Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2012 16:56 - Актрисите от „Малки сладки лъжкини” свалят маските
Автор: desitomova Категория: Изкуство   
Прочетен: 11542 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.09.2012 17:11


На фокус са: Ашли Бенсън, Луси Хейл, Троян Белисарио, Шей Мичъл

image
 

Десислава Томова

Хитовият американски сериал на ABC Family „Малки сладки лъжкини” излизе на 2 юли по БТВ.  Той е базиран на поредицата книги от Сара Шепърд. Алисън, Aрия, Емили, Хана и Спенсър са най-добрите приятелки, докато Алисън, кралицата на училището, изчезва безследно. Три години по-късно, животът им се пресича отново, когато те започват да получават мистериозни съобщения, подписани с "А". Някои съобщения, които разкриват повече, отколкото те биха искали, неща, които само изчезналата Алисън знае. Но когато тялото на кралицата на танцови постановки се появява, заплахите продължават, започват въпросите като: Кой стои зад „А”? Колко всъщност знае? И какво могат да направят четири малки лъжкини за да се предпазят от истината?

 

Сара Шепард завършва Нюйоркския университет и магистърска степен по творческо писане в Бруклинския колеж. Успехът на сериала "Малки сладки лъжкини" в САЩ я прави толкова известна като автор колкото Стефани Майер и Алисън Ноел.

Не знам дали ще прочета книгите, но мисля да следя сериала. Нещо освежаващо е в летните жеги.

Ашли Бенсън

 

Кратка биография

 

Ашли Виктория Бенсън (родена на 18 декември 1989 г. в Калифорния) е актриса и модел. На 4-годишна възраст, започва да пее в хорове, достигайки публика от 2500 души в църква по време на коледните тържества. В ранна възраст, тя започва да се занимава професионално с танци (хип хоп, джаз, балет) и моделство. Тя пее от 5 годишна и се надява да продължи да го прави като го съвместява  с актьорството. Ашли започва да позира на 5 години за танцови каталози. На 8 години Ашли е представлявана от агенцията за модели „Форд” и участва с много снимки в печатни издания. Снима се и в музикални клипове. През 1999 г. Бенсън започва актьорската си кариера с участието си в няколко реклами.

 

Киното и телевизията

 

Тя прави бързо скок в развлекателната индустрия. На 10-годишна възраст решава да продължи да играе на сцена. Ашли се снима в 35 реклами, а след това участва и в театрални роли. Страст на Ашли сега е актьорската професия. Тя постави своя фокус върху киното, кото остави на заден план моделството и танците. Най-новата роля на Ашли е Хана Марин" в „Малки сладки лъжкини” на ABC Family. Тя направи фотосесия с Бритни Спиърс за списание Vogue. Снима се в музикален клип на NLT`s на "That Girl".


През април 2005 г. подписа тригодишен договор с телевизионния сериал “Дните на нашия живот”. В тази поредица изобразява "Аби”. Сред телевизионните шоута, в които се появява са: „Преследване”, „Сексът и града”, „Герой”, „Необикновена астрономия” y „Късметлия”. Участва също и във филма Събудих се на 30”.

Наскоро се снима във филмаСтрахотната петорка”, където играе Брук Tипит. Филмът е базиран на истински скандал, разтърсил Далас през 2006-а. В гимназията McKinney пет момичета от отбора на мажоретките тероризира цялото училище. Те лесно подлагат на психически тормоз всеки, който не им харесва, заради тях 5 различни треньора на отбора напускат, а никой не прави нищо. Защото за тези момичета правилата на гимназията не важат – една от тях е дъщеря на директорката и за тях никога няма последствия заради непристойното им поведение. Цялото това безобразие става известно, след като момичетата пускат в интернет свои снимки, на които са по бикини, а повечето от позите им са неприлични. Когато в училището постъпва новата треньорка Микаела Уорд, нещата излизат извън контрол. Защото тя няма намерение да търпи и дава гласност на поведението на петте момичета.

 

Най-известна е с ролята си в "Малки сладки лъжкини", където тя играе момиче на име Хана Марин. Може би я познавате също така и от други сериали като "Истуик". Ашли е участвала също и във филма "Коледен Купидон".

 

Личен живот

 

Ашли е сгодена за стилиста на Джъстин Бийбър, Райън Гуд. Но наскоро се появиха слухове, че Ашли и Райън са скъсали? Ашли Бенсън беше забелязана с Кийгън Алън, нейния колега от „Малки сладки лъжкини” на 29 май 2012. Двамата бяха видяни да се разхождат заедно в Chateau Marmont в Западен Холивуд, Калифорния.
Те изглеждат като, че ли са малко повече от приятели и колеги, въпреки връзката на Ашли. Ние знаем, че Райън е в момента пътува по света с Джъстин Бийбър, но ние ще ви държим в течение, ако чуем нещо за Райън и Ашли като двойка!

 

Посетете сайта на актрисата за да получавате всекидневната си доза с новини за Ашли на адрес: http://ashleybenson.net/

 

 

Люси Хейл


Кратка биография

 

Люси Хейл (Карън Лусил Хейл, родена на 14 юни, 1989 г. в Мемфис, Тенеси, САЩ) е американска актриса и певица. Тя е известна с ролите си на Бека Съмърс в „Биомеханична жена”, Роуз Бейкър в „Привилегировани”, Шери във филма на ужасите „Писък 4” и като Aриа Монгомъри в хитовия сериал „Малки сладки лъжкини”. Тя е известна и с появата си в американското реалити „American Juniors”.

 

Живот и кариера

 

Хейл се появява за първи път на риалити шоуто „American Juniors” през 2003 година. Тя е част от вокален квинтет сформиран с топ 5 играчи. Това бе последвано от гостуващи роли в сериали като „Дрейк и Джош”, O.C.” и „Как се запознах с майка ви”. Тя се появява в два епизода на шоуто на Дисни „Магьосниците от Уейвърли Плейс”, което довежда до запознанството й с колегата й Дейвид Хенри. Хейл се появи за кратко по "NBC" в „Биомеханична жена” като Бека Съмърс, по-малката сестра на главната героиня Джейми Съмърс (в ролята Мишел Райън). В „Женско братство” тя е в ролята на Ефи, по-малката сестра на Лена Калигарис.

След това Хейл партнира на телевизия CW, които показват „Привилегировани”, където тя играе Роуз Бейкър, с участието на Ашли Нюброу и Джоана Гарсия.

През декември 2009 г., Хейл е избрана да играе като Ариа Монгомъри в телевизионния сериал „Малки сладки лъжкини”. Хейл спечели наградата „Teen Choice Award” за 2010 за ролята си на Aриа в сериала.


През август 2010 г., Хейл участва с малка роля в „Писък 4”. През февруари 2011 г., Луси започна да туитва свои снимки от снимачната площадка на филм, наречен „Още една история за Пепеляшка”. Хейл се очаква да e звездата в „Хелоуин 3D” като Хана и участва във филма от 2011 „Десет години”.

 

Любопитни факти

 

Беше най-възрастния член на "American Juniors" (2003), преди групата да се разпадне.
Има по-голяма сестра на име Маги. Има Йоркширски териер на име Бентли, който е подарък за 15-тия й рожден ден. Бившата приятелка на Дейвид Хенри. Най-малката е от 3 деца. Има един доведен брат на име Уес. Образована е при домашни условия. След като се премества в Лос Анджелис тя отива да учи в „Cordova Optional School” в Мемфис. Има близко приятелство с Шанай Граймс и колежката й от „Привилегировани”(2008)  Ашли Нюброу.


Лични цитати

 

„Обичам музиката толкова много и това ме довежда до факта, че съм се лишила от някои неща. Аз винаги съм знаела, че искам да бъда певица и че това означава да жертвам някои неща за да изпълня мечтата си. Излизам с приятелите си на танци и по този начин се опитвам и да участвам в някои от дейностите, които ми липсват.
Аз просто обичам тръпката на изпълнение на сцената. Вярвам, че пеенето е нещо, което ми е отредено да правя. Мечтата ми е да стана звезда, защото аз обичам да пея. За мен е радост и чест да се превърна в член на семейството на Hollywood Records.”

 

Троян Белисарио

Кратка биография

Троян Белисарио е на 25 години, зодия Скорпион. Родена е в окръг Лос Анджелис, Калифорния. Тя е дъщеря на телевизионния продуцент Доналд Белисарио и актрисата Дебора Прат. Троян е полу-сестра на Майкъл Белисарио. Актьорът Шон Мъри и Чад Мъри са и доведени братя. Тя се появи с Шон в „Военноморски специален отдел”, играейки неговата сестра. Белисарио се е срещала с Патрик Адамс за една година.

Белисарио дебютира през 1988 във филма „Последно причастие” на 3 годишна възраст. От 1990 до 2007 тя участва като гост в редица предавания продуцирани от баща й. През 1998 тя си партнира с Мери-Кейт и Ашли Олсън във филма „Да рекламираме татко”. Започвайки през 2006, тя се появява в много независими кратки филми. През ноември 2009 Троян е избрана за актриса в „Малки сладки лъжкини”, където играе ролята на Спенсър Хейстингс. Тя прекарва две години като Спенсър и когато нещо лошо й се случи, то това се отразява и на нея. Харесва й чувството на изненада и неочакваните обрати. Винаги се намира по някой шокиращ за нея момент. Точно заради това е толкова развълнувана за новия сценарий.

Мисли, че Спенсър е уравновесената в групата приятелки. Тя приема нещата с „А” твърде рязко. Не може да търпи някой да си играе с нея като с играчка. И точно за това тя е единствената, която е готовa да тръгне посред нощ в гората само, за да намери някаква улика, точно заради това тя се вписва в групата. И докато другите момичета, според нея, искат да избягат от историята с „А”, то Спенсър не може да го направи.

Приликите и разликите й с героинята

Спенсър и тя си приличат по това, че когато била на нейната възраст и тя била много прилежна. Тя била студента-отличник, който произнесъл прощалното слово при завършването на випуска. Учението било всичко за нея, а семейството й също я притиска да постигне добри резултати, но всичко си идва от самата нея. Чувства, че трябва да бъде най-добрата във всичко, за да покаже ,че струва нещо.

Съветът на Троян към Спенсър

Успокой се. Сериозно, всеми си успокоително! Живота е твърде кратък и може би трябва да прекараш поне 1 нощ в гледане на филми вместо да се разкарваш из къщата търсейки Иан. Може би поспи или си напиши домашното. Не знам как тя поддържа такъв добър успех, когато тя буквално никога не си пише домашните!”

Свободно време

Винаги когато й остане свободно време се опитва да спи, защото е почти винаги много изморена. Сънят е много важен за нея. Също се опитва да пише.

Името й

Това е старо семейно име. Прабаба й се казва Мария Джузепе Троян Белисарио, което означава жената от Троя. Доста голяма късметлийка е, че в семейство пълно с деца на име Майкъл или Ник или Давид, тя е получила красиво историческо име.

Тези, които са любопитни да научат още информация и да видят изобилие от снимки на актрисата могат да посетят нейния сайт: http://troian-bellisario.com

Шей Мичел  Кратка биография

Шанън "Шей" Мичел ( 23 г., зодия Овен) е канадска актриса. Родена на 10 Април 1987 г. в Торонто, Онтарио. Тя  направи актьорския си дебют като модел в сериала "Деграси: следващото поколение" през 2009 г. Без значение, че е нова в шоу бизнеса, тя вече е спечелила награда за ролята си на Емили Фийлдс. Мичъл се насочила към изкуството още от малка, което най-вероятно обяснява интереса й към актьорството. На десет годишна възраст е избрана в кастинг от известна агенция за модели и в късните й тинейджърски години вече представя най-различни марки в Барселона, Бангог и Хонг Конг.

 Интересни факти

Тя има филипински корени и обича да гледа "Секс до дупка" и "Антураж". 

Цитати

"Честно казано, мразя диетите."

За ролята си в "Малки Сладки Лъжкини"

Емили Фийлдс бързо се превърна в една от любимите ни героини-лесбийки, а Шей Мичъл не се притеснява от факта, че играе такава роля. Сцените, които снима са доста луди. На писателите и останалата част от екипа им хрумват невероятни неща. Много са креативни. Според сюжета "А" настига Емили с гръм и трясък. Много е напрегнато. Емили разкрива истинската си същност, така че "А" не може да я заплашва с това повече. На нея й отнема много кураж да остане в Розууд, за да разкрие истината за себе си. Сега когато вече всичките й приятели я приемат и обичат такава, каквато е, тя може да живее живота си по начина, по който иска. Приятелите й са нейното семейство. Те преминават през трудностите заедно. Емили предпочита да е с тях, борейки се заедно, от колкото да бъде някъде далеч сама, дори и ако това означава живот без "А".

Любовният живот на Емили

Потенциалното й преместване в Тексас може да въведе дори повече жени в живота на Емили. Сценаристите имат нещо специално за нея. Емили никога не завършва нещата. Тя трябва да намери някой, с когото могат да бягат заедно, да споделят целувка на залеза, също като тази, която Езра и Ариа имаха. Една от причините Емили да се чувства неохотно със Самара е, защото знае как се е чувствала, когато Мая си е отишла и не иска отново да й разбият сърцето. Също така, не иска и това да се отрази на друг човек.

Химията между актрисите

Шей обича всичките си колежки от сериала. Обича срещите на Емили и любовните сцени. Харесва й да снима с Троян, Ашли и Люси, защото са станали толкова добри приятелки извън екрана, че мисли, че химията между тях се прехвърля и в сериала. Чувства, че сцените, които снимат заедно са много по-истински след като са станали толкова близки. Но, ако трябва да е искрена, наистина няма търпение да снима сцена, когато Емили намери момичето, което наистина обича.

Смелата й черта

Би се радвала да бъде момичето на Бонд.

Статията е публикувана във в. "TV сага", 31-ви брой от 2-8 август 2012 г.

 image

image

 
image

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: desitomova
Категория: Лични дневници
Прочетен: 488644
Постинги: 142
Коментари: 15
Гласове: 227
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031