Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2013 13:14 - ОТНОВО ЗА СЪДЕБНАТА МАФИЯ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1673 Коментари: 3 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  

      СЪДЕБНАТА  МАФИЯ  -  КАКТО  ХИТЛЕР  В  БУНКЕРА

 

   Хората не са чак толкова глупави, колкото ги преценява съдебната мафия!

     На хората им е добре известно, че именно там е заложена бомбата на прехода към очакваните вече четвърт век демократични промени и докато съществува тази мафия, България няма да тръгне по добър път.

   Къде е днес съдебната мафия – отговорът е еднозначен: Във ВСС!!! От него надолу тръгва корупцията по всичките етажи на съдебната система. Вместо да изчиства организма на държавата от бацилите, които проникват в него, тя ги допуска, защото при създалото се статукво днес тя печели от тях подобно на ромовете от децата си, които те раждат без да могат да гледат. По този начин те живеят от парите, отпускани от държавата за децата им без се трудят. Такава е ролята и на съдебната мафия в държавата ни след 1989 г. И аз съм жертва на тази съдебна система, с помощта на която проституиращи с нея искаха да отнемат семейното ни жилище. Единадест години от живота на семейството ни отне този съдебен рекет над нас, противодействие не можеше да се намери – съдебната власт е независима. Не си родихме второ дете, а детето ни след  тежките години, през които премина детството му заради съдебната мафия напусна България и повече не иска и да чуе за нея.

    Как така се появи туй страшно нещо, по-страшно и от рака, наречено ВСС?

    Появиха го чрез генно инженерство тези, които си разпределиха държавата преди прехода й към демокрация. Той трябваше да бъде важен инструмент към окотопода им, замаскиран като демократичен и под тази маска да обхване в смъртна хватка и хората и държавата. В Конституцията туй нещо влезе с термина Независима съдебна система. Звучи като свинско прасе или осторожно внимание, но на приматите от ВНС тогава това не направи впечатление. Партиите получиха право на квоти във ВСС – толкоз наши съдии от партията ни, толкоз ваши от вашата. И назначиха съдии от квотите на ДПС, БСП, царо и други. Повечето от тези партии обаче са кухи, защото те са сформирани в резултат пак на генно инженерство в лабораториите на ДС. При конфигурацията 3 – 5 – 8 на тройната коалиция записаното в Конституцията по същество означава 100% от състава на ВСС – хора на ДС! А те са олигархията или мафията, както биват наричани по време на протестите срещу правителството на Пламен Олигархски. Как тези хора ще се борят против престъпността, мафията и олигархията, като те са част от нея!

   Ще приложа няколко примера:

   1. Бивш член на ДС, първият разузнавач Кирчо Киров вместо да работи за страната си... откраднал 5000000 лв, от бюджета на ведомството си. Този пример давам като илюстриращ ценностната система на висше ченге.

   2. Процесът с Алексей Петров върви успешно към своя край. След години „работа” по него се оказва, че съдийката по делото била замесена в афера в Македония и от ВСС я отстраняват от него. Делото започва отново. Следващата съдийка пък ще се окаже вероятно неразположена за някое заседание след няколко години и ще си даде отвод от делото. Ако се наложи и още една ще неразположат /по идея на ВСС?/ и десетгодишната давност ще изтече без да бъде повдигнато дори обвинение. Тогава делото се прекратява и обвиняемият се оневинява. Дали това е случайно?

   3. Известно е, че Дялан Пеевски е турнат от господарите му да работи в съдебната система, от където го командироват временно в други институции, вероятно по агентурни причини. Той е трън в очите на част от ВСС, но пък се подкрепя от други във ВСС. При освобождането му от съдебната система, защото ромовете го избраха за депутат, от ВСС решиха да се отърват окончателно от него чрез заповед за освобождаването му от работа от съдебната система без задължение да го назначават отново. Новият главен прокурор обаче не бе съгласен – той иска да се връща Пеевски в съдебната система винаги, когато пожелае, така се изготви и заповедта му - за временно освобождане от работа докато се завърне отново. Защо главният прокурор застана зад Пеевски? Защото са приятели? Защото е от квотата на ДПС, която е куха партия и е зачената в  ДС? Защото и той и Пеевски се командват от един Център? Какво може да се очаква от главния прокурор през мандата му, след като той явно е обвързан с кръговете, срещу които днес вървят протестите? Тази ли е причината непрестанно той да обещава нови и нови обвинения срещу бившия вътрешен министър, против когото натиснатите за оставка сегашни ръководители нямат време да изнасят нови компромати?

  Извън темата допълвам, че в КС /Конституционния съд/ почти всички съдии също се избират на квотен пренцип, но там и президентът има свой съдия. Само един конституционен съдия цитирам – Георги Марков, ярка фигура от демоните на прехода. А дали и другите в КС не са като Герги?

     Възможно ли е при тези квоти съдиите да са независими, да се спазва законът? Категорично не! Сценарият вероятно е следният: Привикват преди решаване на казус съдиите в партийните централи, отпуснали им квотите и ги натягат в партийните менгемета. Ако упорстват, слагат на дръжките удължители по-яко да ги притегнат и когато те обещаят да направят изискуемото от тях, свалят ги от менгемето и ги засилват към насроченото заседание в съда, което е в кръга на интересите на мафията. Така съдебната система се превърна в закрилник на мафията – това е облигатната й функция, но същевременно и в институция за организирана престъпност на по-ниско ниво, където тя може да „чука” частно. Ще присъди имота на някого на друг, но пък окралият имота на човека ще се „отчете” на съдията чрез адвоката-фигура. Гражданските колегии ограбват имотите на хората индиректно. Схемата съм я описвал, има си процент за услугата, който е най-висок при малките имоти. В наказателните колегии ползват други пениси: Престъпникът чрез адвокат, приближен на съдията се спазарява за процента от окраденото, което да премине по сметката на съдията по разните острови с банки, за да получи свободата си. Ако не се е спазарил с прокурора и не са сключили споразумение, което да представят пред съда. Тогава съдията остава с пръст в рот /или пък жоп?/, оказва се извън играта. Обикновено делата на престъпниците приключват така: Хората - ограбени, крадецът – хванат от полицаите, но вместо справедливо възмездие за престъплението му той само обеднява в някаква степен според договореното за сметка на съдиите и получава свободата си. И зелен семафор пак да краде хората. Пълно е с престъпници на свобода, но с „висящи” дела, някои от тях с десетки. Дали това е случайно или съдиите са били „мотивирани” да оставят делата им висящи? За големите престъпници хората изобщо нямат информация и просто не знаят за какви суми става въпрос. Тези дела имат прякор ЗНАКови, защото в тях играят много финикийски ЗНАКове. Как не съм висш съдия и да ми спуснат едно знаково дело, аз да се спазаря с някой голям разбойник. Така ще го ошушкам, че повече няма да работя.

   В тази схема най-важните фигури са шефовете на нискоинстанционните съдилища и шефовете на последната инстанция. Между тях е топлата връзка, защото висшите магистрати са на изхода на съда и както те казват, вад нас е само Господ. В СРС спусканите им шефове са били все съдии от КС /Касационния съд/! Схемата е така позната, както тази на общинара с производителя на плочки за тротоари. Юридическото генно инженерство създаде и друг шедьовър, адвокатите-фигури. Вече никой не търси добри адвокати, търсят се тези, които „играят” със съдиите, фигурите. Те са по-висши от останалите, правя сравнение с нещо като кръстоска между ром и маймуна. Кръстоската се катери без проблеми по електрическите стълбове като маймуна, но същевременно ръчно реже жиците като ром.

   Гафовете в съдебната система на участващите в схемите й винаги могат да се оправят, нали са наши хора. Давам пример със съдията Сантиров, когото Цветанов подслуша чрез СРС. Съдията искаше по телефона материали от следователя, които да са негодни за уважение от съда срещу предложение да му заплати и така да бъде оневинен престъпникът. Крадецът бе бивш военен министър. А сумата за Сантиров след приключване на сношенията му с престъпника вероятно ще да е била хиляди пъти по-висока. ВСС наказа корумпето, което бе гепнато с белязаните банкноти. ВАС обаче го оневини с мотивите, че нищо таково немало, защото подслушването било незаконно. Човеко бил чист като тромпет и го върнаха на работа. Халваджията за бозаджията, ВАС за ВСС. Същото стана с шефа на Апелативния съд Пенгезов, наричан Алчния. Вероятно мизата му е била по-висока от тази на другите висши магистрати, за да го наричат така. И той същата схема ВСС – ВАС приложи. Вероятно много яки „мотиви” е предоставил на съдебния състав от ВАС, на база на чието решение ВСС го върна на длъжността му след отстраняването му поради корупция. Немало токову нещо, пак присъди ВАС. Мисля, че и на неговата дъщеря подариха на морето имот поради бедност. Имаше петорка висши магистрати с бедни щерки, на които кметовете по морето подариха общинска собственост, да не умрат от недохранване момите им. И тях ВСС „наказа”, но ВАС – „оневини” с мотивите, че за подарените на щерките им имоти на морето никакви преки доказателства немало в този акт да са били замесени бащите им, всичките - всиши магистрати, всеки стоящ на определен изход на съда. Пак халваджията за бозаджията...

   Има ли морал в решенията на висшите съдии ще илюстриирам с най-тлъстото дело на всички времена, наричано „Опицвет”, Велков-Младенов” и „Григоров-Тихчева”. То е класика и ще се изучава един ден в учебниците за корупцията в съдебната система.

   Постъпва сигнал в полицията за производство на амфетамин в с. Опицвет. Прави се проработка, следят се с месеци процесите там, в един момент „качулките” ги ловват. Инстаталации за производството на наркотика има в цеха, машина за таблетиране, складове за материали, за полуготова и за готова продукция. В момента на акцията там са открити 660 кг. готов амфетамин, още около 400 кг. почти готов и таблетирани дози. На ненаркоманите ще поясня, че една доза амфетамин  съдържа 10 милиграма и се продава от дилърите за 10 лв. Тази доза се приема от наркомана веднаж на ден, без нея той лудва. Само че има и още един момент - дали дрогата в дозата е 10 мг или по-малко, за да се спечели повече от нея. Това знае само този, който програмира машината за таблетиране. Набляга повече на нишистето, брашното, захарта.

   Хванаха ги наркопроизводителите, осъдиха ги на две инстанции, но на третата – при висшите магистрати в КС, стоящи на изхода от съда - ги оправдаха. По документи, представени чак на третата инстанция се оказа, че производителите били наркомани и поради това си били произвели дрогата - да си я изядат сами. Как не се сетиха да представят тези документи в по-ниските инстанции? Нека дрогата да е 1000 кг, а тя е повече, но за произведената в цеха продукция до момента на залявянето им в обвинението няма и една буква. Дали това е случайно? Канал за пласирането й без всякакво съмнение е имало, но разследването не споменава за работа в тази насока. Сигурно и това е случайно, забравили са го следователи и съдии. От 1000 кг. се приготвят 100000000 дози. Те биха задоволили нуждите на един човек за 750 години. „Наркоманите” обаче са двама и коригирам сметката - за двамата ако ядат от дрогата по равно, тя ще им стигне за 375 годнини от деня на залавянето им.

   Още една сметка ще направя. Дозите струват общо 1000000000 лв, според цената на дилърите.

   Два въпроса произтичат от това към екипа на КС Григоров- Тихчева:

   1.Как така приехте за достоверно обстоятелството, че двата „наркомана” са се запасили с дрога за 375 години напред и поради това са си я произвели, а не за пласиране?

   2. След като цената на дрогата е 1000000000 лв, мотивираха ли ви по някакав начин „наркоманите” с процент от тази сума или по друг начин, за да ги оневиините с мотивите си, че са закоравели наркомани и да им върнете така необходимата за функционирането на организЪма им дрога? Мислите ли, че с това ваше престъпление не орезилихте съда?

   Някога Татарчев си имаше ресторант, където той обядваше, Баядерката до Семинарията. Обедите му бяха делови. Сега мафията на висшите съдии също си има ресторант, този с часовника на ул. Московска. В него се събират висши магистрати да обядват и вечер на срещи. Репортери са показвали пияни висши магистрати, които шофьорите им едвам отвеждат след наобядването им от „часовника” и ги натоварват в служебните им коли. Но съдиите са незавиисими, срещу тях не може да се каже нищо. Ако обвинят съдия, от ВСС заподмятват стандартен пенис: Обърнете се към главния прокурор, ний с такиви неща са не занимаваме. И ако някой е много упорит, разиграват му следния сценарий: Главния прокурор  ВСС – ВАС – оневиняване и връщане на работа на наказания магистрат.

   Ето какво видях аз преди три вечери и което стана повод да напиша това си писание:

   След сбирка на кръг „Слово”, където съм участник и където изнесоха много интересна лекция за символите на България се прибирам вечерта и виждам на хлад на терасата пред ресторанта /”Часовника”/ насядали добре облечени мъже с преобладаващ черен цвят на костюмите.  Ама пък какви коли ги чакаха – джипове като слонове, поръчкови лимузини хиперлукс – типична мафиотска среща. Яки момчета наглеждаха колите. Разглеждащите и коментиращите колите и притежателите им бяха причината да забележа  деловата им вечеря и сега да напиша този постинг. На масите пред тях– кът на изобилието! Хората на демонстрации пред МС срещу правителството, пред ВСС-  срещу съдебната мафия, тия не се плашат от нищо, но пък ядат като за световно и със сигурност рЕдат нещо. Вероятно са богати и за следващите им поколения и не се притесняват от нищо. Зад тях са партиите - подставените лица на мафията, която те обслужват, рожба са на Конституцията и са непоклатими до...промяна на Конституцията. А тя не се променя лесно, те си остават силните на деня.

   Всякакви мафии се навъдиха след Десетото, за всяка дейност има разработени схеми за източване, за ограбване, за рекетиране, за компромати. Наглите, които отвличат за пари са опасни, килърите са опасни, но тези – те са по-опасни от всичките престъпници. По същество съдиите днес се превърнаха в рекетьори на престъпниците или са се разбрали да дЕлат с тях. Те не подлежат на контрол от страна на правителството, недосегаеми са и имат имунитет. Ако стане провал съчлененият локомотив  ВСС – ВАС ги изтегля от него. А държавата, чиито организъм те трябва да пазят от вируси? Те не правят това, защото ще секнат печалбите им. Така организмът на държавата се поболя от една нова болест, наречена СПИН – системно придобита имунна недостатъчност. За четвърт век заболяването доби такива размери, че заради висшите ни съдии държавата умира пред очите на света. А съседите ни, че и такива по-далеч от нас, напр. евреи и руснаци, потриват доволно длани и пресмятат наследството, което ще оставим когато съдиите доунищожат стрната ни: курорти по морето и планината, запустели земи, реки, гори...

   Отстраняването на това раково образувание в снагата на страната ни, пускащо непрестанно метастази е първото нещо, което трябва да сторим. Една метастаза рязнаха от него до сега, Дялан Пеевски. Доста болезнена и инфектираща цялата държава се оказа операцията, защото хората се събудиха. Сегашните демонстрации пред ВСС обаче показват, че

хората не са чак толкова глупави, колкото ги преценява съдебната мафия!

 

   На демонстрациите чувам: Реформа в съдебната система! Нямаме съдебна систмема!

  Второто не е вярно, имаме система. Но не такава, че да е полезна с действията си, а свързана с организираната престъпност – с мафията - и по същество така е много по-лошо за хората и за страната отколкото ако изобщо нямахме съдебна система. Това е най-голямото зло за България, което ни сполетя. Но има и други...                   

 

      Една от жертвите на ТАЗИ „съдебна” система... 


image

Вилата на апелативния съдия Пенгезов, явяваща се копие на Белия дом на Обама.

image

  Вилата на апелативния съдия Пенгезов в местността
  Дупката - 1, изглед към входа й. Как ли изглежда
 от вътре този барок?



Гласувай:
10



1. nicodima - Смая ме с тази "виличка"!
07.07.2013 14:41
Не знаех, че наглостта им ще достигне до такава показност. Това означава само едно, че се считат за непогрешими и недостижими.
Право е детето ти - Терминал 2 е единственият изход!
цитирай
2. demograph - Жестоко и смело! Това е истината.
08.07.2013 11:11
Съдебната система е ракът който убива българите и затрива България. Всеки ден! Поздрав.
цитирай
3. nicodima - За съжаление България я убиват няколко рака едновременно!
08.07.2013 16:19
demograph написа:
Съдебната система е ракът който убива българите и затрива България. Всеки ден! Поздрав.


Човек е смел или по рождение или като няма какво да губи, когато е притиснат до стената. За съжаление в България не всеки е смел, ако всички бяха такива, бедите ни щяха да са много по-малко!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12187566
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18321
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031