Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2014 00:13 - ИДИОТИ СЪЗДАВАТ ДЪРЖАВИ-ИДИОТИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1058 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                     ИДИОТИ  СЪЗДАВАТ  ДЪРЖАВИ – ИДИОТИ

        Известно е, че мошениците създават офшорни зони. Защо е ясно – за да им служат. Поради същата причина държавниците-идиоти саздават държави-идиоти. Така създават постоянно напрежение в съседните, но не и приятелски настроени към режима им държави, дестабилизират ги, отнемат от тях стратегически територии, нарушавайки международното право извършват инвазии в тях по изкуствено създаден повод от държавата-идиот. По заказ Центра.

     Колко по-спокойно би било в света ако нямаше държави-идиоти като Северен Кипър, Газа, Западния бряг на р. Йордан, африканските държави-идиоти Еритрея, където непрекъснато се избиват с етиопците, Сомалиленд, Пунтленд, а също и държавите-идиоти на територията на бившия СССР – Приднестровие, Южна Осетия, Абхазия. Да не пропусна пръкването и на още една държава-идиот, на която симпатизирам, планинският Карабах. За да се стигне до днешното положение вината директно е на Сталин, арменците там нямаха избор, заобиколени от рязаните.  Да се надяваме, че няма да се роди сега и нова държава-идиот, която в момента зачева Путин или че поне няма да се казва Путинленд със столица напр. Одеса. Не съм убеден, че няма да се роди. Западът обикновено гледа да си няма проблеми и да си гледа спокойствието. Напомням казуса от 2008 г. в Южна Осетия и Абхазия. Това са грузински области, но Русия ги гепна от Грузия по същия начин, по който Милошевич на времето гепна от Хърватия областта Славония ведно с градовете Вуковар и Осиек. На Милошевич номера пропадна, на Путин успя. Путин отне от Грузия Абхазия за да има Русия излаз на Черното море и достъп до подземното нефтено море, а Северна Осетия – за да тираниизира Грузия колкото пъти подаде сигнал на агентите си в Цхинвали. И стори това по брутален начин през 2008 г. Докато НАТО извряска, Путин му го натряска. Викнаха го от Сухуми и Цхинвали и танковете на Путин навлязоха дори в родния град на Сталин, после разрушиха и Тбилииси. Под погледите на наблюдаващите от Запада. Ние пък си имаме наблюдаващи прокурори.

    Създаването на държави идиоти не е измислено от Путин, той няма толкова акъл.  Това е разработка  на Коминтерна още от 1895 г., измислена от евреите. Тогава се възлага и поръчката за вируса, измислен от еврейчето Маркс.  С марксическа книжцича под мишница и в кабината на локомотив от Финландия в Русия бе нацръкан този вирус, с който после бе заразена и България, от което бе поразено  най-ценното й – бъларското село и българските ценности. И макар да не ни водят по света държава-идиот, с подмяната на етноса и с експлозивно нарстващата неграмотност и престъпност, натам вървим с ускоряващи се темпове.

    Западът е глупав, не само аз знам това. На път е да се роди нова държава-идиот, която вероятно ще получи име Полуостров Крим. Такива имена има и в България, напр. квартал Асфалтова база във Велинград или пък квартал Тунел №8 в Своге или Студентски град в София. Вече поканиха Путин да изпрати там войски и да осигури ред. А бъдещото на Кримския полуостров, ако номерът на агентите на Путин мине – то е ясно. Крим ще стане част от Русия, Русия няма да плаща наем за базите си на Украйна, ще има сухопътен достъп до базите си и ще нагъчка Черното море с подводници, съоръжени с ракети с ядрени глави, ракетоносци, самолетоносачи. Те вече имат и многолави ракети, и крилати, съоръжени с ядрени бойни глави.  И ще рекетират и в бъдеще ЕС. ЕС не смята да воюва с Русия, а ги изчаква да се доразпаднат сами. Свършат ли доходите им от газа и петрола, те не могат да предоставят повече на поданниците си помощите по 35 долара на месец и ще стане каквато ще стане поради глада. А работни места, да се произвежда нещо – такова нещо в Русия вече няма. Има олигарси – газови, диамантови, алуминиеви и т. н. Първи ще се разбуни Кавказкият район, където живеят мюсюлмани, завладяни преди 300 години от руснаците и където са Дагестан и Чечня. По-ужасен геноцид от този над чеченците е имало над хора само по време на ВСВ, но Западът запазва по този въпрос компетентно мълчание.

     Путин бе поканен в Крим, вече изпрати войски да пази от фашистки и кулашки елементи кримляните. А кои са коренните жители на Крим?

    Това са ислямизирани от турците преди векове българи, наречени от тях тогава Татарстан, а ние тук сме били наречени Булгаристан. Още един важен щтрих за Татарстан. По време на ВСВ, когато Хитлер ги завладява, те излизат от СССР и стават отделна държава. В хода на войната те обратно биват върнати в СССР и тогава става най-страшното в тяхната история. Заради искането им за независимост от СССР Сталин избива чрез джелатите си половината от населението, голяма част от останалите разпраща по Сибир, а на тяхно място идват руснаци. Изселените и поколенията им започват да се връщат в Крим чак към края на управлението  на Хрущо, но не всички, а избрани. По времето на Брежнев ядовете им също не са малки. И същите тези хора, половината избити от руснаците, голяма част интернирани по Сибир, сега …викат Путин. Това е толкова истина, колкото момчето, което се запали във Варна да е строило това за да иска да падне от власт ГЕРБ и България да я поемат ДПС и БСП. Така обясни пропагандата от тези две централи гибелта на момчето.

    Политпроститутите са активиирани жестоко, появяват се и статии в блога, химнословещи реакцията на Путин,  предстои обаче решение на проблема с Крим. Такъв имаше през 1939 г. с Полша и Русия навлезе с войските си в нея, изби полските офицери и си мислеше, че си е поделила завинаги Полша с Германия. Ще й разрешат ли Западът и Америка отново да стори същото както при започването на ВСВ и както стори това вече през 1956 г. с Унгария, 1968 г. с Чехословакия и 2008 г. с Грузия? Когато Западът бе така изненанадан от руската инвазия в нарушение на международното право, че не можа и да реагира. Взели ли са си урок, договорили ли са се този път Обама и Путин, предстои да узнаем съвсем скоро.

   Загубата за Путин обаче има още едно измерение – в Завода за селскохозяюственая техника в затворения за чужденци град Днепропетровск в Украйна се произвеждат двигателите за руските ракети. От този завод, където се твърди, че е бил центърът на Днепърската мафия, започна звездната си кариера Брежнев, пак от там тръгнаха Хрущо, Черненко.




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mt46 - Има една по-голяма държава-идиот -
02.03.2014 12:31
САЩ, създадена от разбойници, крадци, убийци, водеща успешно войни на чужди територии /бомбардирала и София/, разпалваща революции, месеща се във вътрешните работи на стотици държави в цял свят... Да живеят американските идиоти - най-великите идиоти в света!...
цитирай
2. sande - Поздрави, Коста!
02.03.2014 13:19
Отново удари от земята маститите политолози!
цитирай
3. planinitenabulgaria - Резултати от ВСВ:
02.03.2014 17:29
mt46 написа:
САЩ, създадена от разбойници, крадци, убийци, водеща успешно войни на чужди територии /бомбардирала и София/, разпалваща революции, месеща се във вътрешните работи на стотици държави в цял свят... Да живеят американските идиоти - най-великите идиоти в света!...


Другите държави като воюват губят самолети, танкове, войници. А американците печатат хартийки. Хартийките им нямат никакво покритие, но придобилите ги не смеят са каже, че царят е гол, защото се надяват докато се разкрие истината да си купят нещо с тези пари. И лъжата продължава. Слава на Първия конгрес на Коминтерна, който ни "забърса" с Македония и после с несправедливия договор след края на ПСВ. А след Втоората, като вкараха вируса на Маркс и у нас стана това, което е България днес. Оставаме територия без население, в която са оправили погледи съседите ни и най-вече Турция.
цитирай
4. demograph - Ние сме Юдиотска държава създадена и управлявана от Юдиоти
02.03.2014 23:28
Юдиотите са предатели по рождение. В България се наричат русофили - те юдиотски разделят и раздават българската земя и българския етнос на веевъзможни навлеци от дето подадат ръка..Юдиотите разделиха България на Мизия, Тракия и Македония. Юдиотите създадоха македонска нация. Юдиотите сега създават помашка нация за кефа на гърците, които от 500г. не могат да накарат помаците да се рекат турци..! Сега юдиотите по БТв като неграмотника Димитър Цонев, подобно на юдиотина когото визираш в Цариброд, опонира на кмета от ДПС Ахмед Башев, който /внимание!!!!/ на няколко пъти каза "аз съм българин мохамеданин"!, а глупака Цонев му каза: "трябва ли да се противопоставят /внимание!!!/ българите и мюсюлманите..! Сиреч българите са един, а мюсюлманите друг етнос!..Българите християни и българите мюсюлмани/помаците/ са две прекрасни неделими части от един етнос бе юдиотино Цонев. Юдиоти като Цонев и идиотите, които псувах в постинга си по повод помашката партия, ще ликвидират България.
Юдиотите - вън!
Поздрав Ковачовалия!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12187787
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18321
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031