Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2021 22:00 - ЩЕ БЪДЕ БИБЛЕЙСКО!
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 731 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
…Ако се питате защо на политическата сцена бе допусната тази сламена кукла Байдън, зад когото всъщност ще царува известно време Звярът, отговорът е, да ни се каже, че хората още не са готови напълно за Божието царство. Ами огледайте се! Голяма част от човечеството още се доверява на покварените си правителства, вярва на фалшивите медии и очаква с нетърпение реда си за да се ваксинират. Лесно и бързо свикна с нелепите маски и е готово до края на живота си да ги носи, като „част от новата реалност“. Милиони човеци са се спаружили от страх или са се примирили с безработицата, бедността и несретата, невярващи, че нещо може да се промени към по-добро. Трети, дълбоко спящи, въобще не забелязват ниското качество на живот – отровната храна, въздуха, водата - те водят животинско съществуване, готови за 10 лева да убият слабите и беззащитните(от предишната ми публикация „Защо ли?.. За да се сбъдне пророчеството“

Нека припомня, че звярът има 7 глави и 10 рога. Седемте глави са царете, довели света до неговата гибел, гибелта на Стария свят, а 10 рога са всички царе-васали на звяра (числото 10 е числото на светска екзотерична пълнота, за разлика от числото 7 – езотерична, скрита пълнота).
Но нека отворим Откровението и да намерим точката, в която се озовахме на 20.1.2021. Тръмп напусна Капитолия и отлетя за частния си дом във Флорида. Следващата точка, която маркира Плана е 4 април 2021. Според Откровение, това е период, през които ще властва звяра. За всички е ясно, че зад Байдън реално стои звяра, осмият цар, който „е един от седемте и върви към своята гибел“ (стих 11). „На всеки от нас се полага безмерен запас от спасения“ (Ст.Д`Анна). Как го изразходваме, зависи единствено от нас. Този период – от 20 януари до 4 април, е глътката въздух за транслиране на Светлите сили според времевата линия, по която пое Алианса и Q, чрез своето видимо лице Тръмп. Той се оттегли във Флорида не просто да си почива, за него няма такъв вариант, а за да даде възможност на агонизиращата Каб@ла да излезе на светло и да разкрие истинското си лице. Така този период дава още един шанс на хората да премислят, да се пробудят и да направят правилния избор. После ще е късно, за онези, които са се вкопчили, ще го последват в „геената огнена“ за следващите 1000 години. Ангелът диктува, а Йоан прецизно описва стъпка по стъпка съвременните световни събития в Глава 17:12-18 12. А десетте рога, що видя, са десет царе, които още не са получили царство, но като царе ЩЕ ПОЛУЧАТ ВЛАСТ САМО ЗА ЕДИН ЧАС ЗАЕДНО СЪС ЗВЯРА.
13. Те имат една мисъл и ще предадат своята сила и власт на звяра;
14. те ще воюват против Агнеца, и АГНЕЦЪТ ЩЕ ГИ ПОБЕДИ, защото Той е Господар на господарите и Цар на царете, и ония, които са с Него, са звани, избрани и верни.
Хора, бъдете между званите, избраните и верните!
Бог е Светлина, Любов и състрадание - дава шанс на всеки един, в който е посадено божественото семе. Дори да е пил от покварата на Блудницата, преследвайки богатство, власт, слава… той дава още един шанс на всеки да спаси душата си. Неговият вопъл: „Народът ми измира от незнание“ докосна много хора, които днес усилено просвещават - пишат книги, видеа и всячески се стремят да стигнат до повече сърца…
Йоан продължава:

15. И казва ми: водите, които видя, дето седи блудницата, са народи и тълпи, племена и езици.
16. А десетте рога, що видя на звяра, те ще намразят блудницата, ще я направят пуста и гола, плътта й ще изядат, а сама нея на огън ще изгорят,
17. защото БОГ ИМ ТУРИ НА СЪРЦЕ ДА ИЗПЪЛНЯТ ВОЛЯТА МУ, да се сговорят и да дадат царството си на звяра, докле се изпълнят думите Божии.
18. И жената, която ти видя, е големият град, който царува над земните царе. Всичко, което днес се случва е в Плана, в Големият План. Настоящата грандиозна битка между Светлината и тъмнината ще отвори очите не само на хората, но и на много правителства и те скоро ще преориентират политиката си, преминавайки на страната на Алианса. Тяхната антинародна роля е също планирана и те просто изпълняват волята Му, с единствена цел да доведат масите до пробуждане. Какъв е този План ли? Дошло е време вече да се разкрие. На части, за да може да го асимилирате:
Божественият План, колкото и фантастичен да изглежда, е да върне в границите на настоящата Манвантара всички паднали божии синове и дъщери в Дома. Но как би могло да стане това, като до края й остават едва 1, 2 милиарда земни години от общо 4,3 милиарда? Такава е продължителността на космическия Ден на Брахма – две/трети от този период са изминали вече. И ако 1.2 милиарда години ви изглежда много време, ще ви кажа, че има милиони души, вградени във всички природни царства – в кристали, в растения и животни?..
Това, което преживява днес човечеството, с цялата агония на войни, на вирусни епидемии, на проглеждане за сатанизъм, робство и извратеност на елита, е поредната стимулация за пробуждане. Такива стимулации е имало и преди, под различна форма, и целта винаги е била да се реализира поредната Жътва. Жестоко ли ви се струва? Не бих казала. Всичко това е поредната жертва на Агнеца-Христос-Бодхисатва, който като върховен служител на Повелителя на света (Предвечния, Единния Посветител, Алфата и Омегата) отново намира проявление на физически план, оглавявайки екипа на Алианса и Q.
Не е лесно за разбиране, но който разбрал – разбрал… Припомням:
Звярът е символ на дълбоката държава, на Каб~ла и ХМ.
Вавилон-Блудницата е символ на стария покварен свят, завладян от трите стълба религия-пари-власт, чиито центрове са съотв. Рим Ватикана-Лондон авеню-Вашингтон.
Всичко едва започва! Но всичко е в ръцете на Бог, а Бог е Светлина, Любов и Сила. Не губете вяра!
Обичаме ви, обичайте се и вие:
Д.К.&И.В.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2515885
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031