Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2015 07:09 - ДОВЕРИЕТО КЪМ ДЕПУТАТИТЕ И КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ИЗЧЕРПАНО - 2
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 886 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Отнетата ми възможност от защитниците на сегашната съдебна система в парламента дори да изкажа мнение, смятам ли за редно да се проведе референдум в който ние, българите, да изразим желанието си за нейната промяна, да се изкажем /не/съгласни ли сме с тайния вот, зад който се крият агентите, проникнати в различните партии и командвани от две едни и същи места, както и за задъллжителния вот на избори, който щеше да намали относителната тежест на платените ромски грасове, с които ДПС като партия на задкулсието управлява страната вече четвърт век, ме размисли за качествата на хората, които трябва да са начело на такава съдебна система, а също и на тези, които ще са председатели на парламентарни комисии. Какви трябва да бъдат те като личности след нежеланието на нашите представители в парламента за каквато и да било промяна в статуквото, наричано конституция от тук нататък, направих специална програма, която да избере подходящи за селекция измежду тях. Нарочно не поставих изискване за имената им, защото името не означава нищо, делата са всичко. Отново въведох оценка по единадесетобалната система и всички, които компютърът избра имат оценки 11,00 като почтеност, морал, непоносимост към корупция, умение да работят с хора, да влизат бързо в казуса и да го решават в полза на хората, да са неподвластни и неподкупни, с приятна външност. Ето кои лица определи компютъра. Между тях за разрядка няпряжении присъства и един задник, който едва влиза през вратата на една камионетка, но той винаги е фигура от където и да го погледнеш.



image        image


 
image     image
    
 
 
image 



 image
 

 image  image

 
image  image

 
image 
 

 image
 

 image image
 
 

 image 
 

image


 image 
 
 
 image
 
 
image 
 
 
image 
 

image  
 
 
 image
 
 
image 
 
image image
 
 
image 
 

image 
 

image
 
 
image
 
 
image
 
 
 image
 
image image
 
 
image 
 

image image
 
 
image 
 
 
 
image

  
image
 
 
 image 
 
image image
 
 

 image
 


 
 
 
 

 
 
 
  
 
 
 
 
 


 
 



 
 


 

 
 
 
 
 

 









Гласувай:
4



1. demograph - Туземия, братко
07.08.2015 09:37
Индианец до индианеца, червенокож до червенокойия, канибал до канибала..
цитирай
2. mt46 - Ами
07.08.2015 23:50
агент Гоце, агент Буда, Кунева-Пръмова, бившия комсомолец Плевню?... Всички са от един дол дренки...
цитирай
3. planinitenabulgaria - От изброените има два броя силни агенти:
08.08.2015 01:09
Единият е Гоцето, който играе лично с Путин и втората е червената кукувица, която осъществява връзките между задкулисието ни и Путин. Вече БСП не играе, тя бе подменена с ДПС. Ловецът Гоце също е на заден план, но пък на преден е изваден Калфин. Чрез тях и тайното гласуване Путин иска да бъдем изгонени от ЕС и присъединени отново към ЕС /Евразийския съюз/, където последната членка стана Киргизстан.
Имам да пиша доста постинги за разговорите си при пътуванията ми с бракувани агенти, разочаровани комунисти, нещастници, със сърби, македонци и българи в Западните покрайнини. Тук на Балканите наистина играта на Путин е голяма, но за да поемат към него и да ги предпази от разпад, на което се надяват и сърби макединци, тук изчакват разрешението на спора с Украина. Колкото по-скоро полковникът от КГБ го катурнат от стола му, толкоз по-добре за руснаците, които масово имигрират от империята на злото. Имах много разговори с руснаци и украинци тук в Лос Анжелес, имигрирали за да живеят в нормална държава. Както поетите с един куплет описват много, така и хората от империята на злото, откъснали се от него, го описаха в няколко изречения.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12305228
Постинги: 4574
Коментари: 10805
Гласове: 18382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930