Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2022 21:16 - ПРЕЦЕНКАТА НА ПОЛИТОВЕДИТЕ, ЧЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ НЯМА ПОБЕДИТЕЛ, НЕ Е ИСТИНА !
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1840 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 08.10.2022 21:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ПРЕЦЕНКАТА НА ПОЛИТОВЕДИТЕ, ЧЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ НЯМА ПОБЕДИТЕЛ, НЕ Е ИСТИНА !

    Победител има и това е националният предател Румен Радев. Чрез офицера си за специални поръчки Светослав Трифонов,  на три пъти той провали парламентрните избори в България и я управляваше, управлява и сега чрез назначено от него правителство. Министрите му и биринджиминистърът му са от президентската администрация, по моето мнение откровени задкулисники. Говорим задкулисие, понимаем Радев, говорим Радев, понимаем задкулисие. Говорим президентство, понимаем отдел на ФСБ в България.

    Дошъл на власт след разработка на генерала от ФСБ Решетников, избран с гласовете от БСП, Радев работи като клонинг на Путин в страната ни и троянски кон в ЕС и НАТО.  С дейността си той /според мен/ има приказ да руши страната ни като разединява хората и противопостамя институциите с цел да внесе разкол между страните членки на ЕС и да дестабилизира България до степен на основата на която и на простащината, която го харесва и избира да  постигне промяна на стратегическия курс на страната ни и връщането й в орбитата на ОНД. Най-прекият път е президентска република начело с него.

    Дейността му и умението му да повежда тази линия са завидни. Той противопостави хората, като ги раздели на сити и гладни, потивопоставя институциите, подкрепя Путин във войната му срещу Украина и постепенно налага нова форма на управление на страната- псевдопрезиднтска република, която да се управлява не директно от президента, както настоява от ТВ 7/8 офицерът му за специарни поръчки, Трифонов, а чрез правителство, което той назначава и му дърпа конците и юздите.

   Това води до отвращение на хората от политиката, на изборите се явява само на твърдият електорат. Неучастието в изборите води до изкривяване на вота, резултат на гласовете на твърдите ядра и на платените гласове. Това е добре за Радев, който така има възможност да заобиколи нагласите на хората в страната ни за членство в ЕС и НАТО и да промени стратегическия ни курс, връщайки ни обратно в ОНД. Съгласно допитване към 80% от българите искат съюз със ЕС и членство в НАТО и 20% връщане към ОНД. Съществува опастност малкото гласували да доведат до промяна на геостратегическата линия, което няма да се  одобри от хората и ще предизвика нова национална катастрофа, като тази с референдума през 1944 г. и новите референдуми в Украина.

   Истината е, че Радев спечели за четвърти път и тези парламентарни избори. Не само това, той натътрузи още една своя партия в Парламента, Български възход, начело с възпитаник на президентството за което подчертах, че Радев го ппревърна в отдел на ФСБ в България. Нрочно не отбелязмач, че шефът на тази партия има излъчване на шкаф за обувки.

   Възраждане са сащо негови хора, които засмукаха електората на ИТН. Подозирам програмно прехвърляне на гласове от ИТН към Възраждане. Те са продукт на политически инженеринг, заемащ нишата на изхвърлените като употребен тампон от политиката активники на ИТН. Има промяна обаче, Копейкин се командва лично от Путин според мен. Че ще работи за каузата на Радев – дестабилизация в една отделна страна, това е ясно. Така бе и с комунизмът, който трябваше да победи в една отделна страна, а всеобщата му победа трябваше да обхване всички страни в света. Някога комунизъм, днес  дестабилизация. Светът ще върши, идиотите – не!

  За президента ще работи също БСП, като силата на шефката им идва от Путин. Тя се явява негова офицерка за специални поръчки в управлението на страната ни. Тя въртеше на малкия си пръст Кирчо Секса и останалите министри, на първо място нещастниците от ДБ, въздуси под налягене с електорат интелектнтичките на България /б. м. недоклатените или въобще непоклащвани дами с претенции, че са небоклучки/  

  ДБ че са хора на президента се вижда от разпечатките при гласуванията – нито веднаж те не са гласували различно от БСП в парламента или в правителството, когато са били там на длъжност фигуранти.

   ПП е също президентова партия. За нея въведоха хората в заблуждение, че е продукт на Америка, но е точно обратното – тя е продукт на някогащната ДС. Правят зингшпили, че се карат с президента, но това е заблуда. Номерът с Рашков показва, че те са плод на задкулисието, което сега яха Радев.

   Всичките беди, които сполетяхяа страната ни идват от злото, което се настани в нея, президентът Радев. Сега се прави на загрижен, че политическите партии отново чертаят червени линии, путканва ги да се обединят. Не е възможно след това разделение между тях, за което причината е самиат той. Това обаче го устройва в стремежа му да настоява за президентска република, но не директно, а чрез офицера му за специални поръчки Трифонов и от една недоправена, мисля че я готвят за конституционен съдия, Митева, която пледира не за 100 % президнетска репубрлика а 50 процентова. Простащините на Радев. И така ще бъде до последия му ден като президент, но времето е достатъчно дълго да счупи страната с простщините си. Силата му е Путин, но Путин всеки момент олигарсите ще го нановичокват, гръмнат или сменят, защото съсипа Империята на злото. Трябва да си ужасно тъп  за да не осъзнаваш това, трябва да си кръгъл идиот да пледираш за избиване на украинците от Путин зад паравана на пацифизЪма и на твърдението, че не помагайки на Украина войната по-бързо ще свърши.

   Лошото е, че има хора, които не осъзнават това, вярват му, а някои и се вдъхновяват от президента ни, ще посоча двама – Слави Василев, който го одобрява дори когато съгпеши и Цветислава Гълъбова, която го преоткрива и химнослови в разни предавания.

  Радев вреди на имиджана сраната ни пред културните държави на Европа и ни приближава по морал към гърците и кипърците, които одобряват войната на Путин в Украина. Заслугите му в България да има Путин толкова подержники и подкрепники на тридневната специална операция в Украина са вдеобъемляющие. Той надмина и етническия ром, Орбан. Това са двамата, които се скриха след като Путин извърши мобилизация и втори път отказаха морална подкрепа за Украина, като я предложат за член на НАТО.

   Този постинг ще има продължение, в което ще се спра на парламентарно представените партии, които няма да успеят да изберат дори председател на НС, а какво остава до  бюджета и другите неотложни държавни неща.

   Скапа държавата ни този президент, но никой от политпроститутите, които разясняват хала ни или пък политразпоретините не споменават за истинскта причина на случващото се в страната ни. Вместо разумни дела – трифоноворадева простащина смазва страната ни...


image

Свети пречист Бащицо! Не се давай на укрофашистите, оти паднеш ли от власт, и зад сцената няма да има място за мен. Ще дойда при патриарх Кирил да ме пречисти.
Вперед, победа близка!





Гласувай:
4



1. schumpov - По стародевна комунистическа п...
08.10.2022 22:47
По стародавна комунистическа практика- колкото по-зле, толкова по-добре. От създаването си до ден днешен партията на комунистите воюва с българския народ за унищожаването на държавата България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12286492
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930