Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2021 11:44 - ЗА НОВИЯ ИНЖЕНЕРИНГОВ ПРОЕКТ НА ПРЕЗИДЕНТА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 968 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
  И аз мислех да пиша за новия инженерингов проект на президента, в който вече няма да участват старите му талибани Слави и Манолова, а нови - Асенчо и Кирчо. В тази статия, която копирам това е сторено по-добре отколкото бих могъл аз. Въпреки това аз също ще пиша на тази тема, в която ще изясня технологията, която прилага президента ни и която успешно минава за сега, всявяйки в страната ни недоверие към всички и всичко, омраза, противопоставяне на хората, в институциите, а от там - към всеобща криза.

    Ето и статията:
Васил Василев

4 дни  · 

Donyo Angelov

КУКУВИЧЕТА В ГНЕЗДОТО

Дани Христова отбеляза :

"От днес върви новата опорка в тактическия план за лансиране на Кирчо и Асенчо. Опорката е “звездите на служебното правителство”, както ги назова тази сутрин викторчо от НОВА. До края на деня го открих в още три публикации на представители на соросоиден тинк-танк център. Опорката заживява и в други форми на медиен живот – къде пряко, къде опосредствено. Важно е публиката да им се възхищава, докато те на тъмно си правят “нещичко”...."

И без много думи е ясно - ГРУ и баба Митрофанка търсят обединително звено на всички антибългарски сили от руско- комуняшкото лоби у нас. И макар да е прекалено силно да се нарече успешен тандема с кривоокото плъхче Асенчо и кривоустата улична превъзходна Кирчо , явно пълния провал на всички "протестърски" политически лидери, като се почне от Радев и се стигне до Тошко Наполеона налагат на менторите им подобен опит да избегнат пълния политически крах на руско- комуняшкото лоби в България.

Иначе казано, Кремъл поддържаше едни лицемерни "леви" ( БСП) и "десни" ( костоваците във всичките им прераждания -от ДСБ до ДБ плюс квазипротестърите на Мустака и Черепа) партии в опит легално да завърти палачинката ( легално но с измами). С успехите на ГЕРБ в развитието на държавата и появата на силната фигура на Иван Гешев надеждите за легална измама и връщане на властта в ръцете на българското руско- комуняшко лоби загинаха. Дали в Кремъл са решили, че три години хибридна война против България са дали достатъчен резултат - народа е отделен от държавата и държавата ни е ерозирала достатъчно за да бъде срината или просто са видели последен лъч надежда това сриване да се случи, те си знаят, но играха "ва банк" и... загубиха. Това е ясно на всички, защото с всеки изминал ден демократичната общност вижда все по- ясно истинския лик на родните промотъри на "промяната" и стяга все по- плътно примката на крадливите им ръце.

И тук вече идва ролята на кривоокото плъхче и кривоустото улично псе - те трябва да влязат в ролята на лицемерните, измамни "демократи" и "експерти" , които да се противопоставят на ГЕРБ и да обединят под крилото си разбитите политически банди на Бойкикев, Мая Манолова, Хаджигенов и Бабикян. Слави Трифонов няма да им се върже, Нинова остава "в ляво", а плъхо- кучия тандем ще претендира да е "десен". Така отново руско- комуняшкото лоби ще мине "в подполье" т.е. ще ни играе политически театър с надеждата някога да успее все пак да срине държавата България.

Тази история наистина прилича на привичките на кукувиците - да снасят своите яйца в чуждо гнездо, а като пораснат кукувичетата изблъскват от гнездото собствените пиленца на птичките и стават единствените консуматори на храната, която останалите без пиленца , заблудени птички им носят. И така - Кремъл ни снася тандема Василев - Петков с надеждата след време те да завладеят гнездото РБ.

ПП. Позволих си да наблегна на мимиките и тиковете на двамата кандидати за слава, защото те са придобити , а не вродени . Имат ги всички измамници, които се пробват да убедят стоящия срещу тях човек в теза, в която те самите не вярват.

image





Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Начи, долу русофили и комунисти,
07.09.2021 15:20
ДА ЖИВЕЕ БОЙКО БОРИСОВ, който ни пази от теа гадове.
Да любиш ББ е висш патриотичен дълг!!!
Оти Европа и САЩ не са се отказали от него - диктатора от латино-тип. Годяй, но техен годяй.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185850
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031