Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2022 21:43 - БАЦИЛЪТ НА ПРОСТАЩИНАТА - ПО-СТРАШЕН ОТ КОВИДА...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3006 Коментари: 10 Гласове:
6

Последна промяна: 09.02.2022 22:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


              БАЦИЛЪТ НА ПРОСТАЩИНАТА – ПО-СТРАЩЕН ОТ ТОЗИ НА КОВИДА...

    Животът ми, който е на финалната си права не ми поднесе войни, кавито се стовариха върху дядовците ми, от 1912 до 1918 г. на фронта, но ми поднесе нещо друго - простащината, която вилня край мен, а сега навлезе в нова  фаза – на агресивността. Вече не фалшиви политически строеве, какъвто бе комунизмът, а нещо по-опасно се зададе -  агресивната простащина, която се налага в различна степен по света. Пример на този тип простащина у нас са президентът ни Радев и новият политик, композитор и шоумен, Трифонов.

   Доживях времето, когато каквото и да се случи, добро или лошо, то се опростачва. Политпроститутчета, неразработени гейчета, жрици на любовта, назначени на две длъжности и с даден им апартамента от ведомството, за да ги изтрясква в него шефа им и какви ли не разработени в Центъра да обясняват истините с лъжи и обратното, веднага ги явяват на предавания по телевизията, в медиите, в социалните мрежи. Сега тай-моден става един политовед Слави Василев. Простащината, излъчена от тях или висната в нета се поема от опростачените както жадната земя дъждовните капки.

    Лакмус за простащината от две години насам по света се оказа и Ковида. У нас имаше борба срещу мерките да се опазват хората от този вирус. Биринджиите на простаците се възползваха от заразата доколкото можаха с политическа цел - да спечелят властта. И днес има ФБ групи, които призовават за горене на маските, за неспазване на ограниченията. Най-успешните от тези простаци с простащината си достигнаха дори до банките в Парламента.

   Но не само тук е така. През лятото за кратко бяхме в Гърция. Тамошните простаци разшириха темата - не срещу Ковида протестирали те, а срещу фашизЪма. Защото по Ковида те разбрали, че ръководителите им са фашисти. Кой е фашист и кой не тия простаци ли ще кажат, дето не различават дигитус от фалос. Знамена носят, играят танц Охи. Боже, какви боклуци...

   Такива протести имаше и има и в други държави, при това с много стабилно управление и начело с президенти, уважавани по света. Цитирам няколко такива президента – Марк Рюте, на Нидерландия, Макрон на Фрация, Нейтаняхо на Израел, Трюдо на Канада. Това са президенти с престиж, уважавани в целия свят, даващи лика на държавата. Но и в тези държави текат процеси на опростачване като тези у нас и в Гърция, в някои от тях - обясними, в други от тях – неочаквани по мащабите на простотията на хората. Простотията е тлеела в тях и сега избухна, давам пза пример Канада.

    Франция е държава, която я връхлитат трудност сред трудност, за което виновни са си французите – никой не може да им угоди, но управниците им удържат фронта. Като средиземноморка държава, което значи обречена на мафиотизъм, те не го допускат в страната и се борят успешно с местните и чужди мафии. Въпреки подходящият мовек да президент, тенденцияга там е лоша - хората се опростачват в резултат на сравнително добрия начин на живот, от хибридната война, която поразява нетовите простаци -  съвремениият пролетарият. Това сторвата външни гибридные централы, простачката Льо Пен. Ризултатът – всеки процес зарочмва с някакво искане към държавата и завършва с грабеж на магазини от френските мигранти. Французите не заслужават този президент, който в скоро време ще бъде първият президент на държавите от ЕС, каквато бе Меркел.

   Протестниките / б. м. боклуците, с които у нас Радев стана първият заскулисен президент на демократшчна държава/ уж се борят срещу ограниченията заради Ковида, но трошат витрини на магазини, ограбват ги, нещо, което няма нищо общо с Ковида. Ковидът се явява повод да боклуците да да се изяват, защото те друга изява не могат да имат. Аз не виждам голяма разлика между нашите боклуци, които наекскрементирпваха стените на правтелдствените сграда и тезо в Америка,  дето решиха да влезнат в Конгреса.

   Подобни изяви имаха и боклуците в Нидерландия, но преминаха сравнително бързо, помогна авторотетът на Рюте.

   В Канада обаче положението е много сериозно. Не защото простаците са блокирали Торонто, подобно на нашите, които блокираха кръстовището Орлов мост. Диктаторите по света, идиотите, простаците – те авсякъде по света са едни и същи. Тжова, което е видно е, че дори в Канада хората са се опростачили. В основата на протеста са шофьорите на тировете, но към тях се присъединиха други, цалата простащина на Канада. При нас на простащината, която трябваше да събори работещият кяабинет на Борисов и страната ни да премине в режим на задкулисно управление на президинета плащаха олигарсите. В Канада няма таково нещо. Там избуя /изби/ простащината у всеки, който се е заразил с нея. Имаше какви ле ни искания, но последното е, че протестиращите искат свобода. Тия искат свобода, в Гърция не искат фашизъм.

   Луднаха хората. То и не може да бъде друго. Това е от начинът им на живот и скъсване с животворните извори – трудът, природата, свободата човекът да зависят от труда си. И други причини има, напр. промяна или тотално изгубване на ценностната система, изучаването на фалщиви науки в училище, най-първи от които  са историята и летуратурата.

    Причините се знаят, и аз ги знам, но как от опростачвене хората ще минат на по-горно ниво, да станат нормални - да се трудят, да извървяват с достоинсво жизнения си път, да се трудят и да оставят по нещо след себи си, никой не можа да каже как ще стане това. Налице е нова опасна тенденция която ще мултиприцира простащината. Тя е използването й от такива, които с нейна помощ да се домогнат до властта, както стори нашият настоящ президент. С този свой ход той разедени нацията, а простащината  насърчи в борбата й за свобода и против фашизма в страната ни до степен, тя да поиска /сама !!!!/ властта. От тук натакък освен мултиприциране на простащината у нас, нищо друго не може да има.

   Последтвията от това опростачмване по света ще засегнат вески човек. Едно от последствията е ниската раждаемост сред културните хора, докато боклуците се размножават в геометричмна прогресия. Защото всеки умен човек вижда това, което аз сега описах и се страхува не само за бъдещето си, но и за утрешния си ден. И не раждат деца. Давам и примери – Ким Чен Ун плаши смъртните си врагове, РК/орея/ и Япония с атомни ракети, Путин плаши Европа с атомни ракети. Тези държавници са трън в очите на света, подобно на предводителя на простащината в страната ни Радев, трън в нашите очи. Ако президентът ни е такъв, може ли изобщо да се води каквато и да е борба срещу простащината.

   Една поговорка има в Западна България:

   Което се требе, оно си го сака.

   Какво сака нашето опростачено поколение, казал го е в творбата си един композитор, който има голям ВКЛАД да докара Радев на власт. Песента, негов шедьовър прилагам в линк.

                     image 


Политическият начальник на кабинета на Кирчо Секса, заплата 14000  лв. /пиша с думи четиринадест хиляди лева/. Главният прокурор и предишният министър-председател не бяха толкова къдърни, вземаха по 5000. Сега обаче ще има леви действия с десни методи, съчетани с десни действия с леви методи. Специалистите с десни убеждения биха нарекли една такава система схито-анатна, а специалистите с леви убеждения - анатно-схитна.








Гласувай:
6



1. kvg55 - planinitenabulgaria,
09.02.2022 23:09
Бае Коста, престани да крещиш с главни букви!
цитирай
2. krumbelosvet - Начи, не ББ е простакът
10.02.2022 11:21
А Радев.
Тролчо, тролчо,
цитирай
3. batogo - !!!:))) Поздравления за точната диагноза, Коста!
10.02.2022 12:31
Човешкия род, подведен от безумната червена идея и заразен с червената хибридна пандемия, действително бележи връх в развитието на своята бездуховност и агресивна простащина.. За съжаление в момента това е голата Истина и ако човечеството не се осъзнае, има вероятност да изчезне като разумен вид.
Чест и почитания!
цитирай
4. planinitenabulgaria - Благодаря за интелигентния коментар!
10.02.2022 13:05
batogo написа:
Човешкия род, подведен от безумната червена идея и заразен с червената хибридна пандемия, действително бележи връх в развитието на своята бездуховност и агресивна простащина.. За съжаление в момента това е голата Истина и ако човечеството не се осъзнае, има вероятност да изчезне като разумен вид.
Чест и почитания!


За съжаление, повечето хора не осъзнават този процес, който ще ни прегази, видно и от коментариите към постинга ми, част от които поместих.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Радев го избра простащината в България, но част от нея разбра играта му и се
10.02.2022 21:20
krumbelosvet написа:
А Радев.
Тролчо, тролчо,


брактиса от него. Само най-глупавите още му вЕрват. И така ще е до първите сметки за тока и парното, които ще утвърди човеко на Радев в КЕВР. Ще се хапуте и Вие де се не стигате. За жалост, простащината не е само у нас, давам Вас за пример, а плъпна от такива като Трифонов и Радев по целия свят. Давам за пример Канада, при това сериозна държава, с президент небоклук...
цитирай
6. planinitenabulgaria - От тримата апапи - Вие, ББ и Радев има два боклука.
10.02.2022 21:21
krumbelosvet написа:
А Радев.
Тролчо, тролчо,


От три пъти познайте кой е небоклукът!
цитирай
7. rosiela - Коста,
11.02.2022 22:38
НАПЪЛНО СЪГЛАСНА!
цитирай
8. vencivaleri1951 - Коста,
13.02.2022 10:29
дали е от "финалната права" не знам, но подменяш нещата

Ще започна с това, че не влезлите в Капитолия чупеха витрини и грабеха магазини, а

поддръжниците на Байдън и Сандърс. Ти си антикомунист, а Сандърс какъв е?

Колкото до канадците- на тираджиите последна грижа им е ковида и мерките против

него. Ковид истерията просто преля чашата. Средната продължителност на живота

на този клас шофьори е далеч от тази на планинарите например. Професионалните

болести , инцидентите на пътя , напрежението, часовите зони-ковидът за тях е

глезотия. Тези хора бачкат яко, живеят по кратко и по трудно. Това с коего се

гордеят и за което "въртят геврека" бе за жената в къщи която ги чака, синовете,

дъщерите . Смятат себе си за мъжаги, пичове и т н. И изведнъж стабилният Трюдо им

казва, че в къщи ги чака не жена им, а менструиращ човек, че дъщерите им ще

станат в бъдеще бременни хора , а те не са мъжкари и бащи , а родител номер еди кой си..!?

Шушумигите приемат да бъдат всичко, но има хора които не се съгласяват и

тираджиите , доколкото ги познавам не са от тях. Профсъюзите имат и други искания

/не знаят как са колегите им в България/ и Ковида е само повод.

Колкото до Путин и ракетите-отново си в грешка

Ако си чел ултиматума му/ наистина е ултиматум/ то в него четем

-изчистване на Европа/вкл и европейската част на Русия/ от ядрено оръжие
-забрана на ракетите със среден радиус на действие
-Отстояние на ракетни установки от границите на РФ
-Чужди войски в която и да е страна само със санкциите на ООН
Е кое е плашещото в случая. Тези изисквания са залегнали в договори и договорености в различни формати и преговори. Русия просто набра сила, има много силен съмишленик и изисква договореното да се случи.
Чак , след отказ съобщава , че ще има адекватен и огледален отговор
Кое е заплахата.
цитирай
9. krumbelosvet - О, Роси е съгласна.
13.02.2022 12:58
Честита ти съмишленица, бай Коста. Тя е знак за класа!
цитирай
10. planinitenabulgaria - На номинирания от Центъра Мъж на 2021 г:
13.02.2022 20:06
Одобрих само първия Ви Коментар, вторият и допълнинието към него - не. Аз съм много изключителен и одобрявам само Коментари, които правят смисъл и са красиви.
Реплика към Коментара Ви ще има, но първо той трябва да бъде прокаран през програмите на Центъра за психическа стабилност и констатация за хипотетична възможност обектът правилно да преценява какво се случва около него.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12258707
Постинги: 4564
Коментари: 10792
Гласове: 18366
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930