Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2021 10:59 - ИНформация от Министрество на здравеопозване РУСИЯ
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2171 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това е информация от Министретвно на дравеопазване на Русия.

За информация , и преценка ...
--------------------------------------------------------------------------------

Русия извърши аутопсия след смъртта на пациент с Covid-19, направи се голямо откритие.
  Русия стана първата страна в света, извършила (аутопсията след смъртта) на труп Covid-19 и след задълбочено разследване установи, че Covid-19 НЕ СЪЩЕСТВУВА КАТО ВИРУС.
  ТОВА Е ГЛОБАЛНА ИЗМАМА. Хората умират заради ′′ усилено 5 G електромагнитно излъчване (отрова) ". Лекари в Русия нарушиха закона на Световната здравна организация (СЗО), който не позволява да се извършват аутопсии на телата на хора, починали от Covid-19. След период на научно откритие не може да се предположи, че това е вирус, а бактерия, причиняваща смърт, която води до образуване на кръвни съсиреци във вените и нервите, заради които пациентът умира заради тази бактерия. Русия победи вируса, твърдейки, че ′′ няма нищо друго освен паднало-вътресъдово съсирване (тромбоза), а методът на лечение е лечебен ". Антибиотични таблетки Противовъзпалително и приемайте антикоагуланти (аспирин). Това показва, че е възможно да се излекува болестта, тази сензационна новина за света е била подготвена от руските лекари чрез аутопсия след смъртта (трупове) на вируса Covid-19. Според други руски учени вентилатори и реаниматор (UCI) никога не са били необходими. Протоколите за това вече са публикувани в Русия. КИТАЙ вече знаеше това, но никога не публикува доклада си. Споделете тази информация със семейството, съседи, познати приятели, колеги, за да могат да се измъкнат от страха от Covid-19 и да разберат, че това не е вирус, а просто бактерия изложена на 5 G радиация. Причината е да нараним хора с много нисък имунитет. Това излъчване причинява и възпаление и хипоксия. Тези, които са жертви, трябва да вземат Asprin-100 mg и Apronik или Paracetamol 650 mg. Защото е доказано, че covid-19 причинява съсирване на кръвта, което причинява тромбоза при хората, и защо кръвните съсиреци във вените и следователно мозъкът, сърцето и белите дробове, не могат да получат кислород, което затруднява дъха на човек и умират хора бързо поради липса на дихателна енергия. Лекарите в Русия не послушаха протокола на СЗО и извършиха аутопсии на мъртвите от covid-19. Лекарите отвориха ръце, крака и други части от тялото и след като ги прегледаха правилно забелязаха, че кръвоносните съдове се разширяват и вените се пълнят с кръвни съсиреци, което обикновено предотвратява притока на кръв и също намалява потока на кислород в тялото, което причинява пациента Умри. След като чух новината за тези изследвания, Министерството на здравеопазването на Русия веднага промени протокола за лечение на Covid-19 и даде аспирин на позитивните си пациенти-100 mg и започна да прилага Емпромак. В резултат на това пациентите започнаха да се възстановяват и здравето им започна да се подобрява. Министерството на здравеопазването на Русия изписа над 14.000 пациенти за един ден и ги изпрати у дома. Източник: Министерство на здравеопазването на Русия. 



Гласувай:
1



1. planinitenabulgaria - Не сте дочел статията на доцент Коровов и профессор Быкова!
27.02.2021 14:01
Аутопсиите пакзват, че ако ваксината е направена в гландиса на мъжа със Спутник V тя запазва имунитета в тялото чу до 2036 г.
Същото го твърдят и обикновените лекари от Новосибирск, Гоноревная и Гламидиев. Четете повече преди да пишете...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 983761
Постинги: 1240
Коментари: 96
Гласове: 364
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031