Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2015 16:17 - ПРИВЕТ ОТ ЛОС АНЖЕЛЕС
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1941 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  

                           ПРИВЕТ  ОТ  ЛОС  АНЖЕЛЕС!

 

   Прелюд:

   Моите хора тук – всичките тръшнати от някакъв тежък грип. И ето ме отново в Л. А. Трябва да помагам, няма как, макар на моята възраст вече да ми е трудно да превключвам без преходен процес от една програма на друга. Все по-неподатлив за промени като личност ставам, отчитам го. Аз май все съм си бил такъв, консервативен. Животът ми винаги е протичал по програми, така и го пробягах, а в планината - по метри и минути. По това мое качество много приличам на германците, а по култа ми към камъка, водата и дървото – на турците. Да оставя плановете и задачите си и да се окажа на 15000 км. на друго място за мен вече е силен стресов фактор. Ще изтъкна само две причини за това:

   Първата е, че при нагласа за зимния сезон в България изведнаж да се окажа при околна среда с температура 35 градуса по Целзий за мен е доста трудна промяна. С това се свиква, но нещо друго има, с което не мога да свикна - животът, който водят хората тук, производен на законите на н. в. Пазара ми е абсолютно чужд и го ненавиждам. Не може н. в. Пазарът да замени това, което е било водещо в живота на хората преди двете световни войни, ценностната им система, стремежът към опазване и възпроизводство на етноса, общата религия. По законите на Пазара винаги са живели цигАните, ромАните и манушите в България. Нашата страна е много по-древна от американската и е възможно американците да са копирали техния фундаментализъм – пазарат в основата на всичко! - от нашите цигАни.  Знаеш ли? Същите тези закони бяха насилствено внедрени след ВСВ в Европа чрез т. н. План „Маршал”. Съгласно внедряващите ги – световната мафия - те трябваше да доведат до промени, които да ерозират постепенно, планово и необратимо ценностната система на преживялите войната подобно на вируса Маркс в страната, където бе внедрен и така да се стигне до пълното приматизиране на следващите поколения. По този начин Европа става неконкурентна на суперсилата Америка, достигнала мощта си благодарение на ВСВ, нейният звезден миг в историята й. В динамичното равновесие на днешния свят, което се подържа доста трудно и изисква големи общи усилия ако се допусне технологично или информационно изоставяне, наваксването му е практическо невъзможно. Напредналите в технологично отношение държави ще държат в подчинение по-изостаналите, а режимите тип „Маймуни с ракети” /б. м. Русия и Северна Корея/ нямат никакви шансове да превърнат света в плането на маймуните и ще станат за кашмер – след навлизането в последния си етап, капсулирането, към който ги води цугцванг - непригодност за приспособяване към изискванията на света - следва тяхното успение. Музиката за това равновесие в света е написана, сега наред са диригентите, които изпълняват тази музика и от които зависи колко дълго ще се изпълнява тя. Аз мисля, много дълго…     

      Мултиетническата държава на принципа на САЩ, която се основава сега в люлката на световната култура, Европа, придвижването на България по този път, защото и ние сме в Европа  и обяснението на диригентите, че този процес е естествен и неотменим – това има за цел да държи европейците в състояние на политическа и духовна наркоза, която да притъпи болката от падението. Така хората не могат реално да преценяват действията си и да предотвратяват гибелните процеси, които ще последват за тях, а също и за наследството, което ще оставят на децата си, които се раждат все по-малко по обясними причини. Тези промени вече започнаха. Ние, предишното поколение ги осъзнаваме, разбираме лъжите, с които започват да промиват мозъците на децата още от училище с фалшифицираната история, чиято цел е не исторически и справедливо да опише изминалите процеси, а да насажда лъжите за двете световни войни, пъкленото дело на мафията, която ги предизвика, яхна и спечели. И така докара всичките беди на света днес. Хората нямат решаващ глас за промяната на посоката на този процес от водещ към пропастта към естественото Божие равновесие, в което той си беше, защото мафията днес е по-силна от всякога. А тя най-малко от всичко мисли за хората. Примери – милиардерите по света, руските олигарси с мафии по света, дето дрънкат ракети срещу неприматите, наследствената северокорейска комунистическа династия, и тя подмятаща ракети. Но колкото и да подмятат най-великото достижение на човешката мисъл за тях, ракетите, те просто няма да им потрябват.

 

    Ария:

    След този прелюд – мисли, които ме връхлетяха в самолетите – преминавам към самото пътуване:

      Поради спешността му намерихме билети не за самолетите на Луфтханза, с които пътуваме винаги, а за тези, в които имаше места. Първият самолет бе на България Еар. Пътниците бяха всичките добре изглеждащи, един циганин не се качи на самолета. Силно впечатление ми направиха около 30-40 изключително красиви момичета, които се качиха на самолета. Възрастта им определям от 24 до към 32 години, всичките пътуваха до работните си места по Европа. Вместо да останат в България, да работят тук и да подобрят гена на страната си, те – по чужбина. Вероятно те няма и да се върнат повече. Бизнесмени с двойно тегло и вид на неандерталци този път нямаше, първата класа остана празна. Три от стюардесите биеха по красота красивите пасажерки в самолета. Всичко си имат момичетата, но и излъчване, едно от най-важните неща на този свят за жените според мен.

   Самолетът литна и се издигна над кв. Христо Ботев. Полето около грозните къщи – самият ужас! По една огромна поляна около летището на всеки трън имаше закачени по няколко найлонови торби. Това не може да продължава дълго, ромлидерите осъзнават процеса и провеждат контрапрограма. От година по ул. Летоструй се разхвърлят пирони и малки остри железни прездмети, които пукат гуми или ги увреждат изцяло. Тази мярка дава резултат и там вече не пътуват никакви таксита, а другите превозни средства – само ако се налага. Циганиите считат тази незаконно обитавана територия за техен анклав и ограничават достъпа до нея, пътят обаче през маалата им хич им не харесва.

    Самолетът литна също над кварталите Абдовица и Димитър Миленков, изви се и мина над гара Захарна фабрика. Видях отсечката на ж. п. пътя от Захарна фабрика до Горна Баня - таково нещо едва ли има някъде другаде по света.

    Самолетът навлезе в облак и когато излезе се видях над позната ниска пранина, цялата в сняг, но нямах репер за ориентиране. Такъв обече се появи – платото на Дойкинската Понор планина. Макар покрит с дебел сняг го разпознах по огромния понор със стърчащата от пастта му скала над него и от там всичко наоколо ми се намести. Самолетът навлезе над Сърбия, но преди това видях огромната долина на с. Топли дол, скалния хребет Бабини зъби и веригата на Западния Балан, който я заграждаше от север. Красота!!! От тук нататък каквото и да видех, не можеше да бъде по-емоционално за мен. Получих своя Божий подарък още при издигането на самолета.

    Полетът продължи над Сърбия, Унгария, Чехия и Австрия, където хората са сигурно доста различни от нас. Защото страните им нямат вид на изоставени, а всички кътчета земя са обработени, виждат се гори, а не сечища, както у нас, където неизвестният секач все се издирва от прокуратурата.  Върхът на красотата обаче е Германия. Тя е един пъстър килим от гори, ниви, малки градове и села покрай река, а в центъра на селото - църква с остър купол.

    На Франкфуртското летище промените също бяха видни. Боклуците този път отсъстваха като пътници, летището бе полупразно и нормални хора чакаха самолетите си. Ни един цигани не видях и тук. Проверките на пътниците и багажа обаче бяха жестоки.

   Тъй като имахме минимално време за придвижване от единия самолет за другия, а  жена ми е доста бавна и летището – разширявано 10 пъти след строежа му по времето на Хитлер през 1936 г, взехме вътрешен превоз – електрокар, който да ни откара до големия самолет. Въпреки това едвам успяхме. Човекът с електрокара се оказа много интелигентен и каза, че вероятно вторият терминал може и да не се построи, защото ако сега годишно минават 60 милиона  пътници през летището, то след разширяването му те ще станат 120 за сметка на летищата най-вече във Англия и Франция, а природозащнитниците не разрешават това. Човекът се оплака и от гръцкия министър председател, който нарече джобен играч  нахалник. Гърция само потребява и нищо не произвежда, каза той, а иска да получава пари от Германия за това, която произвежда повече отолкото потребява. Нахалството на гърка /Ципрас/ стигнало до там, че поискал лична среща с Меркел за да й представи искане за репарации от времето на ВСВ в размер на около 2000 евро на всеки германец, включвайки в това число и бебетата.  Германците пък подготвяли протести за изключване на Гърция от еврозоната и от ЕС. Ципрас сметнал точно колко евро дължи Германия на Гърция, за да се съвземе Гърция от разрухата по време на ВСВ. Германски туристи в Гърция се подиграли с гърците, давайки на случайни хора тази сума за да се считат за издължили се, но гърците приели дарът с радост. Имало клип с даването на пари на няколко гърка, качен в Ю-туб.

   Следващото ни пътуване бе до Филаделфия, по-удобен полет нямаше. Самолетът бе американски, дестинацията не е популярна, поради което вместо красиви стюардеси имаше няколко дебели лелки, но работливи и внимателни. В самолета – тишина и спокойствие, и чистота. Почти всичките пътници бяха германци. Стоят си по местата, ходат да пият вода, това, което бе оставено на барчето да си вземат пътниците не бе пипнато. И с право. Храната, която дадоха в самолета стигаше за трима. За жалост курсът на самолета бе само над океана и не видях нищо от картините на любимия ми север.

   Изненедата бе във Филаделфия. Какво огромно летище, но и напълнено от пътници до спуване. След излъчването на германците от самолета до тук, тези ме поразиха с тяхното излъчване. Те се мислят за свободни, но излъчването им е на освободени, а разликата е много голяма. Ако свободният човек, мисля си аз, има благородно излъчване, освободеният е на етапа на развитие между свинята и човека. Голяма част от пътниците бяха негри, пардон, американци с африкански произход. Такива индидвиди имише между тях, че нащият Дялан Пеевски ако бе тук щеше да прилича на захарче в сравнение с тях.  Всичките мъкнеха огромни куфари с нещо /боклуци?/, активирани вероятно от свободата да търгуват където си щат. Проверяваха ги, но може ли да се провери всичко. Няма да описвам изродите, но такова нещо  на американско летище не бях виждал.

    Същите тези боклуци натъпкаха самолета до Лос Анжелес, а той прекосява Америка по диагонал и лети 6 часа. То ядене ли не беше, макар всичко при вътрешните полети да се заплаща, то разфъргване на останки от храната и други боклуци навсякъде ли не беше, самолетът бе тотално освинен. Дебелите пътници, едвам събрали са на трите седалки дооформяха свинната картина.

    До мен седна един нормален на външност млад човек, но така се тръшна, че смолетът се разклати. Блъсна ме жестоко, но и не се обърна да види кого е блъснал или да се извини. Гледаше мръсно, отвори си компютъра и до Лос Анжелес не го затвори. Дано каквото е търсил, да го е намерил. След тежък шестчасов полет, преминал за доста хора в ядене, пиене и ходене до тоалетна, този ад свърши. Самолетът кацна половин час по-рано, но чакахме още почти цял, за да се намери гейт, където да го приемат.

   На летището в Лос Анжелес пътниците изглеждаха  съвсем нормални в сравнение с тези от Филаделфия.

 

   Финал:

   В Беверли Хилс почти всичките къщи са боядисани, измазани, поправени, същото важи и за троарите, градинките, зелените ивици пред къщите. Градските автобуси са като кукли. Колите се сменят след като излезат от гаранция, като старата се връща - тя не е изплатена, а е собственост на банката. С остатъчата й стойност и нов кредит се взема нова кола, ама кола, страхотна. Тук постъпват първите модели на фирмите след извършени подобрения на предишните модели или въвеждането на изцяло нов модел. Японските коли се търсят все по-малко за сметка на германските, от които има страшно много модели. Първенството си оспорват Мерцедес и БМВ, като или едните или другите са първи по продажби. За сметка на кого са тези възможности на американците – запазвам мнението за себи си. Нещо друго обаче ще изтъкна:

   Полицията им е страхотна! Няма начин да се извърши кражба или друго престъпление и крадецът да остане неразкрит. То полицейски коли, във въздуха висят хеликоптери, от тях полицаи набелязват запоздозрени и дават разпореждания на патрулите. Снимах хеликоптери от една такава гонка на един негър, който влязъл с взлом в къща и бе взел заложници.

    В София има много гета, като гетаджиите щъкат по София за да събират боклуци, които превозват безплатно по автобусите и трамваите или да извършват претъпления. Тук гетото е заградено и в него живеят 1,5 млн черни, там полицаи не влизат. Те са на социални помощи и тежат много на държавата. На въпроса ми какво правят те в гетоото, отговорът бе, че се занимават с прстъпност едни спрямо други, стрелят се, убиват се и раждат. Тези, които придобиват професии и могат да си купят къщи, защото се трудят, са извън гетото. А да излезе някой от гетото и да защъка из града, търсейки да открадне нещо или да ограби някой – тук такова нещо е немислимо. Защото има държава, която пази поданиците си от престъпници.

    Мисля си, макар и далеч едни от други, хората в определени страни си приличат. В България след Десетото върви успешен процес на приматизация на хората, защото управниците-примати се нуждаят от електорат-примати, които да са манирулируеми. В това отношения до съвършенствно вече е доведен един етнос с големи перспективи по отношение на популацията си. Няма да кажа кой е той. След достигане на върха си като икономическа и военна сила след ВСВ мисля, че този процес върви и в Америка. Май-все по-близки ставаме по този показател, но има и една основна разлика – в Америка хората си имат държава, закони, докато при нас имаме съдебна мафия, която прикрива престъпниците – пример с грабежа на века, КТБ. И по нещо друго се различаваме от Америка - тук опазват околната си среда, докато при нас мутри под чадъра на управляващите рушат околната ни среда. Не ни интересува околната среда, казват те, важното е да има пари! Тук таково нещо не може да се каже или да се напише на плакат както при нас в Банско.

   Още една съществена разлика между България и САЩ. Щатите станаха банката на света и пари при тях има много. 

   В България също има доста пари, но не за хората. От богатите, които нямат и ден трудов стаж ще въведа също един таг: Ахмед Доган. Вероятно и Дялан Пеевски има много пари. Ако не бе така коремът му щеше да е залепен за гърба му, знаеш ли… Че и други с много пари у нас има, от къде ли ги спечелиха?

    Ако приматизацията на народонаселението намирам за свързващо звено между българите и американците, което предвещава светли перспективи в отношенията ни, то промитите мозъци пък са свързващото звено напр. между Русия, Северна корея и Сърбия. Промитите мъзъци искат гарантирана посредственост, ракети с ядрени бойни глави, целта им е превръщане на света в Планета на маймуните. От последните избори се вижда, че най-напреднали в този ппоцес са северокорейците – 99.99999 %, докато в Русия се по-малко, към 80%, а в Сърбия са около 60. Процесът на създаване на промити мозъци е по-стар от този, който създава примати, затова и тези два подвида доста се различават.  Ако приматизираните са производни на Пазара и живеят по неговите закони, то промитите мозъци се нещо много по-опасно. Виждаме ги активирани сега в Украйна, Сирия и други части по света. Сегашното отправяне на високоомерни погледи и прилагане на санкции от непромитите мозъци към промитите няма да даде желания резултат. Ако пазраните същества /приматите/ счетат, че Пазарът – най-важното нещо за тах на света - е застрашен от промитите мозъци, те ще ги треснат и унищожат. Маймуните с ракети при такова решение ги очаква съдбата на динозаврите, от които сега са останали само няколко вида дребни гущери. 

    Та колкото и да се дръвчат маймуните заради ракетите си, които заподмятват при напрежение в света, те не че не изпитват страх за богатствата си, които са придобили чез ограбването на държавите, които те ръководят. Като видят дебелия край на тоягата, те сменят тоналността си напр. от ми бемол мажор, в до минор или още по-тъжна. Защото знаят, че това  ще е краят им…

   До колко ме вдъхновява Америка към дела ще проличи от следващите ми разходки в картини, които ще поместя в блога си.

  

  

 

     






Гласувай:
8



1. mt46 - Да , Пазарът
26.03.2015 23:02
е върховна измама... Американците са спецове и в банковите/финансовите/ машинации, измами...
цитирай
2. planinitenabulgaria - Съвсем друго знам аз за Пазарът:
26.03.2015 23:13
mt46 написа:
е върховна измама... Американците са спецове и в банковите/финансовите/ машинации, измами...


Той регулира отношенията между хората, извисява ги културно, всичките проблеми решава. Не за това, което аз писах, а поради тези надежди върху него той бе внедрен в Европа. Как не се намери някой да напише песен за Пазара както един написа песен за за родната полиция, може и марш да беше. Дълго време този марш наеректирваше полюционерите от МВР, сега внезапно изчезна...
А за спецовете в банковите шашми - едно уточнение. Чух, че имало някаква банка тук на неевреин, но вероятността да се намери била равна на тази, колкото да се фане един български гражданин с билет в автобус № 79.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181698
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031