Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2021 04:18 - АМЕРИКАНСКИ ЗАПИСКИ 2021 - 10
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 487 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 08.08.2021 04:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

     Въведение:

     За първи път гласувах в чужбина, в Лос Анжелес. Тези, които гласуваха с мен всичките бяха за ДБ, аз – за ГЕРБ.  Мотивите на гласувалите за ДБ бяха, че техните депутатите са интелигентни и ще оправят България.  След анализ на разпечатките, който представи ЦИК около два дни след приключването на изборите се разбра, че най-много гласове в САЩ /и не само там!/са били подадени за партия ИТН.

    Надявам се този постинг, който пиша в Америка да бъде прочетен от някой живеещ в Америка българин, даващ чрез избора си препоръка към България как да се оправим – като поверим управлението на страната ни на Светослав Трифонов.

   Не ползвам думата изчегъртване, защото тогава тя още не бе сътворена от екипа на ИТН.

 

ОБЕДИНИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА НИ И НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛРАДЕВ, СЪЗНАТЕЛНО ПРИЧИНЯВА  НАСТОЯЩИЯ  ХАОС В СТАРНАТА НИ !!!

 

    Всестранната криза, в която радеВ вкара страната ни става все по-сериозна. Силите, които ни го натрапиха за да служи на интересите на друга държава и да бъде враг на неговата собствена, му поставиха и задачи, изпълними само ако той счупи държавата. По този  път до сега той върви успешно. Най-големият му успих е политическата криза в страната, която той предизвика и която е предпоставка за последваща тотална разруха във всички области. Видно от всичко, което той върши това е неговата цел. С действията си той принизи и противопостави държавни институции, напр. Съд и Прокуратура, което допринесе за уронване на престижа им и всяване у хората на недоверие към тях. Напомням за две от твърденията му в тази посока, че мафия се настанила в прокуратурата и че народът е разделен на две класи, сити и гладни. Със средства, изващи от избягали от страната олигарси за да избегнат съдебна отговорност, президентът изготви и реализира  инженеринговия си проект „Велико народно въстание”. Срещу кого? Срещу управлението на една държава, което си вършеше работата. Имаше стабилна банкова система, работещи институции, в ЕС доверието към нас се повиши, чакахме допускане в Шенген и в Чакалнята на еврозоната. По линията на кохезионните фондове, тези за инфрастуктура и др. напр. за делското стопанство получавахме милиарди евра.

   Президентът свали това правителство, при това по най-вредния за станат начин. Наблягайки на простащината -  хранителна среда, от която той самият идва, той бе инженерът за създаването на нови просташки „партии”, начело с най-големите простаци, с които един нормален човек се гнуси да осъщесвява какъвто и да било контакт. Чрез тези просташки „партии” той разми вота на хората и по същество направи изборите безсмислени, защото от тях нищо не зависи. Причината -  простаците се припознаха в просташките партии, наричани от президентовите гьобелсники партии на протеста, на промяната, националистични,  демократични, патриотични. Всичките обаче – просташки каквито са делата на президента и начело с популисти, пропагандники на агресивната простащина.

  Изборите не дадоха резултат, защото вотът бе размит. Създаде се служебно правителство, от хора на президента. Така той задкулисно пое управлениетохна страната – това е резултатът от Великото народно въстание. Пропагандната машина обаче отново се завъртя. Летвата високо вдигнали новите министри, възвърнали държавността, спряли кражбите. Един в това правителство с делата си ми припомня за Павлик Морозов, друг ми мяза на Дзерджински, но малко различен – с чаша в ръка. Трети го показват как протестником по време на Великото народно въстание, най-върховия момент в живота му, станал причина да го турнат за министър. Него редовно го подмятат по телевизията, където той химнослови свободата на действие, която му предоставил президента - умът и съвестта на нацията /за такива като него/. Щом е бил на протестите, както той казва всеки ден, значи е болук. Всички останали, назначени от президента също са омърсени, защото са се докосвали до него. Срещу един от тях има обвинения за финансов рекет в Англия. Той си назначи източвач на ДДС за шеф на НАП.

    Колоноскопиранията на социологическите агенции обаче показват ръст на доверието на народа към президента, към служебното му правителство, към партия ИТН и лично към новия политик на бъдещето, Светослав Трифонов.  

   На фона на тази простащина, чрез която президентът ни свали правителството се задава голяма беля. Самите простаци от президентовите партии не се разбират помежду си, но и да се разберат, полза няма да има. Интелектуалното им ниво не им разрешава да направят пазлика между жоп и амджик, а от тях се иска да поемат управлението на държавата – няма как да стане. Опитите на президента да управлява простащината им като я превърне във вода в неговата /просташка/ мелница същото не са успешни. Просташките партии вече добиха излъчване на спътници, изведени в орбита от президента ни и изгубили електрозахранването си.

   Злините, произлизащи от президента и стоварващи се върху страната ни стават перманентни. Вероятно няма да има ново правителство, избрано на последните избори. Нека се замислят недоклатените, които гласуваха за интелигентника Пинокио. Изиграха ги. Следват вероятно нови избори, които отново нищо нямада променят, а ще озлобят още повече хората един срещу друг. Това е един от резултатите на простащината на Радев, а после ще има и четвърти избори, ако този продажен президент не бъде изходен от управлението на страната. Нова предизборна пропаганда означава нови просташки изцепки на президетнтовите партии-идиоти, които тровят живота на обикновените хора и  вероятно утвърждавене на още един мандат на правителството на президнента с хубавци в него като  Павлик Морозов, Феликс Едмундович Дзерджински, Мегкокитников и останалите като тях, от които цитирам и два интелектника – министрите на културата и на регоиналното развиитие.

    Изборът ни в момента - с ново провителство на Чалгаджията, просташко, или пак служебното, правителството на подмяната, това на Радев, е подобен на преминаване  между Сцила и Харибда. На едния бряг – правителството на простаците, което сега рЕди партия ИТН, на другия – президентовото правителство на подмяната, с което той по същество управлява страната или по-точно казано, залива я с простащина, а политвраговете си ако не са простаци – с отровна  помия.

  На фона на всичко това върви пропаганда, достойна за сравнение с един министър-пропагандник на Хитлер – рейтингът и доверието към президента се наеректирват, същото важи и  за инженеринговия му проект, партия ИТН.  Анализаторите  вАучно показват, че на следващи избори Трифонов ще ги спечели с абсолютно мнозинствои ще зауправлява страната, която ще оправи и ще осъщесви мечтата на народа – изчегъртване на бойковизЪма. Мисля, че социологическата агенция се казваше Юристинсулт, може и да не бе точно така.

    Такова зло като обединителят на нацията ни и натовски генерал, работещо за разрухата на страната ни не само в новата ни итория, но и никога не сме имали. Един идиот да съсипва страната, а страната да не намери способ да отърси отровната му плесен от снагата си. Целта на президента ни е ясна – превръщане на страната ни в черна дупка – предпоставка за изгонването й от ЕС и връщането й в орбита към ОНД. За да стане това той трябва да възстанови в България олигархията като закрие специализираните звена срещу тях и Главна прокуратура, повдитнала обвиненията им.  Метастаза на тази негова линия е и противопоставянето на предприсъъединителния процес на Македония, което дразни държавите в ЕС с просташките ни мотиви срещу това, че откраднали историята ни, както на на един друг простак Байдън му откраднал изборите. Добре, че не е откраднал някой по-съществен негов орган...

    Мисля, че докато Радев остава президент, тези проблеми ще се задълбочават и могат да се окажат пагубни за страната ни. Той е причината да има тези партии на простащината, благодарение на които сега връти страната. Те няма да изчезнат изведнаж, ше останат, както тръмпистите в Америка. Ще се появят и последовятельники на президента. Вече кръжи един такъв мераклия, домогващ се за кърмчия на страната, наподобяващ кръстоска между циганин и маймуна. Такива - опростачмени, простаци по рождение, произлизащи от дефектна яйццеклетка - това са хората, които сега Радев манипулира и върти страната на малкия си пръст, но голяма част от тях ще останат и ще осмърдяват страната ни и след неговото изхождане от управлението. Метастазите на Радев ще се самоопределят за борци за новия, прогресивен обществен строй, простакизЪма, най-висшия етап на популизма.

   Опастността е реална, защото незнанието /б. м. простащината/, е сила. Тя може да бъде впрегната само за разруха и нищо позитивно. Пример – атаката на простаците на Радев срещу страната ни, която я доведе до хаос. След него идват бедност, противопоставяне...

  





Гласувай:
3



1. missana - Много точно сравнение с преминаването между Сцила и Харидба. Поздравление!
09.08.2021 01:18
Очевидно Радев е кукла на конци. Той няма къде да мърда и изпълнява каквото му наредят. Предполагам, че са му обещали преизбиране, но на този свят нищо не е сигурно. Дори и смъртта!

...Най-се учудвам, че има хора гласували за върлия комунист Бойкикев. Това буквално ме хвърля в шок. Тежко и горко на българската нация! /Не целокупната, а само на тази без ромите/.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12191077
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031