Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2017 19:33 - НОВА ТАКТИКА НА „СОФИЙСКА ВОДА” АД...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 976 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.03.2017 19:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

НОВА  ТАКТИКА  НА  „СОФИЙСКА ВОДА”  АД  В  ОПИТА  ИМ ДА  МУЛТИПЛИЦИРАТ  ГРАБЕЖА СИ  НА  СОФИЯНЦИ, НА  СТОЛИЧНА                          ОБЩИНА  И  НА  ДЪРЖАВАТА

 

   Миналият петък КЕВР и по-точно функционално неграмотният й директор, доценът по слаби токове Иван Иванов трябваше да вземе решение на закрито заседание, в което да приеме измамата на Софийска вода, наречена бизнесплан. Всички хора знаят, че това е поредният подметнат пенис на концесинера на водата в опит да се повишат отново цените на водата, но понеже такива не се осмелиха на „първо четене”, сега техни агенти, разработени да проституират по казуса им предприеха преминаха към методите на хибридната война. Този бизнесплан има за цел да се повишава цената на водата за следващите осем години, докато концесията е валидна и така тя от около 1,50 лв. на кубичен метър вода, на планирани от сега етапи на повишение да достигне през 2025 г. цена 8 лв. за куб. м. С приемането на този Бизнесплан веднага трабваше да се въведе първото повишение на цената от 18%. Напочням, че миналата година цената на водата без никакви причини за това бе повишена с около 3,8%, сегашното повишение вече ще е върху завишената цена. Нещо като сложна лихва, по която краткосрочните кредитори дават по 3000 лв заем на жертвите си, после прибират по 15-20000 лв.

    Никаква причина няма да псе повишава цената на водата защото:

-         Концесионерите работят при загуби на водата 70%, което го няма

в нито една държава на света, вклчително и в тези от четвъртия свят.

-         Заплатите на пръвите трима са по над 200000 /пиша с думи,

двеста хиляди/ лв. на месец и само за тримата директори и борда на директорите им им софиянци плащат годишно над 10000000 лв. Ако ги нямаше тези източвачи на Соф. вода щеше да има инвестици в почти този размер за нови водопроводи и канали. Но вместо главен прокурор, омбудсман  правителство, май имаме ортаци на ограбниците.

-         Концесионерите не събират пари от всички квартали, така напр.

столичани от Факултето, които консумират 8000000 куб. м. вода годишно не плащат за водата, но също и столичаните от Филиповци, Баталовата воденица и още двадесетина такива столични квартали. Цената на тази вода председателят на КЕВР прибавя към цената на тези, които плащат сметките си.

   Едно отклонение: На протеста на хората срещу новите цени на Градски транспорт нямаше нито един циганин, макар те непрекъснато да пътуват по трамваите и автобусите, развозвайки боклуци. Може би пък причината да не протестират циганите сега срущу новата цена на водата е същата, тя не е досежва до тях.

-         Последствията от този грабеж на концесионерите освен по

джоба на хората, общината и държавата е също така липса на

средства за разширяване мрежата от водопроводи и канали на София, като парите за тях отиват по чужди банки или офшорки. А София бива лишавана от тази важна инфраструктура, което ще осакати този отрасъл с години след като концесионерите се махнат.

 

        Кои са трите стълба на този грабеж е ясно – КЕВР, МОСВ и МРРБ. Това са виновните, да не бъдат изгонени концесиионерите от страната, за да е така, трябва да има нещо. Напр. част от тези 10000000 лв. годишно да не са заплати само на директорите, а може би да бъде представяна като мотиви на които трябва, за да остават концесионерите тук, да грабят софиянци, общината и държавати и средствата на София за тази важна итфраструктура да се източват.

    Какъв ход имат грабителте ни склед като КЕВР не взе решение за повишаване на цената на водата. Само един хибридна война срещу хората, като запроституират по медиите с платените си агенти. Когато стане въпрос за нови цени те наактивирват един инженер по водата,  Иванов, като свален от мутрешки джип  - с отвратително излъчване, да убеждава хората, че цената на водата трябва да се повиши. Сега хванаха някакав професор по водата, без съмнение пълно менте, който се представи за професор по водата и веднага запроституира по казуса. Мисля, че името му бе Михновски, не го запомних от отращение към  излъчването му. Не само като професор е менте, но и като човек, изписано му е на лицето. Неизбежно било повишението на цената на водата, защото тръбите били изгнили и трябвало да се сменят, иначе изтичали 60% от вадата от тях. И това лъже професора-менте, процентите са 70% и в цифри тоова означава 10 куб. м/сек, което оспорва твърдението му. Загубите на водата са от неотчетени консумации в цели квалтали на София, от въвеждане на технологии за прпечистване на ниво 3000 годиини ппреди маймуните, от несвършена работа но вина на Наредба №4 на МРРБ от 2004 г. която на пракика освободи Соф. вода от задлължението им да работи с абонатите си, даде им възможност да начисляват по 20% непотребена вода от абонатите по т. н. Общо потребление.

   Споменах три стълба, поради които тези грабители грабят /повталям/ софиянци, общината и държавата. Интересно защо обаче омбусдмана на РБ не се намесва в мометга, когато този грабеж се мулгиплрицира, заащо главният прокурор не се самосезира, след като нещата намирисват на организирана престъпна група.

    Този вариант на поскъпване на водата е продължание на стария, който заподмята мининстръката на МОСВ, като да получава заплатата си от Соф. вода, а не от бюджета на РБ. Според тази приматминистърка, която не забелязва, че се губят 70% от водата трябваше да се въведе лимит от 5 куб. м. вода на човек и останалото количество да се заплаща в седморна цена. Новата измама на Соф. вода, която сега председателят на КЕВР не посмя да приеме въпреки натиска на задкулисието както президента ни не посмя да гласува против СЕТА въпреки натиска на парртията му представлява нова схема на грабеж,  кояато проституиращият по този казус професор-менте нарча нарича неиизбежна и нито дума не казва за мотивите на концесионерите. А те са: Нов, още по-жескот грабеж. И удар по джоба на трите категории техни жертви, а също – неизградени водопповоди и канали.

       Тази медия, която излъчи поръчковото интервю няма ли редакция, не се ли срамува от това предавене? Това предаване е показателно за популизма, който се води в момента, чиято цел е да опростачи хората и да ги доведе до невъзможност да мислят. Казанотооот професора-менте е фалшива новина, но  в същото време дезинформация и пропаганда за планирания трабеж над нас.

     Ползвам случая да покажа каква е ролята на медиите днес, за мястото им в хибридната война срещу хората. Същото става и в нета. Там професорите-ментета имат дори още по-широко поле за изява. Някоя платена простакеса фане едни професор-менте, предложи му да го интервюира, разбират са за хонорара, след което той я наинтервюира според заплащането му. За целта има срециализирани простакели по отрасли - по АЕЦ-а, по цените на тока, които попадат на най-ментето професор да си каже глупостта. Трябма да имат някакъв схисък, от където ги изкопават.

   От популисткото интервю с плофесора-менти разбирам, че това е бизнес, за да  може да се намери в необходимия момент точния проститут по казуса. Сега е необходимо да ни се внуши, че трябва да плащаме повече за водата, защото това е в наш интерес. Както на руснаците се внушава, че трябва да произвеждат ракети, защото войната е неизбежна – те са най-щастливите хора на света, затова длугите ги мразят. Професорът менте явно е завъшил същата школа, защото мветодите му са същите – твърди ни, че ако отказваме да се съгласим с повишението на цената на водата може би ще ни се случи нещо като нуснаците ако нямат ракети.

     Парите са веелика сила, казваше адвокатката Рени Цанова. Заради тези пари образованието бълва професори с мозък, нагънат както корема на Делян Пеевски след работен обяд, но пък разработени на какъвто и казус да попаднат, да го поемат, заподмятат и да запроституират с него.

    Забравят дори, че са българи, че работят срещу хората…

               image

 Аз съм професоро, в ляво от мен седи ученика ми.

image

Когато някой не слуша професорите-ментета, те си мислят така: Късмет в гъзо им вкарвам, они се бегат от късмето.  Глупаци!





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12282083
Постинги: 4566
Коментари: 10794
Гласове: 18369
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930