Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2021 07:19 - ИНТЕЛЕКТУАЛКИТЕ НИ /СПОРЕД ТЯХ САМИТЕ/ - С ГОЛЯМА ВИНА /СПОРЕД МЕН/ ЗА ВТУРВАНЕТО НА ПРОСТАЩИНАТА В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 757 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 14.07.2021 08:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  "Ако съдим по получените изборни протоколи  от чужбина за кого са гласувяали сънародниците ни, работещи и живеещи там, стигаме до извода, че мозъци от България не се изтичали!"
                                                          /От ФБ-стпраницата на една дама/

      

ИНТЕЛЕКТУАЛКИТЕ НИ /СПОРЕД ТЯХ САМИТЕ/ - С  ГОЛЯМА ВИНА /СПОРЕД МЕН/ ЗА ВТУРВАНЕТО НА ПРОСТАЩИНАТА В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА

 

   Не само те са виновни за простащината, която се стовари върху страната ни, но все пак нЕкои от тях биха могли ако  прочетат постинга ми да се самосезират върху самите себе си. На края на постинга ми ще имам и полезен съвет към тях.

   Защо не упреквам частта от войнството на президента, благодарение на което той извърши изборния преврат  - чалгарите на Слави – които са около ј от гласувалите. С тях не може да се говори. Те не говорят и не мислят, за това си имат гуро.  Бяха създадени за да се употреби простотията им без да се помисли, че тези боклуци в небоклуци не могат да се променят. Нивото им е и на това на кърмчията на страната в  момента, станал такъв след изборния преврат. Простите хора харесват и уважават по-простите от тях, в тях те припознават осигурямащите жизнената им среда.  

   Защо не упреквам привържениците на Мая Манолова? Те са също нов подвид, с промити мозъци, извън времето и реалния живот. От тях нищо не става! Всеки опит захконтакт с тях е обречен.

   Наскоро писах постинг за прелитането ни над разни страни на път за Америка, като се спрях на някои държави. Едни от тях – с равномерно разпределено население по страната, други – с по няколко големи градове с наконцетнирани в тях боклуци и престъпници от вътрешността на страната - не работещи, не търсещи работа, кандидати за социални помощи. Това е войнството на президента, в случая скрит зад паравана на Слави, Пинокио и Мая. Той има и резервни обръчи – Възраждане, Българско лято, ЕламерИтни и др.

   Тези, които все пак могат да разберат смисъла на  постинга ми са „интелектуалките” на България, за които го пиша. Това са доста на брой заблудени, объркани жени от всички възрасти, повечето неомъжени  и без деца, не намерили призванието си – всичките, достойни не за съжаление, а за оплакване! - но пък намерили виновниците за житейските си несгоди - Бойко, Фандъчката и ГЕРБ. Наблюдението ми върху тях се разпростира и в личния им живот – мъжете след кратък контакт с тех побЕгват и поради това те не водят, а някои изобщо нямат никакъв полов живот.

  И ето, че времето им за изява настъпи - изборите. Те ще гласуват на тях за интелигентните хора в България, които ще изведат страната напред и нагоре и така ще се решат и техните лични проблеми. Може би като гласуват за най-интелигентния, Пинокио,  мъжете след запознаване с тях ще спрат да им побЕгват? Или нещо още по-сериозно, неоценилите ги до сега, ще ги оценят? Господ дава живота, но за деянията си отговорен е човекът, придвижвайки се по пътя на ЕСТЕСТВЕНОТО /!!!/  си Божие употребление. Животът трябва да бъде смислен и продължен.

   Кои са интелигентните хора в България според интелектуалките ни, които гласуваха за тях, обявявайки това важно свое решение предварително на ФБ страницата си?

   Според тях най-първият е Пинокио, произлизащ от много интелигентен род по двете линии, и он сАмио щур интелектник. Непосредствено до него е друг интелигентен апап, Генерал атанасоВ – и той, кристално чист, както спрайт. Ще повярвам на това колкото ако някой ми каже, че е видял млада небременна еврейка или български гражданин с билет в автобусна линия 79 в София. Подаденият глас за тези двамата интелектничките определят като рамо за спасението на страната от Фандъчката, Боко и ГЕРБ. Защото те крадат народа, колко много честни хора с прогресивни възгледи от ФБ Като свидетелствуват срещу тях. сценарият на Кремъл, който се води срещу нас чрез Радев ще

  Като резултатът от чистите мисли на интелектуалките, продължи.  Ще се противопоставяме на съюзниците ни, на разширяванто на ЕС, на НАТО, ще търсим път към Беларус, Крим и Приднестровието, Луганск, Донецк. Това е резултатът от деянията в политиката /не обичам думата простащина/ на интелектуалките ни, с най-подходящо според изявите на членките им име на партията, ако те такава имат, ПН /Партията на недоклатените/. На прецизиране подлежи и името на Партията Бългаските Патриоти, на Каракачанът, Марешки и Симеонов.  По-подходящо за тях според мен е името ПБМ /Партия на българските мафиоти. Претенциите, че други патриоти в България освен тях няма са същите по глупост както тези на интелектуалките, които избират да си подадат глъсзчето за най-интелигентния кандидат да депутиране, при последните избори - Пинокио.

   България е в безизходица, радеВ с помощта на неговете парттии – ИТН, ДБ и Мутри вън я върти на пръста си и ни води към бездната  - обратно в ОНД, вън от Европа, простащината – във всеки дом. И след тези избори няма да имаме правителство, пак радеВ, защото така Радев ще ни ръководи според кремълския си сцеарист. Не може една интелектуалка да не разбира това. Ако не го разбира, категорията й също трябва да бъде прецизирана, от интелекуалка в простачка.

   Помествам изображение на тези, които интелектуалките ни затвърдиха на позициите им - тези, които чрез подклаждане на противопоставянето между хората и разрухата в страната ни стремят към ОНД.
             
                 image

Началото на протестите и тези, които сформираха "Улицата" и вкараха уличниците в парламента, изобразено чрез възмогжностите на изкуството.

                 image

   Новото предложение за правителство, представено чрез възможностите на изкуството.
 
image

                             Предложителят на последното правителство

           image

Една българка със съхранена ценностна система,  Фатме, на 30 години. Сутринта "оправила" първо кравите, защото трябва да ги заведе при говедара на паша, оправила децата си, които са малки, къщата си със свекъра и свекървата, които са много стари и тя ги гледа. Съпругът й работи като строител в Германия. В напрегнатия ден тя днес има два "свободни" часа и през това време бере манатарки  гората, защото тази година са много. Децата ще ги нарежат и поставят върху покривите на оборите да съхнат.
   Съпругът й ще донесе доста пари за разширяване на къщата, но проблем е пътят до селото им, близо до яз. Доспат. Ако не изберат  Бойко Борисов, той няма да бъде направен, ще продължат да се мъчат за разлика от селата отвъд рида Велийца. Това изказа жената като свой най голям страх.
  Селото е на 1400 м. н. в., едно от най-красивите по Родопа. Представлява изходен пункт за поне 10 родопски бисери около него. Какво говоря, два пъти по толкова.

image

  
Помествам и снимки от красивата ни страна, която би била и още по-красива, ако в нея нямаше хора с претенции без покритие, с интелектни възможности, не разрешаващи им да различават дигитуса от фалоса, а с ум в главите. Успоредно с тях прилагам снимки на българите на бъдещето, хората, които устройват президента в делата му. Сезирал съм се върху квартала Анезица, разположен на най-красивото място на Чепинското корито, буквално връху скалата с харлогата на извора Клуптуза.

image

                                                     Родопски красоти

image



image

                         Вищерица

 image



image



image



image



image



image



image
  


image

Следват снимки с българите на бъдещето. От хора на тяхното интелигентно ниво сенуждае пвезидентът ни за да може да ги манипулира. Има ги доста, не че ги няма...

image



image



image

             Най-сигурните доходи са от детските.

image



image



image



image

Този жребец, част от който заснех, ми напомни за един наш колега, блогър, няма да цитирам името му. На тия с калиевия хиперманганат пожелавам такива работи в сънищата им...

    Накрая и някякви грижи все пак за тези нещастнички, самоопределили се като интелектуалки:

  С изходна точка от моя страна към казуса, че самоопределилите се като интелелтуалки по цял ден са пред телефона си, където чрез ФБ висват
в нета глупости или декларират намерения за действия, сторвайки това седнали
върху столове, може би не с дишаща текстилна тъкан, а с мушами, че нямат редовен полов живот или туй нещо им е непознато, допускам, че те са получили гинекологичен проблем - гъбично заболяване. То не е страшнно – от него не се умира! - но е много неприятно и нелечението му предизвиква в женските индивиди един продължителен отрицателен нервен синдром, който става все по-силен с годините и определящ за поведението им. Този проблем обаче е решим медикаментозно – ползва се разтвор от калиев хиперманганат в съотношение с водата 0, 01 %. Как точно, интелектуалките могат да науча от един блогър, сега на 70, който изглежда като пред експлозия от свръхвисокия си тестостерон. Да го помолят да постне нещо по темата, може и да им кандише. Предупреждавам обаче, че този препарат убива не само причиняващите гълички бактерии, а и полезните и не трябва да се прекалява с употребата му. Обикновено са достатъчни 7 - 10 дни, но не повече от 14.  Препарътът се продава във всяка селскосторнска аптека, но го има и в някои аптеки в опаковка бурканче с 5 гр. от него. В селскостопанските аптеки се продава в опаковка по половин кг, достатъчен за натретирване на болните места на дамите на половината Лос Анжелес.

   Вторият етап от лечението на интелектничиките е доста нестандартен, бих казал и опасен, трябва да се подходи с осторожно внимание, защото на една откачалка ако и кажеш, че е откачена и има нужда от психиатър-психолечител, ще те раздели на молекули. Затова по линията на рекламата и на убеждението те биват убеждавани да си купят пресованата двойна сол, калиево-алуминиев сулфат, известна под името стипца. Резултатите от прилагането на на тази втора част на лечението са много отлични за интелектуалките. Стипцата причинява моментално съкнащаване на кръвоносните съдове и последващо свиване на мускулите. Благодарение на нея телесните отверстия  от нормални, могат да станат тесни като на колибра. Поради тази причина при доста от интелектуалките биха могли да се породят мераци към някой мъж, да ги реализират и така да се почувстват хора. Този вариант със стипцата мъжате ценят много повече от един друг, при който възрастни интелекуалки с мераци облечени в секси бельо се представят за средношколки. Цитирам един случай, за който узнах от ФБ.

    Една дама от квартал Младост 1А в София след прилагането на терапията със стипцата дотолкова я натиснали мераци, че излязла по нощите на балкона и се провикнала:

      - Няма ли мъже в тая държава?

Отговорът дошъл на секундата от полуспящ на скамейката безработен и не търсещ работа мъж:

мъж:

-  Да не е останало нещо за пиене?

   Призовавам някое гражданско сдружение, което опазва и се грижи за опазване на жените в България, да изготви необходимите печатни материали, съгласувани с доктори гинековеди и психоведи и ведно с тях да достави безплатно по домовете на тези нещастнички двата вида соли, защото при неправилното натретирване на болното мято са въможни усложнения.. Резултатът ще бъде: Вместо мокри сънища на тези дами с Пинокио, може да се получи и нещо по-наормално, пък било то и в самия блок или с „помощ” от съседния апартамент...     
   И едно пожелание към интеректуалките ни, които спомогнаха да сме в това незавидно дередже. Посетете махала Анезица и непремевво вижте коня Виктор, част от когото показа. За раз с кобила на стопанина му се плаща 100 лв, за два раза - 150.

 НЕЩО ПОУЧИТЕЛНО НА КРАЯ: 
 Една дама очаквала едно, но поради глупост, наленяла на нещо друго. Вдъхновени от изненадата й, музикнти и певци я увековечили с песен...Прилагам я в линк. Текстът го има отделно, много е поучителен за дамите.

 

 






Гласувай:
4



1. raders - :) Не са изтекли мозъци, защото тук ...
14.07.2021 14:59
:) Не са изтекли мозъци, защото тук никога не е имало такива и цялата бг история го потвърждава. Ами ще си ги ручаме жабетата ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12269671
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930