Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2016 14:54 - ОЩЕ ЕДИН ЛУД ЗА ВЪРЗВАНЕ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1669 Коментари: 15 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                      
                                                                С посвещение на славимиргенчев1953 :

              НОВ  ЛУД  ЗА  ЛЕЧЕНИЕ  ЧРЕЗ  ФИКСАЦИЯ

                                       ТРЕСЕ  ЦЕЛИЯ  СВЯТ

                              image

  Към Троицата за лечение в режим на фиксация – Ким Чен Ун, Путин и Ердоган се присъедини още един, много по-значим от тях поради позицията, която може да заеме, това е специалистът по чехкини и словачки Доналд Тръмп. Неговото излъчване на примат и приказките му, с които заплашва да разруши равновесието в света в момента се харесват на новото поколение в Америка, оформило се под влияние на н. в. Пазара, на бездуховността и най вече на популизма, който намира благодатна почва сред тях, подобно на разработката на Маркс в Русия в разгара на ПСВ. Нищо случайно няма на този свят. Точно това поколение от Англия я постави в положение, от което тя няма как да се измъкне, и поради което загуби милиарди от валутата си, още от акции. Цените на недвижимите имоти отбелязваха спад с около 20-30 % още първите дни след брекзита, а днес вече изтубиха половината от стойността си. Това заслужават тези пиянища, паразитарали върху половината свят толкова дълго. Лошото обаче е, че вече откраднатото от колониите им свърши, а за да живеят добре трябва да разчитат на себе си. Има и такъв вариант, но когато не става въпрос за изроди и пиянища. Да се работи е трудно, трябват и други качества. Пример в тази област е Република Корея. От разрушенията след войната те въкръснаха от пепелта както геманците след ВСВ.

   В момента всички страни в света са притеснени, защото установеното след ВСВ равновесие в света може да бъде променено. Не защото определена група страни искат това и заплашват с война, не защото това е необходимо след м. ноември  т. г, а защото до това ще доведе политиката на един глупак, ако стане кърмчия на първата в света дъжава, Америка. Така той ще развърже ръцете на страните-примати, подмятащи ракети да нападнат и присъединят към тях още държави, които да приматизират. Горко им ако това се случи. В речите си докато Тръмп загатваше, че Америка няма вече да пази Европа от Путин, че НАТО й струва твърде скъпо, той вече твърди, че Украйна е част от Русия. И Путин мисли така, а Русия е готова за агресия не само спрямо Украйна, но също и спрямо Балтийските държави, Азербайджан, Армения, Грузия и Казахстан и др. държави, отчайващо изостанали поради откъснатостта си от света поради руската им окупация.

   През 1964 г. имаше подобен прецедент в света, когато на американците бе писнало от маймунджулуците на дебелата украинска свинкя, която монтира ракети в Куба, комунизира арабски страни, в които от разграждането на социализЪма в тях сега на Европа се стовариха тежки мигрантски проблеми. СССР веднага построи военни бази в тези страни, започна да организира соцстраните около Израел военно да „натикат евреите в морето”. Преди това - 1956/57 г. -  имаше инвазия в Унгария, а съмнението че КГБ организира убийството на Кенеди оставаше. Тогава /1964 г./ пак се появи пак едиа идиот, разбира се пак от Рупубликанската партия, който ведната след като спечели изборите обеща да започне подготовка за война срещу СССР.  Американците обаче тогава бяха по-интелигентни от сега, усетиха се и избраха Джонсън за президент, който в една своя реч се оказа, че не знае на света да има държава Италия…

   Заразените с популизъм и на тази база промити мозъци сега чуват подбни бисери от глупака Тръмп. Аз наричам Тръмп глупак, но какви ще да са тези, които той съгласява със себе си, неудобно ми е да пиша, с простотиите си. В първата седмица след като си поемел поста щял да премахне защитата на НАТО над Европа, щял да установи бизнес връзки с Путин, когото уважавал най-много от всички политици на света. Това означава преструктуриране на политическото пространство в Европа, която не може да се пази сама от Путин, пазят я аериканците. Това е насърчаване за Путин да нападне Балтийските държави и Украйна. След това ще има нова договореност за защитата на Европа от Америка, при която Европа ще тррябва да плаща за охраната си но така, че да компенсира дълга на Америка към света. Това означава никаква средства от ЕС за инфраструктура, невъзможност за кредити на закъсали в икономическо отношение държави, никакви отстъпка от ЕС за Гърция, която пак си получава по стотина милиарда евра от ЕС с обещание да ги върне някога. Означава и още нещо – разпадане на ЕС и заплаха за културните държави от страна на държавите примати. Ще се премине отново през преходен процес, който е непредсказуем, защото във всеки момент може да бъде повлиян по начин, желан от някоя държава идиот като Англия или държава примат като Русия.

   Да вметна нещо:

   Англия се надява след излизането си от ЕС да установи силни икономически връзки с Русия, която поради невъзможността да произведе каквото и да било би била един безкраен пазар за нея.

   Ето колко важен е двуполюсния модел за света и колко е важна Америка в тази субстанция – тя се явяа едната половина на света, другата е останалия свят. А какво би станало, ако Америка каже:

   Сменяме си валутата, новите ни долари ще имат стойност 1/1000 от старите. И светът ще бъде ограбен, за произведените за Америка стоки ще се окаже, че те са получили…хартийки. Тази е една от причините всички страни в света да се опасяват от спечелване на изборите в САЩ от този примат, който може да предизвика хаос в целия свят по подобие на пуснато в джамия прасе по време на служба.

    Има нов ред в света след ВСВ, след като Британската колония се разпадна - неоколониализъм. Той не се подържа от войски в колониалните страни, те вече се „държат” чрез международното платежно средство и сами предлагат на американците най-доброто от стоките си, услугите си и всичко което имат, само и само да се сдобият със „зелени гущери”. Бил съм много пъти в Америка и казвам, че всички добри стоки, които се появяват първо се пробват на американския пазар. Китай щял да нападне САЩ, Русия и не знам още кои. А кому ще продава Китай стоките си, от къде ще взема прогресивни технологии. Китай е така обвързан с Америка, че мърдане от тази братска прегръдка няма.

    Простотията сред страните, които са водещи в света, а хората в тях от типа сит търбух за наука глух, популизмът, който предхожда промиването на мозъците им и хибридните войници от медиите и нета, всичко това доприне за този процес, който не се осъзнава от голяма част от американците. Те мислят, че каквото и да става, то не ги засяга. Там нивото на интелекта също спада, това е световна тенденция, сперед мен желана от управляващите света. Днешните амрекански младежи, които ще гласуват не са наясно с тези работи, но и нивото им е такова, че те не могат и да ги разберат. Дадох пример с младите английски пиянища от Северна Англия, които така и не разбраха какво означава Брекзит най-вече за Англия. Доста по-малко пари ще имат те сега за пиЕне, заслужиха си го. Същото може да стане и в Америка. Демократите са много повече, но не отиват да гласуват. Републиканците са по-малко, но всичките, подобно на бетонните глави от БСП отиват и гласуват за светлото бъдеще на страната, така както у нас повеляват Параванката, Ников или Нинова на електората си. Това облагодетелства Тръмп на изборите, защото едно е резултат от проучване, друго е реални гласове. Дано да осъзнаят американците какво могат да сторят, защото могат от глупост да предизвикат безредици и войни в другата половина, а тогава лошото ще стигне и до тях. Ще станат ката Англия сега, която няма колонии и съответно към кого да паразитира.

    Още една патерица има Тръмп. Хората в Америка се съмняват, че банкрутиралият милиардер /Тръмп/ получава пари за кампанията си от Путин. От Центъра хакнаха документи на Демократическата партия и ги публикуваха, а Тръмп заяви:

-         Русия, хакай Демократическата партия и публикувай нахаканото.

   Американците обаче не гризкат карфици, те установиха кои са хакерите – два руски центъра. Установиха и друго, че всичките тролови материали идват пак от Русия. 

    Много е сериозно положението и първата реакция обикновено е падането на цените на недвижимите имоти в застрашените страни. Ако тази истерия с Тръмп мине, за Европа става страшно. Тези избори са изключително важни за света като цяло, заради двуполюсния модел в него – Амирика + останалите държави. Този двуполюсен модел бе заложен от мирните договори след ВСВ, които погледнати дори от неполитик и неисторик се вижда, че са една шашма, че те залагат много бомби със закъснител най-вече за Европа, а от нея с опции да преминат по целия свят. Вместо да премахнат комунизма от СССР и да го превърнат в отделни държави, които да произвеждат, да се трудят, да се образоват, те разделиха Европа на две – на културни държави, които се развиха икономически и заживяха добре и на нище не можещи да произведат социалистически страни, всичките заедно наричани Съветката империя или Империята на злото, която така се въоръжи, че може да унищожи културните държави, ако не ги пази някой.

    Има обаче един елемент от събитията в Турция, който може да отрезви малко невдяващите американци. На път са да загубят много силен и важен стратегически съюзник, Турция, където Ердоган такаа упорито настоява да поеме и управлението на хипербазата Инджирлик, както и допускат без визи турците по Европа. САЩ подпомагаха Турция в икономическо отношение, благодарение на тях Турция получи нови технологии и поръчки за военното производство, стана светонва икономическа сила. Нека да им призная и нещо тяхно – турцитее са много работливи и с неизразходван ген както европйците. Ти имат заводи за всичко, произвеждат дори резервни части за военните самолети. Благодарение на военното партньорство Турция стана велика сила, но абдалбудалаахмакът Ердоган може да развали тези връзки и да внесе нестабилност и покрай нас като комшия и с излаза си на Черното море. Той бърза, защото в момента има безвремие поради боричкането на кандадтите за президент в САЩ. Обама ходи лично в Англия да отказва идиотите от брекзита, нищо не стана. Сега е пратил един генерал в Турция, но и тук резултатът може да е същият, защото Ердоган има в чипа си умението да води политиката на изнудване на приятелите си. Не мина изнудването му спрямо ЕС, сега ще опита да изнудва САЩ, да си изреже от мечка ремичка.

   И така – в трепетно очакване до месец ноември. И дано в щата, от който зависи много – Флорида – да отдадат предпочитание на по-



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ok3223 - ЧЕНГЕСАЛЧЕ, ЧЕНГЕСАРИНО БАБИН ...
01.08.2016 15:54
У кратуната ти е пълен бардак. С мишия си и подъл мозък се е заел да решава и геостратегически въпроси. Значи САЩ и останалите, които, с безконтролното и не обезпечено с нищо печатане на десетки тонове книжни долари, САЩ най - безцеремонно ограбва вече 3/4 век ... За всичко това "ОСТАНАЛИТЕ" и те да са доволни и предоволни. Защото са се примирили с неограничената от нищо и никой възможност краварите най – без церемонно да обират останалата по-бедна половина от света. Значи от 2 половини се състои свето наш. САЩ, ХИТРЕЦИТЕ ЛЕНТЯИ, ПОЛОВИНАТА БЛАГОДЕНСТУВАЩА ЧАСТ ОТ СВЕТО И ДРУГАТА ПОЛОВИНА, БЕДНАТА И БЕДСТВАЩА ЧАСТ ОТ БУДАЛИ.
И това е нормално за теб ... ТОВА СА 2 - ТА ПОЛЮСИ НАРМАЛНИ ЗА ПОДРЕДБАТА НА СВЕТА.
цитирай
2. slavimirgenchev1953 - Ей, психар, марш в първи клас при блекито!
01.08.2016 18:12
ok3223 написа:
У кратуната ти е пълен бардак. С мишия си и подъл мозък се е заел да решава и геостратегически въпроси. Значи САЩ и останалите, които, с безконтролното и не обезпечено с нищо печатане на десетки тонове книжни долари, САЩ най - безцеремонно ограбва вече 3/4 век ... За всичко това "ОСТАНАЛИТЕ" и те да са доволни и предоволни. Защото са се примирили с неограничената от нищо и никой възможност краварите най – без церемонно да обират останалата по-бедна половина от света. Значи от 2 половини се състои свето наш. САЩ, ХИТРЕЦИТЕ ЛЕНТЯИ, ПОЛОВИНАТА БЛАГОДЕНСТУВАЩА ЧАСТ ОТ СВЕТО И ДРУГАТА ПОЛОВИНА, БЕДНАТА И БЕДСТВАЩА ЧАСТ ОТ БУДАЛИ.
И това е нормално за теб ... ТОВА СА 2 - ТА ПОЛЮСИ НАРМАЛНИ ЗА ПОДРЕДБАТА НА СВЕТА.

цитирай
3. slavimirgenchev1953 - Бай Коста, има резон това, кокето пишеш.
01.08.2016 18:47
Не приемам само тезата за ограбване на колонии - тя ми прилича на приказките на Зловолен за златото в Челопеч. Все едно да отречем Великите географски открития. Всяко нещо с времето си - тогава така са авели хората. Все пак Европа е люлка на днешната цивилизация. А японците показаха, че и без природни ресурси може да се развиват технологии.
Просто белият човек и европейската цивилизация са такива, каквито са, и в този смисъл могат да се развиват само по този начин. Няма друг. Няма нещо извън либералната демокрация, което да съчетава индивидуални и групови интереси, права и свободи. На това се дължи и интернет, и този благ дори. Това, че го мърсят комундета като завалиите, е друга опера. Макар че е същата. Този свят изобретява, останалият само лапа наготово. Затова ще си плащат - и едните, и другите.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Не съм ченге, аз съм деполитизиран професор от Центъра,
01.08.2016 20:19
ok3223 написа:
У кратуната ти е пълен бардак. С мишия си и подъл мозък се е заел да решава и геостратегически въпроси. Значи САЩ и останалите, които, с безконтролното и не обезпечено с нищо печатане на десетки тонове книжни долари, САЩ най - безцеремонно ограбва вече 3/4 век ... За всичко това "ОСТАНАЛИТЕ" и те да са доволни и предоволни. Защото са се примирили с неограничената от нищо и никой възможност краварите най – без церемонно да обират останалата по-бедна половина от света. Значи от 2 половини се състои свето наш. САЩ, ХИТРЕЦИТЕ ЛЕНТЯИ, ПОЛОВИНАТА БЛАГОДЕНСТУВАЩА ЧАСТ ОТ СВЕТО И ДРУГАТА ПОЛОВИНА, БЕДНАТА И БЕДСТВАЩА ЧАСТ ОТ БУДАЛИ.
И това е нормално за теб ... ТОВА СА 2 - ТА ПОЛЮСИ НАРМАЛНИ ЗА ПОДРЕДБАТА НА СВЕТА.


където дълги години завеждах Катедра "Култура" на ул. "Любянка". В нея учех на свестни обноски и свестен език бъдещите оперативни работници. Тези, които влизаха в категорията "Промити мозъци" ги изгонвах още от аулата, те не можеха да се дипломират и се преклаифицираха на нискостоящи в стълбицата ченгета.
Откриваме нова база /"Мумжидан"/ на Центъра в регион на България, населен предимно с турци, където ще бъдем запознати от знатоци с новата програма на Центъра. Чудесен повод на проникнем тастроскопично в блога Ви.
Препоръчвам Ви три неща:
1. Читайте г/жа Чара, она умнее чем Вами
2. Тоже Василий Фартышев и
3. Преминете прехода от вр. Безбожка Тумба до прохода при Ивайловград.
Аз се обръщам към Вас в уважителната форма, Вие ми говорите на "ти". Човекът поумнява с напредване на възрастта - аз съм много по-голям от Вас - а жената от успешните извънбрачни връзки. Тия, най-първите блогърки от това са толкоз умни.
Поздрав от мен с една прекрасна песен, писана като ва Вас:
https://www.youtube/watch?v=X3295YpPN_Y
цитирай
5. planinitenabulgaria - Излиза, че американците не са чак толкова прости.
02.08.2016 21:23
slavimirgenchev1953 написа:
Не приемам само тезата за ограбване на колонии - тя ми прилича на приказките на Зловолен за златото в Челопеч. Все едно да отречем Великите географски открития. Всяко нещо с времето си - тогава така са авели хората. Все пак Европа е люлка на днешната цивилизация. А японците показаха, че и без природни ресурси може да се развиват технологии.
Просто белият човек и европейската цивилизация са такива, каквито са, и в този смисъл могат да се развиват само по този начин. Няма друг. Няма нещо извън либералната демокрация, което да съчетава индивидуални и групови интереси, права и свободи. На това се дължи и интернет, и този благ дори. Това, че го мърсят комундета като завалиите, е друга опера. Макар че е същата. Този свят изобретява, останалият само лапа наготово. Затова ще си плащат - и едните, и другите.


Има опити, които набират мощ да се разкара от поста кандидат на републиканците приматът Тръмп и да бъде заменен с шефа на Републиканската партия Пол Раймън. Той е към 42 г. много е популярен и ако това стане той ще бъде президентът, Клинтън не може да го победи. Лошото ще стане обаче с Путин, който ще приключи на голям минус поради финансирането на изборната програма на този идиот, а туй, което го е намислил, да раздели ЕС по въпроса на санкциите срещу инвазията му - нищо няма да стане.
цитирай
6. slavimirgenchev1953 - "Моят" човек се казва Нют Гънгридж. Той ако стане някога президент, ще попилее Раша.
03.08.2016 21:05
planinitenabulgaria написа:
slavimirgenchev1953 написа:
Не приемам само тезата за ограбване на колонии - тя ми прилича на приказките на Зловолен за златото в Челопеч. Все едно да отречем Великите географски открития. Всяко нещо с времето си - тогава така са авели хората. Все пак Европа е люлка на днешната цивилизация. А японците показаха, че и без природни ресурси може да се развиват технологии.
Просто белият човек и европейската цивилизация са такива, каквито са, и в този смисъл могат да се развиват само по този начин. Няма друг. Няма нещо извън либералната демокрация, което да съчетава индивидуални и групови интереси, права и свободи. На това се дължи и интернет, и този благ дори. Това, че го мърсят комундета като завалиите, е друга опера. Макар че е същата. Този свят изобретява, останалият само лапа наготово. Затова ще си плащат - и едните, и другите.


Има опити, които набират мощ да се разкара от поста кандидат на републиканците приматът Тръмп и да бъде заменен с шефа на Републиканската партия Пол Раймън. Той е към 42 г. много е популярен и ако това стане той ще бъде президентът, Клинтън не може да го победи. Лошото ще стане обаче с Путин, който ще приключи на голям минус поради финансирането на изборната програма на този идиот, а туй, което го е намислил, да раздели ЕС по въпроса на санкциите срещу инвазията му - нищо няма да стане.

цитирай
7. planinitenabulgaria - Има нов момент в цялата тая работа, ще излезе, че парите за
03.08.2016 21:34
slavimirgenchev1953 написа:
planinitenabulgaria написа:
slavimirgenchev1953 написа:
Не приемам само тезата за ограбване на колонии - тя ми прилича на приказките на Зловолен за златото в Челопеч. Все едно да отречем Великите географски открития. Всяко нещо с времето си - тогава така са авели хората. Все пак Европа е люлка на днешната цивилизация. А японците показаха, че и без природни ресурси може да се развиват технологии.
Просто белият човек и европейската цивилизация са такива, каквито са, и в този смисъл могат да се развиват само по този начин. Няма друг. Няма нещо извън либералната демокрация, което да съчетава индивидуални и групови интереси, права и свободи. На това се дължи и интернет, и този благ дори. Това, че го мърсят комундета като завалиите, е друга опера. Макар че е същата. Този свят изобретява, останалият само лапа наготово. Затова ще си плащат - и едните, и другите.


Има опити, които набират мощ да се разкара от поста кандидат на републиканците приматът Тръмп и да бъде заменен с шефа на Републиканската партия Пол Раймън. Той е към 42 г. много е популярен и ако това стане той ще бъде президентът, Клинтън не може да го победи. Лошото ще стане обаче с Путин, който ще приключи на голям минус поради финансирането на изборната програма на този идиот, а туй, което го е намислил, да раздели ЕС по въпроса на санкциите срещу инвазията му - нищо няма да стане.



кампанията на Тръмп са от същия източник, от който е напълнена сметката в Панама на челиста Сергей Ралдугин. Тръмп не може да докаже от къде има тези пари, защото не е плащал данъци и вероятно съдбата му ще бъде като на Ал Капоне. Казусът е много сложен, на Тръмп вече му експлоадираха анусчето, но важно в случая е да не приемат подкрепящите го примати това за обида срещу тях и да гласват срещу демократите напук. Има и друг вариант - просто избори през ноември няма да има, ще се отложат за следващата година. Усетиха се американците, че тоя за нищо не става и му турнаха пръста...
цитирай
8. krumbelosvet - Стигнах до"русия е готова за агресия",
04.08.2016 07:40
сетих се, че и Саддам "беше готов с оръжия за мас. унищ." испрях да чета. Спимних си един Коритаров, който сравняваше Саддам с Хитлер и щатите с.Чехия от 1938г.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181435
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031