Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2021 12:05 - СВЕТЪТ ЗАПОЧВА ДА СЕ ЧИСТИ ОТ ПРОСТОТИЯТА, НИЕ – НЕ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1119 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 07.01.2021 15:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
 

   С посвещение на бать Оги:

 

СВЕТЪТ ЗАПОЧВА ДА СЕ ЧИСТИ ОТ ПРОСТОТИЯТА, НИЕ – НЕ!

 

   Правя това сравнение на фона на случващото се в Америка, доста подобно по начина на изяви на президентите на тези две страни, в основата на които е тяхната арогнта простащина. И едиият и другият се опитват чрез наактивирване на боклуците в страните им, култивиирани за да бъдат ползвани при такива случаи, да предизвикат пуч, преврат или оставане още /не/известно време на власт на державниките им примати или продажници. Така с помощта на няколко боклука, които хвърлят яйца по сградите или навлизат в тях през счупените прозорци, башбоклуците се опитват да подменят вота на хората в страната. Не пройдет, товарищи, Америка даде пример. Тя за една вечер озапти блоклуците, ние ги тъприм с месеци и нищо не правим срещу просташките им изяви, чакайки да им уврат бетонните глави.

   Дано този пример, идващ от Америка бъде предствен ву нас в  същостта си, а не истината да се обяснява /в социалните мрежи/ с лъжи. Защото положението при нас е много тревожно. Вместо да вървим напред в развитието на страната ни като умствен потенциал, нас ни натикват в русло, от което с простошки лозуннги по същество искаме начело на държавата ни не интелигеннтни хора, а есенцията от екстракта на култивираната у нас простащина през последите години, а имено интелектници като Радев, който да получи нов мандат, Трифонов, за когото като успял близнесмен се счита за подходящ и за министър-председател, Мая Манолова, която вероятно най-става за миннистър на културата със завършената от нея школа в Москва за работа с младежта.

   Поколението сега е доста повлияно и увреденно интелектуално от 20 годишното му опростачване от Слави Трифонов. Давам за пример песента му „Какво му трябва на човек” и изказването на едно дете от шоуто му на не повоче от 6 годинни. Когато го поздравиха за рожденнния му ден и го попитаха какво иска, детето отговори:

-       Много пари и луксозни коли...

   Тук сам дяволът не може нищо да прибави. Детето вече е ликвидирано!!!

   Следовники и друзя на Слави, увредени от него има и в блога, цитирам небесната двойка най-изявени славитрофоновци, поетът с леви убеждения ОК3223 и литературника Блекпредатор. Първият не толкова, но вторият в епистолярните си изяви  докарва звученето на речта си досущ като на Слави, но и още нещо – мисли и чувства като него, като него разбира и света. Тази двойка литратурники аз възприемам като два вола, впрегнати в един хомот да теглят на културата ни към най-сияйните върхове на  славитрифоновизЪма.

  И за последно, характерно за ГРУ-евака Радев. Свикал Консултативния съвет за да разгледат въпроса за безопасното гласуване на предстоящите парламетарни избори и за тяхната прозрачност. Ние в Центъра също имахме събиране в база „Кистермесикиш” до с. Водеичарско”, при това на доста по-важна за страната ни тема:

    Половият живот на слона преди и след 9. 09. 1944 г.

    Които могат да разберат постинга ми поздравявам с любимия ми Прелюд и фуга от Бах, който звучи тържествено.
    И едно поясненние: ГРУ означава Головное разведческое управление. Къде се намира централата му е информация конфиденцална.






Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Почакай малко преди да плюеш СВОЯ народ.
07.01.2021 12:34
Защото метрополията САЩ, колонията й "Европа" (чиято калания на колония сме ние) и световните банкери, т.е. Уолстрийт, ИЗЦЯЛО ПОДКРЕПЯТ нашия ББ, и му дават по пет милиарда заем наведнъж НЕведнъж. Тая подкрепа НИКОЙ НАРОД досега не е преодолял.
А какво НАИСТИНА се случва в САЩ, май скоро ще резберем. Ма тролите бързат ПАК да прехвалят чуждите и да наплюят СВОЯ народ, както ВИНАГИ.
цитирай
2. planinitenabulgaria - И аз съм за Путин и Радев,
07.01.2021 13:05
настоявайки те да са президенти до 2036 година!
цитирай
3. fun1001 - ...благодаряя!! Свободата на Мисълта, няма Род, пол,и Родина.Амин!
07.01.2021 13:55

))))

Половият живот на слона преди и след 9. 09. 1944 г./

Които могат да разберат постинга ми поздравявам с любимия ми Прелюд и фуга от Бах, който звучи тържествено:

цитирай
4. batogo - !!!:))) Благодаря ти за посвещението, приятелю!
08.01.2021 10:20
То е много точна диагноза на интелигентността и духовността на левичарството като цялостен, пандемичен процес на бездуховен паразитизъм сред човечеството.
Чест и почитания!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12270774
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930