Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2017 17:45 - БЪЛГАРСКИЯТ САДДАМ ХЮСЕЙН НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА ПО ПРИКАЗ НА ПУТИН?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1154 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                        БЪЛГАРСКИЯТ САДДАМ ХЮСЕЙН

          НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА ПО ПРИКАЗ НА ПУТИН?

 

   Гледах ужасяващ кадър от предизборната битка за сърцата и умовете на елекората. Обект на агресията на един изрод бе една 80 годишна баба, чиито автобус бе спрян от маркспутинци близо да турската граница. Тя бе слязла от автобуса и седнала край пътя с чанта и една голяма торба. Не можеше да се придвижва сама, чакаше някои да дойдат с кола и да я откарат до родното й място. Саддамът обаче се запъти към нея агресивно, попита я къде е тръгнала, подкани я да се върне в Турция, премести настрани чантата и торбата й и я задърпа. Бабата му каза на български език, че е оперирана и не може да ходи. По всякаа вероятноост тази жена /тогаава/ е била изгонена от страната ни по време на възродителния процес. Вероятно записът е с модерация и краят му липсва, защото не се разбра Саддама до къде стигна с агресията си.

    Тази случка има предистория:

    Към края на 1989 г. по време на процеса на Изверването на турците, както тази разработка на КГБ стана популярна, пребиваването им в България по техните родни места стана невъзможно.  Те поискаха да се изселят в Турция, която бе готова да ги приеме но при условие, че с тях не се изселят и цигани. Известно е, че в България има и цигани мюсюлмани. Желанието за изселване на турците бе желан финал за службите ни, наактивирани с тази задача тогава от Москва и те измислиха как да го напправят, за да ограбят изселващите се. Желаещите да емигрират попълваха декларации, че се отказват от имотите с в България и от претенциите да получават пенсии за прослуженото време в страната, след което получаваха разрешение да отидат на екскурзия в Турция за един месец. Това напускане на България от тях стана популярно с термина Голямата екскурзия.

image


image

Не стана точно така, защото скоро комунистите паднаха, макар да продължиха да управляват страната задкулисно, управляват я и днес. Гласуваха тогава един Закон „Доган”, после се разреши двойно гражданство, въпрпосът с пенсиите на работелите за България турци не е решен до днес, гляма част от тях вече починаха.

   Някои си спомняме керваните с прогонените тогава от България турци, бугащи ръчни колички, теглещи двуколки, с леки коли трета употреба, всичките претоварени до счупване с най-неообходимото, така тези прогонени от домовете си хора напускаха страната, където се бяха родили. Придвижването ставаше по определени пътища, отклоняване по други бе невъзможно, имаше охрана от ДС. Всичкото това го е преживяла и бабата, сега на 80, тогава към 50. Тя със сигурност е отгледала в България 4 деца, колкото имат 90% от турските семейства, работила е за България, после в Турция вероятно е гледала внуци. И сега пред нея се появява възможност тя да посети родните си места, да се види с останалите си роднини в страната, по-точно да се сбогува с тях, защото вероятно това идване ще й е последно. Ще пътува без пари, ще донесе нещо на роднините си тук, ще се върне с някакъъв армаган, но и с опцията да купи от тук или да вземе от роднините си до 20 кг. месо, вероятно трайно обработено, напр. като пастърма, луканки. Как няма да тръгне бабата, макар и оперирана, както тя каза. Та това е последната й възможност да види родния си край, роднините си в България!

    Само че вместо да бъде посрещната с внимание, което заслужава, защото е била ограбена от България, награби я един идиот, войник на Путин, българския Сддам  Хюсеин. Какъв морал трябва да няма този човек, та да се отнася така с възрастната жена, която е живяла тук и работила за България 50 години без да има прево на пенсия за това време, която е и български гражданин, говоории български език, та да се държи с нея по начин, както изверниците през 1989 г? Причината е ясна – бабата ще гласува вероятно за ДОСТ и така ще намали броя на депутатите от ДПС, прикритите войноци на Путиин в парламента ни, каквито са и БСП, и патриотите, и националистите и обединените фронтоваци за спасяване на страната ни, към които се числи и този морамен отпадък. Трябва да си нечовек, за да постъпиш така, дори животните се отнаасят с уважение към възрастните от вида им. Този е и под тях…

    Ето как политиците гледат на хората. Бабата е употребена от Ердогана, за да влезее в този сценарий, който я устройва дори само за това, че ще си види роднините в България, вероятно за поседен път. Преди 30 години бабата пак е била употребена от тогавашната ни ДС по заповед на Москва. Никой не я брои за човек, за това, че  тя следва земния си път по Божия закон,  а не по декрети на идиоти неоимпериалисти. 

    Аз съм със 7 години по-„млад” от бабата, може този парламент да е последният в живота ми, но съжалявам, че отново ще гледам народни представители тип саддами, предатели, бореши се за интересите на чужди страни у нас, прикриващи зад паравана на демократи, националисти, фронтоваци, които ще ни спасяват национално – ресорът на Жириновски. Дясното изхвърча от властта, но пък чуждите агенти останаха в нея, с тях ще се прави коалицията, която ще ни управлява през следващите години. Да ни е честито начело с такива като Саддама! Той ще ни казва от най-високата трибуна как да мислим и какво да правим…

   Моето отношение към възрастните хора е съвсем различно. Отнасям се към тях с уважене, помагам им с каквото мога ако иимат нужда при среща с тях. Приятел съм с турците, но не с тези, които искат разширение на империята си каквото искат Ердоган и Путин, а с тези, които се трудят, които са скромни и честни хора. Всичките турци са такива с изключение на мафиотите от тях, които стават все повече по Източните Родопи, специализирайки се в изкупуването на мляко, на пуйки, на животни, на гъби и др. От тезии мафиоти пропищяват турците, защто те ограбват труда им и пред мен са говорили, че щом тук те нямат защита от закона ще емигрират в Турция, където такива неща няма. При пътуванията ми по турските региони винаги вземам 3-5 хляба в повече, които им оставям, вземам стари дрехи, които също им оставям, локум за децата, които срещам. Много мили и гостоприемни хора са турците, не пропускат да ме канят да нощувам в тяхнатаа къща, ще дам един ппример.

   Виждам от махала Бакалите да слиза бавно една жена на около 50, но с много измъчено лице. Заговорих я, снимах я. Каза, че отива да занесе яйца на дъщеря си, която се оженила наскоро в с. Нейково. Отива да види дъщеря си, но трябва и нещо да остави в къщата й. Каза, че са и поставили челюсти, но така я боли устата, че болките достигали чак до стъпата, лицето й изразяваше силна болка. Тръгвайки си, тя поиска да подари яйцата на мен, като каза, че са ъвсем пресни и няма да се развалят, а също, че и черупките им са много зздрави, няма да се счупят. Според мен това бяха яйца от пуйка. Щяла да се върне и да вземе друго неещо за дъщеря си, с празни ръце в чуждия дом няма да отиде. Такъв е манталитетът на тези хора, неизселили се по време на Голямата екскурзия.

   Трогателно. Ъпреки болката си, жената се труди, иска да е полезна с нещо. Нито мога, ако отивам пак натам да занеса и аз нещо на жената, нито пък мога да й го дам, защото ще се обиди.

     Дали Саддама след като ще бъдее част от управлението на страната ни има необходимите морални качества да бъде такъв или ще може само да изпълнява приказите на Путин, работийки срещу страната си, аз имам отговор. Гнуся се от такива нехора, коите се пръкнаха по време на прехода ни менте, укрепиха се и се размножиха.

    Ще завърша с пример на идиоти от „Софийска вода” АД. Парите за инвестииции не им стигали, а тримата директории французи са със заплати по над 200000 лв. на месец, като заедно с директорите от борда им ии те французи, вземат годишно 11000000 лв. от софиянци. И прахосват 70% от водата, която отправят към София. Само директор на КЕВР с морала на Саддама може да узакони такъв грабеж над хората. Нека плащаме скъпа вода, но парите да се влагат в инвестиции в мрежата, а не плащаме и парите ни потъват в чужди банки и офшроки.




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182792
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031