Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.02.2016 22:13 - МЕДИИТЕ И НЕТА - ОТЛИЧНИЦИ В МАСОВАТА ПРИМАТИЗАЦИЯ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1640 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

 ЕДИН ОТ НАЙ-ПЪРВИТЕ ПРИМАТИЗАТОРИ НА ДЕЦАТА НИ…

 

   Десетки години от студиото на Слави Трифонов децата се заливат с чалга и масова култура /б. м. простащина/. Задкулисието ни се нуждае от хора с подменена ценностна система, на интелектуално ниво примати, ако може и бозайници, за да бъдат те манипулируеми. Един от стълбовете на тази платформа в страната ни е предаването на Слави.  Такава чалга, такава простотия, толкова пари се наливат там от толкова дълго време - едва ли има нещо случайно в предаването му, зад което стои тлъст договор с БТВ. То концерти по страната ли не бяха, идеи за оправяне на България, зад които с крият амбициите на тези, които искат да заемат по-сериозни позиции в задкулисието, то политически програми за преструктуриране на политическото пространство, подписки за референдуми, амбиции  за навлизане във властта, за създаване на нова партия, начело с него, която да оправи държавата. По наглост в стремежите си да стане по-богат той надмина и Бареков, но нещата само изглеждат така. Слави не е свободен, той е кукла на конци на задкулисието и откачане от поетите ангажименти от него не може да има  много милиони са постъпили пре него за разпределение. Напомням за това, което се говори за агентите на КГБ, ако решат да се откачат от службите. Само през комина във вид на дим могат да напуснат КГБ, иначе не! И Слави е на същото дередже, и Волен Сидеров. От тези двамата Слави е по-голям нещастник, защото парите, които спечели по програмата за масовата приматизация за толкоз годинии изобщо не му трябват. Покрай парите му той не можа да свърти дори жена, от която да има дете. А парите му са страшно много, може би не колкото на биринджи олигарсите Валентин Златев или Делян Пееввски, но не са малко.

     Само един пример ще приложа към този мой личен дневник.

     Едно момченце разказва виицове в предаването на Слави, тъпи като самия Слави, а на момченцето мястото изобщо не е там. Не само психологът вижда, че момченцето има излъчване на тотално превъртяно още от сега. Има обаче нещо общо между това момче и Слави.  За да го вземе в предаването си Слави със сигурност е усетил в него развитие, което устройва предаването му и помага за приматизацията на децата в страната.

    Момчто е малко, то още няма акъл, не може да проституира по казус, да подмята пениси, на които да се ловнат тоя и оня, не владее още оперативни похвати, които се усвояват от по-големите в Центъра и по региони. Поради това на подканата на Слави да поздрави баща си по случай рожденния му ден, детето му пожела следното:

-      Много  пари  и  луксозни  коли!

Sancta simplicitas! Тук сам дяволът не би могъл нищо да прибави. Момчето е към 8-9 години, но то никога вече няма да има ценностна система, която да му позволи да бъде нормален човек.  Слави вече  и на него му е видял сметката.

     Пнеже съм образован в някаква степен теологично, ако някой отори постинга ми нека да прочете Посланието на Апостол Павел до римляните. Не точно същия казус описва Апостол Павел в Писмото до приятелите си в Рим, но обяснението му пасва идеално към примера на Апостола, как Бог чисти земята от такива като  Славичалгаджи.

 

  

 

 






Гласувай:
7



1. nikolinavalentinova - Чалгализация на населението във всички посоки
01.03.2016 12:12
Населението, достатъчно примитивно да "се връзва" , без да "вдява" целта на чалгализацията. За голямо съжаление младото поколение в мнозинството си е примитивно - интелект никакъв. лесно се управлява и направлява прост народ.
цитирай
2. sande - Учиндолският славей, който пее като простинал козел, развратиТВ аудиторията ...
02.03.2016 18:30
Този нагъл, прост и богат човек може да събере на концерт когато си пожелае 20 000 зрители в Арена Армеец и даже повече на стадион.

За 25 години успя да чалгализира цяло поколение.

Всичко, което си написал, Коста, е вярно.

Това е певецът на криминалния преход.

Няма имена на голями поети, белетристи, учени, музиканти, артисти!

Има блато, над което и около което крякат крастави жаби и бръмчат досадни комари.

Има учиндолски славей. Възпитател на младото поколение. Богат. Пример за подражание.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12190139
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031