Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2022 09:00 - ОТВОРЕН ПОСТИНГ ДО Г/Н КОЛЕВ:
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1495 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 22.08.2022 09:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                                          ОТВОРЕН  ПОСТИНГ  ДО  Г/Н  КОЛЕВ:

                                                                            Уважаемий, Г/н Колев,

   Откакто чета Александър Дугин - идеологът на Путин -  се опитвам да разбера величието на руската душа и желанието на Путин с военна сила да налага превъзходството на тази най- велика нация над останалите страни по света. Историята помни и други такива желания, причинили ужасяващи жертви и разрушения. Цитирам един като Путин от миналия век, който квалифицира останалите народи като тор на нивата на неговия етнос, макар етноса му да бе далеч-дале по-несъвършен от руския, на Путин и Дугин. Напомням за Судетските немци, за Коридора, който трябваше да свърже Германия с Прусия по брега на Балтийско море през полското крайбежие. Сега в политическото пространство се заподмятва нов коридор – по брега на Черно море на територията на Украина, който да свърже Голямата страна с Приднестровието, страната на свободата, където живеят свободните румънци и настояват за териториалното им присъединяване към Голямата страна.

    Това като въведение, а сега по същество:

     Макар да чета Дугин, за мен остават неразбрани доста от постъпките на руснаците, според него, етнос №1 в света. Затова сега, Г/н Колев, ще Ви задам няколко въпроса по тази тема, защото запознавайки се с постингите Ви установявам, че сте доста вътре в нея. Ще има и два допълнителни въпроса. Ето и първият ми въпрос:

1.    Защо руснаците, които живеят в Голямата страна,

гарантираща им статут на най-щастливите хора на света, искат да пътуват като туристи по Европа и по света, та чак в  Америка. Какво могат да видят те при еврогейците или краварите, след като живеят в такава облагодетелствана страна, над която са грейнали толкова ярки слънца, от които цитирам само три: бащицата Путин, идеологът Дугин и всероссийският патриарх Гундяев. Последният обясни на миряните, че най-големият дар Божий на Русия е Путин. Недоразбраха ли това руснаците или той недобре го казва по време на Богослуженията, та ще ходят по чужди страни? На тяхно място аз бих отишъл да видя Ленин в мавзолея, ще отида на служба в църквата, където ще чуя химнослов за Путин, ще отворя който и да е телевизионен канал за да чуя още неща за Путин. Това би ми било достатъчно за зарубежни страни да си непомислювам. Защо така се получава, г/н Колев? При толкова много възможности за изява в собствената им страна, руснаците искат да пътуват по чужбина, но не в Еритрея, в Сирия, в Северна Корея или Венецуела - техните братски страни, а в Европа и САЩ?


                     image 


image


image


  
И още един въпрос:


 
2. Защо Западът се стреми да пречи на развитието на Русия?

 Достигналите достатъчно високо интелектно ниво руснаци осъзнават този процес и когато мЕнят мисли по този казус се възмущават. Прилагам снимка на два руснака, предполагам доста над средното интелектно ниво за Русия. При срещата си те се възмущават от този факт, който им пречи още по-високи нива да достигнат.

   Защо така прави Западът, г/н Колев? Според мен тия дв руснака ако Западът не им пречеше, щяха да са не на този, а на нЕкой друг, много сияен връх. Към тях като честен човек с прогресивни възгледи изпитвам разбиране и съжаление, а към Запада, който им се меши, надавам злоба.

 
     image


  
Трети въпрос:

3.   Руснаците след гледане на руски ТВ предавания са

убедени, че Западът загнива и загива? Аз когато гледам предаване на руската телевизия, също оставам с убеждение, че загиването на Западът е неизбежно и че то ще стане съвсем скоро, след 5 – 10 минути, преди да към превключил програмата.

     И с още едно убеждение оставам след гледане на руските ТВ програми – че Путин твори световните ценности, а Западът ги руши. И аз така мисля. Аз винаги съм прав, дори когато съгреша, но със загиването на Запада не ми излизат сметките. Още когато бях ученик, той бе загнил ужасно и го чакахме да загине, но понякога нещата се протакат. Както се получи със Специалната тридневна операция на Путин в Украина.

   Прилагам снимка, от която не ми става ясно защо Путин не ползва клозетите / б. м. без врати/, а е клекнал пред тях при това с несвалени панталони. Така може да му се сллучи нещо не съвсем приятно, он е умен и знае какво. И после Алина Кабаева да пере, да пере...

 
image


  
   Друг въпрос:

4.   Как ще завърши войната в  Украина?

    Прилагам снимка на един боец, предполагам

рамзанкадировец. Мисля, че тия като него и Частният военен комплекс „Вагнер” ще решат изхода войната. Но ако в нея се намеси и димящият самолетоносач „Адмирал Кузнецов”, украинците направо ще се предадат, защото не знаят от невидимия поради пушековата завеса неидентифициран приближаващ крайбежието ми обект какво може да ги сполети.

image 

  Сега малко в страни от темата, но пак близо до нея:

1.   Размислил съм се за дроновете, които ползват украинците.

Дрон, насочен от укрофашистите срещу сградата на военното командване в Крим бил свален от руските оранители на небето. Въпреки това обаче, макар и свален,  дронът паднал на покрива на сградата и причинил щета - е спукал керемида или изкривил улук, не помня. Какви са тия дронове? Руснаците ги свалят, а те – свалени!!! - падат точно на покрива на сградата, към която са били насочени. В блога има една военна специалистка, Радостина, с фундаментални познания по ВКС на Путин. Дано да се сезира върху тези високоточни хипердронове. Сваляш ги, они пак летят.

2.   Слушах високопоставен кремълски държавник, койт заплаши, че ако Украйна надделее във войната / Тридневната специална операция/ светът ще пламне. Едно такова пламване е желано от Дугин и той го втълпява на Путин. Въпросът ми е кой ще пламне света, по какъв начин и има ли това връзка с освобождаването на АЕЦ до гр. Енергодар, в момента контролиирана от руските войски, от където може да тръгне нов Чернобил или нова Фукушима? Или нещо друго, напр. Путин да превърне земята в прашна комета и така да изтребе всичките си врагове по света.
Май натам се завърта работата според много нетови изявявачи...

 

 

   





Гласувай:
4



1. kolevn38 - Привет Коста, с удоволствие ще ти отговоря:
22.08.2022 09:32
1. Защо руснаците, които живеят в Голямата страна...?: Пътуват из омразният Запад за да се убедят лично колко лошо живеят хората там.
2. Защо Западът се стреми да пречи на развитието на Русия? : Защото разбира се много завижда на Русия и охолно живеещите там путлерофашисти.
3. Руснаците след гледане на руски ТВ предавания са убедени, че Западът загнива и загива? : Разбира се, че са убедени. Те се убеждават не само от ТВ предавания а и като ходят на Запад на екскурзии.
4. Как ще завърши войната в Украина? : Войната в Украйна ще завърши с победа на путлерофашизма по всички Земни кълбета. Победителите няма да ги съдят за всичките зверства из всички Бучи. Ще им скроят бели ризки без ръкави и зорко ще ги пазят да не излязат без придружители.

1а. За дроновете на украинците: Явно дроновете са програмирани да падат право в целта, когато бъдат свалени.
2а. лушах високопоставен кремълски държавник, койт заплаши, че ако Украйна надделее във войната / Тридневната специална операция/ светът ще пламне. : Светът вече пламти, ето - вчера вечерта пламна като факла фашистката Даря Дугина. Повече от ясно е, че ще има и други факли. За АЕЦ в Енергодар - орките не ги лови радиация, те са закърмение с нея. Всъщност за нас всико ще се размине, защото Гумен Гадев и служебният му гълъбарник ще забранят новините от ядрената катастрофа и докато разберем какво се случва всичко ще мине от самосебе си.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Към Г/н Колев:
22.08.2022 17:53
Благодаря за компетентия отговор, имате само един пропуск:
Не ми отговорихте защо Путин е клекнал пред клозетите без врата без да си свали панталоните. Аз имам предположение - точно в този момент той е достигнал до последните предели на мъдростта, че загниващия Запад завижда на стабилността в Голямата страна и вдъхновен от тази мисъл е забравил да си свали панталоните...
Ще има постинг с втори въпрос към Вас, свързан с три музикални олигарха на Путин, единият вече скончалься. Подготвям питането.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180558
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031