Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2022 10:46 - АМЕРИКАНСКИ ЗАПИСКИ 2021/2022 - 14
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1490 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 25.01.2022 10:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                           ЕМБРИОНОВИЯТ  ВЪПРОС  В  АМЕРИКА

   От руски сайтове научавам, че двете най-велики сили на света, Русия и САЩ , са такива благодарение на управлението на най-умните хора в тях – олигарсите в Русия и бизнесмените в САЩ. Благодарение на олигарсите в Русия, Голямата страна притежава най-страховитите оръжия, с които може да унищожи планетата, а на бизнесмените в САЩ – високите технологии, които промениха бита и съзнанието на хората, а в скоро време вероятно ще се намесят и във възпроизводството им, което ще поеме съвсем различна посока от тази, ВЪЗдадена му от Бог.

   Известно е, че образованите жени раждат късно. Много от тях са с намерение да имат деца, но по-късно, навлези в бизнес, управление, поради прекомерна заетост, те се брактисват от тази идея. Резултатът – нарастване популациите на необразованите хора, които вече оформят облика на интелигентни в миналото държави, а идиоти оформят простащината като политическа класа. В България напр. простащината е фундаментът на властта, яхната сега от радевотрифоновщината. Простащината у нас стигна до там в нахалството и погрешната си самооценка, че поиска еднолично властта.

   Първият недостатък за възпроизводстното, резултат от по-слабия приплод от образованите жени е налице, и то не само в САЩ. Има обаче и втора беля – ако жената роди след възраст от 20 години, колкото по-голяма е тя, толкоз по-нежизнена е оплодената яйцеклетка. И детете вместо като дете, се държи като млад страец. Привеждам за пример търсенето на деца за осиновяване в последните в САЩ - търсят се негърчета предимно от Мали и Гана, които като етнос са най-красиви,  като изискванията са майките да са на възраст от 12 до 14 години. Има много рИзон в това изискване – тогава яйцеклетките на майката са най-жизнени, детето е здраво и красиво. Дете, устремено към живота, а не млад старец, роден, за да си почива...

   Друго решение е замразяването на яйцеклетки на жените в Америка, взети им на възраст към 20 години. При този процес яйцеклетките се проверяват и най-жизнените от тях се замразяват, като се знае пола на детето, та дори и цвета на очите на косата. Яйцеклетката стои замразена и се пази, плаща се за това, но и този метод има недостатък. Когато се размрази тя трябва да се оплоди, а това съдържа риск. Поради това се прилрага друг метод, извадеданата от маточните тръби яйцекретка първо са опложда и така като ембрион тя се замразява. Доста болезнено е това, жените така ги тъпчат с хормони, че откачат и напълняват като пред експлоадирване.  След 10, 20 или повече години, замразената яйцеклетка се вади от хладилника според изискванията,  поставя се на стената на матката на майката или на сурогатната майка в подходящ момент и ембрионът започва развитието си – фетус, бебе и т. н. Тук проблемите обаче са правни и доста сложни. Попълват се разни книжа до 200 страници за този ембрион - кой е бащата, задълженията му ако вече не живее с майката или е умрял. И не само този е проблемът – ако майката реши да си отгледа ембриона и тя е към 40 години, той може и да не се се закрепи на матката й и да бъде отхвърлен. Възрастови изменения, при това нормални – жените между 40 и 55 стават за една друга работа, тогава ги харесват мъжете в зиапазон от учениците от V клас нагоре,  като горната граница не е ограничмена, а и те не вмогат да отказват, дори обратното. Не им е време тогава за фетус. Сурогатна майка трябва на такава, но и тук има рискове, а цената е много висока.

   И ето, че вече се работи по този проблем - идеята е както има инкубатор за яйца на кокошките, където те се мътят, така да има и инкубатор за ембрионите. Ембрионите сега са обект и на търговия, ще дам пример. Една майка си пази ембриона в Индия или Пакиистан, но решава, че се отказва от него. Информира службата, престава да плаща за опазването му. Питам, дали тозии бял ембрион в Индия или Пакистан ще остане нереализиран като стока.

    В това направление – инкубатор за яйцеклетки вече работи Илон Мъск. Той е аутист, но като разум е гений. Ако питам Путин, той със сигурност по разум ще го турне след олирастите, на които той е бащица, но качествата на Илон Мъск са изключителни. След успеха му в строителството на електрически автомобили, космически тела, тунели за придвижване на автомобилите с магнитно поле и др. сега той започва работа по измислянето на инкубатор за ембриони. Вместо майки, които стават по възраст за една друга рблота, няма да осветлявам каква, а не да износват бебе, тяхната роля ще бъде заменена от инкубатора на Илон Мъск. В екипа на Мъск готовност да работят първи по проекта са изявили японски специалисти. Трудна работа е това, инкубатор за ембриони, бих казал, намеса в Божиите дела, но няма нещо, с което този аутист и гений, Илон Мъск, да се е заел е и да не го е довел до успешен край. Цитирам връщането от космоса на огромни ракети носители и кацането им на земята.

   Ако Илон Мъск успее, това ще промени света още веднаж, както го промени въвеждането в живота на компютрите.

 

   И друг вид промяна на света е възможна – Путин ако го ядосат, ще разруши планетата земя и така ще се отърве от враговете си и от тия, дето го недоценяват и не вярват в мощта на на ракетите му...

    





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12317748
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930