Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2017 16:17 - СТРАХ ПРЕДИ НОВИТЕ ИЗБОРИ.....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1147 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 24.03.2017 16:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

              СТРАХ  ПРЕДИ  НОВИТЕ  ИЗБОРИ  ТРЕСЕ

                 И НАСЛЕДНИЦИТЕ НА КАДЕСАРИТЕ

 

    България е пред геополитическа промяна – излизаме от НАТО и ЕС и влизаме в орбитата на Русия! Това е целта на Радев и Нинова и те я провеждат успешно – това е мнението на мой познат, син на генерал от ВКР. Бях познат с бащата, сега подържам някакви връзки със сина му. Неговата информация идва от колегите на баща му и децата им, с които той се слеща.

   Той твърди, че при президента ни са идвали  високопоставени личности от ЕС и са го предупредили, че ако България продължава да изпраща двусмислени послания към ЕС, да подкрепя аншлуса на Криим и да се противопоставя на санкциите спещу този аншлус, да се държи не като невярваща в него, а като негов враг, след НГ ще ни изхвърлят от общността. До тогава няма да ни закачат. Това, казва синът на генерала със сигурност ще стане, ако Нинова стане министър-председател. Ще ни изгонят като мръсни котета от ЕС, каза той, с нас само ядове имат. И даде пример как тя привиква евродепутат, за да го принуди да си смени вота в Европарламента.

   Човекът – треска го тресе. Ще стане май  еб… си майката, както е тръгнало, БСП се връща на власт и аз го закъсвам много, каза той, ако ни изгонят и от ЕС и от НАТО.  Двете му деца работели по Европа от повече от 15 години, ако станело това те трябвало да се върнат в България. Какво ще правят, казва той, тук, а те тук не могат и да живееят. Няма да мога, казва той, да пътувам до Европа, отпадат ни паспортите. Ама няма да е само това, продължи той, ще ни спрат парите за метрото, така ще си останат изкопите. Ще ни спрат и парите за селското стопанство, за образоването, за екологията, за ремонт на релсовия път, за интеграцията на циганите и за още 100 работи. Отрежат ли ни от Европа, ние за никъде повече не сме. Ще ни прилапа Русия в орбитата си, ще се заселят тук руснаци, защото в Русия животът е ужасен, ще станем втори Крим. Какво ще стане, какзва той ако не сме в НАТО и Турция ни нападне за да присъедини Шуменско или Кърджалийско? Ще развеят няколко души по тези места турски знамена, както президентът ни Раден обясни защо трябва признаем аншуса на Крим, ще навлезат турски войски и кой ще ни пази, ние сами не можем? Изкарат ли но ит ЕС – всички загиваме, смята синът на кадесара. Изтъквам това, защото разбирам, че на тези служители им се иска да са в обкръжението на Путин, но да са към Европа.  Искат и така и иначе, но май след тази идиотщина на турция, която рекетира Европа, необходими са промени. Който иска наляво – наляво. Който иска надясно – надясно.

   Преди дни говорих с един от приателите ми от бившата ГДР. Те са много обезпокоени за избориите във Францция. Ако спечели кандидатката на Путин за президент на Франция, с ЕС е свършено, смятат те. Този месец, който идва е решаващ за нас, казват те, а не нашите избори после, за които те са убедени, че нищо няма да променят. Говорихме и за нас: Германците не гледат повече доброжелателно на членството ни в ЕС. Причиините са не само речите на новите ни държавници, а и делата на определени български граждани там, които пребивават в Германия за да джебчийстват, да просят и да кандидатстват за социални помощи. И още нещо казаха те:

    Англичанте много мразят французите.

    Французите мразят германците.

    При това положение ако тези три държавии не са обеднени в една, противоречията между тях и разправиите от миналото, ще се възродят отново… 





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. planinitenabulgaria - Преди дни посветих постинг на Тримата най-първи блогъри.
24.03.2017 20:58
Знам, че никога няма да ги достигна и затова реших да им окажа внимание. Има обаче един, който със сигурност ще ги достигне, това е обектът HAMRADIO. Аз вярваям в него и когато това се случи - убеден съм, че ще е съвсем скоро! - ще има четворно посвещение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182761
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031