Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2020 09:23 - Спорният вирус. Либерастия или не. Чингис хан или Хипократ.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 589 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 30.10.2020 04:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Първо да напомня, че Чингис хан е избивал лечителите! Не съм срещал нещо написано за съображенията му, но тоя велик военачалник и ДЪРЖАВНИК (побеждаван само веднъж, и то от българите) едва ли е глупял елементарно. Най-вероятна ми изглежда РАЦИОНАЛНАТА сметка, че при постоянният излишък от новородени, по-добре да се обгрижват те, отколкото да се лекуват слаби и болни, от които обществото има малка полза, а и вероятно биха дали подобно потомство.

А Хипократ с неговия медицински ХУМАНИЗЪМ, е живяр 16-ина века преди Чингис, в далечната Европа...
                                                             _   _   _   _   _

Борис Джонсън май не само изглежда леко перко. Не само заради косата по Тръмповски. Въпреки, че перко трудно би станал премиер на Uk. Трудно но не изключено.

Още в първите дни на вируса от Ухан, Борис каза на британците, че... трябва да свикнат как близките им ще умират у дома (което значи без болнична помощ)!!! Сега звучи невероятно, и дано не само аз съм запомнил тия "забравени" от медиите думи.

Но не бяха само думи. Англосаксите и почти целият Запад не последваха Китай в извънредните мерки. И скоро болниците се оказаха задръстени от опашки чакащи. И погребенията станаха масови. От което започна да се трупа обществено възмущение. И непоколебимите либерасти трябваше да лижат където са плюли. Започнаха по философията на егоизма да си крадат маските и апаратите за дишане. Но бързо започнаха да произвеждат нужното и да въвеждат противо-епидемичните мерки.

Но преди да ги принуди общественият гняв, явно са си правели либерастка, т.е. ИКОНОМИЧЕСКА и егоистична преди всичко сметка. Да, вирусът БИ БИЛ БЛАГОПРИЯТЕН за икономиката, за оцелелите И ЗА ВОЕННИТЕ ПРИГОТОВЛЕНИЯ, ако не се отчита човешкото страдание.

ТОВА Е ВЪПРОСЪТ - вирусът БИ БИЛ БЛАГОПРИЯТЕВН за икономиката, за оцелелите И ЗА ВАЕННИТЕ ПРИГОТОВЛЕНИЯ, ако не се отчита човешкото страдание. 

И либерасткото решение пред подготвяната война, е двойно оправдано от либерастка гледна точка - икономически и военно. Не и хуманно, разбира се.

Но като се отказаха с ръмжене от пълната либерастия, либерастите ПРОДЪЛЖАВАТ да си провеждат либерастката политика. Под формата на "свобода на словото", професионални "лекари" говорят опашати лъжи срещу маски, дистанция и карантина. Това е ЛЕСНО при тоя СЛОЖЕН ВЪПРОС, особено докато липсва достатъчно медицински опит. Няма да изреждам Мангърщините и шоуменщините, познати на всички. Наскоро гледах и предаване на Люба Кулезич, ОЧЕВИДНО СЪЗНАТЕЛНО тиражиращо мангърските лъжи.

Тия мангърски гласове дават резултат в ПРОВАЛЯНЕТО на предпазните мерки. Защото мерките са пълноценни, ако ги прилагат всички или почти всички граждани. Но мангърщината е яхнала ПЪРВОСИГНАЛНОТО у някои хора и вече 30% от гражданите не вярват, че има опасност от новия вирус. 30% са ПРЕДОСТАТЪЧНИ за почти пълен провал на мерките за овладяване на пандемията.

Борисчо, Ивановият син английски, може да се окаже прав, пази Боже, че ще си мрем от задушаване у дома, без лекарска помощ. Болниците вече са препълнени или почти препълнени.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954179
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031