Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2022 21:12 - НАСА най-накрая разкри истината за фалшивите кацания на Луната – видео 19 юли 2022 г Робърт Хаймдал 58 коментара Бележка на автора: Читателите могат да пропусн
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 3795 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

https://www.youtube.com/watch?v=sK8tZS5XAHU&feature=emb_imp_woyt
НАСА най-накрая разкри истината за фалшивите кацания на Луната – видео  19 юли 2022 г Робърт Хаймдал 

Бележка на автора: Читателите могат да пропуснат статията и да отидат директно към видеоклипа по-долу, тъй като съдържанието е почти същото. Имайте предвид, че в споменатия видеоклип няма нищо, което повечето от нас - които са наясно с този проблем - не знаят, включително шокиращото видео на Бъз Олдрин, който признава, че „не сме ходили там“ на питащо 8-годишно момиче. Не мисля, че НАСА е признала НИЩО подобно, въпреки че, предвид косвените доказателства, не е нужно да го правят. Видеоклипът по-долу не изтъква факта, че НАСА е масонско начинание . Въпреки това, това е добре опакована компилация, която да се покаже на все още лековерните.

Знаете ли, че НАСА най-накрая разкри истината за фалшивите кацания на Луната?

Публикувано на 16 юли 2022 г. от The People"s Voice

Основните медии почти не съобщават за удивителните разкрития, така че повечето хора не са по-мъдри относно това, което НАСА призна през последните 12 месеца.

Истината по въпроса е, че НАСА почти призна, че кацанията са фалшиви и всеки, който работи в космическата индустрия или има някакви познания за ракетната наука, тихо приема, че всичко е шарада. Така че защо, по дяволите, никой не говори за това?

Ние буквално не отидохме на Луната през 1969 г. и до ден днешен никое човешко същество – американско, руско, китайско или древен египтянин – не е минало по-ниска земна орбита, която е на около 1000 мили над морското равнище.

Точно така, никое човешко същество не е било по-високо от 1000 мили над морското равнище… С изключение на онези моменти, когато „ходихме на Луната“, която е на 240 000 мили. И познайте какво, направихме това през 1969 г.! Когато компютър с изчислителната мощност на графичен калкулатор TI-89 беше с размерите на къща. Дори още нямахме технологията за видеорекордери. Нямахме дори магнетофони.

Бързо напред до днес, повече от 50 години по-късно, когато iPhone 12 има повече изчислителна мощност от всеки един компютър на Земята през 1969 г. ВЗЕМЕНО.

На залеза?: Двама членове на мисията за кацане на Луната Аполо 11 участват в симулация на разполагане и използване на лунни инструменти.

И все пак…. НАСА твърди, че не можем да се върнем на Луната, защото сме „загубили технологията“ да отидем до Луната. Очевидно е „унищожено“, но те няма да ни кажат как и защо.

Хм… Изглежда законно.

Но става още по-лошо.

Уморени от хора, които искат да анализират оригиналните ленти за кацане на Луната, НАСА трябваше да признае, че ги е ЗАГУБИЛА. След това историята се промени и те заявиха, че са ЗАПИСАЛИ ОРИГИНАЛНИТЕ ЛЕНТИ ЗА КАЦАНЕ НА ЛУНАТА поради съкращения на бюджета.

Очевидно оттогава са намерили оригиналните ленти в крайградска градинска барака в Лас Вегас. Удобно за НАСА, те не са открити в холивудско мазе, използвано от Стенли Кубрик.

Защото нека си признаем, колко вероятно е НАСА наистина да запише оригиналния кадър на най-голямото постижение на човечеството? Заради бюджетни съкращения, наистина ли?

И фактът, че телевизионното предаване, гледано от стотици милиони, не е изпратено директно до телевизионни станции, а е по-скоро прожекция на предаването от стена, която след това е записана и изпратена, не звучи като НАСА прикрива следите си или нещо друго.

Нека се изправим пред фактите. Всичко, което е направено преди 50 години, днес е хиляди пъти по-евтино и по-лесно за изпълнение. Всъщност очаква ли се да повярваме, че сме отишли ​​на Луната в този боклук преди 50 години? Виждал съм лагери за бездомни на Skid Row, които имат повече изолация. Виждал съм костюми на Met Gala, които изглеждат по-здрави от това.

Може би през 1969 г. този модул с обвивката от станиол в долната част е изглеждал „футуристично“, не толкова сега изглежда… и да, въпросната „снимка“ е официалният материал на НАСА. Кредит: Лунен модул (База Игъл/Транквилити) на Луната 20 юли 1969 г. (Снимка НАСА)

Всичко е толкова неправдоподобно. Кой засне събитието извън капсулата? Как се развява американското знаме? Защо сенките изглеждат като резултат от множество източници на светлина? Защо буквата C се вижда на една от скалите? (което случайно изглежда като реквизит на снимачна площадка)?

И не забравяйте за времето, когато астронавтът на НАСА Алън Шепърд уж е измъкнал стик за голф и няколко топки на Аполо 14 и е играл голф на Луната. Чакай, как се промъква стик за голф на космически кораб, когато се отчитат всеки кубичен инч и унция?

Наистина, нека помислим за това рационално. През 1969 г. изпратихме малка бездомна палатка, покрита с алуминиево фолио, на 250 000 мили до точно място, когато дори да бъде 1/10 000 от инча разстояние в която и да е част от изстрелването би накарало кораба да пропусне луната с хиляди мили... . И все пак го приземихме, играхме голф... И сега дори не можем да прекараме хората над 1000 мили над морското равнище.

Може би последната дума трябва да бъде на Бъз Олдрин. Според Бъз, ние изобщо не сме ходили на Луната! Но той не спря дотук. Чуйте какво казва той за стотиците милиони хора по света, които са били засегнати от кацането на Луната. Нарича се психоза на образуване на маси. Елитът използва тази техника за промиване на мозъците на масите от 1969 г.

НАСА най-накрая разкрива истината за фалшивите кацания на Луната (16 юли 2022 г.) от The People"s Voice






Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39757628
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031