Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2015 20:26 - ПРЕДРЕФЕРЕНДУМНО - 1
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1138 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 05.07.2015 07:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                      
                                image

                                              Биринджисиризчията и заказчика му

                                                                                              

ЗА  ПОУЧЕНИЕ          

НА   ТРОЛОВЕТЕ  НА ПУТИН  В  СОЦИАЛНИТЕ  МРЕЖИ  С  ПРИКАЗ  ОТ  ЦЕНТЪРА  ДА  НЕ  СПИРАТ  ДА  ЗАПОДМЯТВАТ  В  НЕТОВЕТЕ  КАЗУСА  „ГЪРЦИЯ„

 

    Въведение 1:

    На път е да се провали четвъртият опит за осъществяване на комунистически държавен преват в определена държава. Такъв имаше през 1923 г. в България, през 1936/39 г. в Испания и през 1946/49 г. в Гърция. В момента най-слабото звено на ЕС, с най-неинтелигентните хора, сътворени да съществуват като паразити към гостоприемник - гърците, са обект на актуализирана разработка на Путин със същата цел, каквато бе някога на Сталин. Тази разработка ще се срути до дни и руиниите й така ще затиснат гърците, че събитията ще останат в историята им. Тя ще бъде жесток удар за тях в икономически аспект, а за заказчика и разработчика на тази програма - в политически. Препускащият провал на товарища наложи спешно дислоциране на хибридните му войници от социалните мрежи, които от темата „Украина” запроституираха на темата „СИРИЗА”. Воинското опълчение обаче се оказва недостатъчно и това наложи командироване на тролове, разработени да проституират на културния фронт в нета да запроституират на политически теми, в случая „Гърция”. Разбира се, те не стават за това така, както не стават и за темата „Култура”, за която са разработвани - с присъствието си да срамят творците, допуснали ги в сайта си като коментиращи. Един такъв нещастник, сега с приказ да се изявява като сиризчия е написал поръчкова статия в социалните мрежи за Гърция, която освен, че е приматска, е и погрешна като построение. Първо се пише въведение, след това се въвежда първа тема, после втора, с която първата да се ешва и така се излагат тезите в статията. Преди финала на статията се въвежда съсредоточаване към това, което ще се каже в него и което е свързано и с двете теми, нарича се кода. И тогава идва финалът. Ако статията не е написана по този начин, тя звучи антифонно, опростачва написаното, дори то да е съществено. Ако написането е предназначено за примати или пък от примат, става мамсиджейс.

    Та, ако някои пишат политически  „статии” в нета, добре е да се съобразяват с тези изискване, ако пък не могат да ги проумеят, по-добре е да не списват нищо. За да не излагам съставителя на писанието  за Гърция, което ме провокира да напиша тази статия, пропускам името му.

 

    Въведение 2:

    По приказ от Петербург /Центърът от Москва сега е дислоциран там!/ социално-мрежовите труженици към него така се развъртяха в нета, че заприличаха на гастроентеролози. Гастроскопическим способам те се изпребиват да проникват в казуса „Гърция”, но понеже интелектуално им ниво не надвишава класа „примати”, достигат със сондата до първия дивертикул, който ги изненнадва с газовете си. За незапознаните с анусовата гастроскопия уточнявам,        че в тези газове преобладава сяроводородът – газ със специфична миризма. В постингите си изненаданите от това съприкосновение „труженици” акцентират върху съприкосновението с този неприятен газ, но да опишат болестта или лечение за премахване на дивертикулите, акълът им не достига. Това лишава писанието им от смисъл, защото когато към болния се подхожда гастроскопическим способом, больной /Греции/  надо в полне изследовать. Това означава сондата да се вкара в крайното отверстие на болния /в случая казуса „Гърция/ и да се придвижи през цялата му система от  черва, пилор гърло и други органи, докато се покаже през устата му. Не е особено приятно, но това би било добра работа, защото в харддиска на гастроскопа остава запис, по който може да се диагностицира заболяването и да се назначи лечение. Да ни занимават троловете на Путин с това, че са попаднали на дивертикул със сяроводород под налягане в него е губене на време. Не нам, да го кажат на заказчика си.

Ах сега, по същество:

 

    България бе първата!

    През 1923 г. по разработка на Сталин и с финансиране от Интернационала в България започва антифашистко въстание. То се оглавява от ДимИтров и Коларов, които са на хранилка към Интернационала и същевременно мекерета на разположение на Сталин. Целта на това въстание е да се разшири  комунистическата империя на Интернационала извън СССР. За целта избират България, защото тук има русофили, хората са добродушни, а преди 100 години са били и доста необразовани – удобни за заразяване с вируса на Маркс.

   Известно е какво става с въстанието, което не е известно е описвано от блогъри като мен. Избягалите от България в Сърбия ДимИтров и Коларов от там продължават да правят мръсотии на България изпращайки терористи през границата. Писах за поразиите им по Годечко. Ще напомня само как приключи за България този проблем с терористите от Сърбия. Държавата им даде амнистия, те се изповърнаха в страната, но роднините на убитите от тях си отмъстиха, избивайки ги до крак.

   Антифашисткото въстание бе генералната репетиция на Коминтерна за много по-голямата следваща хапка, комунистическото въстание в Испания. То бе много по-жестоко, като военните действия там продължиха три години. Убитите бяха поне половин милион, между тях и интернационалисти, воюващи за комунизма, а омразата продължи много дълго. Избягалите от Испания мекеретата на Сталин не се подлъгаха да се върнат в Испания, а останаха в толерантната към тях Южна Франция, където се заселиха трайно.

   Два опита на Интернационала и на мекеретата на Сталин пропаднаха, но те осъществиха и трети, в Гърция. Там също подпалиха гражданска война в страната от 1946 до 1949 г, завършила с провал на Сталин и въоръжените му тролове в Гърция, тогава наричани гръцки партизани. Днес въоръжените идиоти, изпратени да убиват в чужди страни наричаме „Мотороли”.

   Предпоставките за гръцкия „конфликт” тогава бяха следните:

1.     Интернационалът е преценил, че интелектуалното ниво на гърците е много ниско и  че те няма да имат проблеми да ги подлъжат да започнат да се борят за въвеждането на държавен строй в Гърция по модела на страната с най-щадстивите хора на света, СССР. Сега центърът се премести, най-щастливите хора на света живеят в Северна Корея. Подчертавам дебело, че там, където цари простотия най-лесно се вцръква вируса на Маркс - лъжеш бедните, че богатите ги ограбват и че като вземат богатството на богатите и избият интелигенцията, бедните ще станат богати и интелигентни без да се трудят. И социалната революция започва, а мафията я яхва.

2.     Времето бе такова, че СССР се водеше велика сила – победител във ВСВ, а Европа имаше нужда от спокойствие след войната и Сталин се заигра на тези два фалшиви коня. Петимен бе той за бази в Егея, но не му разрешиха да наложи комунизъм в Гърция, където комунизмът наистина има почва, видно и от това, което сега става там.

3.     След края на ВСВ в Гърция цареше хаос и агентите на Сталин набързо покриха оръжията, чиито брой и видове не се знаеха точно. Въоръжени с тези оръжия и доставените допълнително от СССР, преминали през България, народоосвободителите на Гърция /б. м. мекеретата на Салин/ занаподобяваха на днешните идиоти на Путин в Крим, Луганск и Донецк. Необходимите за гръцките партизани оръжия идваха от СССР и те натискаха от север на юг.

 

4.     Комунизирането на Гърция откриваше нов фронт от южната граница срещу идеологическия враг на Сталин, Тито, който отхвърляше колективизацията в Югославия по сталинския модел.

 

   Войната в Гърция продължи три години. Сталинските мекерета бяха бити, като отстъплението им започна от юг на север, от където им идваше помощта и където в гънките на Родопа можеха да се укрият както дървеници в цепнатините на дървени легла. Голяма част от партизаните проникнаха в България, която гостоприемно открехна границите си за тях и осигури временното им или постоянно пребиваване тук. В името на истината тук остана малко от това сталинско войнство, като голяма част от него продължи на север, установявайки се при най-щастливите хора на света,  съветските. Там, при треньорите си, гръцките борци за свобода научиха съветски език и бяха разработени за службите, ако се върнат един в Гърция да им служат, получиха и някаква спецалност, за да работят, докато са в СССР. Те се установиха предимно в района на Кавказ. Аз имах учител по химия гръцки партизанин, който бе останал в България. Той излъчваше мировата тъга, с учениците бе много добър. Бе раняван и частично оскатаял, стар ерген, с провален живот.

   Не такава бе съдбата на гръцките партизани, опитали се да проникнат в Югославия. Тито чрез УДБА мобилизира килъри от Македония, които при опита на партизани да пресекат границата, подгонени от грацките войски, джелати от Македония да ги заколват. Подчертавам, да ги заколват. Някога папката за убийството на полските офицери в Катин бе недостъпна, но всички знаеха, какво е станало. Всички знаят и що случи Тито на гръцките партизани, но от Брюксел още не искат тази папка от г/н Ивица Дачич.  Надявам, се ще му я поискат. Защо пък да не постъпи другарят Ивица както Горбачов на времето, сам да я извади и предаде.

     Мотивите на Тито за изколването на гръцките партизани са следните:

    Това са сталинисти, чрез които Сталин ще инфилтрира в Югосравия свои агенти, а по това време и после докато бе  жив, Сталин се опитваше да убие Тито. Не успя да го убие обаче както Троцки, Киров, Орджоникидзе, ДимИтров…

 

     Минаха години, гръцкото правителство реши да даде амнистия на тези партизани. Те се върнаха в страната, но каквото направили срещу нея, направили, гърците не ги избиха както ние нашите „антифашисти” – войнството на ДмиИтров и Коларов, което идваше в България през сръбската граница за да избива хора и така да дестабилизира граничните райони и страната.

    С подвити опашки, заразени с вируса на Маркс, гръцките партизани се върнаха в Гърция и започнаха нов живот. Демокрацията там им разрешаваше дори те да си направят комунистическа партия, която после стана СИРИЗА, а членовете й станаха мекерата на Путин. С напредване на приматицацията в Гърция, която позволи на сиризчиите да вървят лъжите  им, те с 1/3 от гласовете взеха властта. Гражданската война загубиха тези продажници, а сега се върнаха на бял кон. Първият етап след избортата победа бе руското посолство, на следващ етап вместо да преговаря за дълга си в Брюксел, Ципрас отиде в Петербург, където се изцепи, че Европа има нов Център – Путин – и  разкритикува Европа, която ги граби. За услугата – услуга, Путин му върна жеста. А жестът – сценарият му е описан в една съветска народна песен от времето на ВОСР, когда незнакомый поэт написал:

    „Повар делаеет котлеты, я ему в ответ – минеты!”

     И така след изпълнението на тази песенка в Петербург пред повара Путин, последният организира протест на троловете си в Брюксел в подкрепа на Ципрас – богатите да опростят дълговете на бедна Гърция и да й дадат нови!

  

   Краят на този цирк се вижда, но лъснаха други неща – колко прости и колко нагли са гърците. Толкова години паразитират към ЕС, поне да се бяха засрамили. Сега те играят ролята на кърлеж, забит в скротума на ЕС, заплашвайки да го пробият и да причинят страхотна инфекция. Поразията обаче ще е за тях.

   Не ме изненедва всичко това. Гледайки по телевизията излъчването на интервюирани по казуса гърци, всичко става ясно - това са безпросветни същества, поради която причина в снагата им е вцръкан вируса на Маркс. Вирусът намира почва там, където цари безпросветността. Нищо не става от гърците, те тежат като воденичен камък на шията на ЕС. ЕС ще среже връвката и ще остави този воденичен камък да плува сам в морето, това ще стане до дни. Спомням си една моя позната, германка, чиито син откачи и реши да се беси. Всеки ден се бесеше, все неуспешно, подлуди всичките си роднини. Един ден майката се прибра в къщи с комплект различни въжета и каза на сина си:

-         Улрих, ако си решил да се бесиш, беси се, ако си решил да не се бесиш, не се блеси, ето ти въжетата. Ние с блаща ти излизаме. Но това нещо трябва да свърши!

Тогава Улрих проговорил:

-         Аз вече така няма!

    Същата работа сега е с Гърция и ЕС. Само че на възпитаните в добри обноски европейци не им е удобно да предлагат на путиновото мекере въжета – скоро набор от такива ще му връчат гърците, които той тласна в пропастта. Цялата тази работа е поредна разработка за дестаблилизиране на ЕС от Путин, като неговите хибридни войници в случая са глупаците гърци, подлъгани от агента му Ципрас. Не всички обаче са дотолкоз загубени. Фактът, че начело на държавата им те си избраха дете-идиотче, което пък си избра  за финансов министър Вулвофъкос /не помня точното му име/, притежаващ излъчването на Тото Риньо и за юристка, която да формулиа претенциите му към ЕС  г/жа Нимфос Лезбос /май не бе точно така името й, но започвам да забравям, станах много голям/ говори какво е интелектуалното ниво на гърците. Ако през ІV век преди н. е. те са били на върха на културата на света, днес те наподобяват на предппримати - видът, находящ се някъде около 3000 години след появяването на бозайниците, предхождащ маймуните.

   Тези дни научих нещо от интернет. На гръцки банка се превеждало с трапеза. Реших да проверя има ли превод и името на Алексис Ципрас на български. Оказа се, че има. Алексис се превежда с Жан, а Ципрас – с Виденов. Не намерих превод за финансовия министър и юристката на Ципрас обаче.

    Съпругата ми бе през 1992/94 г. година в Гърция и имах непосредствени контакти с гърци, които говореха съветски език и химнословеха Русия. Първата ми мисъл като ги виждах беше: Тия ако повърнат ще залеят цялата къща, толкоз големи бяха кореметата им. Сега си обяснявам защо - защото всичките фискални помощи за растеж на икономиката, за инфраструктура, за олимпийски игри, те са са ги превръщали във фекални. Как се не сетиха от ЕС като им създадоха такива отлични фекални условия, да се погрижат и да почистят планините от фекалии, които гърците оставиха след себе си заради тях, с тия отвратителни помощи!  С такива хора държава не става,  мислех си аз и ги сравнявах с гърците от славното им минало, от времето на Аристотел, убит от крадци.  Руснаците казват, природа отдыхает. За почиваща природа давам пример с внука на Давид Ойстрах, носещ същото име, цигулар като баща си и великия си дядо. Ако Делян Пеевски свирееше, по-талантливо от него щеше да свири.

   В края на това си писание не напомням за финала на антифашиските въстания в България, в Испания и в Гърция. Тази тема е изчерпана. Новата путинова разработка също е обречена на провал, тя обаче майката ще разгони на гърците когато ги изкъшкат от ЕС с мотиви, че са паразити и нищо не става от тях, да се оправят сами. Политиката на комунистическата СИРИЗА за агресивно искане на кредити и опрощаване на старите повече не върви. Ако се опростят и последните 240 млрд. евро, то до сега Гърция ще струва на ЕС 1 трилион евро. За 400 млрд. евро Путин щял да превъоръжи Русия, но ги няма. От Брюксел са възпитани, няма да нарекат гърците боклуци, но това, което им се задава на хоризонта е отделяне на паразита от гостоприемника. От СИРИЗА не иска това, те агресивно, рекетьорски, искат оставане в еврозоната, опрощаване на старите кредити и получаване на нови. Да безсъзнаие и после пак. Няма как вече тоя номер да върви. Детето-идиотче бе употребено, следва захвърлянето му на политическото бунище.

   Обръщам внимание на още един факт:

   Колко устойчив е вирусът на Маркс и как веднъж, нацръкан в държава с примати, срещу него държавата лек няма – приматът, приел като норма за живот голямата лъжа, ще я подмята докато е жив, макар той да не вярва и на самия себе си.

   Доказателство – тъпите и манипулируеми гърци. Нашите „гърци” в квартарите Факултето, Столипиново, Нов път, Гиздово, Надежда, Автогарата, Тунел №8, Столипинова майка, Асфалтова база, Турските гробища и навсякъде са далеч далеч по-прозорливи в живота от южните ни съседи, не са и толкоз нахални. И още едно предимство имат те – неграмотни са и не могат да бъдат манипулирани от хибридните войници на Путин в социалните мрежи. Без да си влязъл в разговор с тях, те предварителноо ти викат „ДПС!” или „Айде чуранте!”, а на гърците ако им кажеш, че са глупаци питат: „Ти молес?” И дори се обиждат…

    А че са глупаци, такива са си. Иначе щяха ли да си изберат за водачи сиризчии. Всеки народ заслужава ръководителите си, казва Гьоте.

    Гръцкият сценарий хвърли светлина и върху нашата страна – кому се опитват да служат нашите проектосиризчии, които възнамеряват да основат партия БСП /Българска сиризчийска партия/.
Гласувай:
6Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 11805671
Постинги: 4424
Коментари: 10495
Гласове: 17950
Архив
Календар
«  Декември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031