Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2022 14:14 - ЗА ВСИЧКИТЕ БЕДИ, СПОЛЕТЯЛИ СТРАНАТА НИ ОТ ДВЕ ГОДИНИ НАСАМ.......
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4406 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 24.07.2022 14:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ЗА ВСИЧКИТЕ БЕДИ, СПОЛЕТЯЛИ СТРАНАТА НИ ОТ ДВЕ ГОДИНИ НАСАМ И НОВИТЕ, КОИТО СЕ ЗАДАВАТ, ВИНАТА НОСИ ДИЛАФЪТ НА ПУТИН В БЪЛГАРИЯ, РУМЕН  РАДЕВ...

 

   Да припомня, че за първия мандат пРезидентът ни бе предложен от Инициативен комитет начело с руския разведчик генерал Решетников, близък с Путин и от наш подгряващ екип, начело с Нинова и членове Ламбо и Венци, собственик на ФК “Славия”. Двама хубавци от този кръг по интереси, пРезидентът и Кури, днес рЕдат поредното правителство, което да счупи страната икономически и на тази база да промени стратегическия ни курс от ЕС и НАТО към Русия/Беларус. Тридесет и три години след установяване на демокрацията в България връчвателят на мандати, пРезидентът ни – откровен дилаф на Путин, предлага на предложителката му за президент за първия му мандат, комунистката Кури, да състави правителство с такива като нея. Напомням за Закона на Мърфи, който важи важи дори ако назначителката на министри е жена второ - качество в Закона му той въвежда понятието човек -  какви министри ще си избере тя.

   Сега е направя една кратка ретроспекция:

   Две от институциите ни – законодателната и изпълнителната ни след последните избори пРезидентът ни управлява задкулисно. Това стана възможно като резултат на изборния преврат, който той направи чрез политически инженеринг, при който бяха формирани кухи партии, които изместиха системните в резултат на хибридни атаки срещу тях. Това не го измисли пРезидедентът ни, това без всякакакво съмнение е прорабока на Кремъл с участието на посланик Мутрохванова и обединителят на нацията ни и натовски генерал Радев, който превърна пРезидентството ни в отдел на ФСБ. Да припомня за посещението на един друг генерал от ФСБ, известен като всеросиийски патриарх Кирил, който лично дойде от Москва със самолета си, за да притегне пРезидента ни. Запис от тази среща се оказа, че не бил правен!?!?!

   Борбата на задкулисието /б. м. олигарсите, свързани с Кремъл/ обединено под знамето на пРезидента ни с лого „Мутри, вън!”, /вероятно/ бе финансирана от  руското посолство и от най-богатия олигарх, Васил Божков. Тълпата протестники засмука безработни и нетърсещи работа от цялата страна, занимаващи се с далавери, престъпност, настояващи за социални помощи млади хора. Това бе съставът на протестниките – простащината на страната - формирана над 25 години от Трифонов. Тази простащина в резултат на президентова инженерингова проработка, голяма част от която освен откровени боклуци съдържаше и политпроститути и политразпоретини, Радев превърна в партия, което вече три пъти проваля изборите в България. Така  работещото българско правителство начело с ГЕРБ бе свалено. Причината обаче бе по-дълбока - обвинени в огромни икономически грабежи над страната ни олигарси бяха арестувани, други побягнаха, за да се спасят от правосъдие. Обвинения срещу тях повдигна главният прокурор, което го превърна в нежелана от задкулисието личност и инстанция. От пРезидентството го представиха като личност, която срами страната ни с действията си и наекскременирва суратя ни пред ЕС. Стана така обаче, че пРезидентъ не успя в проработката си срещу Главна прокуратура, където той също има повдигнато и висящо обвинение за двата щата на жената на Жоро, с която тогава е бил в интимни отношения, възнгаржадавайкия я за това с облаги от МО, включително и ведомствен апартамент,  където гълъбчетата да могат да се срещат далеч от съпруг/з/ите си.

     В опит да отстрани главния прокурор или да създаде институция, изпълняваща роля на байпас на Главна прокуратура, пРезиденът турна в МС своя офицерка за специални поръчки, прикрита като  министър на Правосъдието, г/жа Йорданова. Тук изразявам лично мнение, валидно само за мен защото не влизам съвсем в стандарта и не кандърдисвам никого да го приеме – по-отвратилетво нещо от нея Бог сам не би могъл да създаде. Като излъчване, като мисли, като звуци, принудена да прави поради провала си в борбата й срещу Гешев – друго такова нещо няма! Не пиша ЧОВЕК, пиша НЕЩО, защото такава липса на морал, на чест, на почтеност, на достоинство, такова безсрамие, едва ли друг в България притежава. И други неприятни министри има, цитирам радевиста Рашков, известно защо Радев го турна за такъв, командваната от Кремъл Кури, управляваната от задкулисието Генчовска и др, но ако се направи някъде по света Конкурс по отвратителност и се появят още кандидати, виждайки в каква конкуренция в лицето на г/жа Надежда попадат, ще побегнат и дори документи за участие няма да подадат.

   Как така този неук и прост човек, пРезидентът успя да катурне страната и да я вкара в хаос? Хаосът излиза и извън страната, този клонинг на Кремъл ни вкара в противопоставяне на членството на Македония, довело до омраза у македонците у нас, която няма да отшуми десетки години. И в друга беля ще ни вкара пРезидентът ни, от която шефът му Путин ще е особено доволен, няма да можем да получим от ЕС помощ за възстановяване в размер нна около 10 млрд. евро, което причини на Унгария етническият циганин Орбан, унгарският клонинг на Путин. Чешкият и словашкият клонониги на Путин обаче гризнаха дръвцето, остават Радев и Орбан.

   Това, което Радев причинява у нас и между нас и Македония е интересът на Путин на Балканите – разделение, противопоставяне и неприсъединяване към ЕС. И в казуса с Македония пРезидентът ни яхна  простащината, култивирана от Трифонов, с чиято помощ той се сдоби с възможността изотзад да управлява законодателната и изпълнителната власт. Простащината се множи на базата на безпросветността си, тя е манипулируема е, движещата й сила е омразата. На тази основа пРезидентът вся омраза между хората в страната, принизи институциите, почти вече няма системни партии, а кухи партии-еднодневки, плод на тъп целеви инженеринг,  които да го обслужват при избори и така да руши страната ни, в интереси на Путин срещу ЕС и за разбирателство на Балканите.  Интелигентните хора мислят, не можеш да ги излъжеш. Те са и толерантни, дакото на трифоноворадевите простаци, пък и на всички други, е достатъчно да кажеш, че тоя краде кюлчета, затова си беден, че оня краде чували с пачки пари от магистпралите, затова си беден, а не защото си боклук. Каквото каже простакисумусът – това за простака е закон. И следва хвъряне на домати и яйца, пикаене в бутилки, които се хвърлят срещу полицаите, а крайнитя резултат виждаме сега – президнтов хаос над страната.

   Стъпвайки на простащината, пРезидентъ се сдоби с негови „съмишленици” в парламента като тези от партиите на Копейкин, на Трифонов, на Нинова, на пръкнатата от него партия ПП. Чрез тези хора той доби възможноста да управлява задкулисно законодателите.

   В парламента обаче има и двувластие – по всяка вероятност Нинова се управлява от Кремъл, а също така и Копейкин, но по различни канали, събиращи се при Мутрохванова.

   Повтарям позицията си как аз виждам ролята на пРезидентството – то е един отдел на ФСБ в България с начальник Радев..

 

   По подобен сценайрия пРезидентъ ни проникна и в изпълнителната власт. Тук той има Рашков, има и „хубавицата” на правосъдието, негова офицерка за специални поръчки, по-точно само една поръчка - да организира махкването на главния прокурор, дръзнал да пипне най-богатите олигарси. Именно чрез нея - офицерката си за специални поръчки – бяха предложени и законопроекти, пръкнати от нейни яйцеклетки, в резултат на които бяха закрити Специализираните съд и прокуратура. По същество това доведе до снемане на съдебните процедури срещу подведените под отговорност крупни крадци по вреве на прехода, превърнали се в олигарси и задкулисники, чиито бащица сега е пРезидентът ни.

   Четворната коалиция, която трябва да е обединена от общи идеи я обединява нещо друго – омраза, оти они мразят корупцията га не участват в нея. На този принцип си разпределихха министерствата, цитирам едно, което буквално бе кастрирано от възможност да стори каквото и да било, това на Генчовска. На същата партия, ИТН, дадоха и министерството с най-много пари, Енергетиката. Най-важна от всичките министри бе Кури, която плаши с оставка ако не стане на нейното.  Тя назначи министъра на войната, тя принуди Кирчо Секса за се откаже от желанието му да стане още веднаж министър председател – защото стане ли такъв,  Кури  подава оставка и на всимки майката им е е…а . Ще стане по-страшно отколкото Путин да ни тресне един или два САРМАТ-а.

   Тук ще изтъкна едно противоречие между думи и дела:

   ДБ винаги е била на думи срещу БСП, но ако се извади разпечатка от гласуманията в НС до сега, че те винаги са грасували еднакво. Сега пак са единни, защото може да стане нещо много страшно, най-страшното нещо, да се върне ГЕРБ в управлението и отново да станем стабилна държава. Затова трябва да са единомишленики с БСН, ИТН, ПП, Възраждане.  Иначе се връща моделът ГЕРБ, което според кухите инженерингови партии на пРезидента означава смърт. На всичко това президентовата простащина вярва. По делата им ще ги познаете, г/да привърженици на тези барба изявники, но Вие не притежавате възможност да различите нещо доста по просто, гьот от амджик, както и дигитус от фалос. А това, инженерингово замислено от пРезидентството е доста по витиевато, затова се ловвате на всеки негов подметнат към вас пенис.

   Отново за още един пасив за България, който ще ни причини пРезидента. По всяка вероятност ние ще загубим около 10 млрд. евро от Фонда за възстановяване, защото няма кой да работи върху програмата за получаването им. В едно от служебните правителства на пРезидента това трябваше да стори президетовия министър Пеканов. В Западна България за най-големите мошеници казват: Той много е пЕкан! Ако за жена се каже, че много е пекана, това означава, че тя е голяма курва. И се спомвенават трите й най-важни телесни отверстия, отговарящи по абревиатура на ленинската полиция, ГПУ.

    Напомням, че държавата върна 2,5 млрдл лв. заради ограбената КТБ, а крупно ограбените загубиха всичко. Сега загубата заради Радев ако не получим помощта за възстановяване от ЕС ще е над 10 млрд. евро, 8 пъти по-голяма. Това е една от бедите, които той ще ни причини, по-страшно е обаче ако проработката му мине – махкването ни от ЕС и НАТО и съюз с Русия/Беларус. Терорът долу, съюз със ОНД, приблизително така написа един поет-терорист, няма да осветлявам името му, нахимнословен пи време на вчерашната реч на пРезидната ни.  

   Сега отново навлизаме във времето, кагато он, от позицията може би на обединител на нацията отново ще рЕди служебни кабинети с хора от пРезидентството му, по подобие на нечовека, а джелезото, Янев. Това означава едно - прорабатка на Путин, после Мутрохванова и отделът на ФСБ в България /пРезедентсвото/ с начальник Радев. Ще има насрочване на избори, които няма да решат нищо, пак служебно прпезидентово правителство, после отново, до посиняване и пак и ето го задкулисния сценарй, по който човеко на Путин смята да упрпавлява държавата. Разните му там социоведи, политолози и др. явно не разбират от къде тръгва всичкото зло към страната и обвиняват за бедите ни разни недоппавени или платени партини шефове като Кирчо Секса, Трифонов, Дървеното човече /Пинокио/, Копийкин, дилафите на пРезидента.

   Грешите или сте зависими, Господа, ако не виждате причините за хаоса, който в момента цари в сттраната. Това е геостраегическа игра, в която важна роля играе човеко на Путин у нас, спуснат от Решетников като обединител на нацията и натовски генерал.

    Не човек според мен е този чуждоземен слуга, а проклятие за България...

  image

    





Гласувай:
4



1. dobrodan - Най-лошото е, че още
24.07.2022 14:39
ЦЕЛИ ПЕТ ГОДИНИ не може го мръдна никой, бай Коста.
Тоя заложи цялата си държава, само и само да е отгоре.
Де го сега, нещо не му се чува за служебен кабинет май?
Още двама такива министри ако имах, ехе!
И тия стигнаха да ни съсипят, егати?! Още двама и щях да бягам в Судан...
Точно добре си го написал!
цитирай
2. gardener - Браво,
24.07.2022 15:40
Може да се каже, че не всичко е загубено, щом поне няколко човека, които не са свързани по никакъв начин, мислят еднакво за България. За нас България е важна, за нас България е над всичко и никога няма да я предадем, продадем и загубим. Бъдете здрав.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12289215
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930