Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2021 17:40 - ЗА ОБИДИТЕ СРЕЩУ МЕН....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2806 Коментари: 6 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

   За мен, войнстващият еколог, природозащитник, любител краевед със съриозни познания върху цялата ни страна, пожарите в планините са трагедия. Няма място, запаленено умишлено или от някоя просташка ръка, което да не познавам, било то в Сакар, Рила, Странджа, Средна гора, Родопи. Юроди не харесват постнигиге ми на тази тема и ме обиждат предимно на л. с, не в коментарии към постингите ми, защото няма да ги одобря.  Аз не съм нито нежна душа, която те да скършат, нито притежавам талант, който те да пречупят, поради което считам обидите към мен за неправещи смисъл от тяхна страна и изпитвам съжаление към тези нещастници, според мен жертва на пиянство, опростачени и озлобени от живота, в който не могат да намерят нишата си, но и подвластни на обладалата ги злоба, която трябва да насочат към някого, за са се пооблекчат от нея. Не считам, че лошотото им отношение към мен - то не е от сега! - е продиктувано от завист, защото няма и за какво да ми се завижда.
  Публикувам два бисера в този постниг, като имам препоръка към  хората, които са творци и поради това с повишена чувствителност, да не се повлияват от юроди. Затова ги е създал Бог - да смърдят, от тях спасение няма. 
   Ще се повторя, но ако ги попита някой защо така се държат, отговърът им ще бъде колкото от пора, ако го попиташ защо смърди. Затова и ги не питам...
  Ето два бисера, авторите няма да посоча:

           1. Полека-лека ще се научите (мам"риганювци).. Не, не става веднага. Още ще ви варим тиквите - и ще стане. Така работи демокрацията. Ама, харесва ти - или не, мен не ме бъзара. Всичките ти тъпни досега не чинят халер, сам си противоречиш и се набиваш до шия в говната (си). Ама пискай, изтривай, заптисвай- щом си се появил и дращиш като изоглавен, ще ти го набием критичен, арийски и корав, както заслужаваш. Елементарно, кравоподобно манипулаторче, комуно-атлантик.
Пращам ти погнусата си от теб - и подобни фекаловози заедно с немското си благородно превъзходство.


     2. Боклуци 2 типа:ганювци(вж.в огледало) и мам"риганювци С кеф и превъзходство- от немско!

   Ще изкажа мнение за тези хора - те са рожба на простащината и противопоставянето в страната ни, тяхната хранителна среда. За мен това са нашите талибани - инженеринговият проект на Радев и Черепа, който по различен сценарий от този в Афганистан се опитват да се домогнат до властта. Писах как - създаване на просташки партии, които да размият вота на хората и да направят изборите ненужни. Затова може би съм "натовски цървул", "комуно-атлантик" е още много такива.
   Изпратилите ми подобни л. с. поздравявам с една песен, писана за тях. Текстът е менторски, извадете го и го проучете.




Гласувай:
7



1. rosiela - Коста,
18.08.2021 17:48
карай напред. Простаците да си ги прибира Сатаната. Много си прав за доста неща.
цитирай
2. dobronameren - Напълно съм съгласен със аналогията за пора
19.08.2021 10:23
Но бих дал един съвет на planinite...: ТРЯБВА да посочите имената на тия двата "пора" поне. Иначе ще заприличате на онзи защитник на барикадата, който изстрелва снарядите си, ей-така в пространството насреща, без да има цел, по която да стреля.
В този вид постингът ви не носи смисъл!
Признавам, че за това се иска действителна смелост. Че не е лесно. Че ще ви донесе лични обиди, щети и съмнения.
Но си струва усилието, по дяволите!
Но си струва усилията
цитирай
3. syrmaepon - Моето предположение е, че всички ...
19.08.2021 14:00
Моето предположение е, че всички тези хора , захранвани с омраза и завист, живеещи единствено с чуството на омраза са реципрочното на служителите на ДС и всякакви доносници. Понеже държавата вече не плаща на политически доносници, тези хора останаха без препитание и внимание. Защото те се опиват от чувството на властта, която имаха и с която да издеветелстват над честния човек. Днес тези безработни са платени тролове чиято задача е да тровят атмосферата и живота около себе си, да окалят всичко поникнало, макар и слабо, да сринат всеки плод, постигнат с огромни усилия. Защото - те могат само това - да мразят. В тях няма любов, няма признание. От тях няма да чуеш похвала или радост за нечий друг успех.
Много мислих по тази тема: ако наистина има такива хора и техният процент е постоянно число каква е тяхната роля? Къде да ги натика демокрацията, така че и от тях да има барем минимална полза?
цитирай
4. syrmaepon - Защото ако беше тирания, решението ...
19.08.2021 14:07
Защото ако беше тирания, решението щеше да е лесно - концлагер и смърт. Но не може. Демокрация е и има свобода на словото. Но техния крясък най-силно се чува, като ужасяващ писък на сирена. Не можем да ги забраним... И тук животът ни поставя една трудна задача, която трябва да решим честно и справедливо.
цитирай
5. nedovolen - Бай Костя, така ти казват някои б...
19.08.2021 14:33
Бай Костя, така ти казват някои блогъри.
Радвай се на обидите. Един казва, обидите ги приемам като капчици Божествена роса. Черпя всеки, който ме обиди.
Така че почерпи и не бой се.
От мен, пишеш превъзходни постинги за планината. Не е така като слезнеш по полята , ама не го възприемай като обида. Не искам да ме черпиш.

:)))
цитирай
6. planinitenabulgaria - Благодаря на осмелилите се да коментират постинга ми.
22.08.2021 23:54
Аз не се чувствам ни най-малко обиден, но нека достойните и почтени блогъри знаят какви "блогъри" има между тях. Затова поместих този постинг.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180539
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031