Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2013 23:39 - ВЕСТНИК "ТЕЛЕГРАФ" ГИ ФАНА ФСИЧКИТЕ!!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3202 Коментари: 8 Гласове:
8

Последна промяна: 24.11.2013 20:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     

                                                          Вестник Телеграф:

     ИСТИНАТА  НЕ  МОЖЕ  ДА  СЕ  СКРИВА  ДЪЛГО ВРЕМЕ!

 

     Много се говори и писа за и срещу студентската стачка, но в/к Телеграф в броя си от 24. 10. разкри цялата истина около нея: 

   Студентите са подбунени от Близнашки и Семов, твърди вестникът. Може би тези двамата имат и научни титли, но „Телеграф” май ги счита за недоучени и не ги цитира. В статията се казва, че те са били пут_канени да подбунят студентите от една от съветничка на президента,  Наталия Киселова и с вещина са изпълнили изцяло пут_каната й.  В буненето на студентите участие са взели още Христо Христев, Саша Безуханова и Ивет Добромирова. Глупавите студенти обаче биват бичувани от двама контрабунители, изглеждащи несвързани един с друг, но защо пък не, активирани от Центъра. Това са професор Илчев, а „независимо” от него и блогърка с ник Чара. Първият твърди, че исканията на студентите не ангажират мнозинството, а втората в постинг в блога си убеждава кантрапротестиращите, защото няма кой друг да прочете писаанието й, че студентите не знаят какво искат. С това тя демонстративно изтъква колко глупави са студентите – те може би не различават светло от тъмно, топло от студено, а са се фанали да протестират, искайки нещо, неясно и на тях какво. В/к Телеграф е стигнал и до източника на финансирането на подбунените студенти, това е енергийният олигарх Иво Прокопиев, приятел на президента. Над всички обаче, като купол над катедрала се извисява естествено...президентът. Само че тия не минават на репортерите на в/к Телеграф – фанали са ги всичките. Студентите ще бъдат употребени според вестника и останалите критици и след това захвърлени като превръзка с останки от неоплодена яйцеклетка в нея.

    Аз и друг път съм се замислял колко са глупави студентите, колко са манипулативни и как /само да пожелаят!!!/, подбунващите ги от президентството могат така да ги „изработят”, че дори да ги жертват. Ако студентите нямат акъл, което Илчев и Чара твърдят, това може да стане по сценарий след намиране на подходящо за целта място. Такова, с висоочина 15 м. ще покажа на снимка в края на писанието ми. Много е подходящо.

   Не разбраха ли тези студенти, че трябва да се даде време на Орешарски да работи, че тоя, дето прилича на дялян с брадва трябваше да се турне за шеф на ДАНС за да пребори корупцията в страната, че кабиненът трябва да прочисти старата гвардия от областни управители и началници на разни служби и да турне на тяхно място некалинки, че до момента, когато сега властпритежаващите ще имат възможност да  спечелят следващите избори, нови избори не трябва да се провеждат. Иначе ще стане нещо лощо, нещо много лошо, най-лошото нещо – ще се връне бать Боко на власт. Спомням са за рекламата с брадвата, дръвника, бат Боко и зад него Костов. И предупреждението: Гласуваш за бать Боко, избираш Костов. Сега пътят е по-кратък – падаме ние, идва най-страшното за вас. Все едно избори няма да има.

    Манипулативността на студентите и неспособността им да мислят според Илчев и Чара могат да станат причина, ние да останем без нито един студент в страната. То и без това полза от тях няма, защото умните в страната са партийните лидери, на първо място тези от ДПС / говорим ДПС, понимаем ДС, говорим ДС, понимаем ДПС/, но понеже студентите са наши деца ние трябва да ги пазим. Те грам мозък нямат и не могат да се пазят сами. Реална опастност, пред която са изправени студентите днес е следната:

   Известно е, че президентът вместо да бъде обединител се явава разединетел на нацията, че в президентството вместо това се правят само уйдурми или се организират музевири. Биринджиханъмата от канцеларията на президента от този отдел обаче е ясна, това е Наталия Киселова. Статията не е подписана от кореспондент, а анонимно - ТЕЛЕГРАФ. Какво му пречи на президента да накара тази госпожа да отбуни студентите за известно време, после отново да ги подбуни още по-активно и да ги поведе, където им е мястото.  Те, нали са без акъл ще я последват, тя ще ги преведе напр. по някой опасен мост, от който ще бутне един студент във водата. Виждайки това, останалите студенти сами ще скочат. Ако мостът е достатъчно висоок, възможността да останем без кьорав студент е реална – на моста ще остане само подбудителката им, съветничката на президента Наталия Киселова.

   Призовавам всички родители да си приберат студентите от протестите, да ги пазят и да не им разрешават повече да протестират, защото са пълни глупаци и могат да бъдат употребени, което не е животозастрашаващо, но може да бъдат вкарани в обстановка като тази от моста, която е реална.

   Предупраждавам родителите, ако провокатори от президентството поведат децата им към някой мост като тоя, който ще покажа на снимката – да не ги пускат в никакъв случай. Да ги задържат в къщи ако се налага и чрез фиксация! Фиксация е медицински термин и означава връзване на болни от слабоумие с цел запазване на живота им.

   Точно такива според Илчев и Чара са и протестиращите студенти...


image

   Този мост е висок 15 метра. За да се изкъпят по-убедително овцете от някое стадо овчарят е прекарвал стадото по моста и от най-високата му точка е фърлял една овца в реката. Виждайки това, другите овце сами са скачали във водата. Излизайки от буйната вода овцете са били по-чисти от Софиянски при излизането му от съда след приключване на делото за Централни хали. Има една категория хора, които без да знаят този факт биха постъпили по същия начин. Нищо, че учат във ВУЗ.



Гласувай:
8



1. dobronameren - Ей, ама и CHARA ли се нареди до Илчев?
24.11.2013 02:15
Вдигнало й се е нивото, чак до сина на проф. Илчо Димитров. Упорита плевенчанка, ей! Какво работи мъжът й?
цитирай
2. apostapostoloff - И студентите, и протестиращите НЯМАТ НИКАКЪВ ЩАНС за успех.
24.11.2013 04:21
Това, което правят, е безсмислено, глупаво и нелепо. Никаква оставка няма да има, изборите ще са след 4 години, и нищо, нищичко не може да се промени. Туй то. Толкоз. Точка.
цитирай
3. sande - Не съм съгласен!
24.11.2013 05:22
Студентите искат да се маха ментето Орешарски и камуфлажното правителство, дошли на власт с гнусен преврат.

Студентите застанаха против лъжата и мафията на власт.

Догановото правитерство - срам за България.

И реална опасност.

Руско-турската война срещу България не е измислица.

Украйна не е измислица. Гражданска война ги очаква.

Телеграф са мошеници и мафиоти. Комунисти.

Вестници не трябва да се четат.

Освен че лъжат като дърти циганки, защо да им даваме по 1 лев. На пеевски, че е беден.

Надявам се, че е много тънка иронията на уважавания не само от мен Коста Иванов, толкова тънка, че може да не я разпознаем от пръв поглед.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Още кандидати да поведат студентите към моста и да фърлят един от тях в реката?
24.11.2013 18:49
Цитирам лозунг на протестиращите, транспортирани на митинга на ДПС на Орлов мост с автобуси с надпис "Случаен превоз" от Бургас, Разград, Хасково, Ямбол, Стара Загора, Сливен, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик и др. области срещу омразата и проповадващи Любовта:
"ИЗБОРИТЕ БЯХА НА 12 МАЙ, ДРУГИ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА СЛЕД ЧЕТИРИ ГОДИНИ!"
Ще поместя постинг със снимки на протестиращите и част от лозунгите им. Някой пък може да открие себе си, интимните си мисли /защо не?/, сред тях.
На друг един мост, който е на снимката в края на постинга ми поп Никола от "Време разделно" свали феса си, но откри кръстче в него. Размисли се и пое нов път в живота.
Но размисъл в бетонна глава може ли да се осъществи - те на този въпрос отговор нямам нямам, макар толкоз голям да станах вече...
цитирай
5. demograph - Както винага Санде е точен. За тънката нишка на иронията - тоже.
25.11.2013 11:04
sande написа:
Студентите искат да се маха ментето Орешарски и камуфлажното правителство, дошли на власт с гнусен преврат.

Студентите застанаха против лъжата и мафията на власт.

Догановото правитерство - срам за България.

И реална опасност.

Руско-турската война срещу България не е измислица.

Украйна не е измислица. Гражданска война ги очаква.

Телеграф са мошеници и мафиоти. Комунисти.

Вестници не трябва да се четат.

Освен че лъжат като дърти циганки, защо да им даваме по 1 лев. На пеевски, че е беден.

Надявам се, че е много тънка иронията на уважавания не само от мен Коста Иванов, толкова тънка, че може да не я разпознаем от пръв поглед.

цитирай
6. mt46 - Коста,
25.11.2013 13:14
не мислиш ли, че в демокрацията е естествено да има хора "за" и "против"?... Нетърпимостта, неуважението на чуждото мнение не е ли тоталитарно мислене?... Защо умните и морални студенти не протестират срещу проамериканския кур/с/ на правителството?...
цитирай
7. mt46 - И как ще коментираш това:
25.11.2013 13:50
"СУ няма Съвет на настоятелите от година.
Мандатът Левон Хампарцумян, Боян Биолчев, Петър Кънев, Даниела Доковска, Валентин Златев, Иво Прокопиев и Светослав Божилов е изтекъл на 24 септември 2012 г. Но ТОВА НЕ ИМ ПРЕЧИ ДА КОМАНДОРЯТ ректора и целия преподавателски състав и да заплашват, че ще си загубят топлите местенца. Ректорът впрочем е пионка в ръцете на олигархията и това не е от вчера."
цитирай
8. planinitenabulgaria - На Марин Тачков:
25.11.2013 18:27
Мисля протестиращите студенти за честни хора. А за останалите въпроси ще пиша по случай 94-тата годишниа на Ньойския "договор" на 27. т. м. Той е един от несправедливите договори след ПСВ, който доведе до разрухата в света, която цари и се разпространява днес. Сега навлиза и в България. ВСВ не можа да предотврати този разрушителен процес, Европа изгуби възможностите си да направии нещо срещу него. Вече нищо не може да се направи...
А дали случайно ръководството не е подвластно на Центъра - такъв въпрос никога не съм си задавал. Щеше да е единственото изключение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12191229
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031