Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2018 13:24 - ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ПУТИН ЗА ПРЕЗИДЕНТ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 668 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           С посвещение на нетовите изявявачи Венцивалери и Рустам,

носачи на най-високите призове на Центъра – първият, за най-велик постинг в Блог. бг за 2017 г, а вторият, за най-велик  постинг в Блог. Бг от основаването му като електорнно пространство до сега:   

 

                             „Който сее ветрове, ще пожъне бури! „

                                                     /Пророк Осия, Глава 8, стих 7/

 

       ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ПУТИН – ЗЛА ПРОКОБА КЪМ СВЕТА

 

       Аз и друг път съм писал на тази тема. Напомням отново за трагедията „Борис Годунов” на А. С. Пушкин, гений и пророк за бъдещето на Русия. В нея той предсказва закономерността на това, което се случи на тази нещастна страна.

     Борис Годунов е престъпник, дошъл на власт чрез измама, отнемайки правото на законния царевич. Един монах само знае истината, но той е обявен за луд и хвърлен в тюрма.

     Управлението на царя престъпник преминава в лъжа, защото и той самият е лъжец. Днес ако лъжата в някоя страна се измисля от най-високите нива на властта и всички се съобразяват с нея, живеят с нея и съпровождащите я облигатно насилие, измама, корупция, за хората от нормалните държави управлението на едно такова нещо, не го наричам държава, бива наричано Страната на Голямата лъжа. Това управление е разновидност на фундаментализма, с който характеризираме управлението на най-изостаналите в културно отношение ислямски държави. При тях ислямът е в основата на управлението на държавата, на конституците им, та дори и на облеклото им, което е форма на управление, не по-различно от това на Голямата лъжа, наричана още диктатура, осъществявана чрез командно административно управление, включващо ужасяващ репресивен апарат.

     Понятието Голямата лъжа се появи в Русия по времето на управлението на Горбачов, а понятието Империя на злото се свързва с времето на Брежнев. С това понятие да обрисува Съветската империя си служеше Регън, докато Брежнев бе на власт. И Брежнев не му остана длъжен. Той наричаше Рейгън най-големият хулиган на света, мултиплицирайки, което може би означава напр. една тройна комбинация от класовете Келеме, Пич и Пущ. А то е по-страшно от пропоец, понятия, идващо още от първите боравещи с огнестрелни оръжия при охраната на Москва, наричани стрелци.

     Що е това, което наричаме Голямата лъжа?

     Това е инструмент на най-първия държавник на една тоталитарна, диктатура, начело на която стои биринджия изостанал от времето с векове. Поради тази му умствена изостаналост той се стреми да направи останалите хора в страната по-прости от него, да не могат да мислят, да го химнословят като Господ. Ако това се случи, най-подходящият метод за управление на страната става Голямата лъжа. В една такава страна лъжата е в основата на всичко, тя е нейният фундамент. Най-първият казва нещо, което е лъжа, той самият осъзнава този факт и не вярва на себе си. Няма да уточвявам, че той на никого не вярва. Стоящите  под него също знаят, че това е лъжа и не му вярват, но от нивото си на много първи или само на първи, те  поемат лъжата и я изхързулват надолу. Още доста бюрократични нива има, докато тази лъжа достигне до хората, която те трябва да приемат за истина. И те я приемат, но не защото е истина, а защото ако кажат, че е лъжа, лошо ще стане – може да се превърнат в клиенти на репресивния апарат и с тях и със ссемействата им е свършено.

   Така всички в една такава държава заживявят в лъжа от най-първия до най-последния, лъжата става тяхната жизнена среда. Няма място за култура, изкуство, където нещата са истински и достигнат до сърцата на хората. Вместо тях има химнословене на най-първия и на всичко, което той прави. Давал съм пример с руснаците, които знаят мого малко за света и тхората, но пък изтъкват, че знаятвсичко за Ленин. Други едни като тях пък знаят много /или пък всичко!/ за Ким Ир Сен. Така лъжата навлиза в семейството независимо дали родителите искат това, защото има опастност да се появи в него някой нов герой от типа Павлик Морозов и репресивният апарат да види сметката на цялата фамилия.

    Родените и отрасли в такава среда – на Голямата лъжа – са съвсем различни хора от нормалните, които независимо колко тежък е жизненинят им път, те го извървяват по правилата на естественото Божие употребение. Защото са духовни хора, знаят, че животът им има цел и човекът трябва да знае това, цитирам отново Библията.

 В страните, където господства Голямата лъжа, тя е проникната чрез системата на управление и на репресивния апарат на най-първия навсякъде, та дори и сред представителите на Бог на земята - в Синода на църквата. В тези страни патриархът принадлежи към службите и изпълнява политическите задачи, спускани му от най-първия. Специалстите като видят някой, облечен като патриарх, по излъчването му са им потребни секунди за да разберат истински Божий служител ли  е той или менте. Един такъм патриарх-менте наскоро посети страната ни.  Ако някой счита, че в него има нещо смирено, Божие, нека напише коментар към постинга ми. Имам предвид Агент Михайлов, ефесбиец, подчинен по тази линия на Путин, който отказа да отиде на Вселенския събор, но не разреши и на нашия, на грузинския и на сръбския патриарх да сторят това. Обясненето е свъсем просто - Путин иска още по-голямо вмешателство в Църквата поради обстоятелството, че руснаците са най-многобройни като християни. Такъв патриарх не служи на Бога, той е менте като Божий служител, той е част от системата, наричана Голямата лъжа. Излишно е да попитам такъв патриарх менте, не го ли е срам, защото знам отговора…

 

    Сега искам да поясня кой измисли комунистическата система, не влизаща в никакъв разум и защо:

     Измислиха я в Западна Европа, където основаха Интернационала, една от най-страшните мафии в света. Това стана след написването на неговата „Библия”, МарксизЪма и така чумата на света, комунизмът /брадатата спирохета на Маркс/, създадена на писалището на Маркс бе пусната от бутилката. А моментат за това бе подбран перфектно.  Поръчителите на този сверкающий ювелирно-филигранен жемчужин - Франция, Германия и Англия – изчакваха удобен момент да го внедрят в страна, където щеше да им влезе в работа.  И те сториха това във важен за Европа момент, по време на ПСВ. Избраха най-изостаналата в културно отношение европейска държава, Русия, твърде агресивна като империя, търсеща разширение на териториите си и на запад, и поради това - заплаха за Запада, който води безсмислена и жестока война. Съществуваше реална опастност част от териториите на изтощените от ПСВ страни да бъдат завладяни от Русия. Така Западът внедри този измислен от Интернационала строй в Русия, за да започнат вътре да се избиват хората сами в руската империя и да престанат амбициите им за нейното териториално разширение. Пак благодарение на това внедряване на комунизма в Русия, Западът я вкара в ПСВ и след края й я включи към победителите, за да измие срама на първия й кърмчия, агентът на Коминтерна Ленин от понесените загуби във войната.

     Веднаж внедерно в Русия, злото запоочна да вилнее в нея, апогеят му настъпи при Сталин. Граждански войни, бели срещу червени, омраза, лагери, злото се разрастваше. Центърът на Интернационала, където се замисляше злото сътвори идеологията на този човекоунищожаващ строй - човекът няма държава, националност, той трябва да е интернационалист, да се бори за разпространяване на комунизма по света. Такива /мекерета на  Сталин/ взривиха църквата Света Неделя, направиха метежа от 1923 г, изпратиха интербригадисти в Испания, смразиха хората у нас, та до сега. Злото се разпространяваше и разпространяваше, то достигна чак до Далечния Изток и до Америка.

    От това зло обаче се оказа, че някои страни имат и печалба. Давам пример с голодомора в Украйна, при който бяха иззети храните на украинците за зимата, продадени на Запада, а СССР си купи с тези пари различни видове техника. Цената – между 3 и 9000000 починали украинци от глад, а в тази разработка бе включена и дебелата украинска свинкя Хрущо към екипа на Берия. В днешно време откраднатите от олигарсите пари от Русия пък са в Америка. Банките, които оперират с тях, ако решат, в един момент ще им ги вземат, защото тези пари са в Америка тайно и незаконно. А те са към четири трилиона долари, като произходът им вероятно е  от продажбите на петрол и газ. Тези, при които отиват откраднатите пари имат интерес този грабеж да продължи.

   Надеждите за края на това зло, пръкнато в Западна Европа и внедрено от агенти на Коминтерна /най-пръв бе Ленин/ в Русия да изчезне след ВСВ също не се оправдаха. Ресурсите на СССР – жива сила и природни ресурси – бяха включени във втората война на Западна Европа, целяща премахване на несправедливите мирни договори след ПСВ, която заложи днешното статукво в света.  Не само Германия е виновна за втората европейска война, най-виновна е Англия, която после превърна войната в световна, но също и СССР, който се присъедини към Термания, а после реши да завладее части от нея или цялата. За тази промяна в позицията на Сталин СССР заплати най-високата цена за тази война. Войната не доведе обаче до разрешаване на европейските проблеми, тях ги яхна новата световна мафия, която нямаше интерес Европа да поеме нормален път на развитие, нито вирусът на Маркс да бъде изваден от снагата на Русия, макар тя да бе заразила вече и други държави с него. Така злото се разпространи дори по други континенти. Едва ли измислителите на това зло в Западна Европа са очаквали, че то застрашително ще се обърне срещу тях след ВСВ. Точно това се случи, по-точно случи го новата световна сила, Америка. Защото ако някога Западна Европа имаше полза от едно такова зло, то новите управници на света също имаха нужда от това зло и сториха всичко, то да се съхрани и да сее превърне в още по-ужасяващо. Аз съм писал в блога си защо и как, сега ще се спра само на злото - как така светът допусна то да се превърне в световно зло и дори да има наглостта да заплашва света с ядрена зима, с превръщането на дър+-жави в радиоактивно стъкло и др. идиотизЪми. Правя сравнение с римската империя, която въпреки жестокостите, станали причина да възникне християнството в най-отдалечената й от Рим точка, е оставила наследство, на което се удивяваме,напр.  построените от тях пътища. Руската империя, останала последната в света, вместо, да бъде само промил съзидателна като римската, върви по друг път – готви се да унищожи света. И подмятат ракети, създават нови оръжия, имали свръхсекретни разработки, за да защитят народа си, според тях, най-щастливите хора на света.

 

     А сега само върху това, което доведе до създаването на това световно зло, опасно за целия свят, наричано преди 1989 г. Съветската империя, а днес трансформирано в Руската империя. Повтарям още веднаж, последната в света.

    Две са основните съветски и руски личности с най-голям принос за руската империя днес, това са Сталин и Путин. Тяхното управление на империята е по същество едно и също, само е актуализирано. По времето на Сталин в СССР все още имаше хора, родени и възпитани преди тиранията му, които бяха човеци. Напомням, че Сталин пое властта през 1922 г, пет години след оттеглянето на Ленин от нея поради заболяване /сифилис ІІІ-а степен/. Първата цел на Сталин бе да избие всички, които се бяха заели с бизнес по един декрет на Ленин,  нариичан НЭП. По онова време още е имало хора, които са умеели да правят бизнес. Сталин създаде НКВД, впоследствие назначи за управици на тези служби джелатите Ягода, Ежов, Берия. Първите двама също уби, третият го надживя. Тогава започна изграждането на комплекса ГУЛАГ, през който преминаха 32000000 души, които бяха изпратени там на смърт. Причините за тези репресии бяха две – нуждата от работна ръка в Сибир за добиване на природни ресурси и отърваване от недоволнте от комунистическия режим, почти всичките, родени преди 1917 г. - интелектуалци, свободномислещи хора, бизнесмени, несъгласни с режима на диктотора, наклеветени – цветът на нацията  - бяха избити. За тях има данни, но за останалите избити от службите, също милиони хора, няма никакви данни. Към тези жертви прибавям и други, напр. украинците, между 3 и 7000000 починали от глад, защото са поискали отделяне от СССР, довело до проработката „Голодомор”. Още колко са избити по републиките, част от Руската иимперия, отнета от Турция в началоото на ХVІІІ век!

   Въпросът ми е за хората, оцелели в това ужасно време, в което включвам и ВСВ, която нямаше да започне ако не бе съглашението между Хитлер и Сталин. И в нея загинаха 20 милиона руснаци, другите преживяха ужаса на войната.

   Всичко това е дало своето въздействие върху поколението, родено и формирало светогледа си по това време. Това време, макар и преди „ерата” на Горбачов, когато получи своето наименовоние, Голямата лъжа,  е също време на Голямата лъжа, с която поколението бе закърмено. Ако за поколението в Западна Европа по това време се изтъкваха други ценности, за руското се казваше: Те знаят всичко за Ленин. За знаещите всичко за Ленин целта бе оцеляването им на всяка цена, защото от всякъде ги дебнеха беди- изпращане в лагери, липса на храна, ужасяващи условия на живот и труд, липса на медицинска помощ, всеки следи всеки, никой не вярва на никого, опастности дебнат от всякъде.

    Какво би могло да стане поколението, родило се по времено на победилия социализъм в СССР в продължение на 36 години, от които 31 на злия гений Сталин. Битието определя съзнанието, казва Маркс и наистина е така. Бандюги, кражби, убийства, изпращане на смърт по лагери, време на Голямата лъжа, от което е останала сентенцията:

     Това е истината, трябва да се лъже!

     А лъжата е навсякъде, ето една фундаментална:

   Нас ни мразят, защото сме страната с най-щастливите хора на света, поради завист искат да ни унищожат.

   Роденото по времето на Сталин поколение дали знаеше нещо друго за света, освен това, което му поднасяха като учебници, като новини, като обяснение на случващото се около тях? Дали тезии хора бяха виждали хора от чужди държави, дали някой можеше да каже нещо свободно. И всичко това сред един ужасяващо тежък живот. В демократичните държави този процес се нарича Промиване на мозъци.

    Продължителността на управлението на Сталин съчетано с дейността на репресиивния му апарат обаче утвърди този начин на живот. Той навлезе в чипа на хората, защото който не го приемаше вероятността да се раздели с живота си бе реална. И така след смъртта на Сталин през 1953 г. над руснаците падна ужасяващият въпрос: А сега накъде? Отговорът го даде интелектуалец, Шостакович, в едно от най-великите си произведение, Десета симфония. Отговорът е категоричен: На никъде! А обяснението на този отговор е, че въпросът „А сега накъде?” дойде твърде късно. Сталин трайно внедри злото в СССР. Решаването на този проблем можеше да се случи ако европейската война бе решила въпросите на Европа, вклчително и връщането на СССР към нормалността.

    Следващият най-първи в СССР, Хрущо, беше безцветна личност. Опита се да промени нещо, но мафията /б. м. политбюро на КПСС/  го  изигра докато бе в Сочи на почивка, спретнаха партиен преварат и го изхвърчаха от властта. Дали той направи нещо за руснаците обаче да заживят по-добре, да се отвворят към света, да са намали противопоставянето? Не. Напълни си писалката с мастило, тръгна да подписва в Германия договор целят град Берлин да премине към ГДР. Не стана. Последтвията – Берлинската стена, в буквален превод символът на противопоставянето. Тръгна за ООН с кораба на мира, „Балтика”, на трибуната си събу обувката, удари с нея по масата и каза, че ООН е конюшна. Набучи ракети в Куба, оттегли си ги и придставии оттеглянето им като победа над империализЪма.

    Отклонението му от линията на стилинизма, макар и съвсем леко бе наречено отклонение, но заедно с линията, то не остана ненаказано. Вече убийства и такива работи не вървяха, затвориха го в луксозен дом, следяха го, а на негово място поставиха шефа на Днепърската Мафия,  Брежнев. При него - същата работа - никакви промени в СССР, за хората. Набучи в ГДР ракети срещу ФРГ.  На фона на всичко това реши да присъединява Афганистан към СССР и му скроиха номера – банкругираха СССР по линията на суровините. Въвеждам таг, Судитска Арабия, 14 долара за барел. Най-силната личност по времето на Брежнев бе Андропов, по мощ на службите равен на Берия. Но докато Берия действаше предимно в СССР, този действаше и в арабските страни, като днешните конфликти там са породени от някогашните служби там, основани от товарищ Андропов.

    До Брежнев реално избори в СССР не се провеждаха, най-първите управници имаха статут на императори, защото имаха възможност да останат доживотно, ако мафията /политбюро на КПСС/ желаеше това. Най-добре времето на Брежнев се илюстрираше с един виц, при който влакът спира, но на пътнициге трябва да се внуши, че той пътува. Това време бе характеризирано като време на Големия застой.

   Следбрежневския перод също бе едно голямо нищо както за СССР, така и за руснаците. Андропов, успял да стане генсек се прочу с андроповките и свалянето на южнокорейския пътнически самолет, Черненко – с олимпийските игри. Промени трябваше да има, защото икономиката на СССР рухна. Рухна и СССР по времето на Горбачов, реши се руснаците да имат президент, а не генсек. Избраха си Елцин, който раздаде природните богатста на страната на избрани хора, бъдещите олигарси. А той си определи заместник, Борис Немцов.

    А сега за пророчеството на Пушкин, но два века  по-късно, годината е 1999-а.  Елцин, който вече не е г, а президнет, а по същество император на Русия, се махква от властта и предлага за свой наследник, Борис Немцов - образован човек, широко скроен относно бъдещето на Русия. Да, ама не. При него влиза Юрий Дроздов, един от най-силните в КГБ тогава и му казва:

    - Не Немцов ще назначиш за твой наследник, а  /никому до тогава непознатия/ Путин, който е от високите етажи на КГБ! Ние така заповядваме!

    Както в грагедията на Пушкин когато на смъртното си легло Борис Годунов, царят престъпник, също управлявал страната с лъжи, реши да назначи за свой наследник сина си, при него влязоха от службите и назначиха техен човек. Царят престъпник, Борис Годунов, полудява. Нещо подобно става и сега - не този, който има право да избере кой да управлява империята, а Службите сторват това. Ако някога на назначенят от службите Пушкин не споменава името, ние сега го знаем, висшият офицер от КГБ, Путин. Само че по това време КГБ, наследншк на ЧК, на НКВД и на КГБ вече бе с ново име, ФСБ. Служителите в ФСБ вече не бяха кагебисти, а ефесбийци.

    Да говори за интелект при ефесбиеца Путин не върви. Няма как интелект да се придобие в работа, нечиста като неговата. Да кажем, че е най-умният в Русия ще е вярно толкова, колкото нашият президент е най-интелитентният човек в страната ни. Комунистическият СССР, наричан Съветската империя, вече я намаше. Тя се трансформира в Руска империя с олигархична държавна структура, която запази завляданите от Турция държави на Северен Кавказ с мюсюлманско население. Бившите първи, преобладаващи от службите /КГБ/ станаха олиитгарси - строй, описан още от древните гърци. Първият опит за назначаване на най-първия от НКВД, Берия, Хрущо го предотврати. Въвеждам таг, пистолетът на Ворошилов и после килима, с който увиха Берия и го изнесоха от Кремъл. Вторшят опит с Андропов – един от най-могъщите управници на КГБ -  успя, но за кратско. Сам ли си умря илии го умряха, никога няма да стане ясно. Пълен успех при назначаване на служител на КГБ за най-първи на Русия бе Путин, който държи този пост вече почти 20 тодини, макар и част от него да бе диригент от задкулисието. Така по същество Путин се превърна в бащица на олиигарсите, които станаха такива благодарение на пропоеца Елцин. Путин деиндустриализира страната, като приходите й вече идваха предимно от добиването и продаването нта природни суровини. В ЕС наричат днес Русия бензиностанцията на Европа. Остана военната промишеност, но за нея ресурсите са ограничени, Русия рухва икономически поради сгрешен модел на икономиката.  Никакви заводи, никаква работа, останаха такива с много стара технология. Никакви инвестиции в новите технологии няма, припомням стихотворението на Вапцаров: Русия мрак, Русия гнет, неразорана целита, вертеп! Преминавайки в ръцете на няколко олигарха на богатството на Русия, тя влезе в определението на поета комунист, както го изучавахме някога.  Последен пример: Някъде в Сибир /город Кемерево/ пламна огромен МОЛ. Собственичката му – една младежка, малко над 20 години, видна активистка от партията на Путин. Тази младежка вероятно е бушон, а кой е собственикът на МОЛ-а знае вероятно само бащицата на олигарсите, а може да е и той самият. Историята на този МОЛ характеризира живътът в Русия сега, напълно влизащ в категориията Голямата лъжа. Първо, на кого е МОЛ-ът. Второ, при установявяне на причините за неузаконяването му един обясни, че ако се изиска документ за узаконяването му, трябва да се плати, иначе документ няма да има. Ако пък се плати, в документа ще пише каквото иска заплатилият за него. Всичко в тази страна е ненормално, като за едната половина от хората това, което е така не е така, за другата половина, което не е така, е така, това е разликата мвежду тях.  Нашият МОЛ „Парадайс” също го строи руснак и го продаде за 200000000 евро, неизвестно на кого. Едва ли  е известно и от къде има толкова пари. Олигархски истории.

    Какво бе обаче качеството на човешкия материал в Русия, когато Службите турнаха Путин за бащица на Русия. В аванс ще кажа – много лошо и ще представя мотиви защо.

  Какво видя в живота си поколението руснаци по времета на Ленин? Гражданска война, отмъщения, омраза, убийства, репресии, глад, мизерия. Много деца останаха сираци, с тях се заеха макаренковци.  Мнозина от децата се ориентираха към престъпност – едиинственият начин да оцелеят. Може ли човек, приел престъпността за свой поминък да стане после непрестъпник? Да напомня и за тимуровците. Не виждам нищо нормално, макар да се стремя към това обективно.

   Какво видя в живота си поколението руснаци по времето на Сталин, продължил 31 години. Пак убийства, преследване, репресии, война. Живот в страх, в бедност, в лъжа, без ценности, в ранг на Бог бе въздигнат Сталин. Доста дълъг бе този период от 31 години. Родените по неговото време и възпитани да живеят в Голямата лъжа, макар това понятие да се появи по-късно, не считам че се формирали като хора с ценностна система. Сталин е зъл гений, той не е бил глупав човек. Той утвърди едно обществена система, формира поколение, което няма нищо общо с нормалността. Злото, посято от него остава, защото той го утвърди. Нарекоха го сталинизъм, командно административна система. Това зло навлезе в чипа на хората, които не само го носеха докато са живи, но и го предадоха по наследство на децата си.

    Съвсем накратко само за загиналите съветски граждани заради Сталин:

    По лагери – 32000000,

    Във ВСВ, за която той носи вина – 20000000 войници, броят на загиналите цивлни е неизвестен, и те са милиони,

    В Украина при провеждането на проработката Голодомор – официално 3000000 украинци, неофициално 9000000.

    Броят на избитите при различни операции на НКВД не е известен, но и там убитите са милиони. Предполага се, че по времето на Сталин живота си са загубили по негова вина между 60 и 70000000 души, предимно млади, работоспособни, голяма част от интелигенцията, а също и тези, които са били противници на сталиниизма или обвинени за такива.

   Тези мащаби дори за едно голяма страна са ужасяващи.

    Репресиите, страхът, несигурността, усилията на хората да оцеляват, ужасно трудните условия на живот, на труд - това не може да не се отрази на хората като мислене, като действия, като морал.

 

   Имаше известно подобрерие при Хрущо, но слабо. Неговите 11 години като най-пръв не можаха да демонтират сталинизма, той остана жив. Методите на работа на дебелата украинска свиня, играла облигатно гопак на масата по време на пиянството на Сталин в Кунцево не биха могли да променят утвърдилата се вече ценностна система у хората, като това понятие за руснаците вече е било неправещо смисъл..

     Обвинен, че прави глупости / б. м. отклонява се от линията на сталинизма/ с преврат на Политбюро на негово място тургат Брежнев. За руснаците – нищо ново. Той бива окачествяван като неосталинист, а надеждите на Политбюро са да възвърне сталинизма Дали неговиите 18 години помогнаха на руснаците да се върнат към нормалния живот на хора? Твърдо нье! Въоръжаване, външна агресия, начело на службите един зъл човек, Андропов от ранга на Берия, който утвърди в арабските социалистически страни социализма, насаден им от Хрущо. Точно неговия социализъм виждаме до къде доведе Сирия, тя е пример за това, как се постига независимост в комунистическа страна. Преди Сирия видяхме същото в Чечня. А методите на Андропов залегнаха в тероростичнататактика на джихадистите и всякакви там терорости, възпитани в арабските соцстрани докато службите им бяха ръководени от Андропов.

   Една кратка справка. От 1917 г. до 1982 г, когато бе успението на Брежнев, това са 65 години, достатъчно време за поколението с ценностна система да се новоопредстави и н негово място да дойде едно ново поколение, което няма нищо общо с тях, защото иначе не може да оцелее.

   Следващите години също не бяха добри за нормалния живот на руснаците. Най-видния кагебист, Андропов управляваше за кратко. Може ли възпитанк на КГБ да внедри в тази изоставаща вече фатално от нормалното развитие на хората страна нещо нормално? Нье!

    Борбата за следващия най-първи бе безмилостно жестока. Докато мафията /политбюро/ се разбере, турнаха един жив труп, товарищ Чьерненко, политически мафиот.  В полусъзнание, хладна треска, той се кандидатира от болницата за следващите „избори” пак за най-първи, но взе, че умря. На време обаче, защото мафията се бе разбрала, заложиха на Горбачов, той да оправи работите, които отникъде на вървяха.

    С тези промени на най-първите, които запазват методите на уппавление на Сталин искам да покажа, че условия да има в СССР и в днешна Русия нормален човешки материал просто не е имало, хората са станали производни на Голямата лъжа, чиито методи са корупцията, лъжата, насилието, проституирането по казуси, връщането на културното ниво на хората на това на приматитие, слезли от дърветата и награбили тояги с предните си крака да се бият. Тези човешки индивиди днес наричами напопулизирани, заразени с популизъм, новата чума на нашено време, а също и промити мозъци. Така руснаците се превърнаха в нов вид, различен от хората в нормалните държави и те никога повече няма да могат да осъществяват имат допиирни точки с тях. Специалистите ги различават по походката, по погледа, по манерите, по физиологичните им белези без да са са дори приближили до тях. Пропастта между руснаците и останалите хора в Европа се разтваря. Новопредставеният за президент ра Руската олигархия, Путин, ще продължи тази линия, по същество тя е неосталинизъм, противопоставяне на целия свят, който върви напред, а руснаците благодарение на заразата им с брадатата спирохета на Маркс не само не вървят напред, а отиват към смъртта си. Новопредставеният им за кърмчия не може нищо да направи, защото е програмиран от КГБ с вкарани грешни команди, а и да иска да възъврне хората към нормален живот, няма как да стане. Казах вече, за част от тях това, което е така, не е така, за другата част – което не е така, е така. Към хора, които в продължние на век са били кастрирани от към възможностите да мислят, да предлагат, да творят, да се изявяват, да очакваш нещо позитивно не е сериозно. Те имат вкарана команда, че се най-щастливите хора на света и затова светът им завижда и ги плаши с война, поради което те трябва да предпочитат ракети вместо масло.

    Русия е стигнала до точката, при която тя сама не може да се оправи. За това има причини, посочих малка част от тях. Всичко, което се върши там и което излиза от там не е нормално. Нормално ли е киберхибридници да се намесват в избори в други държави? Отговорът е да, защото какво друго могат да правят – телевиизори, коли, ай ти продукти? Най-големият успех на Путин вероятно остават изборите в САЩ, Бължарпия и Молдова, Брекзитът в Англия и простотиите в Катаалуня. И каква полза зда Русия, която изнесе напрежение в тези страни?

   Още дин пример за ненормалност, отравянето на агента Скрипал:

   В първата част на тази трагедия руснаците твърдяха, че стореното /от анличаните!!!/ доппинесе за сплотяването на руснаците и убедителната изборна победа на Путин. Това означава, че Путин има полза от този акт.

    Във втората част твърденията станаха други – това било направено от англосаксонците, за да дискредитират Путин, което пък означава, че че Путин няма полза от този акт. И така версиите /наа Путин/ за това отравяне на Скпирал вече се поне 20, нито една не прави смисъл.

   Нова разновидност на твърдението, което е така, не е така, ако пък не е така е така. Пак отклонение от линията, но заедно с линията, но нищо от това не прави смисъл, руснаците се капсулират.

     В Източна Европа обаче остана лошо наследство, след отхождането на руснаците от нея. На първо място Запада поставя корупцията, която никоя държава от бившия соцблок не може да премахне. Защото държавниците, възпитани по времето на соца силно мразят корупцията, га не участват в нея. По този показател България е много първа и мери ръст със Словакия, и там пълно с ромове като при нас.

   

     Който сее ветрове, жъне бури, за това ни е предупредил още пророк Осия. Имам предвид държавите, които посяха това зло в Русия преди 100 години. Продължението на тази трагедия за руснаците е включването на това зло като начин на употребление от световната мафия, което тя утвърди и даде ъзможност да се въоръжи и днес при спорове вместо разум, приматите заподмятват ракети. Могат ли да съществуват в едно ии също време един нормален обществен строй и един, за който гърците говорят през ІV век преди н. е?  Не могат. Борбата ще бъде студена, не гореща, защото и двете страни нямат сметка от война. Приматите държат парите си в САЩ, ако стане война, те ги губят, а парите са доста, към 4 трилина долари. Войната, макар и предопределена – Западът ще размаже Русия за часове – може да причини някоя поразия най-вече на Европа. Борбата ще бъде студена, ще има наказаниия за приматите, те пък ще правят кибер… и други видове поразии на нормалните държави, поолзвайки техните ай- ти технологии.

   Едно отклонение:

   Путин им армия от платени пети колони на много места по света. Пример е нашето „неодообрение” да изгониим руски диипломати при отравяне на шпиониина Скрипал. Ако това се случеше, чрез своите петии колони в България – шефът на партия Атака, президентът ни, шефката на Столетницата и другите пояси, Путин шеще да свали чрез Воленчо правителството по времето, когато сме председатели на ЕС. Излиза, че Воленчо е по-силен от посланика на САЩ у нас, от Европарламента, от ГЕРБ, само че това, което е така, не е така. Говорм Волечно, понимаем Путин. Не съм видял лично, но наактивирването на Воленчо е от Путин.

   Възможните сценарии за ликвидиранее на злото, посято в Русия преди 100 години са два. Едииният е военно разрешаване, другият е саморазпадът на Руската империя, към който тя самата върви, а Западът чрез санкции и други пениси катализира този процес. Ако вторят процес тръгне, Русия ще се прибере  естествените си граници, като след 300 години Кавказките „реепублики” ще получат независиимостта си, ще бъдат върнати заграбените територии от Япония, Финландия, Китай ще вземе Сибир. Той има и достатъчно ресурс да го напълни с хора.

    В заключение ще кажа, че Бълтария – подарът от Чърчил на Империята на злото е една от страните, пострадали най-много от него. Срутването на основата на страната, селото й, избиването на интелигенцията й или изпращането й по селата, само това посочвам. То доведе да масови преселения на хората, прокудени от родните им места, до унищожаване на ценностната им система, до опрастачването ни под влияние на популизма, до циганизацията във връзка с нуждата от продажен електорат, до един нов човешки материал, който е дори опасен, защото част от него възприе престъпността като начен на поминък. Сред всички слоеве на населението се шири корупцията, чиято родина е Голямата страна с най-щастливите хора на света. Ще дам пример за корупция изказването на един отговорен фактор в Кемерво, където МОЛ-менте изгори много хора. Изказвачът каза следнотоІ

   Не платиш ли, няма да получиш документ. Платиш ли, каквото искаш ще пише в документа.

   Същото е горе долу това, което стана с нашата КТБ. Съдебната система се прави, че търси шефа на КТБ, той се прави, че се крие. Остава и ние да се заправим на глупаци, че не  различаваме светло от тъмно или фалос от дигитус…

 

     Читайте, завидуйте,

            я гражданин Болгарии!

    

 image        

                            Войниците на Сталин   

image


                                                  Войниците на Путин




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12279511
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930