Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2022 09:41 - КРАЯТ НА ПУТИН Е БЛИЗО!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3947 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

АКТУАЛИЗИРАНИ ВЕРСИИ НА ВОЙНАТА НА ПУТИН СРЕЩУ УКРАИНА

 

    Ясно е, че Путин не може да покори Украина с военни средства. Поради тази причина той промени тактиката и премести ударението от военните действия върху тероризма. Чрез ракети по цивилни обекти – жилищни сгради, училища, болници, театри и др. той започна терор над украинците. И това няма да му помогне. Затова фронтът бе прехвърлен върху сделките с газ с Европа, от които Путин е зависим, но той е в цугцванг и няма разумно решение. Сега разчита на неприятностите и неудобствата, които ще причини на европейците, та да излезат те на протести и войната в Украина да приключи в негова полза. Надеждата му е също така този газов терор, с който ЕС ще се справи, да причини напрежение между отделните страни и ЕС. За тази цел вече е наактивиран Орбан, който плаши  ЕС с вето върху Решенията му, както Нинова плашеше с оставка, а също и нашият пРезидент, комунистите в Чехия, които са доста многобройни, а също и тези на територията на бившата ГДР, в Полша Качински, който иска репарации от Германия.  Още при строежа на газопроводите от СССР, прословутата сделка Газ-тръби, която се осъществи по време на виетнамската война, Европа бе предупредена от Америка:

   Кранчето остава в Москва! Внимавайте.

   Това предупреждение бе пренебрегнато, дори се  построиха нови газопроводи, цитирам само Северен поток – 2 и едно име, Шрьодер.

   За укрепване на позицията на Путин срещу Украина мащабите на хибридната война срещу страните, протовопоставящи се на агресията на Путин са небивали. Всички социални мрежи са пълни с поръчкови статии, имащи за цел да манипулрират простащината. Такива са и рекламите по телевизията, в една от която се твърди, че на тези избори ще се направи много сериозен избор, изток или запад. Твърди се още, че Путин твори ценностите, а Западът ги руши. В тази битка, основана на фалшиви новини, дезинформация и пропаганада бе включен и митпополит Николай / б. м. нашият Гундяев/ готвен за патриарх. Ако това стане, той ще превърне нашия Синод в още един отдел на ФСБ в България, както Радев направи с президентството.

   Изказвам лично мнение, моята гредна точка:

   Световното зло в момента е Путин, който трови живота на цяла Европа и не само на нея. А нашият център на злото е троянският кон на Путин в България, Радев. Ще приложа и мотив, изказване на Радев за Крим:

  Чий ще е Крим, ако не руски.

   Само че Радев не осъзнава, че Путин скоро ще бъде изходен от политическата сцена, а той като да си прави сметката, че ще превърне България в президентска република с него начело, а Путин след промените в Конституцията на Русия ще е президент до 2034 г. И ще зауправляват заедно.

image





Гласувай:
8



1. morskipesni - Вл Владимирович, международен Герой и Руски Обединител
08.09.2022 09:51
довършва Делото на Живота си пред Олтара на Русия. Лайте, но няма да помогне много.
цитирай
2. rosiela - Коста,
08.09.2022 10:01
а дано! Златни ти уста.
цитирай
3. gardener - Браво, приятелю незнаен
08.09.2022 12:17
Добър анализ за случващото се, анализ, който няма да прочетем в нашите доминирани от червени гниди медии. Нещо подобно пиша и аз от тази сутрин, бъди здрав!
цитирай
4. vmir - Дядя путя е надеждата на света https://www.youtube.com/shorts/JEdgO5h7cSE
08.09.2022 12:52
Само той може да превърне невежеството в сила, мирът във война и свободата в робство, а ако се наложи и обратно. Защото той не може да бъде разбран с ум и затова трябва да му се вЕрва. Той е властелинът на ценностите, и затова само той трЕбе да казва кое какво е. Най-неопровержимите му ценности са ракетите, бомбените килими, изгорената земя и смъртта. Те са предназначени да разпространят неговата щедрост над всички, които не са достатъчно умни да му повярват и да ги освободи от робството на глупостта.
Дядя путя трябва да бъде поставен в клетка и да бъде показван по площади и пазари , за да убеждава минаващите, че е единственото им спасение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12300439
Постинги: 4573
Коментари: 10802
Гласове: 18380
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930