Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2022 21:24 - ЩЕ НАТРЕСЕ ЛИ ПСИХОПАТЪТ ПУТИН СЪЩАТА СЪДБА НА КИЕВ, КАКВАТО НЯКОГА ПСИХОПАТЪТ МИЛОШЕВИЧ НА САРАЕВО?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1749 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 14.03.2022 21:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ЩЕ НАТРЕСЕ ЛИ ПСИХОПАТЪТ ПУТИН СЪЩАТА СЪДБА НА КИЕВ, КАКВАТО НЯКОГА ПСИХОПАТЪТ МИЛОШЕВИЧ НА САРАЕВО?

 

   Преди да навлеза в темата, да припомня две от върховите изяви на Путин като президент повече от 20 години на Голямата страна, в която живеят най-щастливите хора на земята:

  1. Разухата на Чечения и особено на гр. Грозни, чиято височина на сградите след бомбардировките на Путин се измерваше в сантиметри   и

  2. Разрухата на Сирия, резултат от бомбардировките на Путин, за възстановяването на която се необходими 1 трильон долара.

    Не можейки да се справи със съпротивата в тези страни, Путин ги разруши. Какво спечелиха хората в Чечения и Сирия от тези войни? В Сирия 500000 убити, в Чечня не се знае броят им. Спечелиха кърмчиите на тези две страни,   откровените идиоти-клонинги на Путин, Рамзан Кадиров и Башар Асад. Рамзанът направи предложение в Думата да се въведе в Конституцията на Русия закон, дъгласно който Путин да остане доживотен пррезидент, дори да не иска. Не приеха предложението му, но промениха Конституцията си така, че Путин да остане президент до 2034 г. Башарът пък остава пожизнен президента както Кимчукумовете в Северна Корея. 5000000 милиона бежанци напуснаха Сирия, към милион и повече достигнаха до Западна Европа и останаха там. Резултатът – Великобританиая напусна ЕС заради тях.

   У нас има доволни обаче от Путин, които крепко го любят.  Аз знам един такъв в блога, който тази година навръшва 71 години и една блогърка, която навършва 74. Те са толкова верни на Путин, че ако той разпореди да застрелят внуците им в името на мира, те ще скандират:

   За Путина, за Родину! Он всегда прав, даже когда он согрешить! Так точно надо!

     Ако Путин заповяда на тези промытомозговики контакт по същество между тях, те така ще се натегнат, че той със сигурност ще завърши с добре износен качествен приплод, а защо не и два.

   А какво случи на Сараево един друг идиот, психопатът Милошевич:

   Юговойната започна поради бстоятелстото, че в Югославия се бе наложила една държава като много висококачествена,  Сърбия. За културните държави Сърбия бе развъдника на балканската простащина. За нея работеха всички останали държави във федерацията, както сега всички руснаци за олигарсите в Русия. Това не можеше да продължи, пътят бе независимост на останалите държави от Сърбия, за да се откачат от нея. Не бе лесно заради идеологоията на управляващите там комунисти и репресивните им служби, цитирам УДБА. И още една трудност - в очакване на тези събития сърбите прибраха оръжията от другите съюзни републики при тях. Както Русия прибра от Украйна ядреното оръжие с ангажимент ако ги застраши враг, те да ги пазят, осигурявайки им ядрен чадър. Стана точно обратното обаче.

   В Юговойната много пострада Хърватия, разрушен в значителна степен бе символа на страната, гр. Дубровник. Сърбите го обстрелваха от морето, както сега Путин обстрелва Одеса. Целта на Сърбия бе отнеме хърватските територи Източна и Западна Славоншя, както Путин иска да отнеме сега Донецк и Луганск от Украина.

    Най-големите военни действия по време на Юговойната, същата каквато сега Путин води срещу Украина, се водиха в Босна и Херцеговина, където живият предимно помаци, сърби с мюсюлманско вероизоведание. За геноцида на Милошевич в Босна, скрит зад паравана на паравоенните формирования, въоръжавани от Сърбия и ръководени от Младич и Кардаджич се знае, също и за избиването на босненските младенци между 12 и 15 годиви – въвеждам два тага, Жепа и Срелбреница - за да не могат след няколко години да станат бойци от съпротивата срещу доминацията на Сърбия над този регион, един от най-красивите като природа региони на Европа.

   При този ожесточен конфликт, който не можеше да се вземе превес в определен период на Юговойната, сърбите докараха танкове и артилепия, с които обкръжиха Сараево. Така го вкараха в режим на обсада, като изключиха електроподаването и водопадаването към него и започнаха обстрел на жилищните му квартали с тежката си вооенна техника схнамерение да го сринат. НАТО ги спаси. Освен тези тежки бойни машини, сърбите разположиха и снайперисти около града, които разстрелваха всеки човек, който се появяваше пред оптическите им мерници. Стреляше се предимно по пазарите, по улиците, през които минаваха тичешком хора, а една от улиците бе наречана Алея на снайперистите. Най-концентрираният огън на снайперистите е бил там, най-много жертви са дадени на тази улица, Алеята на сръбските снайперисти.

    По това време  са застреляни на мост, обект за прицел на сръблдските снайперисти босненските Ромео и Жуелиета,  Адмира и Бошко - мюсюлманско момиче и сръбско момче. Ще приложа снимка на тези две нещастни създания, застреляни от извергите комунисти, същите които стрелят днес по конвоите с бягащите от сраженията украинци. Джихадистите на Путин, между които и профиубийци от Чечня и Сирия застреляха семейство ведно с двете му деца. Да здраствует Путина, биха казали двамата блогъри, които цитирах в началото във връзка с тази показная казнь.

    И така, не можейки да решат конфликта с военни средства, сърбите капсулираха Сараево в изчакване хората там да умрат от студ, от глад и без вода. Същата тактика сега психопатът Путин готви за Киев и другите големи украински градове,  защото не може да ги завземе с военна сила. Че не може е едно, но и ако завземе какво ще прави след това с тях е сладващият въпрос, на която той отговор няма.

    Тази война ще бъде краят на Путин, защото той съсипва на първо зясто Русия, причинявайки й без оръжия разруха, а също и олигарсите, от които той сега се пази в бункер да не го отстрелят.

   С този постинг исках да покажа, че идиотите по целия свят си приличат, но и да задам един въпрос към американците най-вече:

  - Защо, уважаеми господа, след ВСВ вместо да въведете ред в света, вие допуснахте в него да има маймуни с ракети? Една маймуна Ви стига, та мамето ви тя да поебе, а те станаха доста. А има и потенциялни – Иран...

   Дали не заложихте нещо много погрешно в модела на света, който историята Ви предостави възможност да реализирате?

                           image 

 Застреляни от сръбските снайперисти влюбени, Адмира и Бошко върху моста на Сараево.

image
                
                                                      След бомбардировките на Путин в Харков...

                       image







Гласувай:
7



1. vmir - Някои все още се питат какво има в главата на Джуджан -
14.03.2022 21:46
каквото и в главата на всеки влюбен във властта диктатор - любимите на Радостинка ракети и танкове. Прочее, Джуджан е великан, видно от съдържанието на главата му.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Радостина/Венцивалери1951, те са пример за блогъри между които съществува
15.03.2022 09:40
vmir написа:
каквото и в главата на всеки влюбен във властта диктатор - любимите на Радостинка ракети и танкове. Прочее, Джуджан е великан, видно от съдържанието на главата му.


много силна идеологическа вътрешна спойка. Такава обаче не прави смисъл. Вътрешната спойка е елемент от природата за да бъде продължен родът на хората. Тя води до по-дълбоко взаимно проникване, което дава възможност за по-сигурно оплождане. При кучетата този процес е още по-силен, защото при тях тази роля изиграва заклещването.
Идологическа вътрешна спойка - това не преви смисъл. Макар от едната страна да се набляга на ракетите на Путин, от другата - на подводниците му.
цитирай
3. shtaparov - Като нищо се очертава да го направи ...
15.03.2022 18:59
Като нищо се очертава да го направи за жалост
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12311928
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18386
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930