Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2021 21:44 - АМЕРИКАНСКИ ЗАПИСКИ 2021 – 3
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 266 Коментари: 0 Гласове:
2



 

                 АМЕРИКАНСКИ ЗАПИСКИ 2021 – 3

 

    Прелитайки над Калифорния над места, които не са за показване, самолетът премина близо до Сан Франциско И то огромно нещо, известно с това, че столицата на хомосексуализЪма в Америка се премести поради някакви причини от Ню Йорк тук. И зоологическата му гррадина е уникална. Този град прилича на град, докато Л. А прилича на боьшая деревня, както руснаците казват за Москва. Сан Франциско им има център със сгради, строени по европейска архитектура, градски транспорт, включително зъбчат трамвай на един стръмен участък. Градът обаче не е в добро икономическо положение поради изнасяне на заводите от региона му по света, което остави много хора без поминък. Пример за град, пострадал най-много от този процес е Детроит, където са се произвеждали най-много автомобили в Америка. Сградите на тези заводи сега са руини. Високата цена на работната ръка в Америка и ниската в Латинска Америка и по света и най-вече Китай /до сега!/ е причината за затварянето на много заводи в страната и разкриване на работни места в страните с нисък жизнен стандарт, напр. Индия. Не е все едно един автомобил, произведен в Америка да струва на все по-конкурентния пазар напр. 20000 долара, а същият модел произведен напр. в Мексико да струва 10000 долара. В Мексико и Германия изнесе автозаводи, там се произвежда Костенурката /Бръмбарчето/, народният автомобил, поръчан от Хитлер, конструиран от ппоф. Порше.

   Самолетът доближи Л. А, показа се част от града. Той е съставен от много населени места. След малко се показа и океанът. Предупредиха ни, че кацаме, но не стана бързо – нормално – няма сволодна писта за кацане.  Самолетът доста кръжа над Л. А. и над океана. Летището тук не до брега на океана, както е в Сан Франциско, където ти се струва, че самолетът слиза към водата.

   Този път нямаше нито едно навлизане във въздушни ями, което за мен е много емоционално, защото самолетът размахва огромните се крила както птица.

   Започна едно кръжене над Л. А, при което облетяхме доста голяма част от града. Вече го познаваме в някаква степен, ориентирахме си. Голямо впечатление ни направи кварталът Лос Анжелес-юг, в който живеят към 1, 5 млн негри. От небето се сипеше жар, долу къщите са една до друга, кола между тах не може да премине, гъмжило от деца. До квартала на негрите преминава магистрала, на която има ограда, защото по някога негрите стрелят по преминаващите автомобили. Подобно нещо правят и нашите български граждани. При преминаване на влак през Факултето, понеже нашите нямат оръжие, ползват камъни.

 

   Самолетът бе запълнен с пътници около 2/3 от капацитета си. Една китайк,а, според мен ѕ бяла, се изхитри, размести пътниците и се оказа сама на четири седалки. Явно бе от гилдията на жриците, видно от облеклото й. Бе облечена в панталон с материя на чорапогащи, полупразрачен, по тялото й, с черен цвят само по интимното й място, по което различими бяха всичките му подробности. От черен цветът нагоре и надолу преминаваше в жълт . Пъпът й бе оголен и обкичен с украшения. Нагоре от пъпа бе облечена по същия начин, с тъмна част на облеклото само на гърдите й. Така е доста студено в самолета, но тя се зави с 4-те одеалца по седалките. И се зае с инструментчета някакави да третира лицето си. Мисля, че тази бяло-жълта ако работи като жрица, тарифата й ще да е най-високата.

   Зад нашата седалка пък ставаше нещо загадъчно. Един все лежеше на трите седалки, при него идваше жена му, която стоеше някъде другаде, говореха си тихо на руски. Този изрод се размърда преди да кацнем и тръгна да се бръсне. Пак дойде жена му и веднага изчезна. След кацането той набра някакав телефон и ние съвсем ясно чухме:

  Соблюдойте, потому что  у меня корона вирус!

  Как ли е измамил този изрод немските служби, които пропускаха пътниците в самолета само с ПСР тест, та тех допуснаха изрода да разнася вируса по целия самолет. Не е възможно да не е играла за него руската мафия на летището във Фракфурт. Боклуците по света навсякъде набоклучват, разнасят вируси и зарази. После го видяхме да чака за багажа си – един тотален изрод с лице на дупки, без коса и дебел врат също на дупки, а десетина метра в страни от него, жена му. Все едно свиня изправена на задните си крака очаква куфара си.

   Същата тази мафия може би, която издава фалшиви сертификати бе изобличена в Израел след като руснаци им вкараха вирус от индийдсия вариант.

   Самолетът се приземи безупречно. И как не, с тия четири мотора, два от които са в готовност да го издигнат отново по команда от леттището, а два работят в спирачен режим. Както летеше бързо самолетът, би спирачки, скоростта му намаля и той кацна като на памук върху пистата. Велик самолет! Двумоторните големи самолети кацат доста по-твърдо, а докато моторите им заработят реверсивно пистата едвам им стига. Да се свали скоростта на тази маса от около 500 тона от около 250-300 км. до нула ако няма обратна тяга на моторите не е възможно. Това е теглото на половин влакова композиция.

  Бързаме ние, защото чакането е страховито. Първо самолетът чака да му освободят писта, след това ще чакаме за проверка. Виещите се на спирала опашки, нямат край. Този път- изненада. Кьорав пътник нямаше, когато навлязохме в салона – нещо много огромно – за проверка. Дойдоха служители и усмихнато ни посочиха как да преминем, повдигайки лентите.  На местата за проверка на документите – скучаещи служители, канят ни да преминем през тях няколко едновременно. При капацитет на летището над 100 млн. пътници гоидишно да се окажем на проверката сами и да ни подканват да минаваме бързо, това не сме го мислели. Никаква проверка, вместо това усмивки от служителите и пожелание за добро прекарване в стрната. Може би се зарадваха, че видяха пътници.

   За минути бяхме при багажа, но за да го пуснат по лентата трябва време. Пак късмет – първият куфар, който се зададе бе нашият.

   Летището се преустлойва и разширява, и тук кипят строителни работи като на летището във Франкфурт, което е с капацитет коло 70 млн пътници на година. Тук мащабите са далеч-далеч по-големи, американска работа. Мисля, че ако една работа в Европа се свъшва за три месеца, тук за нея месец ще е много. То са кранове, машини, бетонни конструкции, гора от строителна техника с мигащи светлини във високите им части.

   Мисля си, каква загуба за въздушните линии - самолетите летят полупразни и цените са по-ниски. А готвят летището в Л. А. да посреща повече хора. Дано този проклет вирус да бъде победен окончателно. Ще стане и това но няма да е скоро, защото трябва да бъде ваксинирани хората по цял свят, което е много трудоемна и скъпа задача, а срещуфнея има и протести – всичките простаци по света, понеже не могат да се изявят някак, видяха в антиваксерството такъв повод. Нарушавали им правата, връщали в живота им диктатурата. Ще се преборят кълтерните държави някак с тези простаци, но в някои държави ще е трудно, защото тези простаци са средата, неоходима на управниците на държавата, да дстанат нейни кърмчии. Посочвам нащия президент и рожбите му – ИТН, ДБ и ИСМВ, благодарение на които той сега управлява еднолично страната ни.

   Като прост човек, той не знае, че незнанието е сила, неуправляемо е, от един момент нататък Създателят му ще бъде изходен от управлението на страната.   Този момент идва!!! Защото посялият ветрове жъне бури...





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180762
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031