Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2014 12:17 - БСП УМРЯ, ДА ЖИВЕЕ ДПС!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1082 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                       БСП  УМРЯ,  ДА  ЖИВЕЕ  ДПС!

 

     Комунистическите партии са разработка на Коминтерна,  основан на своя първи конгрес през 1895 г. Това е световната мафия, чиито фундамент е подготвен от трудовете на Маркс и други соцкомунисти. Тя, актуализирана спрямо промените в света действа и днес. Заблудата, положена в тези псевдоучения след конгреса й трябва да тръгне по света чрез платени агенти. Първата й спирка е Русия, а времето – в най-трудните години на ПСВ – не е случайно.

   Комунизмът достигна и България. Основана бе партия, която да налага идеите си и начина на живот в страната – БКП. Методите в началото бяха лъжата и насилието. Периодът обече бе твърде дълъг и така отрасна поколение, което възприе тези „ценности”, така се пръкнаха приматите. Но живътът се развива, не можеше повече да остане такава партия след 1989 г. и тя бе преименувана на БСП. Нещата обаче не бяха същите.Репресивният апарат на БКП вече не съществуваше. Подкрепа за тази партия оставаха възприелите нейните „ценности” – бивши партийни деятели, обогатили се от тази партия, заблудените, които не бяха никак малко, които днес наричаме бетонните глави. Зад тази партия се скри олигархията, като партията имаше претенции, че е социална.

   Заблудата не можеше да продължава дълго. Как така от социалната партия се пръкнаха най-големите богаташи, олигарсите, питаха се бедните хора, които ставаха все по-бедни. И започна отлив от БСП. Да се крие задкулсието само зад тази партия стана невъзможно, необходимо бе да пръкнат нови партии, които да вършат това, което до сега БСП. Платени агенти пак се намериха, намери се и финансиране за лидерите им – за едни от Моства, за други от тукашния Център, за трети от банки или олигарси от подземния свят. Най-сериозната разработка и с най-големи перспективи за партия, зад която да се крие задкулисието стана ДПС. Водачи и идеолози на тази партия станаха бивши висши агенти, един от които от сараите се в Бояна прави каквото си иска – събоорва банки, слага свои хора в съда и навсякъде. В предаванията по телевизията го наричат дон Вито, но никой нищо не може да направи срещу него.

 

   От къде идва обаче подкрепата на тази партия?

   И това е сметнато и то много прецизно:

   Първата гвардия на Догана /нека така за нарека паартията ДПС/ са помаците в България, които са хванати най-здраво и те гласуват 100% правилно – както те казват, за вярата – а по същество за задкулисието, скрито сега зад ДПС , но и не само зад ДПС. Това са 500000 души от които около 166000 са пълнолетни.

    Втората гвардия на Догана са турците в България, които са около 1000000 души. Това означава около 332000 пълнолетни, но не значи толкова гласове. Турците в Бълтгария отлично знаят, че ДПС нямат нищо общо с тях и правят всичко възможно да не гласуват, агентите на Догана успяват да хванат едва половината.

    Третата гвардия на Догана са бългалрските турци в Турция, прогонени ппрез 1989 г. Те са обидени за униженията и никога няма да простят на България за тях. Точният брой на тези хора не е известен, но се предполага, че са между 200 и 500000 души, пак една трета от тях пълнолетни. Те почти всичките са заблудени от ДПС и гласуват за тази „партия”. Те и да не гласуват става злоупотреба с техните лични данни.

    Четвъртата гвардия на Догана са циганите в България. Те са общо 1500000 души, от които само 300000 пълнолетни. Това са твърдите гласове на Догана, но за тях се заплаща. Един ромглас излиза на ДПС между 50 и 100 лв. Ако не дадат тези пари, ромлидерите ще уредят с други партии.

    Тази инвестиция на ДПС обаче си заслужава, защото ако сега ромгласовете са 300000, те непрестанно се увеличаваат.

    Четвъртата гвардия на Догана са българи, агенти на ДС, които трябва да увлекат със себе си други агенти, а част от тях да станат и депутати, за да придобе този процес гражданство – не само правата на подтисканите малцинства в България защитават от ДПС, но и на подтисканите българи, привеждам пример за защитата на подтискания Христо Бисеров. Ако не е ДПС, он е загинАл.

   И ето го новият фундамент на задкулисието – на първо място ДПС, на второ БСП, но и още много други, посочвам само Атака, защото при тази „партия” всичко е очевадно.

   Кои остават да докарат до последния пристан БСП? Един Любител на водката, но не съвсем глупав човек – той пие само водка „Шопен”, която се прави от картофи и няма никакъв метилов спирт. Другата е една от с. Берсин, наподобяваща по фигура и излъчване увеличена с електронен микроскор бледа спирохета. Като ги видят обаче тия двамата бетонните глави, разлизгват се, както казват за младите момимечата по Родопите ако срещнат красив мъж.

   Лошото е, че бетонни глави има пишещи дори в Блог.бг, където също така има и агресивни промити мозъци, но и криещи се между тях агенти, блогови проститути.

   Перестройката на фундамеента на здкулисието обаче е факт:

   БСП умря, да живее ДПС!




Гласувай:
7



1. mt46 - Поздрав!...
09.12.2014 13:44
Имаш някои грешни тези... Истинските комунисти у нас след 1944 г. са били малцина... Повечето са били партийци, нагаждачи, кариеристи /в това число са и немалко сини и герберски бивши "комунисти", комсомолци, номенклатурчици, агенти/... Какви комунисти са Луканов и другите превратаджии, например? Дори Т. Живков е съмнителен комунист /"СоциализЪмът беше едно недоносче..." - казва той/...
цитирай
2. planinitenabulgaria - Много е спорно понятието
09.12.2014 15:43
mt46 написа:
Имаш някои грешни тези... Истинските комунисти у нас след 1944 г. са били малцина... Повечето са били партийци, нагаждачи, кариеристи /в това число са и немалко сини и герберски бивши "комунисти", комсомолци, номенклатурчици, агенти/... Какви комунисти са Луканов и другите превратаджии, например? Дори Т. Живков е съмнителен комунист /"СоциализЪмът беше едно недоносче..." - казва той/...


истински комунист или пък честен комунист. Давам пример с Николай Добрев и сина му, Кирил Добрев. Фани единио, удари другио, казват за такиви като тях. Какво е работил в живота си Тодор Славков или пък Сергей Станишев? Кой ги ожени за втозицата на Поли Пантев или пък на Венцеслав Йосифов? не знам в графата "честни" ли да ги впиша или истински...
цитирай
3. sekirata - МНОГО БЛАГОДАРЯ!
09.12.2014 16:32
http://s45.radikal.ru/i107/1412/0f/05c6955d7dfc.jpg
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12304463
Постинги: 4573
Коментари: 10803
Гласове: 18381
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930