Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2021 10:07 - ДВЕ НЕДОСТОЙНИ СЪБИТИЯ В СТРАНАТА НИ В РАМКИТЕ НА ЖИВОТА МИ, СПОРЕД МЕН С ОБЩ КОРЕН – СЪС СЦЕНАРИЙ, ИЗРАБОТЕН В ДРУГА СТРАНА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1200 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ДВЕ НЕДОСТОЙНИ СЪБИТИЯ В СТРАНАТА НИ В РАМКИТЕ НА ЖИВОТА МИ, СПОРЕД МЕН С ОБЩ КОРЕН – СЪС СЦЕНАРИЙ, ИЗРАБОТЕН В ДРУГА СТРАНА

 

   Първото от тези две компрометиращи пред света страната ни и с големи последствия за нас бе изверването на помаците, започнало още през 1975 г. Какви ли не репресии върху тези хора бяха извършвани до 1989 г, няма да ги напомням всичките:

   Хората бяха бити, интернирани по периферията на страната, други осъдени, някои – застреляни. Който не е бил в пиринските села Брезница, Корница и Лъжница, нека се отбие до тях. Те са на пътя за Гърция, към чиито плажове през лятото пътуват снобовете. Съсипан бе икономическият живот на помаците, нанесените им обиди влошиха отношениета на тези хора спрямо християните в стрната, като недоверието остава до днес. Както днес президентът ни всява омраза и противопоставяне между хората с далечната цел да ни извади от ЕС и НАТО и да ни върне в ОНД, по същия начин противопоставяне между хората се всяваше от тогавашните комунисти и през годините 1975/89. Напомням за помаците от с. Търън, на които бригадите с чуковете от ДС потрошиха гробните паметници. Търънчани в отговор на това потрошиха гробните паметници на християните в с. Средногорци.

   Днес налице е подобряване на отношеннията на помаците с християните и възвръщане на доверието. А за тези събития отговорът за причините им дойде от необразованите турци, и те жертва на изверването, неднократно отправян към мен:

-       Не се кахърете за тези неща, вие не сте виновни, това бе по

заповед от Москва!

 

   Тридесетина години след тези бели, в които ни вкараха от Москва, сега дойдоха други – противопоставянето на България на приемането на Македония и косвено на Албания в ЕС. Веднага подчертавам, че партията ВМРО винаги е била партия, сружеща не на Македания, а на Коминтерна. От времето на Сталин до сега по същество Коминтернът и СССР /Русия/ е едно и също нещо. ВМРО се самоопределят като патриоти, останалите партии веротно не са такива, но те служат на Коминтерна, б. м. на Путин. Нека спомена, че имотите на ВМРО в България са навсякъде и са с много голяма стойност. Приемането на Македония и Албания в ЕС не съвпада с интересите на Путин и чрез своите патерици при нас, в случая тоя с картончето към ДС , Каракачанът, той го осуетява. Няма да е за дълго, никой не разбира позицията ни. А обяснението е просто, тя отново идва от Москва. А каква е тази позиция? Каквато бе с помаците – да ги накажем / и ние!/, че са били мюсюлманизирани от турците при ужасяващи жестокости. Същото сега е и с българите в Македония - да си накажем сънародниците, че са били комунизирани от титовите джелати от УДБА.

   Задните и долни мисли на Каракачанът са възпяти в една песен, линк от която прилагам към постинга си.







Гласувай:
5



1. morskipesni - Е не свикнахте ли бре?
23.06.2021 10:22
На вас, вечните гяури ВИНАГИ съдбата ви е е била изковавана някъде другаде. Последните 30 години обръчите ви се набиват и главите ви се кастрят с мам'риганювския чук (и сърп). Ще свикнете-е-ее, даже ще ви хареса! Няма смисъл от дърпане, назлъндисване- повече боли!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183014
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031