Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2022 21:50 - С КАКВО СЕ СБЛЪСКАХ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ ДОКАТО БОЛЕДУВАХ ОТ КОВИД
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1341 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 06.05.2022 21:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

      Аз се заразих с Ковид от някъде. Съвсем леко го преминах за три дни. В първия ден на ковидовия ми цикъл се чувствах леко неразположен, във втрория – малко повече. В третия, последния ми ден от цикъла, се почувствах отново добре. Заразих обаче жена ми, която го преболедува доста тежко.  Наложи се лечение в домашни условия и скъпи лекарства. Сега едвам ходи...

     На четвъртия ден получих покана – да отида на Бояна с резачката ми за дърва, или ще извикат друг. Отидох, но си взех помощ, едно много работливо момче. Отрязохме общо 6 дървета, от които взехме 3 куб. м. дърва. Натоварихме ги в товарен бус и вечерта в 22 ч. бяха разтоварени на имението „Хамбардере”. Един нормален човек на 78 няма да издържи на такова натоварване, а бях и след Ковид. Следващият ден се възстановявах от умората.

   Нещо друго ми направи впечатление обаче:

   Работливото момче каза, че връстниниците му не могат и не искат да работят, предпочитат далаверата. Ако стане. И че са много лоши, мошеници. Цялото поколение на неговата възраст – 35 – той счита за такива. Никакъв свестен между тях нямало.  Тези хора според него са виновни за безизходноста на страната, защото от тях нищо не става.

   Той не каза това, което ще напиша като заключение, но така го разбрах:

    Не може една страна, в която преобладават боклуците, да бъде просперираща и уважавана от останалите страни.

    Докато боледувах от Ковид преглеждах в социалните мрежи разни статии и попаднах на няколко много интересни, които ме размислиха. Как точно – няма да кажа. По статиите могат леко да бъдат разбулени авторите им, а също и заказчиците им. Предлагам няколко от тях.  За себе си мога да кажа, че след като ги прочетох....заспоменавах майки.

     

 

  Статия 1.

 

 Ето я истината защо Русия нападна Украйна

 За всички които все още не са разбрали,защо започна войната в Украйна:

Трябваше да се унищожат 5 млн. човека за нуждите на една американска компания!
Всичко започна с една сделка между фирми на САЩ и украинското правителство съгласно който украинското правителство предостави земята на Източна Украйна на САЩ, за да дупчат за шистов газ. За целта обаче трябваше да изселят около 5 милиона руснаци от Донецк и Донбас и да ги пратят на майната си, за да не пречат на добива на шистовия газ.

Да ама руснаците се запънаха и не искаха да си напускат домовете /още повече, че никой нямаше да им плати стойността на домовете и обзавеждането/ и се разбунтуваха. Украинската армия се амбицира и взе да ги превъзпитава по свому.

Първо ги стреляше от танкове, после от установки ГРАД и накрая почна със самолети СУ 25 да ги бомбардира с фосфорни и касетъчни бомби. До момента убити и ранени са около 37000 души, от които поне 500 са деца. Руснаците от време на време им подаваха някакво оръжие, за да могат да се защитят и това беше. И така докато до разузнаването на Русия дойде информация, че февруари месец 2022 тг. цялата украинска армия ще нападне Донецк и Луганск да ги омиротворява.

Затова и руснаците бяха стоварили около 100000 армия до границата си /малко повече войска беша съсредоточила и Украйна недалеч, но никой не го споменава/. И след като до 17 февруари никой не нападна, Русия от 18 февруари взе да си изтегля войските. Да но от 21 февруари Украйна започна бомбардировки над Донецк и Луганск като бяха регистрирани над 1400 взрива. И ето на 24 февруари руската армия се прегрупира и навлезе в Донецк и Луганск.

Това са фактите. Бих могъл само да допълня, че Украйна се оказа, че е разработвала собствена атомна бомба и им е бил необходим  месец-два да я завършат.

Специалисти по ядрено оръжие Украйна си има, както и плутоний от използваното ядрено гориво от ядрените електроцентрали. В допълнение 74 бази на САЩ и 26 лаборатории за биологично оръжие. Та вие сами преценете кой кого е нападнал пръв и дали Путин не е предотвратил биологична и ядрена катастрофа в района!

  

 

  Статия 2:   Зеленски и компания наливат в огъня бензин. Ще имат ли време да избягат?

 

 Федералната  служба за безопасност на РФ арестува диверсионна група от украински 
неонацисти, които признават , че им е поставена задача от украинското разузнаване да ликвидират известни руски журналисти-Соловьов, Симонян, Скабаева и съпругът и Евгений Попов и др

Имайки предвид огромната аудитория на споменатите журналисти и влиянието , което имат последните, едва ли подобни действия са лесно осъществими/Левитан например е бил пазен казват, по добре от Сталин./ Зевзеците са се шегували, че това било така, защото за Левитан щял да търси отговорност Сталин, а за Сталин, Левитан само щял да съобщи/ Тоест службите на федерацията са взели и взимат мерки за сигурността на водещите и самият арест показва това. Показва и друго-какви безумци са властниците в Киев и до колко не им пука за страна и народ, след като иницират подобни безумия.
Хитлерови бълнувания, за нови мощни оръжия , които ще обърнат войната  и затрият "солдата"Не знам от страх ли, за сребърници ли, но унищожават китна и красива страна , с градове красавци и добър и красив народ. Проклети да са!

 

    3. Статия 3, в която са посочени мотивите на Путин защо тридневната спецоперация в Украина е била неизбежна:

 

    Начело на Украина е евреин, което означава фашист. Същото важи и за Хитлер, който е е бил евреин както Зеленски. Затова и той е бил фашист. Такива са всички евреи, поради което тридневната специална операция на Путин в Украина бе неизбежна. Украина трябва да бъде прочистена от укронацистите и укрофашистите и суверенът – освободен. Вече има освободени градове и области като Херсон, Мариупол, Чернобил и др. Това лято мисля да ги посетя като турист. Фашисти имаше в Чечня и в Сирия, всички знаем до какво доведе кафявата чума в тези страни – тя бе унищожена в резултат на нальота на неотразимите ракети на Путин. Суверенът на Украина сега се отърсва от отровната си плесен. Вперед, победа близка.

 

    Б. м. към Статия 3:

   Във връзка с фашизоидирането на евреите по света от Кремъл се очаква нота от Израел. Че не са фашисти евреите, това е ясно не само невидиотените или ненакретенизирани още хора. Но ясно е и нещо друго – борещите се да насадят простащината в културните държави, нямат никакъв шанс – евреите ще ги прекарат, като първа точка ще бъде да им „пипнат” парите. В тази област те са така вещи, както Мая Манолова е веща при осъществяването на контакти по същество с най-красивите расови супермъже. При контакт с нея те се изявяват като на олимпиада.

 

    Статия 4:

        

Безпилотният подводен апарат, в случай на евентуална употреба, ще остави от Великобритания само "радиоактивна пустош"

 

 „Остава пустош“: Британският експерт Пол разкри опасността от „Посейдон“ от Руската федерация 06.05.2022 14:53     


   Министерство на отбраната на Руската федерация Британската преса изразява голяма загриженост от евентуален конфликт с Русия. Така местният анализатор Джейкъб Пол, според Daily Express, беше озадачен от подробното проучване на уникалното бойно устройство "Посейдон", чието разработване Руската федерация активно започна преди няколко години.   Безпилотният подводен апарат, в случай на евентуална употреба, ще остави от  Великобритания само "радиоактивна пустош", каза със съжаление експертът.   „Дронът Poseidon е способен да генерира гигантска 500-метрова приливна вълна от радиоактивни вещества, която може да удари Великобритания“, мъдро каза Пол.   И наистина има от какво да се страхуваме. Съобщава се, че страхотният дрон е способен да достигне немислими подводни скорости до 100, а според други източници до 200 км/ч.   Руският журналист Дмитрий Киселев наля масло в огъня на британските страхове, като оптимистично каза на обществото, че евентуалното използване на нов руски стратегически апарат близо до бреговете на Обединеното кралство може да залее Великобритания с огромна радиоактивна вълна - уникален дрон, който не е бил напълно проучен е вероятно да има мощно ядрено оръжие.бойна глава, способна да причини цунами.   Оръжието използва свръхсекретна задвижваща система и може да се насочи към военни кораби, самолетоносачи, крайбрежни укрепления и инфраструктура.   Ядреният реактор, който е част от устройството на уникалната подводна система, също позволява на Посейдон да работи на неограничено разстояние.   Според съобщенията новата бойна система ще оборудва свръхсекретната руска ядрена подводница "Белгород", която от своя страна е в състояние да носи на борда до шест единици от този тип оръжие.

  /Бележка моя към тази статия, агентурният псевдоним на автора й е сър Едаурд Хуйедар/

 

 

     Статия 5:

     Помествам само екстракт от есенцията на една статия, която ни предупруеждава какво ще се случи на децата ни ако приемем Истанбулската конвенция:

     Ще ни отнемат децата и ще ги изпращат в Норвегия, където педофилията е задържителна по закон.

 

     Бележка моя:

     Като прочетох тази статия реших, че не трябва да приемаме Истанбулската конвенция, фана ме страх. Ако ония работи на норвежците са едри като на един наш блогър, сега на 71, надарен като зулуски негър, какво ли ще случат на децата ни тия ненормальники.

   Доле Истанбулската конвенция!

   Да живее международното положение!

   И блогърката, написала това предупреждение към суверена на България!  

    Към авторите на тези статии, един музикален поздрав от мен, с който те се ешват:







Гласувай:
5



1. vmir - Според мен наличието на подобни статии може да се обясни единствено
07.05.2022 00:03
със съществуващ конкурс и огромна награда за най-видиотяваща или опростачваща статия. Няма друго обяснение на жестоката конкуренция между субекти, които принципно ненавиждат конкуренцията и повече от всичко искат равенство...
цитирай
2. dobrodan - Бае Коста, внимавай какво четеш :).
07.05.2022 11:17
Аз, дето съм още млад:), получих сърцебиене и световъртеж:).
Четенето може да се окаже вредно за здравето.
Болните мозъци няма да свършат скоро.
цитирай
3. planinitenabulgaria - И аз да напиша един коментар към тези нАучни статии:
07.05.2022 15:44
В Архива на Центъра отворих кадровото досие на една от статиимейкърките. Наблюдаващият я оперативен работник на Центъра е отразил следното в сводката си за нея:
В ее пизду пропала бы конница Чапаева!
Как ли са я разработвали тази дама, която при постъпването си в Центъра е отговаряла за клас "Колибра" и на мен не ми е ясно.
Друг един статиямейкър пък покрива изискванията за клас 122.
Всичките са голЕма работа!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12150069
Постинги: 4532
Коментари: 10746
Гласове: 18293
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031