Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2021 17:54 - ЗАДКУЛИСИЕТО, ПРЕДВОЖДАНО ОТ ПРЕЗИДЕНТА НИ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 640 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

   ЗАДКУЛИСИЕТО, ПРЕДВОЖДАНО ОТ ПРЕЗИДЕНТА НИ,  ИЗГРЯ НОВА ЗВЕЗДА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ НЕБОСКЛОН – ДОЙДЕ ЧАСЪТ НА КИРЧО СЕКСА

 

    Дали тази звезда с псевдоними Киро Канадеца, Киро Харварда, Джон Траволта, Шугърфейса и др, преминала по небосклона от Канада до България и останала в небето ни в стационарен режим е нещо случайно или плод на проработка, дано някой осветли грейването й. Народът има интерес по тази тема.

    Гледайки снимки от времето на Великото народно въстание, на тях неотменно с бяла фанелка с черен надпис на нея, „Мутри, вън!” присъства Кирчо Секса. При появата му по телевизията той твърди, че е бил на протестите всеки ден от началото до края им. Дошъл от Канада за да се бори за промени в България!?!?!?

   Задавам си въпроса, кака така Кирчо Секса, който има бизнес в Канада - правел е някакви хапчета-ментета за желаещите да натрупат мускулатура, семейство с три деца и жена канадка, спонтанно решава да дойде в България и да се включи в протестите на народа срещу кражбите и корупцията на правителството на Бойко Борисов? Не вярвам това да има някяква връзка и с неговия баща, бивш служител на ДС, с когото съвместно са изкупили по данъчни оценки цени големи площи земи около Околовръстния път на София, сега с цени на космически нива. Предполагам, това е негово спонтанно решение, по същия начин, както турците и помаците в България по едно време спонтанно решиха да си сменят имената.

   Интересно е и друго, как така президентът се сезира върху него. Не вярвам, бившите служби да са наактивирали това лице да се изявява по този начин, което вероятно е имало и друга мисия в Канада и да са го докарали тук за да го представят пред  президента за министър на икономиката. По-вероятно е президентът ни, изтъкан от свръхинелектност, предпочитащ сношения само с интелектники  да го е оценил и да му е предложил този пост. Какъв шанс за страната ни!

    Целта на политиката на този министър е изчегърването на ГЕРБ. При всяка негова поява по телевизията, той неотменно химнослови президента, който не се меси в работата му и му дава свобода да работи творчески за промените в България. Питам се, защо не химнослови началника си, министър-председетеля, а директно президнента. Него ли признава Секса за свой началник, а шефа на правителството счита за кукличка, не мога да си обясня.

   Необяснимо ми е и поведението на някои партии, които държат Кирчо Секса за отговорен, че бил с двойно гпажданство. От ИТН са за махкването му, но в същото време настояват за промяна на закона за двойното гражданство, в смисъл то да не пречи за избирането на такива лица на държавни постове у нас, което означава, че са оставането му. Гъвкави политици са тези от ИТН, ето и пример с това тяхно двойно предлогжение – откллоняват се от линията, но заедно с линията. Това предложение на ИТН наистина прави смисъл, защото в чужлина работи цветът на нацията ни. Който не вярва му напомням, че над 80% от гласовете за ИТН от чужбина бяха за Слави. Факт, който доказва, че по чужбина се изявява интелигенцията на страната ни. Тази наша зарубежная интелигенция е поборник да я управляват куртурни хора, като тях, предвождани от Станислав Трифонов, новият политик, победител на последните парламентарни избори.

   Няма да пропусна и въпросите си към финансовия министър, Асенчо /Антисекса???/ и той вероятно по същата линия на важен пост в служебното правителство на Радев, по която навлезе и Джон Траволта.

   Аз вярвам в този тандем Асенчо/Кирчо, които по телевизията /и двамата никога!/ не забравят да споменават каква свобода в работата им предоставя президента и си мисля, че те ще имат още едно поръчение от него – да основат нова пратия, която да го подкрепнува и която да замени самонаекскрементиралата се от петите до темето си партия ИТН – оръжието, замислено и използвано в инжегенринговия проект на Радев, с което той направи парламентарните избори безплодни и опростачи най-важната институция в страната, парламента. Благодарение на него днес парламентът е за кашмер с депутираните при последните избори недоразумения.





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12286254
Постинги: 4567
Коментари: 10794
Гласове: 18370
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930