Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2014 14:40 - СЛАВОНИЯ И КРИМ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1871 Коментари: 5 Гласове:
26

Последна промяна: 04.09.2014 14:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

СЛАВОНИЯ  И  КРИМ – ДВА  ПРОБЛЕМА   С  ОБЩ  ЗНАМЕНАТЕЛ

 

   Разпадът на изкуствената държава Югославия е моделът, по който ще се разпадне и изкуствената държава Русия. Че държавата Югославия бе лабораторно създадена личеше още от наименованието й – тя се състоеше от доста държавици. Аз бих казал, че идеята не бе съвсем лоша. В този си вид тя можеше да съществува, но бе провалена от сърбите,  които с шовинизма си към останалите държави и етноси в този съюз си спечелиха ненавистта им и в разпадането на този съюз другите държави виждаха отърваването си от сърбите. Те казваха:

   Държава да ограби народ - може, но народ да ограби държава, това то могат само сърбите.

    Югославия можеше да се развива като туристическа държава, като промишлена и като земеделска, но сърбите като нация провалиха всичко. И то не тези сърби от селата и малките градове, работливите, а тези от Белград най-вече, мошениците. Виновни са и държавниците им, но с този манталитет на сърбите те не можеха да спасят Югославия. А тя имаше силна промишленост, частно селско стопанство, което произвеждаше всичко за страната, имаше и валутни постъпления от работещите в чужбина техни граждани.

   Русия също се състои от различни държави, много от тях завладяни от нея пред 300 години, както България е била завладяна от Турция. Каквото е завладяла Русия обаче тя го държи на всяка цена, давам за пример Чечения. Руснаците разрушиха тази държава тотално, ѕ от четиримилионното й население е напуснало страната, за останалите в Чечения животъ е ад – никаква работа, никакво медициинско обслужване, терор от силите за сигурност на Русия. Целта на Русия е геноцид над това население и усвояване на територията му като суровинна база към нея. Жестокоостта към Чечения на Русия не е по-малка от тази на турците към арменците в началото на ХХ век. Там има нефт, макар и кладенците да са доста изтощени. Чечения не е единственият пример от страните, останали в пределите на руската империя, наричаща се днес Русия. Целият Кавказ се състои от държави, които са ислямски, завладяни са от Русия преди три века и нямат нищо общо с нея. Единствено разположените там вътрешни войски крепят положението, но и на това се вижда краят.

    Славония е област от Хърватия, известна със своята плодородна земя, благодатен климат и няколкото, макар и бедни нефтени и газови находища там. В историческо минало в областите, завладени от сърбите, техните крале са разселвали там сърби, давайки им по 300 дка земя, ливади и гори, несъобръзявайки се с местните хора. Този проблем е най-изразен в пределите на днешна Босна и Херцеговина, но благодатната Славония също е била обхваната от този процес на нацръкване на сръбски заселници в нея. С пребиваването на дълго време по тези чужди земи сърбите започнаха да ги считат за свои, а на град Вуковар, където живееха предимно хървати те гледаха враждебно. При югоразпада сърбите прибраха всичките оръжия на Югославия и започнаха да тиранизират другите държави, в които имаше сръбски заселници, твърдейки, че голяма част от територията им е сръбска. Така бяха разрушен гр. Вуковар, Дубровник, имаше смъртна хватка около Сараево. Сърбите отнеха Славония от хърватите и я задържаха незаконно, както държат незаконно нашите Западни покрайнини. Хърватия не се примири с това положение и въпреки ембаргото се снабди от черния пазар с оръжие. За дни тя нападна и издуха от Славония изметта от оставените там да бранят сърбите четници. Без тяхната закрила заселниците изоставиха всичкото си имущество, защото по време на военните действия срещу Вуковар и изгонването на хърватите от Славония бяха извършили срещу хърватите зверства, подобни на тези в Жепа и Сребреница срещу помаците. Без да окажат съпротива, сърбите изоставиха къщите си, стопанствата си и техниката си - камиони и трактори - и избягаха. Останаха с някаква надежда да запаразитират сега пък към хърватите тамошните цигани, навлезли в Хърватия по линията на сърбите, но те бяха изкъшкани за часове от Славония и основаха гето в Белград. Циганите от това гето сега сърбите разселват по нащите земи там, наричани Западни покрайнини.

Така се реши пробемът със Славония, който Сърбия им бе натресла.

 

   В Крим нещата са малко по-различни и тази разлика не обхваща само Крим. СССР изпращаше в завладените от Русия страни репресивни органи като Вътрешни войски, милиция и стоящите над тях КГБ за да крепят просъветските режими на продажниците в тези държави. Тези силоваци бяха първите заселници в републиките. Ползвайки влиянието си и връзките си в тези държави, руснаците живееха по-добре от местните. Тези руснаци привлякоха при тях свои близки, роднини, но натам започна и преселване на руснаци. От Русия към републиките, защо? Защото няма държава /с изключение на Северна Корея/, която да е по-неуредена, по тоталитарна, по-бедна и по-престъпна от Русия. Невъзможността на руснаците да имигрират на Запад насочи този поток към републиките, най-желани от които бяха Балтийските държави, но също Украйна, Грузия,мафиотския Крим и други региони. Този процес на  разселване на руснаци не е по модела на сръбския, при който сърби бяха разселвани с тяхно съгласие по чужди земи с цел разширяване на държавата Сърбия, а последствие от желанието на руснаците да имигрират по икономически причини. Така те отиват по чужди земи – в републиките - където е възможно, в търсене на по-добър живот. Това е и причината за толкова бракове на рускини с българи и мъже от други държави, а сега руснаците подмятат нов пенис – купуват имоти в България за да получават достъп до ЕС. Тези имоти хич им не трябват.

  Но КГБ не гризка карфици. Между тези изселници те внедряват агенти, които да ги манипулират и днес агентите им са тези, които предизвикаха войната в Украйна, преди това в Северна Осетия, в Абхазия. Под предлог, че защитава руснаците в тези държави, позовавайки се на оплакването на агентите си от КГБ,  Путин ги напада, а това е най-лошият сценарий за руснаците в тях, избягали от СССР. Присъединяването на тези територии към Русия е по същество връщане на руснаците в Русия, от която те са избягали по икономически и други причини. За жалост мръсотиите на агентите на КГБ правят невъзможно оставането на руснаците в държавите, които сега Путин напада, за да ги пазел, макар те да не искат и да чуят за връщане в Русия. Давам пример с войната, която Путин сега води в Донецк и Луганск. Руските войници, които избиват там украинци ще насадят омраза към руснаците и украинците ще ги изгонят от там както сърбите от Славония. Путин иска коридор до Крим, Полуостровът на свободата, който няма никаква  перспектива за развитие след присъединяването му към СССР. А какво ще стане с руснаците там, дреме му едно нещо, но не казвам кое.  С Крим ще се случи това, което се случи с Куба. А руснаците, които ще останат в Луганск или Донецк, те ще имат съдбата на циганите, които хърватите изхвърчаха от Славония след бягството на сръбските четници от тези територии.

   Два идиота, една цел. Единият проблем, на Славония, вече се реши. Ще се реши и вторият, с Полуострова на свободата, но моето предвиждане е, че  това ще стане след 2020 г. Тя ще е преломна, защото тогава страните от НАТО ще имат щит за ПРО. НАТО и сега може да реши въпроса за часове, но иска да има сигурсност 100%, защото някоя изгнила руска ракета може да стори пакост, ако ядрената й глава е в състояние да се взриви. Защото от дългогодишното стоене в силозите мишките вече са изяли разни неща от оборудването на ракетите…


     Забележка:
     Не смея да публикувам повече в раздела "Политика", защото няколко блогови курвове ме заплашват с проникване във всичките ми телесни отверстия. Запознатите със съветския език добре знаят как се превежда тяхната дума курв на български.




Гласувай:
26



Следващ постинг
Предишен постинг

1. perrorabiosotannen - Ти пък.
04.09.2014 16:29
Какво им се плашиш на тия палячовци.
цитирай
2. mt46 - По тази логика
04.09.2014 20:12
САЩ е също изкуствено създадена държава - след геноцидно изтребване на местното индианско население...
"Съединените американски щати възникват като епицентър на еврейско -масонската цивилизация. Страната се развива главно под влияние на еврейски елементи и е, според В. Зомбарт, “еманация на еврейския дух”. Всички сили на злото, като жестокостта, покварата, корупцията и пр., присъщи на юдео-масонската цивилизация, са въплътени в историята САЩ, като най-пълно и последователно явление в цялата история на Човечеството. През 1905 г., президентът Рузвелт се обръща към евреите в САЩ с приветствено писмо по повод на 250-годишнината от създаването на първото еврейско селище в Съединените щати. Като описва заслугите на евреите за САЩ, той заявява без заобикалки:

“Евреите са помогнали за създаване на държавата ни”.

Бившият президент на САЩ, Гроувър Кливлънд, по същия повод казва:

“Малко хора - или дори изобщо никакви – от съставляващите американския народ националности не е оказал по-голямо, пряко или косвено, влияние върху развитието на съвременния американизъм, от еврейския народ”.

САЩ като държава са били закърмени с робството и бруталната експлоатация на негрите. Американската нация се основава на кръвта, костите, земите и имуществото на повече от 100 милиона убити и измъчвани индианци, законните собственици на тази страна. Юдео-масонският печат, до ден днешен, внушава на всички идеята, че Америка е била усвоена от ръцете на белите колонизатори. В действителност, повечето от земите преди пристигането на белите са били култивирани от индианците. Белите, всъщност, са били завоеватели, крадци и разбойници, които са построили просперитета си на базата на смъртта и страданията на десетки милиони индианци и роби-негри..."
цитирай
3. planinitenabulgaria - За някои неща не си прав,
04.09.2014 21:07
mt46 написа:
САЩ е също изкуствено създадена държава - след геноцидно изтребване на местното индианско население...
"Съединените американски щати възникват като епицентър на еврейско -масонската цивилизация. Страната се развива главно под влияние на еврейски елементи и е, според В. Зомбарт, “еманация на еврейския дух”. Всички сили на злото, като жестокостта, покварата, корупцията и пр., присъщи на юдео-масонската цивилизация, са въплътени в историята САЩ, като най-пълно и последователно явление в цялата история на Човечеството. През 1905 г., президентът Рузвелт се обръща към евреите в САЩ с приветствено писмо по повод на 250-годишнината от създаването на първото еврейско селище в Съединените щати. Като описва заслугите на евреите за САЩ, той заявява без заобикалки:

“Евреите са помогнали за създаване на държавата ни”.

Бившият президент на САЩ, Гроувър Кливлънд, по същия повод казва:

“Малко хора - или дори изобщо никакви – от съставляващите американския народ националности не е оказал по-голямо, пряко или косвено, влияние върху развитието на съвременния американизъм, от еврейския народ”.

САЩ като държава са били закърмени с робството и бруталната експлоатация на негрите. Американската нация се основава на кръвта, костите, земите и имуществото на повече от 100 милиона убити и измъчвани индианци, законните собственици на тази страна. Юдео-масонският печат, до ден днешен, внушава на всички идеята, че Америка е била усвоена от ръцете на белите колонизатори. В действителност, повечето от земите преди пристигането на белите са били култивирани от индианците. Белите, всъщност, са били завоеватели, крадци и разбойници, които са построили просперитета си на базата на смъртта и страданията на десетки милиони индианци и роби-негри..."


но за евреите е точно така. Арабите искат да победят Израел, а не знаят, че да постигнат това е възможно само ако преди това са победили Америка.
Напомням годината 1895, когато бе Първият конгрес на Коминтерна.
цитирай
4. nkf - Създаването на напълно изкуств...
05.09.2014 15:07
Създаването на напълно изкуствената държава югославия или юдославия, или сърбославия е изцяло масонски проект. Русия, Франция и Великобритания (но най-вече русия и франция) стоят зад този абсолютно геноциден проект с цел да се създаде голяма и стабилна зона за руско и френско (най-вече руско) влияние в сърцето на Европа; да се "хваната за гушата" България, Унгария южните немски земи, тоест държавите образуващи геополитическия гръбак на Европа. Юдославия е върха на масонската мисъл на ложата "Гранд ориент"; юдославия е върха на руската агресивна политика, която в крайна сметка доведе до избухването на първата и втората световни войни. Съвсем нормално е обаче такива неествени геноцидни уроди, като юдославия, в един момент от историята да се разпаднат. Вечна слава на президента на Хърватия, големият приятел на България, д-р Франьо Туджман и на генарал Анте Готовина, който смаза сръбските опити за откъсване на исконно хърватски земи и наказа виновните четници - престъпници за геноцида на братския ни хърватски народ. Вечна слава и на другия голям приятел на България и Българите - д-р Анте Павелич. Да живее братска и приятелска Хърватия. Смърт за сръбските шовинистични свинари - българоубийци.
цитирай
5. nkf - САЩ е също изкуствено създадена ...
05.09.2014 15:09
mt46 написа:
САЩ е също изкуствено създадена държава - след геноцидно изтребване на местното индианско население...
"Съединените американски щати възникват като епицентър на еврейско -масонската цивилизация. Страната се развива главно под влияние на еврейски елементи и е, според В. Зомбарт, “еманация на еврейския дух”. Всички сили на злото, като жестокостта, покварата, корупцията и пр., присъщи на юдео-масонската цивилизация, са въплътени в историята САЩ, като най-пълно и последователно явление в цялата история на Човечеството. През 1905 г., президентът Рузвелт се обръща към евреите в САЩ с приветствено писмо по повод на 250-годишнината от създаването на първото еврейско селище в Съединените щати. Като описва заслугите на евреите за САЩ, той заявява без заобикалки:

“Евреите са помогнали за създаване на държавата ни”.

Бившият президент на САЩ, Гроувър Кливлънд, по същия повод казва:

“Малко хора - или дори изобщо никакви – от съставляващите американския народ националности не е оказал по-голямо, пряко или косвено, влияние върху развитието на съвременния американизъм, от еврейския народ”.

САЩ като държава са били закърмени с робството и бруталната експлоатация на негрите. Американската нация се основава на кръвта, костите, земите и имуществото на повече от 100 милиона убити и измъчвани индианци, законните собственици на тази страна. Юдео-масонският печат, до ден днешен, внушава на всички идеята, че Америка е била усвоена от ръцете на белите колонизатори. В действителност, повечето от земите преди пристигането на белите са били култивирани от индианците. Белите, всъщност, са били завоеватели, крадци и разбойници, които са построили просперитета си на базата на смъртта и страданията на десетки милиони индианци и роби-негри..."

Тука няма и една думичка, която да отговаря на истината. Тачков, може ли да си толкова кухо и безпросветно парче? Сега поне има колкото щеш литература за американската история - вземи малко се образовай по темата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184592
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031