Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2014 23:39 - ДПС...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3438 Коментари: 2 Гласове:
22

Последна промяна: 24.09.2014 12:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

                 Паметникът на възродителите в с. Ягнино.
         Това причини дeйността им по туристическия ми регион
          Източни Родопи - хаирсузлук.  



ДПС
- ПАРТИЯ НА:

ЛИШЕНИТЕ ОТ ПРАВА И СВОБОДИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ,

СИКИДЖАНСИКИШКАПАН ЗА  АХМАЦИ,  АБДАЛИ  И   БАЛЪЦИ 

ИЛИ  УЙДУРМАПАРАВАН  НА  ЗАДКУЛИСИЕТО В  БЪЛГАРИЯ ?

 

    ДПС – нема такова нещо!!!

    Това е реализиран проект на Луканов, който представлява една подла подмяна. Чрез него репресивния апарат по време на т. н. възродителен процес, при който бяха  репресирани помаците след 1975 г. и българските турци през 1988/89 г. бе турнат за техен защитник /?! ?/ след внедряването на „демокрацията” през 1989 г. Главните действащи лица в извервателния процес бяха агенти на ДС от средите на мюсюлманите и наблюдаващите ги офицери. Сега са модни наблюдаващите прокурори. Агентите на ДС след 1989 г. обаче се интересуваха за съдбата на хората от техния етнос толкова, колкото когато ги изверваха, защото друга бе основната им задача. Тази заблуда много бързо бе схваната от турците, останали в България - тази партия да влезе в парламента и там да работи за службите, които я създадоха.

    Моментът да се основе тогава куха партия от продажници бе много правилно преценен. Веднаж узаконена от „независимия” ни съд, тази партия до днес изпълнява задачите, поставени при основаването й от Луканов – да обслужва задкулисието, което и до днес управлява страната. Партията бе основана незаконно, цитирам само две абдалщини, които висшите кадии от независимата ни съдебна систмема трябваше да установят:

1.     Тя бе чисто етническа партия      и

2.     Каква е тази партия, която ще отстоява правата и свободите на гражданите, което е тяхно право, гарантирано им от Конституцията?

    Може би пък ДПС ще стои над Конституцията

   /б. м. то така и се получи!/

   Съдът и прокуратурата обслужват политическите сили защото се назначават от тях. Поради това съдът в началото на „демокрацията” разреши учредяването на тази партия, което бе нагло и незаконно, но пък нито един главен прокурор след това не съзря в дейността й опастност от дейността й срещу страната и не я премахна или поне да се опита да я заличи от списъка на политическите партии по съответния ред. Същото важи и за Конституционния съд, който винаги подкрепя казуси във връзка с ДПС – за изборите в Турция, за Делян Пеевски и др.

    Замислена като изпълнително звено на Центъра във властта, в тази партия влязоха само агенти. Някои от тях дори изглеждаха прилично и ще напомня за един професор, Татарлъ. За голям демократ се представяше от трибуната на парламента той,но съседът ми по вила, цял живот работил в ДС каза следното:

-         Не му вярвай! Аз само едно ще го попитам – как си станал професор ако не си бил доносчик? Аз, казваше съсесдът ми лично познавам Палчев от тях. И другите са като него.

    Така и се оказа за Татарлъто, така се оказа и за всички в ДПС, след като публикуваха агентурните им досиета. Партията /ДПС/ обаче набираше мощ, защото тя бе езичето на кантара на това, което ставаше в България. Чрез нея се осъществяваше последвалият грабеж, наричан приватизация, даване на концесии, заменки, обръчи от фирми. Думата корупция тук не върви, защото ставащото до сега е много по-страшно, а в центъра на всичките злини, които ни сполетяха стои ДПС, уйдурмапараванът на закулисието, което в действителност управлява страната. Турнатите на разни постове винаги са били кукли на конци.

   Конституцията, която бе така направена, че да обслужва задкулисието, отреди ниша срециално за партията ДПС, но и за други, подобни на нея – Атака, сега ББЦ, тези стигат. Прагът за влизане в парламента на кухите партии бе оставен много нисък и става така, че партия, влязла с минимален брой гласове в парламента се превръща в главният играч при вземане на решения за страната, а когато тази партия е създадена да служи на задкулисието, то ясно е какви ще са приеманите закони и кого ще обслужват.

   Като партия, виждаща  няколко хода напред след мителшпила, ДПС наблегна на работата с масите, пардон, на привличане на допълнителен електорат. Това стана, защото се появиха първите признаци на отлив на електорат от страна на турците от тази партия. Те разбраха, че нямат нищо общо с ДПС и при възможност не гласуваха за нея, намирайкии си обаче извинителни причини. Иначе – лошо! Срещу тази тенденция ДПС разработи стратегия за набиране на повече електорат на базата на икономическата принуда над турците и помаците в България.  Ако кметът турчин не слушка ДПС, никакви средства за селото му няма да има. Ако някое предприятие в селото работи, то ще бъде преместено в друго село с кмет от ДПС. Няма да има средства за благоустройство за това село, напр за водата, с която винаги има проблеми.  Ще се закрие след това училището или автобусът за децата до съседното село ще се спре. Имам спомен с една туркиня от Ардино, която опитваше да открие кафене, но говореше против ДПС. В Ардино и в още малко населени места заедно живеят турци и помаци и отношенията между тях винаги са били сложни, защото помаците считат турците за по-толерирани в страната от тях.  ДПС направи тези отношения невъзможни. На следващата година кафенето го нямаше, а туркинята бе изселена от Ардино. Напомням и за кмета на Ардино, Мехмед Дикме, единственият не крадящ министър след 1989 г. В Ардино турците си го искаха за кмет, но на изборите изгонилият го от правителството на Царо, Догана, докара стотина автобуса със свои хора от Турция, направи изборната далавера на местните избори и Дикмето не ги спечели.

   Същата линия на натиск и принуда ДПС ползваше и спрямо помаците. Сред тях тази резултатите бе много по-успешни отколкото сред турците. И там агенти водеха листите на избираеми места, но те са още по-продажни от агентите турци по мое мнение. Напомням, че преди всички избори до сега вадят досието на Ахмед Башев и…нищо. Напомням и за речта на Ахмед Доган в с. Кочан, където той лъжеше помаците, че от него зависело всичко в страната - той разпределял паричните порции, за него трябвало да гласуват, за да са добре. Само че макар помаци те не са ахмаци, заснеха го и всички видяха как той лъже. Като баща си, който е циганин.

   Аз знам от първоизточници, турци по Източните Родопи, че ДПС не успява на избори да молибилизраа целия си електорат сред турците, но сред помаците успява. В помашките райони ДПС има много силна организация на структурите си, в които начело пак са агенти от ранга на Ахмед Башев.

   Турците и помаците в България са около 1500000 души, от които пълнолетни с право на глас са около 500000. И едните и другите имат обикновено по 4 деца, родени през 4 години. Това е максималният брой гласове, които ДПС може да получи от България, при това без да изразходва за тях нито един лев. Още към 100000 гласа могат да дойдат от Турция или чрез изборен туризъм тук, ако си докарат електората с автобуси, напр. за празника Байрам. Това са турци с двойно гражданство, които имат и наша лична карта. Не случайно изборите съвпадат с този празник на мюсюлманите. Те ще бъдат заедно - удбно за кандърми, а към тях ще се присъедини да похапне и един продажен електорат, който заради хапването и пийването по повод Байрама ще си подаде на правилното място глъсчето.

   Още една перестройка обаче протича в ДПС, партията на задкулисието. Чрез нея „партията” цели да получи имунинет ако някой главен прокурор реши, че тази „партия” е етническа. Тя не е етническа дори да се състои само от турци, тя е партия на агентите на задкулисието, неговото изпълнително звено. Етносът на тези хора – това е Центърът им. С Партията вече се договарят и влизат в нея и българи,  определени от Центъра. Цитирам само двама, единият е с прякор Ментата. Нека той докаже, че не бе надзорник на министъра на полицията. В никакъв случай Ментата не е случаен човек, напр някакъв си там бургаски чейнчаджия. Друг един, известен като Успелият на 33 пък нека да докаже, че не е надзорник на главния прокурор и да обясни защо го придружава при визитата му при министъра на полицията. От Центъра има командировани в партията /ДПС/ и други буюкбабаити, доказано верни, изпитани и закалени в борбата.

   Ползвам турски думи, но те сега са на мода. Съветският език съвсем отпадна от политическия ни речник, същото ще стане и с американския език. Едно дете от рекламата твърди, че баща му бил пич. Един изрод от трибуната на НС пък твърди, че Мая Манолова била пич. Те бъркат пич с пущ. Други говорят за гавази, джелати, Доганът си служи с понятието „гьонсурат”. И аз почнах като тях, модата ме тегли.

    Нуждатаа обаче от допълнителни гласове за ДПС е перманентна и поради това „партията” много отдавна „работи” с лидерите на един електорат, който търгува с глъсчетата си,  ромовият. Напомням, че две ромови махали – какви ти махали, това са си живи анклави – в Пазарджик и Пловдив издигнаха кандидатурата за народен представител на Успелият на 33. Много хляб има в техните глъсчета, но те си имат цена, а тя на местните избори е доста висока. Ако не се плАти, ще им плАти друга палтия. Ромовете в България са около 1500000, колкото и мюсюлманите. Имащите право на глас ромове обаче са по-малко, около 300000, защото те имат средно по 8 деца, които се явяват техния поминък. Те раждат деца, държавата ги издържа, покрай помощите за децата поминуват и те. Тези ромглъсчета са перото с най-голям разход за ДПС, но то не се поема само от ДПС, а и от обръчите от фирми около него, от общините, където има турнати валии, мисля, и от някоя банка. Аз съм чувал от много места и съм склонен да приема за вярно, че възнаграждението за един ромглас е от 30 /на общи избори/ до 50 /на местни избори/ лв, сандвич, бутилка бира и бутилка олио. Поемат се и разходите за транспорт на ромгласа. Колко се плаща на ромлидерите да поведат ромкохортата на изборите, това не знаят и в ДАНС, но е видно от палатите в Костинброд и по романклавите около големите градове. Ако сега ромглъсчетата са около 300000, техният брой ще расте, защото все повече техни деца стават пълнолетни. Заслужава си да се инвестира в тях. Освен ромглъсчетата у нас, ДПС могат да привлекат на този принцип още ромове от Румъния, от Сърбия, от Македония, от Одринско. Тези гласове обаче излизат много скъро, видно от проверката на Сметната палата при последните избори - най-голям разход за изборите е направило ДПС. Аз съм свидетел как един цял влак връщаше калафатски ромове от София за Видин. Това бе разходка за тях, за гдето бяха дошли от Румъния в България да се регистрират преди последните парламентарни избори. Един ром да дойде от Македония до Петрич или Благоевград, това вдига цената на гласа му, защото ДПС трябва да го довози и отвози.

     Приемам, че всички ромове в Българи гласуват и получават максимума, 50 лв и останалите продукти, това означава към 60 лв./ромглас. Слагам и по пет лв. за транспорт – малко, защото ромовете вече живеят по градовете в големи кваратали – Столипиноово, Факултето, Нов път, Надежда, Асфалтова база, Тунел №8 и др. и така са съвсем леси за манипулиране от ДПС чрез ромлидерите им. На тази база цената за тези 300000 гласа ще е към 20000000 лв, в нея не включвам персонално договореното от ромлидерите за тях. Изгодно е. Тази сума партията ще избие ако влезне във властта многократно. Ако мине номерът с катурването на КТБ само от тази далавера към личности от ДПС ще потекат стотици милиони, а може и милиард.

 

     Сега искам да се спра на отрицателните последиции за България от това, което правят агентите, осигуряващи уйдурмапаравана на задкулисието. Те вбиват клин между българите християни от една страна и българите мюсюлмани и турците, живеещи в България от друга.  Първите обвиняват вторите, че са виновни за безкрайния преход и корупция в държавата, а това не е вярно. Виновни са агентите, прикрити в ДПС, които управляват този процес. От спора губят и двете страни, разграничават се едни от други, което води до етническо напрежение. Беднотията на помаците и на турците, които гледат тютюн е последствие от тази политика на ДПС. Заради тази политика турците напускат своите бедни полупустинни райони и купуват на безценица плодородна земя в яката около Родопите, където намират по-добър живот в обезлюдени вече от българите села в тези райони. Такива райони вече със села с преобладаващо или изцяло турско население има доста по Пловдивско, Пазарджишко, Хасковско. А около Казанлък си ги имаше и преди 1989 г. Аз съм се срещал там с доста турци, с които имах достлук. Те сега се оплакват от набези по техните села от ромове, приели привидно исляма, за да могат да навлизат в селата и мерата им. Тези процеси променят етническата карта в България. Вината е изцяло на задкулисието, което проституира с гласовете на тези притиснати от беднотията и от агентите на ДПС хора и после благодарение на „подкрепата” им краде държавата, срутва банки, сключва междунородни споразумения с мафиотски /б. м. олигархични/ режими заради комисионни, а страната по силата на тези споразумения още много години след измамниците ще бъде ограбвана.

    Разрушителната дейност на ДПС спрямо страната става все по-ужасна заради подкрепата на техния електорат, ромовете. И как не? Конституционният съд, главният прокурор, ВСС – всичкте са техни хора. Никъде по съседните ни страни или в Европа няма такова паразитиране на този етнос върху държавата и така широко развита престъпна мрежа, която да обслужва контрабандата. Ето една мисъл на ромлидер, който бе поканен от Кеворкян. Ставаше въпрос за ромовите кражби в Северна България. Ромлидерът каза, че за кражбата на животно ромът не е виновен, защото е гладен. За работа на ромовете, за ангажименти, за данъци – избощо не става въпрос. Те трябва да бъдат хранени от държавата и персонално от хората, в противен случай те нямат алтернатива освен да крадат. Така внушава на ромовете от телевизионното предаване ромлидерът им.

   Ромове в страната сега биват купувани от агенти на Саудитска Арабия да разпространяват в България неказионен ислям.  Вече има и проблеми в страната от тези продажници. Дано главният пррокурор да се самосезира върху този нов проблем с ромовете в България. 

     В ума ми се прокрадва едно сравнение, за гостоприемника и за паразита. Но и второ, че ако не бяха нужни на ДПС /говорим ДПС, понимаем задкулисие, говорим задкулсие, понимаем ДПС/ ромгласчетата им, нямаше техният статут в България да е над този на хората. Милион неграмотни, които агресивно искат да празитират или да се занимават с престъпност, са твърде много за останалите около 5000000. Това става благодарение на партията, която толерира тезци процеси, но заслуга за това има и главният прокурор. Аз имам обяснение защо той не прави проверка от къде пари за огромните ромбароци по Горна Оряховица, Ветово, гр. Левски, Костиинброд. Зает е да изпълнява това, което указа при последната си изява  от трибуната на НС Делян Пеевски - да преследва бившия министър на полицията. А да му повдигне проверка главният прокурор има много поводи, разкритията на в/к Галерия -  незаконен кладенц в двора на вилата му, незаконен клозет пак там, незаконна попивна яма, която по изискване на ДНСК трябва да бъде поне на 300 м. от съседите. Много разкрития направи в/к Галерия, като главната му редакторка в тогава да е имала разкритие. С това е зает главния прокурор, разкритията на в/к Галерия. Защото Успелият на 33 каза, че бившият миниистър на полицията е извършил много престъпления. В последно време галвният покурор се изявява като вещ по банкирането. И други задачи има той, някой бил изпратил СМС на Успелия, че ще го гръмне. Този сигнал бе разследван също от прокуратуратаа и аз знам защо – защото Успелият е едрогабаритен и поради това – лесен за уцелване. Знае главният покурор как да редуцира и да класихицира задачите, ако те да са му много.

   Ще завърша песимистично писанието си, като предрека много голям успех на ДПС на тези избори. Предполагам, че те ще са втората политическа сила. Максималният брой гласовее им е към 900000, но не могат да мобилизират целия си електорат. Една банка, която вероятно ги е подкрепяла сега е извън играта, а и парите са си много. Но никоя друга партия няма да даде толкоз за ромглъсче и това ще смъкне малко офертите.

   А какво ще става след изборите, това ще се опитват да налагат ГЕРБ от една страна и коалициятаа между БСП и ДПС от друга, но вероятно прагът ще прескочи и партията ББЦ. И тя е пръкната от задкулисието и какви решения ще взема парламенът ще зависи от нея. Контролирайки нея, задкулисието ще управлява страната. Напомням за сметката преди последните избори, напправена от Андрей Райчев:

    „И да спечели Бойко, пак ще загуби.”

    Сега важи същото определение.

 

    На фона на това, което написах напомням за предавания по телевизията, на които се сбират проститутки, правят звуци и предвиждат, как щяла да постъпи партията ДПС ако станело така или иначе. Всичките тези приказки са кьорфишек, защото те обсъждат поведението на куха партия.  ДПС – нема такова нещо, има задкулисие. Депесегювендарите играят пред хората уйдурмапараванкючек, сикиджанкючек, амджикларъкючек, гьоткючек, каквъто се наложи.  Към политпроституиращите с поведението на ДПС и аз предлагам едно „ако”, подобно на техните приказки, което чух в кръчмата на Требич. Двама пияници спореха и единият каза на другия: Ако баба ми беше с краката нагоре, щеше да е спестовна касичка. Същият смисъл прави и коментирането на поведението на ДПС при предстоящите избори от специално поканени проститутки, заемащи високи кухи постове по медиите. Разликата е, че тези не пияни.

     Уточнение:

     Думата сикиджансикиш означава взаимоотношения между мъже. Ако те са двама, единият оправя другия, после другия оправя единия. Ако са повече, напр. трима простата сметка показва, че са нужни 9 оправяния. Ако участниците в сикиджансикиша са 240, то само математик може да изчисли броя на гьотсикишите между тях.

  
image

Къща от с. Ягнино. Това е останало от вековната триетажна къща на турците от с. Ягнино. Виновни за това са агентите на ДС Анала, Местана, Догано и другите, които днес защитават правата и свободите на репресираните /от тях!!!/. Ето какво сториха те на турците по Източни Родопи, същото сторват сега на България.






Гласувай:
22



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sande - Отличен анализ
24.09.2014 11:54
Излиза,че юмрука на БСП е ДПС.

Затова е това дижение в кръг, от който излизане няма. Безкраен преход до закриването на държавата.

Добре сме.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Така е.
24.09.2014 20:09
sande написа:
Излиза,че юмрука на БСП е ДПС.

Затова е това дижение в кръг, от който излизане няма. Безкраен преход до закриването на държавата.

Добре сме.


Президентът Ердоган предпочита да се съешва с председател на партия / Лютиф Местан/ вместо с президента на България. Явно тоя стои по-високо в пътя към стратегическите му цели на Балканите от Плевнялиев. При съдебно регистрирани 200 партии защо ли Земният Сокол избра точно тази? Аз предполагам - за уйдурмакючек там, който Местана ще промени на сикиджанкючек тук. Ще пиша статия за тройните агенти, които се срещат рядко. Но у нас със сигурност ги има в една партия, няма да кажа коя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185640
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031