура, която са били заставени да приемат и да се русифицират винаги идва момента на опомняне. Не отричам, че в Русия има култура и знания, свестни хора и добри, напротив има, но те в момента са със запушено гърло на фона общия крясък на милитаристите - фашисти. А сталинизмът е в групата на на най-долните, най-мръсните и гадните изроди в тази държава, за тях България е ненаказан фашист. Гледах НОД-овското движение, познавам в детайли НОД-овци, това са същите копекинци - бедни, необразовани, прости и платени изроди, платени от задкулисието в Русия и дори тук същото задкулисие плаща на такива като копейкинци. За това българите трябва да са против всякакви прояви на тези скелети, възкресени с парите на Мордор в Родината ни. Ако съм се изказал с нещо повече, извинявай.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12281983
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930