Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2021 23:04 - НАЙ-ВАЖНАТА ОПОРНА ТОЧКА ЗА ПОДМЕТВАЧИТЕ.....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1186 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

НАЙ-ВАЖНАТА ОПОРНА ТОЧКА ЗА ПОДМЕТВАЧИТЕ, ПРОБУТВАЩИ РАДЕВ ЗА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ

 

   За много кратко време имах два случая да попадна на професионални подметвачи на поредната опорна точка, измислена от киберхибридните офицери, която трябва да помогне на Радев при президентските избори. Двата подметвача, които нямат нищо общо помежду си ми говореха едно и също, гаче ли са си плюли в устата, каквато поговорка има в Западна България. Явно проработката им идва от един Център, но попаднаха на когото /не/трябва.  Първия подметвач срещнах в ресторант по определен повод, където трябваше да присъствам със съпругата си. Няма да уточнявам за коя държава „работи” той, но аз съм сигурен точно какво „работи” он, „както че ще съмне”. Ползвам кавички за глагола работи защото от нормална, обикновена работа не се печели за такъв охолен живот. Само ще отбележа, че този подметвач не е по-умен от мен, първо за да успее да ме преметне и второ, аз да не го разбера какво „работи”. Това бе втората ми среща с него.

    Вторият път бях на една сбирка, където за подметвачи място няма. Няма, ама има, подметвачите бяха дори двама. Единият – фин, другият – агресивен. Репликирах втория, но в дупликата му към мен той индиректно ме класифицира като бетонна глава. След това взе думата и извън темата на сбирката изхимнослови Радев.

  Радев бил завършил не институт за пилоти в Америка, а за разузнавачи, разработени да служат на Америка. Затова американците ни го набутали, да работи за тях и за да изиграят Путин. Сега американците били за Радев и той щял да бъде преизбран, защото е техен човек, а не боклук на Кремъл като Борисов. Изборът му бил гарантиран, защото тук било навсякъди пълно с американски шпиони.

   Аз съм контактен мовек, мога да извършвам орални контакти в доста широк спектър, като се започне от най-необразованити хора, мине се през образованите и се достигне до хората с научни титли или такива с таланг. С всичикте имам теми за разговор, широкоспектърен съм. Към подметвачите на пениси обаче, които ги заподмятват с надежда да се ловнат на тях балъци, изпитвам презрение. За жалост, такива има и в блога и не само там. Те нямат цел, която да следват според даденостите си, да търсят, да споделят нещо, а задача, която изпълняват. Такива много лесно ми стават ясни само след няколко изречения в постингите си, в които откривам определени фрази, постулати, явяващи се опорните точки на определена личност, партия, мафия. Привеждам за пример последното предаване „Панрама” на 15. т. м. В него и неспециалистите могат да определят кому служат всичките тези недоправени - лицето на нашия политически елит - които Бойко Василев бе поканил. Нещастници.  Излъчването на човек, речта му това е нещо много важно за мен.  Подметвачите ми мязат на цирей с гной, някои спукани, други – с опастност циреят да се спука по време на разговора и човек да бъде изпръскан със заразата.

    Това твърдение за Радев – че бил човек на американците – безспорно е фалшива новина. Повторена милиони пъти в социалните мрежи обаче тя се превръща в истина. „По делата им ще ги познаете!”, казва Исус на учениците си. А делата на Радев са различчни от тези, истините за които подметвачите обясняват с лъжи. По делата му се съди, че той е клонинг на Кремъл, нищо общо няма с америанците, които го разработили в разузнавателен институт да им служи. Радев води България към откъсване от ЕС и НАТО и присъединяване към държавите примати от ОНД, а ако не стане - към президетнска държава, за да се превърне в клонинг на Кремъл. Такава роля играе етническият ром Виктор Орбан.

   Целта на тази поредна заблуда е да подведе хората да гласуват за партията на ПП, /Президентовата Партия/, на Кирчо Секса и Асенчо, която подметвачите представят за американски проект.

   Това е толкова истина, колкото е истина представянето вече на два избора новият политик Светослав Трифонов за ужасяващо наеректиран и опасен фалос, а той се оказа... президентова еднодневка. Свърши работа на президента, президентът сега управлява страната. Скоро обаче и тези, които гласуваха за простащината, която го въздигна до управляващ страната, ще съжаляват. Защото с протовиорставането на хората едни на други, на сити и гладни, противопоставянето на институциите и неизбежната бедност, той ще се превръне във Бабрак Кармал - 2.  Видиотените от Бабрак афганистанци много трудно отново ще намерят път един към друг. Макар Бабрак Каармал да почина в Москва още през 1996 г. при господарите си, на които служеше от 1979 до 1981 г, в резултат на „работата” му Афганистан никога няма бъде нормална държава.

   Ако Радев бъде преизбран за втори мандат, той ще се превърне в българския Бабрак Кармал.

image






Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12303492
Постинги: 4573
Коментари: 10803
Гласове: 18381
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930