Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2013 07:26 - ПАРТИЯ ПОМАК...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1680 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 23.12.2013 07:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   

          ПАРТИЯ ПОМАК – ПОРЕДНИЯТ ПРОЕКТ  НА  ЦЕНТЪРА 

   С  ЦЕЛ  ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ  НА  БЪЛГАРСКИТЕ  ГРАЖДАНИ

 

     Агенти на Центъра подмятат в последно време по медиите проект за нова метастаза към раковото си образувание от 1989 г, наречено  ДПС. Това бе незаконна партия, създадена с цел уж да се бори за правата и свободите на пострадалите помаци и турци по време на изверването, част от които бе прогонена от България по времето на режима на Правешката Тиква, а друга част – жестоко репресирана. Споменавам селата Корница, Лъжница, Брезница. Не само те. Действителната цел обаче на тази „партия”  бе да бъде тя яхната от агенти на Центъра, които зад този параван, наречен права и свободи да работят за мафията. Така пострадалите от изверването предимно турци  и по-малко на брой помаци, излъгани отново, трябваше да бъдат трансформирани в електорат на джелатите си. Ужасяваща измама, ужасяваща безчовечност...

   Турците бързо се усетиха, че са измамени, но поради местоживеенето си – по махали и отдалечени в планината села - те оставаха здраво обхванати от местните структури на ДПС и нямаше как да не гласуват /за Центъра/ по време на избори. Автобуси с други турци идваха от Турция да гласуват, разходите поемаше ДПС. Български турци с двойно гражданство  „гласуваха” в изборните секции в Турция по 600 чиляка на сахат, което за Конституционния ни съд и главния прокурор – всичките агенти на Центъра - било нормално и приеха като законно това мълниеносно гласуване Според мен обаче това е заверяване на предварително подготвени списъци и е от далеч подготвена изборна измама.

   Последваха опити за укрепване на тази партия, в която от Центъра в ДПС бяха нацръкани и българи, агенти /на Центъра/ като Данчо Ментата, като Дялан /ия като с брадва/ и др. Така ДПС трябваше да придобие колорит на многоетническа партия от честни борци за права и свободи, а не на раково образувание в снагата на България.  За да се изпарадира, че биринджиите в ДПС не са агенти на Центъра, а защитници на исляма, бяха построени много джамии. Това е престъпление - разпространение и пропаганда на исляма в България и засилване влиянието на Турция в страната, но да припомня, че във ВСС главният прокурор бе защитникът на Дялания, а в КС – професоР Токушев. Където се наложи, ДПС има свои хора. С измамана цел е и новата инициатива на ДПС с т. н. „реституиране” на ислямски имоти, обикновено джамии в центровете на градовете. То стана възможно благодарение на правителството ни  в момента, за което всеки е убеден, че не служи на хората, а на мафията. Тези реституции не го интересуват - те искат да са на власт, министрите искат да запазят властта си заради облагите които им дават тези, на които те служат за параван /б. м. мафията/. Джамиите, построени с останките или върху останките от българските църкви сега съдиите от административния съд - и те агенти на Центъра, ги „възвръщат” на собствениците им, на турците. Аз съм поместил в блога си писание за планината Манастирище - християнско светилище преди завладяването ни от турците, което те са унижожили. Вероятно според съдиите и мъдиите, които „възвръщат” сега имотите на мюфтийството /б . м. Турция/ както подариха на царо преди години собственост на Интендантсвото, това не е от значение. Карловската джамия има вградени елементи от разрушени наши религиозни паметници в района. Джамията в Стара Загора е точно в центъра на града. Явно това са доста апетитни „петна” за строежи на мафията, а паравнът в случая е мюфтийството. Докато на власт е това правителство явно така ще е, защото: говорим прокуратура, съд - пониимаем ДС, говорим ДС - понимаем ДПС. Ако институциите ни не бяха подвластни на Центъра и в тях имаше избрани от хората почтени хора, те не биха допуснали и в центровете на Стара Загора и на Карлово и на Кюстендил и другаде да пропея мюезини както в центъра на София. И джамиите да служат за параван на незаконните емигранти.

   Възможностите за бъдещето на тези реституирани имоти са две – да издигне мафията на тяхно място с откраднатите от държавата пари МОЛ-ове или още повече да се разшири влиянието на Турция в България. А това загатва вече за нещо друго - че агентите на Центъра в ДПС, които са етнически турци, вече са двойни агенти и работят и за Турция. А Турция не е това, което беше. Тя се превръна в страна производител за Европа както Китай за света. Промишленото й производство надвишава повече от десет пъти това на Русия. Новата позиция на силната икономически и със здрав ген Турция засили амбициите й за по-голямо влияние в страните на Балканите, където има останал ислямски етнос или ислямизирана от тях част от други етноси и да търси възможности дори за териториално разширение. А страни, в които има насилствено наложен ислям има доста на територията на бившата Османска империя. Цитирам Босна, Албания, Санджак, Косово. За да държат в подчинение завладяните народи и за да попълват войските си с войници и от други етноси, турците са извършвали насилствено ислямизиране. В България има големи такива региони по Западните Родопи, по-малки по Източните, по Гоцедечевско, по Ловешко. Помашка крепост на исляма представлява районът на Якоруда. Изцяло помашки села също има, посочвам доста многобройното село Рибново. Помаците също пострадаха по време на изверването, от тях имаше убити, осъдени, интернирани. Прошка в скоро време за тези насилия няма да има. Тези хора, обект на изверването по разработката на Центъра поради вероизповеданието им както и турците в България бяха включени през 1989 г. в списъка на тези, които трябваше да защитава ДПС. Помаците веднага скроиха шапката на разработчиците, политархитектите от Центъра и изгубиха доверието си към ДПС. Същото стана и с отношението на турците към ДПС. Сега идва отговорът, а той е новата разработка, наречена ПОМАК. Има си основа и тази разработка, след малко ще кажа каква. Абревиатурата издава разработчиците на Центъра, лицевото им окосмяване и маниерите на орално изявяващите се по медиите дават още подробности. Както по кучето в едно семейство можеш да прецениш що за хора са стопаните му, така е и с тези, които ги явяват по медиите.    

      Вмъквам, че турците не търпят мошенеци и мързеливци измежду тях, но това не значи, че измежду тях такива няма. Има, но малко, но пък затова измамниците между тях са още по-гадни за да оцелеят. Давам за пример доносчика /това е съветски термин, на български е доносник/ Анала като изпълнител на най-гадните поръчки – евродепутатът Анал Лютиф. Поради такива като него „партията” ДПС изгуби доверието на турци и помаци и сега новата й метастаза ще бъде привидно отделна от нея, но начело отново ще бъдат турнати агенти, подвластни на Центъра. Хората поне в началото ще се подлъжат от обещанията и ще подкрепят Центъра, а така и мафиите за още 4 години наппед. Тази „партия обаче, ПОМАК, ще внесе разцепление сред българиге, защото кандидатите да я яхнат твърдят, че помаците са отделен етнос, не  били българи, били изоставените деца на Бълтгария, които се нуждаели от справедливост и те щяли да им я предоставят. Сърбите пък твърдят, че Софийско не е България, тук живеел етносът шопи, сродин със сърбите. В Белоградчишко – също, там живеел етносът турлаци, и той сроден със сърбите. Колко са еднакви всички идиоти по света! Сърбите, държащи незакнонно 6000 кв. км. наша територия, която ние така и не си поискваме от тях преди евентуалното им присъединяване към ЕС, и те с претенции към нас.

    Още едно положение има, което не го знаят много хора - помаците и турците в България не се обичат, виновни за тези отношения са турците. На турците държавата предоставя повече предимства, истина е, че помаците са по-зле. Където живеят заедно помаци и турци, а това е на много малко места, защото те са се разделили по региони, турците не уважават помаците. Това е конят, на който сега се разиграват „архитектите”  на новата партия, недолюбването на помаците и турците. На този кон залагат сега в Центъра подобно на заблудата, че ДПС ще се бори за правата на турците, а в действителност се сформира партия, управлявана от мафията.

   Центърът има възможност да узакони в съда такава партия, защото главния прокурор, КС и останалите са техни агенти и ако товаа се случи ще бъде нов удар за България, която понася твърде пасиви от дейността на ДПС.

   С изясняване на ролята на ДПС в обществения ни живот и отливът на тези, които я подкрепят с изключение на агентите на Центъра, единствената възможност тя да подлъжи да бъде езичето на везната е да се създаде нова партия,- фантов, която да я подкрепи. Партията ПОМАК?

     Докато сега управляващите ни са на власт, това може да се случи с едно подръпване на конците им от Центъра.

 


     Приложение:
     На какво ми мяза новата партия в снимки.


image

                     Ние сме за път на България през Босфора!

image

                                  Искам спортното министерство!

image

                                        Искам министерство, което и да е!

image

                               Аз ще отговарям за минералните ресурси!


image

                        Аз ще отговарям за културата!

image

                              Ние сме за демокрация!!!

image

На всичките ни опоненти сме им проготвили по един двоен!

image

Това е най-потентното правителство по време на демокрациите!

image

                             Искам да давам акъл!

image

                                Ставам за политолог!

image

                            Турската мечта - всичко да им мяза на гьот...

image

                        Потенцията на новата партия?

image

                             Аз искам образованието!

image

                                                     Аз искам ДАНС!

image

Аз искам да работя евродепутат!

image

                                             Аз искам МВР!

image

Като дадат на баба костенурка 50 лв. да си подаде глъсеца и тя умее да бърза...

image

                                    Аз искам Културното министерство!

image

                                                      Аз искам академията!

image

                                             ДПС - вече и с електорат в Париж!

image

                                                   Електоратът на ДПС

image

             ДПС може да излезе веднага с решение по всеки проблем в страната!

image

                                      "По-скоро свинкя в джамия ще влезне!"
                                                          / Поговорка от с. Требич/                       

image 
   
Заключителната реч при основаването на новата партия.

    image
  
                          Задължението на новата партия.
 
image  

             Нещо такова ще остане след като всички крадци й се изредят....
 




Гласувай:
11



1. mt46 - Ами
23.12.2013 09:00
това е демокрацията - според правилата на САЩ и на ЕС...
цитирай
2. sande - Истината е жестока ....
23.12.2013 09:37
Най-много истините закъсняват.

На спирката "Надежда" аз единствен чакам.

Търпелив и сам.
цитирай
3. alexs - Предателите станаха много! Тежко ...
23.12.2013 23:49
Предателите станаха много! Тежко на България и народа!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184292
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031