Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2022 21:08 - АТЕИЗМЪТ Е НАЙ-ОПАСНАТА ПАНДЕМИЯ НА ЗЕМЯТА !
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3527 Коментари: 8 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

     Попаднах на много силен постинг, разкриващ причините не само за нашите беди и го копирам в блога си с благодарност към автора:

11.01 18:20 - На час по лъжичка, за да няма пресищане...

Автор: batogo Категория: Хоби   image
Прочетен: 140 Коментари: 7 Гласове: 12


         Атеизмът е най-опасната пандемия на Земята!
          Всички останали пандемии, епидемии, болести и нещастия, ужаси и смърт, сполетели съвременното човечество са просто следствия от бездуховността на атеизма, който отклонява човечеството от Основната Истина и Цел на Сътворението – Осъзнаването и Духовното израстване на човешкия род според Божият Промисъл!
          Атеизмът е израз на най-дълбоката човешка глупост, невежество и бездуховен примитивизъм!
          Атеизмът е проявление на най-сериозното бягство на част от човешкия род от Истината и потъването му в океана на илюзиите!
          За да съм по-ясен, ще дам няколко очевадни примера, потвърждаващи твърденията ми:
          = Атеистът е груб материалист и не вярва в нищо, което не може да види, да пипне, да изяде или подпикае, да подчини и унищожи!
          = Атеистите са убедени, че са единствените разумни същества във Вселената и единствените господари на Природата и планетата Земя, които могат да използват и съсипват според неутолимите си нужди и апетити, без да има последствия!
          = Атеистът не вярва във Висшият Дух-Разум – Първоизточник на всичко видимо и невидимо и в Основните Принципи на Развитието и Осъзнаването!
          = Атеистът вярва, че живее един живот и може да върши всякакви безобразия като насилствена диктатура, грабежи, убийсква, затриване на инакомислещите посредством глад, терор, всевъзможен тормоз, с цел запазване на властта на всяка цена и е убеден, че всичко това ще му се размине без последствия, защото е невежа и не знае, че всичките тези натрупани злини и дългове ще ги изплаща едно по едно в множество прераждания, докато преживее върху гърба си, изкупи до милимунда и осъзнае ясно всичко, което е причинил!
          = Атеистът е непоправим невежа, който не познава и упорито отказва да познае  Любовта, Мъдростта и Истината, посредством които Бога-Първоизточник Управлява Галактиките, Вселените и Бездната!

           Четете, мислете и осъзнавайте тези Истини, докато не е станало късно, приятели!

                 С цялото ми уважение и загриженост за Земята и човечеството:
 Огнян Узунов

   Ще прибавя към този постинг едно прекрасно музикално произведение за тези, които обичат хубавата музика:






Гласувай:
6



1. dobrodan - Коста? Обикновено
12.01.2022 21:22
не пишеш глупости?
Какво ти стана днес? :):):)
Теизмът/деизъм е най-лошото нещо, което е измислил човекът.
цитирай
2. rosiela - Коста,
12.01.2022 21:50
абсолютно вярно.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Не, не пиша глупости!
13.01.2022 02:30
dobrodan написа:
не пишеш глупости?
Какво ти стана днес? :):):)
Теизмът/деизъм е най-лошото нещо, което е измислил човекът.


Човекът поумнява с възрастта и аз го чувствам по себе си - всяка сутрин като се събуждам се чувствам по-умен от предишиния ден. Освен това, за разлика от масите, народа, аз съм много изключителен.
Поумняването при жената настъпва по различен начин - в резултат на извънбрачните й връзки и то ако са успешни. Това е ключът защо толкоз малко блогърки са станали умни. Специалистите по нивото на публикуваното в постингите им ги преценяват по този показател без да се ровят в Архива на Центъра в търсене на сводки за тях от наблюдаващите ги оперативни раотници.
Давам пример за две много умни жени - Мая Манолова и Надето Нейнски. Сто мушкареца ща да са им малко....
цитирай
4. krumbelosvet - Да живее светата инквизиция!
13.01.2022 11:20
И Джордано Бруно си заслужава кладата!
И Ботев, дето пише за "православни скотове" лъже.
И Левски дето е казал на некои шопи "Вие ще станете хора само когато проядете месо в сряда и петък", и он е бездуховник, тоя дякон уж.
Бездуховни и духовни хора има и между религиозните, и между атеистите. Опасни са ВОИНСТВАЩИТЕ м/у них. Едно е "вярата" на Тартюф или Коробочка, например, друго е вярата на Нютон и Айнщайн, и МОЯТА, скромно казано. Макар че съм чел библията повече от мнозинството свещеници, това не пречи нито на научния ми мироглед, нито на УВАЖЕНИЕТО ми към просветленията на някои библейски автори, които често цитирам в блога.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Много сте объркан!
13.01.2022 20:10
krumbelosvet написа:
И Джордано Бруно си заслужава кладата!
И Ботев, дето пише за "православни скотове" лъже.
И Левски дето е казал на некои шопи "Вие ще станете хора само когато проядете месо в сряда и петък", и он е бездуховник, тоя дякон уж.
Бездуховни и духовни хора има и между религиозните, и между атеистите. Опасни са ВОИНСТВАЩИТЕ м/у них. Едно е "вярата" на Тартюф или Коробочка, например, друго е вярата на Нютон и Айнщайн, и МОЯТА, скромно казано. Макар че съм чел библията повече от мнозинството свещеници, това не пречи нито на научния ми мироглед, нито на УВАЖЕНИЕТО ми към просветленията на някои библейски автори, които често цитирам в блога.


Четете по-често сиховете и есетата на Ясен Ведрин и се размисляйте върху тях. Макар и не официално ученик на масовия гуро в Блога, Чернопръц, Вие споделяте "възгледите" на учениците му. Човекът поумнява с годините, Вашите са доста, жените от успешните извънбрачни връзки - и това го не знаете...
цитирай
6. krumbelosvet - Г--н Планинар,
14.01.2022 06:50
Постоянно обиждате един колега с мръсната дума "чернопръц". Заслужавате прозвище Костапръц.
цитирай
7. ka4ak - :"КОСТА,ХЕРОИН=УБИЕЦ!!!А СВОБОДНИ,МАЙ ИМА САМО В БЛОГА...:(((((((((" И ПРИ ОГИ,НАПРАВИХ,СГЛОБКА...
14.01.2022 16:33
" 10.03.2009 10:33 - провокирано от 2 дни ТРАУР
Автор: ka4ak Категория: Политика
Прочетен: 12308 Коментари: 45 Гласове: 3



Трагедия, лошо стечение на обстоятелствата, лична грешка, бедност, печалбарство, безотговорност или съдба! Всеки го преживява различно и се пита къде сбъркахме.
Когато се обърне колата - пътища много!
Но ПАК ще е за един миг, ПАК ще се вземат мерки `това да не се повтаря`...
В армията уставът е писан с кръв и затова е казано, че най-тежи да те гонят по устав, макар че ако той се изпълнява, службата е тежка, но безпроблемна!
Същото е и със Закона - спазва ли се, всичко е ОК!
Повод да напиша тези редове е нещастието с учениците от Свищов - един миг невнимание струва 12 трупа на наши деца....24 фамилии проклинат обезмисления си живот, всички свои надежди и искат само едно - ДЕЦАТА,ДА СА ЖИВИ !
На 04.04.2004г. се проведе шествие в чест на любимото цвете МАРИХУАНА?!?!?!???
Една престъпна организация "Промяна" тръгна на бунт заради отмяната на еднократната доза наркотик! Все едно, че досега някъде в България е било разрешено да се продават наркотици ?!
Шествието не бе разрешено, но полицията услужливо го съпроводи до Народния театър "Иван Вазов" и стана съучастник на популязиране употребата на бира и трева. А законът бе публикуван на 30.03.2004 г, където изрично е посочено, че влиза в сила 3 дни след обнародването му в Държавен вестник !
ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ В ИНДИГО И ЧЕРНА ГОРА Е РАВНОСИЛНО НА ТРАГЕДИЯТА С НАРКОТИЦИТЕ, ПОВТАРЯЩА СЕ ЕЖЕДНЕВНО !
Ние допускаме бавно, но сигурно, с бездействие да унищожаваме бъдещето си! Ние спомагаме тези трагедии да се разиграват в мащаб 1:10000 с оправданието, че това не се вижда. А когато го видим, не го отчитаме, защото - "Какво ще кажат другите?!"
Всеки е убеден, че това не може да се случи точно на него и не може да разбере, че наркоманията е изкуствена болест и човек няма изградена защита срещу тези вещества, а децата - съвсем! Защо не се проумее, че трябва да се възпрепятства пътя на наркотиците до нашите деца?! ТЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОКОСВАТ ДО ДРОГА ! Все едно да позволиш на детето си да играе с оголени жици, по които тече ток!
Видяхме как Лудата крава, ТОРС, Птичи грип, бяха овладени с крути мерки и спряни ! А за дрогата мълчим?!
Кога ще се разбере, че ние сме еретиците на Европа и може би затова нямаме пленено Българско знаме, защото битката се е водила на"Живот или смърт!" Явно може да ни обедини само опасността!
ИСКАТ ДА УБИЯТ ДЕЦАТА НИ !
Нека не го допуснем! Нека покажем на Света как може да се справим с наркоманията! Заедно можем! Нека направим действащия модел за нашата страна пример за другите! Не случайно сме просъществували 13 века и това не трябва да бъде последния, в който ще се споменава за нас!


06.04.2004г Владимир Качаклиев"

ЗДРАВЕТО Е ДАР И НЯМА ЦЕНА!!!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СВОБОДНИ!!!
цитирай
8. planinitenabulgaria - И аз като чуя нЕкой да ми засегне гурото, напр. да каже, че е глупав,
14.01.2022 20:31
krumbelosvet написа:
Постоянно обиждате един колега с мръсната дума "чернопръц". Заслужавате прозвище Костапръц.


гаче ли чадър в г..о ми разтварят. Трябва да вървим неотклонно след гурата си, ако тази дума има множествено число.
С разбиране към Коментара Ви,
Товарищ Костя
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184840
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031