Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2021 20:05 - Аспекти на сянката
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 490 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.09.2021 20:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Аспекти на сянката

 Публикувано: сряда, 15 септември 2021 14:19

 

Това е тримесечието на 2006 г. Носът му се е променил леко през годините след въвеждането на квартал Вашингтон през 1932 г .:

 

И тогава има този медал „Вашингтон преди Бостън“, изработен през 1786 г .:

 

image

(който контролира живота ни)

ТЕ ВЗЕМАТ ПРЕДИМСТВОТО
НА НАШИТЕ ПО -ДОБРИ ПРИРОДИ,
НО САМИ НЯМАХА

Или как лошите времена
просто се влошават

Кой мислите, че сте, и колко мислите, че знаете?

Някои от нас, които съществуваме отдавна, си спомняме традиция, която сме чели в комиксите за Супермен от младостта ни, която ни караше да се чувстваме като герои. Винаги се обявяваше помпезно, така. . . „Истината, справедливостта и американският начин!“ сякаш трите елемента са неразривно свързани. Вярвахме в този лозунг и се стараехме да се уверим, че той наистина съществува. Или поне така си мислехме.

Зашеметяващата последователност от зверства, извършени наскоро в наши имена - както срещу други в чужди войни, така и сега в измамно медицинско потисничество и терор с фалшив флаг срещу нас самите - ни накара да забравим колко горди, трудолюбиви и доволни са били американците, когато Америка беше предимно бял.

Сега, когато нацията е значително оцветена, САЩ се разкъсват от несъвместима смесица от враждебни чужди сили. Това е умишленият план на злите хора, за които ние, като добродушни личности, мислехме, че са наши приятели, но не сме.

Днес САЩ са кипяща напитка от различни и несъвместими етноси и ние гледаме ужасени и озадачени от неузнаваемото монолитно удоволствие от манипулативни медии, гротескно свързани с ужасното правителство, което омаловажава европейците, станали американци, за спасяването на африканците от терора им в джунглата и предоставянето им на равенство, което те не заслужаваха, докато не ги подхранвахме и споделихме с тях неограничената щедрост на страната ни, на която те се радват днес (съдейки по хъркането на кокса с елитни гости на неотдавнашния рожден ден на Обама на лозето на Марта).

Белите хора първоначално се съпротивляваха, но в крайна сметка предоставиха на чернокожите желаното равенство, а сега чернокожите искат да ни убият заради това и да вземат от нас самите подаръци, които им дадохме. Дивата касапница в Южна Африка сега се е разпространила в осакатените американски метроплекси. Това безсмислено звярство ни предупреждава, че сме допуснали грешка, като сме помогнали на малцинствените имигранти да изтласкат белите американски граждани от предишния ни комфортен живот, който определено не зависи от експлоатацията им в далечните им диви страни, въпреки това, което пропагандната проститутка Ню Йорк Таймс настоява Американска история.

Тези мощни медийни контролери на ума сега се управляват от облечени хомосексуалисти и насилници на деца - мъже, които се обличат като жени и обратно - цинично насърчават спускането на страната ни в разруха. Те прославят робите, които спасихме от себе си, и донасят разруха върху нас, защото се опитваме да помогнем на потиснатите. Белите освобождаваха чернокожите, а сега чернокожите искат да ни убият заради това. Зад това има по -дълбока история, която ще се опитам да обясня на онези, които са били заслепени от деформирани митове, същите жертви, които сега са унищожени в рекорден брой от техните власти, които са били смазани от алчност.

Докато нашите страхливи „събудени“ войски напускат постовете си и оставят сънародниците си да умрат в хаотични чужди земи, нашите презрени лидери проповядват гранясалото евангелие на онези, които им дават неограничени пари. Там, където някога чернокожите молеха за равномерна почивка - която им беше дадена - сега ни казват, че белите винаги са били злосторниците. Днес тези социопатични лидери сами изнасилват деца и всъщност пият кръвта им, докато извратените медии, които притежават, пеят възхвала и възхваляват о-о-така модерното разрушително поведение.

Толкова отдавна Алберт Швейцер ни предупреди, че това ще се случи. Това е, което африканците винаги са правили и правят, а именно, ядат един друг за обяд и отказват да изграждат функционални цивилизации.

Но всичко това не е по вина на черните. Те са били използвани като превозни средства за разрушаването на бялата раса от трета страна, почтената разрушителна топка на всички общества, която Джордж Линкълн Рокуел така подходящо описа в своята притча за „Патиците и кокошките“, архетипната история за обсадените блудства, преструващи се отчаяние, които се молят да бъдат спасени от собствената си озадачаваща бедност. Но когато получават облекчение и се чувстват сигурни и нахранени, те включват спасителите си и както се случва в Южна Африка, унищожават всичко и всички, които биха могли да им помогнат по пътя им към просперитет и комфорт, докато те унищожават и разрушават общество, което се опита да им помогне.

И тогава, точно когато мислите, че сте открили мръсния начин на действие на историческото човечество, когато копаете малко по -дълбоко, откривате, че става още по -дяволски, въртящи се облаци от отровни кошмари в тази усукана епоха, когато лекарите убиват своите пациенти и лидерите предават онези, които са се заклели да защитават.

Крайното предателство към себе си

Може да не съм историк, но играя такъв в интернет.

Все още съм в процес на навигация през 1200-страничния престой на Е. Майкъл Джоунс през историята, озаглавен „Еврейският революционен дух“ (и съм написал две други есета за по-ранните части на книгата). Но това, което бавно ме осъзна, е откровение, толкова извратено, че подкопава съпротивата срещу тиранията, която сега ни заразява със самосаботираща летаргия, която гарантира нашето видово самоубийство, което нашите така наречени приятели в Йерусалим и Вашингтон толкова усърдно работят, за да улеснят .

Докато напредвам през книгата, вече съм преминал покрай самия произход на комунизма в Централна Европа от поредица антиримски бунтовници, които се стремяха да отхвърлят господството на католиците през Средновековието, като фантастично твърдяха, че създават старозаветни общности, по-религиозни, отколкото самите папски системи, поредица от странни аберации, довели до появата на самия Мартин Лутер и разцвета на протестантската реформация.

Продължителният образ на голи анабаптисти, които се размножават по улиците, опитвайки се да подражават на старозаветните герои, ми се струва най -радикалният от тези протести, но както винаги в историята тайните евреи се задържаха опортюнистично на заден план.

Когато разрастващият се бунт срещу църквата в Рим достигна Англия около 1530 г., пише Джоунс, Джон Калвин, може би най -известният от реформаторите, каза, че всеки, който не успее да се откаже от католическата вяра, трябва да бъде подложен на меч. Калвин се опита да се дистанцира от евреите, настоява Джоунс, но те бяха неговото интелектуално вдъхновение и съреволюционери.

И въпреки че Калвин изгори своя главен съперник на клада, защото беше твърде евреин, влиянието на евреите от Марано, които избягаха от Испания, за да оцелеят в Инквизицията, пробиха път в Англия, където семействата, прекъснали връзката с Рим, станаха основата на чудовищния манипулатор който управлява света днес от Лондонското Сити. Този недостатъчен филосемитизъм, прикрит от християнската терминология, позволи на тези семейства да откраднат богатството на църквата и да се превърнат в ядрото на протестантското християнство, което щеше да обхване цялата северна част на Европа, както и голяма част от западното полукълбо по -късно.

Това, което днес ми се струва изключително иронично, е, че самите протестантски християнски философии, които главно разчитат на самия еврейски Стар завет за своята агресивна реторика срещу днешните еврейски олигарси, самите те първоначално са били вдъхновени и подпомагани от еврейски саботьори, които се борят да подкопаят авторитета на християнската църква на Рим. Днес, поне от моята ограничена гледна точка, никой заблуден защитник на тези фундаменталистични християнски диатриби изглежда не е наясно с този факт.

Това, което ми разкрива, е, че откакто проникването на еврейските евреи в Египет през 1500 г. пр. Н. Е. И със сигурност с библейските събития от периода, от който се появи учението на Исус, именно евреите доминираха всички страни на дебата, опитвайки се да контролират умовете на населението с един солиден приоритет - да стимулира конфликта като доказана формула, която произвежда постоянни печалби. Поради тази дейност евреите са единствената етническа група в световната история, която е оцеляла и просперирала постоянно, чак до настоящия, неприятен момент.

Ние сме хванати в цикъл на самоунищожение, задействано от племе, което процъфтява в конфликт и винаги създава условия, при които хората и групите се унищожават, след като са заразени с измислени измами, които печелят саботьорите, разпалили раздора, който успява да унищожи и двете страни на несъгласието.

Но ако смятате, че сте били в неведение за това, помислете за това.

Ужасна сянка на нашите предци

Невероятният генеалог Майлс Матис е справедливо известен с деконструирането на герои от историята, за които най -вече сме смятали, че са възхитителни и непреодолими. Така че очакваме да бъдем разтърсени от неговите анализи и неговите разследвания на предците на емблематичните американски президенти Джордж Вашингтон и Томас Джеферсън не правят изключение. http://mileswmathis.com/wash.pdf

Доказателствата му срещу Вашингтон са малко схематични; убедителната част са всички онези портрети от края на 18 -ти век, сега потиснати от контролера за въртене, които показват без съмнение безпогрешно еврейския нос на Вашингтон. https://cuttingthroughhefog.com/2017/10/12/secrets-of-althorp-the-spencers-and-the-washingtons-too/

Пресичайки членоразделния коментатор на мъглата Джош пише:

В част 1 от моето изложение на Смедли Бътлър показах, че JP Morgan произхожда от същите тези Спенсърс. Показах също, че те са били богато еврейско семейство, което по принцип е купило и изковало пътя си към грабителя в началото на 1500 -те години (виж стр. 40 на връзката), приемайки името Спенсър, за да претендира за произход от друга линия аристократи.

Аргументът на Майлс Матис, че могъщите хора в САЩ са потомци на могъщи хора от робството във Великобритания-въпреки така наречената „Война за независимост“. Великобритания и САЩ (и по този въпрос останалата част от света) са под палеца на една и съща група хора. Приемам факта, че нашето знаме беше изтръгнато от герба на Джордж Вашингтон като мощна илюстрация на този тъжен факт.

Толкова за Вашингтон. Делото на Матис за Джеферсън е далеч по -убедително. http://mileswmathis.com/jeffers.pdf

Третият президент на САЩ, от линия, която се връща към Уилям Завоевателя, Джон от Гонт и Тюдорската линия на английските крале, произхожда от благородство от двете страни на родословното си дърво. „Джеферсън беше част от този дълъг проект на протестантски спорове и проникване, който се връща към Калвин и френските хугеноти. Той не беше просто протестант, той беше от централните семейства на Европа, които го бяха измислили “, пише Матис.

„Значи това бяха. . . Джеферсънс, кръстосана група развратници, които спят със своите сестри и роби и сестрите на своя роб. И братя. Дори четенето на варосаните основни истории е достатъчно, за да обърнете стомаха си. " Матис продължава:
През 1772 г. Джеферсън се жени за Марта Уейлс [мисли Джими Уелс], дъщеря на огромен търговец на роби. Тя му беше трети братовчед. Така че, въпреки това, което ни е казано, Джеферсън сигурно не е имал голям проблем с търговията с роби. Бащата на Марта не беше нищо повече от чудовище и никой със съвест никога не би се оженил за дъщеря му. Въпреки че е само на 23, Уейлс е бил женен и преди. Значи Джеферсън сигурно се е оженил за нея заради парите си. И за нейните сестри. Марта дойде с огромна зестра, включително плантация Елк Хил и много роби. Марта имаше шест полусестри, две от които частично черни роби. Въпреки че сестрите на Марта бяха „черни“, те всъщност бяха само 1⁄4 черни и изглеждаха предимно бели. Бяха много красиви. Независимо от това, това не ги спаси от това да бъдат роби. Джеферсън освободи само един от тях много по -късно, и само защото е била майка на шест от децата му. И така, напомнете си отново, че тези дами не само изглеждаха бели, но бяха полусестри на съпругата му. Как бихте могли да ги третирате като роби? Но той го направи.
Една от тях беше сега известната Сали Хемингс, която стана любовница на Джеферсън, когато Марта почина на 33 години. И Джеферсън дори не изчака Сали да порасне. Вероятно той е спал с нея до 13 -годишна възраст, а може би дори по -рано. Когато Марта почина, Сали беше само на девет. Знаем, че Джеферсън е взел Сали със себе си във Франция, когато е била само на 14. Джеферсън е на 44. Уикипедия ни казва, че Сали е на 16 в Париж, но те не могат да правят математика. Според посочените дати тя е била на 14. Така че ако сте били отвратени от Уди Алън и Сун-И, това е много по-лошо. Скоро Yi беше на около 20, а не на 13 или 9.


След безкрайна компилация от кръвни линии на много приятели и роднини на Джеферсън, Матис пристигна в този скъпоценен камък.

[Добавено на 12 август 2021 г .: Почти невероятно, току -що открих, че основният поток приема Джеферсън като финикийски поне от 2004 г. Професионалният генетик и генеалог от National Geographic Спенсър Уелс, който ръководи Генографския проект, потвърден чрез ДНК тестване на потомците на Джеферсън. че по мъжка линия Джеферсън пренася финикийски маркери, а именно хаплогрупата К2. Обърнете внимание и на имената на Уелс, Спенсър и Уелс, което показва, че той е от същите редове. Така че той трябва да знае.
Робърт Кулидж също потвърди моите генеалогични изследвания, като заключи, че Джеферсън се е спуснал през Джон от Гонт до Карл Велики. Тъй като показах, че Карл Велики също идва от финикийци, ние намираме потвърждение от няколко източника.]


Матис също разрушава репутацията на Джеферсън като благороден мислител. http://mileswmathis.com/jeffers2.pdf

Някога мислех, че разделянето на църква и държава е добра идея, но промених мнението си. Не защото станах християнин, което не направих. Не съм ходил на църква от около 15 -годишна и не ми липсва. Не, промених решението си, защото разбрах защо бащите основатели настояват за това. Те не го настояваха, за да гарантират правото ви на поклонение, както решите, въпреки че това е линията, която ви продават.

Те го настояваха, защото самите те бяха дълбоко и дълбоко нерелигиозни и искаха да управляват и търгуват без никаква намеса от християнските правила срещу лихварството или други правила на поведение. Те искаха напълно да унищожат поклонението, защото то се състезаваше с тях. Църквата се конкурира с тяхната способност за данъчно облагане. Църквата се състезава с тяхната способност да пропагандира. И църквата се конкурира с тяхната способност да контролират. Това стана по -ясно през десетилетията и вековете и би трябвало да стане кристално ясно сега, когато потомците на тези хора просто затварят църкви с фиат.

Един от най -нелогичните и неконституционни от сегашните изпълнителни разпореждания, обнародвани от управителите на щата, е затварянето на всички молитвени домове. Нека ви попитам само следното: ако църквата и държавата са наистина отделни, тогава как държавата може да затвори всички църкви? Не трябва ли църквите, като отделни, да могат да определят свои собствени правила? Ако църквата вече не може да влияе на държавата, защо държавата трябва да влияе на църквата? Губернаторите просто използват фалшива криза, за да направят всичко, което някога са искали да направят, и едно от нещата, които най -много искаха да направят, е да затворят църкви. Това трябва да ви каже с кого имаме работа.

Тайните собственици на всичко

Сега трябва да се върнем към нашата собствена мъчителна ера на терор и травма, в която заблудените жители на нестабилни държави са водени към собствената си гибел чрез подвеждащите изявления на авторитетни фигури, на които са били научени да се доверяват.

Без да знаят за повечето от нас, наистина свободните умове са истинските бунтовници, тъй като евреите, чрез техния отдавна контролиран пари и медии обратно в далечните дълбини на историята, винаги са били тайни собственици на измаменото население. Чрез контрола си върху медиите, независимо от епохата, те винаги са били в състояние да накарат обикновените хора - осеяни с познатите разсейвания да се опитват да изкарват прехраната си и неспособни да разберат пропагандните трикове на много богатите, за да прикрият своите безумни дела - да правят каквото те искат да го направят.

От скритите мотиви на Източноиндийската компания, скрити в реториката на революционната реторика, дойде подземното еврейско творение на американска република. Но това не спря дотук.

През кървавите години, които последваха, беше салонната игра между Джеймс и Лайонел Ротшилд, която повечето сега си спомнят като войната между щатите; Декларацията на Балфур, която въвлече САЩ в Първата световна война и подготви създаването на демоничния център на тероризма, известен като Израел; предварително планираната атака срещу Хавай, която примами Япония във Втората световна война и запали целия европейски континент; събарянето на небостъргачи в Ню Йорк, при което Израел предварително изпрати наблюдатели, за да започне безкрайна еврейска война по света; и накрая фалшивата чума, при която отровните отвари на еврейските фармацевтични гиганти са убили милиони и все още убиват нищо неподозиращи невинни,

 

Джон Камински е писател, който живее на брега на Персийския залив във Флорида, непрекъснато се опитва да разбере защо се самоунищожаваме и посочва корумпирана система от вярвания като двигател на нашата кончина. Изключително зависим от приносите на читателите, моля, подкрепете работата му по пощата: 6871 Willow Creek Circle #103, North Port FL 34287 САЩ.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39752234
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031