Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2021 21:34 - МОТИВИТЕ МИ ЗАЩО НЕ ХАРЕСВАМ РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 890 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 УКАЗАНИЯ към постинга ми:

 

-       Да не се чете от ГЕРБ и ДПС, защото с тях, както казва другарката Нинова, никой не иска да разговаря. Аз също,

-       Постингът ми отразява моята гледна точка, не ангажирам никого с нея,

-       Посвещението на този постинг помествам в края му, който е доста далеч...

-        

 

ЩЕ ПОЛУЧИ ЛИ  С ГЛАСОВЕТЕ НА ПРОСТАЩИНАТА БЪЛГАРСКИЯT БАБРАК КАРМАЛ ОЩЕ ЕДИН ПРЕЗИДЕНТСКИ МАНДАТ?

  

   Ще започна отдалеч постинга си, защото изборът пред нас този път е много важен – още един мандат на Радев и каквото стана в Афганистан от 1979 до 1981 г. и продължава и сега, ще се случи и с нас!!! Причината – сценаристите на този съсипващ страната ни процес, начело на който сега е Радев, макар вече от следандроповското поколение, също е клонинг на Кремъл, какъвто бе и Бабрак Кармал, афганският Радев.

   Този път изборите у нас са за парламент и президент, но важните са президентските избори, защото те ще определят бъдещето на страната ни. Още един мандат на настоящия президент може да се окаже достатъчен да бъде повторен у нас афганският синдром.

   Връщам се на Афганистан - държава до 1979 г. съставена от няколко етноса, недолюбващи се, но живеещи съвместно по законите от VІХ-VІІХ век. От това положение реши да се възползва СССР, да се намеси в Афганистан и да разшири Империята на злото като направи и тях съветска република, както стори със завладените преди 300 години от Руската империя Кавказки държави. Оръжието за проникване в тази държава сега бе комунизмът – същото оръжие но прикрито сх олещания и цветя днес прилага Радев, който печелеше привържаници в изостаналите в културно - бих казал и умствено!!! -  отношение държави. Същото оръжие, комунизЪма, но прикрито с цветя и лъжи днес полрзва Радев. Сред страните, където комунизЪма намира почва са тези от Латинска Америка, голяма част от населението на които е неграмотно и където социализЪма намира благоприятна почва с изключение на Чили. Един идииот си бе кръстил всичките синове на имената на Ленин.

   В Латинска Америка има две ортодоксални комунистически страни, Куба и Венецуела, в които хората изнемогват от мизерия, а доста от останалите държави с летящ старт преминаха през комунизЪма и навлязоха в следващия му етап, мафиотизЪма. Правят дроги, отвличат туристи срещу откуп, владеят гама от бандюгски номера, прилагани веднага след 1917 г. в Голямата страна. От олигархизЪма обаче, следващият по-висш обществен строй след мафиотизЪма, те са още далеч.

 

   През 80-те години на ХХ век КГБ подготви кадри пот афганци, които да включи в процеса на присъединяване на Афганистан към СССР. Разработчикът на тези кадри бе Андропов, който възпита плеяда от верни на СССР афгански комунисти. Завършили в Москва МИД и други школи за промиване на  мозъците, научили руски език, по-образовани от вождовете на етносите в Афганистан, те направиха преврат и завзеха властта. Такъв сценарий на Кремъл бе и този с „музикантите” на Кадафи в Либия преди афганският, които направиха там преврата в двореца в Триполи.  През 1979 г. начело на Афганистан след преврат застана човекът на Андропов, комунистът Бабрак Кармал. За да закрепи властта си той раздуха противопоставянето между различните етноси и групи, в резултат на което в страната възникна ескалиращо противопоставяне между етносите и между хората в самите етноси. Възползвайки се от не особено толерантните едни към други етноси, Бабрак Кармал ги доведе до състояние на непоносимост и агресивна враждебност.  Афганците се въоръжиха, всеки стана враг на всеки, започнаха да се избиват сами както в СССР по време на Гражданската война. Да се удържи властта в една така разнородна и изостанала с векове държава стана невъзможно, поради което Бабрак Кармал се обърна към сценаристите от Кремъл и повика на помощ войски от СССР. Известно е какво стана нататък - СССР изтегли окупационните си войски, а Бабрак Кармал напусна през 1981 г. страната и приютен в Москва гибердяса през 1996 /?/ г. Не след дълго Империята на злото се разпадна. Злото обаче, което комунистът Бабрак Кармал пося в Афганистан  остана. Подобен на Бабрак Кармал бе прокремълски клонинг Виктор Янукович, избягалият в Москва украински президент. Може да живее сега в квартирата на Бабрак Кармал, нищо чудно там да има блоци за такива като тях, клонинтите на Кремъл.  Не точно такъв бе сценарият с друг клонинг на  Путин, Башар Асад, който за сега остава президент на Сирия с цената на 500000 самоизбили се в братоубийствената война сирийци заради този маркспутинец и разруха за около 600 млрд. долара.

    Връщам се на делата на Бабрак Кармал докато той за две години бе президент на Афганистан. Политиката му, както вече загатнах, бе да противопоставя различните етноси един на друг, на първо място по численост от които е таджикският. Хората се  въоръжиха,  започнаха да се избиват, децата от малки вместо да учат бяха обучавани да боравят с оръжия, да убиват, да колят, защото не само всеки етнос, но и всяка фамилия воюваше с другите. Тази ненормална обстановка „изби” и навън. Напомням за атентата срещу кулите в Ню Йорк през 2001 г, което доведе до окупацията на Афганистан от САЩ в опит да ги озаптят. Не се получи обаче, появиха се метастазите на бабраккармаловите андроповци,  талибаните, на интелектуалното ниво на миналогодишните великонародовъстаници на Радев. Никакви промени там не можеха да бъдат извършени от тези видиотени от управлението на Бабрак Кармал хора и америкнците се оттеглиха. Оправдавам ги - не можеш ако един народ неще нещо, да го накараш да го върши, още по-трудно е едни хора от ХVІ – ХVІІ век да ги накараш да живеят както останалите, с три-четири века преди тях в интелектуално отношение. При това с посятото от бабраккармаловците зло сред тях.

   И какво стана с Афганистан, с афганския народ? Навлезли в ужасяващи противоречия едни спрямо други, единственото нещо, което те сега могат е... да се избиват. Талибаните взеха властта, но те могат да управляват колкото това може пропрезидентовата партия на Радев, ИТН, да управлява страната ни. Така се зададе и друга опастност – ИДИЛ. Защото злото, в случая талибаните, за да бъде отстранено то от политическата сцена, трябва да се появи по-голямо зло от тях. И то се появи, казва се Ислямска държава.

   Афганците сега разчитат на помощи, но това не може да бъде безкраен процес. Как се разпределят помощите не е ясно.  Има деца, починали от глад, поради глада и непрестанните военни стълкновения много хора напускат страната. Злото, което насади в страната комуниста Бабрак Кармал - да се закрепи на власт разделяйки и противопоставяйки хората - сега дава отровните си плодове, потопили Афганистан в ужас. В социалните мрежи и по медиите се разпространяват снимки с деца, които умират от глад. Има обаче и друга опция пред управляващите ги идиоти, да се опитат да присъединят Таджикистан към тях, защото те са били към Афганистан,  Битанската империя е прокарала  границите според техните интереси и ги е разделила в две държави, авганците не ппизнават тази граница. До сега СССР и Русия удържаха положението. Светът в момента помага на Афганистан, защото там нищо не върви - те са една човешка трагедия в резултат а посятото в странат зло от комунистите, начело с андроповеца Бабрак Кармал. Които не знаят допълвам, че Андропов бе много силна личност в КГБ и след успението на Брежнев зае поста му. Но свали южнокорейския пътнически самолет и... внезапно скончалься...

   Талибаните в момента „управляват”  страната и имат с какво са се похвалят - с оръдия изчегъртаха две безценни статуи на Буда от древността, издялана в монолитни скали, защото те вярвали в Мохамед. Мисля, че не в Мохамед вярват те, а в гуруто си, Андропов, учител и наставник на бабраккармаловците. И талибаните на Радев в България /ИТН/ имат с какво да се похвалят докато бяха първа сила в Парламента ни. Освен неппавещата сисъл парлама, която те вдигаха, забраниха незаконното подслушване, въведоха машинно гласуване, премахнаха охраната на гл. прокурор, започнаха да обрушват, изчегъртват и измитат стореното от предишните управници. Все важни за страната и животрептящи за хората процеси. Може би най-важните...

   Преди да превключа ва нащия президент, напомням за още два клонинга на Кремъл, които засягат нас. Първият бе царо, разработен от бившия шеф на КГБ и по едно време премиер на СССР, Виктор Примаков. Така царо дойде в България със „задача” за срок, не по-дълъг от 800 дни да оправи страната ни. Вторият клонинг бе Румен Радев, разработен от високопоставеният офицер от ФСБ /новото име на КГБ/  Леониид Решетников. Радев бе представен като натовски генерал и обединител на нацията. Напомням му какво се случи с престолонаследника  на царо, който искаше да купи руски мобилен оператор. Нещо подобно на това с Пешо Мъката, който отиде в Москва да си иска парите от Йосиф Кобзон – от жива мечка да си отреже ремичка. 

 

  Клонингът на Кремъл у нас, Радев, вероятно завършил същата школа, каквато бе завършил на времето Бабарк  Кармал, опита и с успех за сега провежда линията на предшественика си от Афганистан , „Разделяй и владей!”  По голям разъединитель на хората ние никога не сме имали. Хората в България Радев раздели на две класи – сити и гладни. Ситите са тези, които работят, поемат риск и отговорност, имат семейства и деца, а гладните са тези, които не работят и не търсят работа, а далаверата и социалните помощи. Аз ги напричам боклуците на Радев, които той употреби като великонародовъстаници. Други ги наричат протестники, переменники или переездчики, воинството на Радев, което чрез парламентарни избори, за мен преврат, свали от власт власт работещото правителство и той пое управлението на страната еднолично чрез куклените си министри. Един от тях, Кирчо Секса направи страхотна политическа кариера на базата на това, че споменаваше колко е умен Радев така често, както свещеникът „Господи, помилуй!” по време на богослужение. Хора без цел в живота, пълни паразити, абсолютните пазарни боклуци, които Радев мотивира с парите на олигарсите да работят за него, така разбирам „изявите” на талибани на Радеев. Това е мое мнение Мая Манолова, Берсинската дава, едва ли ще го сподели. През лятото „гладните” са по улици и пред заведения с бира или кафе пред тях, с цигара, в режим на изчакване някой да им се обади !??! През зимата тези безделници пълнят МОЛ-овете, защото там е топло. Разделяйки по този начин обществото ни, Радев вся противопоставяне между нормалните хора – ситите - които извървяват Божия си път, трудят се и се плодят и тези, които нищо не правят – гладните – обвинявайки за социалното им положение ситите. Както Маркс някога за всичкото зло на света набеждаваше тези, които произвеждаха продукция и осигуряваха работни места, фабрикантите. С това си действие Радев настрои безделниците срещу образованите, отговорни хора, които се трудят. Това доведе не само до разделяне в обществото, но и до противопоставяне и радикализация. Вершината на радевата разработка бе Великото народно въстание, и то замислено от него, финансирано от олигарсите, чиито интереси днес олицетворява той.

   Клинът, който Радев вби между хората, по различен начин той го вби и между институциите. Според него днес мафията е завладяла изпълнителната власт и прокуратурата, а добрите ни, кадърни хора-бизнесмени като Черепа, банкерът Василев и др. са принудени да напуснат страната за да се спасят от репресиите на прокуратурата. Прокуратурата според Радев, тя е обладана от едно зло, което се казва Иван Гешев.

   В желанието си да запази властта си, Радев реши да се възползва от опростачените люде от чалгаджии като Трифонов и други безделници. Тези опростачени младежи, да ги нарека простащината, президентът яхна чрез формирането на нови партии-идиоти с водачи, по-тъпи от тези на талибаните. Посочвам най-важната президнетова пардия, ИТН, благодарение на която Радев разми вота и по същество направи изборен преврат, след който той назначава правителството и чрез него управлява страната. Сега готви и нова президентова партия, оглавявана от Кирчо Секса и Кокорчо.  Докато Радев участва в управлението на страната, простотиите ще продължават, а с тях ще се задълбочават и противоречията, които водят страната кч хаос, рожба на който са престъпността и бедността. Нищо разумно не може да се направи, защото президентовтите хора са като президента – от него и от тях нищо не става!!! – и държавата след един период на стабилно управление ще навлезе в тотална криза. За първи път имаме избори за президент, при които единиат от кандидатите разчита на простащината в стрната. Да въртиш държавата на пръста си благодерие на разни партии-идиоти, да съсипваш живота на хората, да ги противопоставяш и поне да не се засрамиш, че смърдиш с всяка своя постъпка, това може да го стори само президент,  работещ не за хората в страната си, а за чужди интереси. Още повече не разбирам простащината на електората на ИТН защо го подкрепя. Вместо да се замисли, простащината, култивирана от Трифонов и работеща за Радев така повярва в себе си, че поиска управлението на страната. И спечелила парламентарните избори тя заяви, че ще бъде....опозиция. Такива да ги наречеш недоправени би било комплимент. Единственото нещо, което ми харесва във визията им са обръснатите им глави, макар според други те да намязват на гландиси. По-реалната им оценка от специалистите би била друга - комбинация от оплодена дефектна яйцеклетка и повреден сперм.

   Работещ срещу България, служещ на чужди интереси, подкрепниките и поддержниките на Радев измислиха измислиха за него фалшивата новина, че американците искат Радев начело на България, а не Борисов, защото Радев бил завършил там разузнавателна школа, а не за льотчик. Тролове, нибелунги и вякакави идиоти разпространяват тази фалшива новина в нета.  А толкова е просто – по делата им ще ги познаете, казал е Исус на апостолите как да разпознават лъжците.

   Има и по-дребни фалшиви новини -  от магистрала Хемус са крали чували и сакове с пари, които изнесли в Дубай. В това може би има нещо вярно, защото съм виждал доста хора да носят сакове и чували, но не знаех, че това са пари, които е откраднал Борисов. Атой пък имал банка, работеща с Дубай. Не очаквах, че чак такъв глупак е бил Борисов – да имаш банка, а да си държиш кюлчетата в шкафчета и чекмеджета или да си возиш чувалите с парите в джипката, докато намериш „муле” да ги отнесе в Дубай. Толкова е лесно това да стане електронно, члез банков превод в собствената му банка. Чувал съм, че офисът на банката на Борисов в София е на пресечката на улиците Лайбниц и Карл Маркс.

    Още от сега хората знаят какво  ще им се случи ако Радев остане още един мандат и опитват да спасят спестяванията си.  Спешно се търсят недвижими имоти  от всички разновидности, макар и непотребни, но строителите го закъсват – никой не поръчва сега да му се строи имот, защото не се знае какво ще стане ако една държава се управлява от боклуци. Някои още помнят банковия грабеж от времето на Любен Беров и проф. Румен Гечев, да спомена и още едни, Жан Кретиена, бивш генсек на БСП, за кратко време министър-председател на България. При това положение кой ще поръча да му се построи имот напр. за две години. Това си е направо руска рулетка, защото съвсем реално е Радев да доведе икономиката на страната с простотиите си в режим на свободно падене.

  И  накрая – този, който  ще предпочете Рдев да съсипе страната ни, процес, който вече започна,  вече е изгубил по нещо. Давам пример със скока на цените, който продължава. Ако един електоратник на Радев е имал 10000 лв. спестявания, вече е загубил 2000 от тях. Дано някой се  замисли върху това, че 20% му са се стопили заради Радев. Ако някой иска сега да си купи готов имот или строителни материали, цените в в момента са с 30% по-високи. Ако имотът е струвал 100000 лв, сега ще струва 130000-150000 лв, разликата над 100000 е заради Радев. Всеки българин ще бъде ощетен от избора на Радев за президент, той ще  счупи държавата, това е неговата цел. Прикрита зад тоталното машинно и прозрачно гласуване, снемане охраната на главния прокурори др. простотии.  Страна не се управлява с фалшиви новини, с уйдурми и простащина, а с разум и отговорност.

   И накрая два характерни образа, първият възпитан от Светослав Трифонов:

   Едо невръстно копеле, което едвам можеше да говори, казваше вицове в предаването на Слави, тъпи като самия Слави. Едва ли имаше пет години. Така се случи обаче, че в деня на предаването то имаше рожден ден. Лично Слави го попита какво би желало то по този повод, на което последва гениалния отговор:

-       Много пари и луксозни коли.

Мисля, това петгодишно дете в резултат на контакта със

средата, в която е попаднало – сценаристите на Слави - вече е било необратимо опростачено!

 

    Втори пример с електоратка на Радев:

    Пред един малък магазин до гаража ни, където си вземам кафе защото и трите продавачки – млади и красиви жени – се отнасят много мило с мен, по цял ден стои и пуши една бракувана курва, ама много бракувана, към 65. Тя излъчва злоба и говори все против Борисов. Издебнах подходящ вовент  и я избъзиках индиректно. Попитах продавачката, с която си имам лаф, няма ла да вдигне и тя цената на кафето с 10 ст. Тя обясни, че засега няма такава необходимост, а аз и казах:

-       Сложете 10 ст.на кафе заради Радев.

Последва изсъскване като от змия от страна на бракуваната

курва, как Борисов съсипал държавата и Радев още не може да я оправи заради кражбите у. Всички, каза тя видяхме златото му, скрито в гардероба. И включи на автоматична. По едно време продавачката, образована жена, която тук е намерила раота, каза:

-       Не трябва заради тези неща да си разваляме отношенията

един с друг, а точно това става.

      Такива като тази, много бракуваната курва са електоратниките на Радев. Каквито и поразии да причини той на страната ни, те ще гласуват за него и понеже опростачените са повече от интелигентните хора, Радев заложи на тях. С техните гласове той отново ще е президент и на образованите хора, които го преценяват правилно.

    А това, че заради Радев си разваляме отношенията един с друг е самата истина. Една наша певица, привърженичка на Иван Костов, който я предложи за кандидатпрезидент редом с Луна, но тя му отказа, подкрепя Радев. Никога вече няма да отида на неин концерт. Не по политически причини, а защото с дами, неразличаващи дигишус от фалос не желая да имам никакви контакти. Каквото тя, такови и изкуството й, мисля си.

   И на още един такъв пианист, подкрепник на Радев, никога

няма да посетя изявите му. Дадоха му награда Златна лира по случай 60 годишнината му, но контакти с неразличаващи гьот от амджик не осъществявам. Радев да ходи на изявите му в България, а не на тези на Цеца Величкович. Тук случаят обаче е по-особен, защото дядото на този човек на времето е бил шофьор в Американското посолство...

  Постингът написах за поучение на Венци и Радостинчето,които според сигналите, които излъчват, ще гласуват за Радев. Гласувайте разумно, гълъбчета, не Ви казвам за кого.  Освен един в друг, огледайте се и около Вас. Предстои сблъсък, при който ще има двама основни претенденти, единият – представител на образованите хора, другият, заложил на простащината, която преброена по глави или почленно надминава броя на образованите хора. Вие, двете гълъбчета, сте важни за оформяне мнението на гласоподавателите, защото сте "посещавани" от милиони читатели в нета. Нека изберем образован президент, а не такъв, който да ни разделя и да работи против връзките ни с културните държави от Европа, където сме и ние. Поняли? 
   Ще приложа линк към постинга си, чрез който поздравявам президента с песен от неговия съратник, с гласовете на електоратниките на когото той разми изборите и по същество направи законен изборен преврат - новия политик Светослав Трифонов.

image





Гласувай:
7



1. krumbelosvet - А преди Радев, Плевнелиев ти харесваше.
07.11.2021 22:56
А след него искаше Цецка Цачева? М?
цитирай
2. krumbelosvet - Кириак
08.11.2021 05:56
Кириак Стефчов е скрит в горния пост.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188210
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18321
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031