Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2021 16:35 - ЗА ПОЛИЦАИТЕ, ПРОЯВИЛИ ЖЕСТОКОСТ КЪМ ВЕЛИКОНАРОДОВЪСТАНИЦИТЕ - НАРОДЕН СЪД!!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 345 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 07.09.2021 16:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  •    В опит за сезирване на парламентарщика-адвокат от групата "Мутри, вън"!  и на министъра на вътрешните работи на Радев, помествам статия, която копирах от ФБ. Няма да помествам снимките на предметите, приложени към нея, те могат да се видят в оригинала. А те са - половинлитрови пластмасови бутилки с урина, не еднакво пълни, павета, железни предмети и др. Отворете оригинала...
  •   Ето и статията:
                        Соня Колтуклиева

                       6 септември 2020 г.  · 

     Коментар на Асен Игнатов, полицай: “ Явно на някой не му се понрави поста ми и беше изтрит, за това ще го повторя по спомен!

Това е урина, навярно човешка, с такива шишета бяхме замеряни през деня на 02.09, освен с урина, по нас летяха яйца, домати и всякаква гнилоч, също бяхме обгазени и с газ. Това беше през денят, а всеки от нас знаеше, че е само началото.

Вечерта бяхме замеряни със самоделки, камъни, стъклени бутилки. Бях удрян с метални пръти, колове, камъни.

В къщи се прибрах пропит с нечия урина, но не отстъпих, никой от нас не отстъпи нито една крачка назад.

Бях там с ясното съзнание, че го правя заради колегите си, които бяха до мен, удряни и замеряни. Правя го и заради децата си, които ме чакаха да се прибера, така както всеки един от нас, някой го чакаше в къщи.

Много пъти ни задаваха въпроси, кой пазим, мутрите ли, не! Пазим да не бъде прекрачена тънката границата, след която няма връщане назад, защото тези "революционери", които мятаха бомбите по нас, същите те, избягаха след като шепа зле оборудвани полицаи тръгнаха към тях.

От мен запомнете, бъдеще не се гради с бомба в ръцете, бъдеще се гради като не допускаме да се случи, така че, да застанат брат срещу брат, нещо което кухите кратуни на площада или не разбират, или пък са там заради трите сребърника, които са получили за да стоят и правят глупости.

България няма да бъде Украйна, Армения, или която и да било държава в което се отнемат човешки животи, заради няколко политика, които не могат да намерят друго решение на личните си вражди.

Довечера отново ще бъдем на площада, отново ще охраняваме протестите, така както винаги сме го правили, защото нас политиката не ни интересува, а това, всички граждани които са дошли, да се приберат живи и здрави, така като и ние искаме да се приберем при семействата си след това.

Охранявали сме протести против Орешарски, сега са срещу Борисов, в бъдеще ще бъдат срещу някой друг. Те ще си тръгнат по един или друг начин, но ние ще останем да пазим тази тънка червена линия да не бъде прекрачена, правим го с цената на здравето си, но вярваме в правотата си, а тя струва повече от парите които някои получават за да застанат срещу нас.

Честит Ден на Съединението, българи!”
  

 





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188369
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18321
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031