Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2020 23:52 - 2. 09. 2020. - ДЕН ПЪРВИ НА ВЕЛИКОТО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ
Автор: planinitenabulgaria Категория: История   
Прочетен: 2553 Коментари: 7 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
 
  Българският народ под мъдрото ръководство на Улицата и Президентството след десетки изгубени години отново твори история. Тези процеси не остават в страни от интересите на Центъра, който се стреми да ги насочва в правилната насока. Във връзка с динамичното развитие на процесите в страната, привлякохме в базата ни "Вучи дел" най-добрия хакер, с когото разполагаме. Той ни осигури жива връзка с центровете за управление на случващото се в страната, а именно, Улицата и Президентството. Изключително интересна за нас бе информацията от Город Орловский - така сме зашифовали борците против Каскета и за машинно гласуване, блокирали важно софийско кръстовище. Те не са виновни за блокирането му, а г/н Борисов, който отказва да преговаря с тях. Ако той отиде да преговаря и се съгласи да си "отиде", кръстовището ще бъде отново свободно за софиянци. Не си ли отиде, всеки ден ще е така. Улицата не е доволна от маненврата на Борисов да променя Конституцията, предлага коренно различни промени и настоява тези промени да се извършат от Радев.
   Архихакерът ни хакна и шаба на Президентството, където също са против Каскета и за машинното гласуване. Разискванията и дебатите по тях благодарение на хакера ни, който е с много голяма гросмайстроска сила в тази област станаха популярни за нас, но ние не можем да ги публикуваме, защото информацията е придобита незаконно и поради това ги повестваме по начин, чрез който загатваме за сърцевината им. 
   Поместваме двата документа, изготвени от щабовете на Улицата и на Президентството, изпълнението на които ще гарантира махкването на Каскета, на правителството и на парламента и ще осигури машинно гласуване. Разчитането им в детайли  може да бъде извършено само от специалисти.

Помествам двата документа и доказателства, че Президентството и Улицата са в сериозен конфликт.


image


Документът, изготвен от щаба на Улицата, който ще служи за фундамент на утрешните изявники на събитието, Ден първи на Великото народно въстание, съвсем, ама съвсем пресен, току що изготвен, още неподписан.


image


Документът, изготвен от щаба на Президентството, фендамент какво ще се прави в първия ден на Великото народно въстание. 
  Забележка: Някои би казал, ама те са еднакви. Нема такова нещо. Специалистите и без внимателно анализиране на тези документи намират поне сто разлики в тях, които са необразовани или родени тъпи, ще открият по- малко разлики.

image


  Това е тайна снимка на хакера ни, показваща, че съществува спор между ръководителите на щабовете на Улицата и на Президентството, доказващ, че нещата не вървят гладко. А 2- 09. е утре! Само крепката дружба на Улицата и Президентството могат да махнат Каскета и да въведат машинно гласуван Не са ли в синхрон, ББ ще си остане на власт до 2036 г.






Гласувай:
9



1. missana - Топла и миризлива връзка на Улицата и Президентската институция. Браво!
02.09.2020 00:39
Такава дискредитация на президентската институция съставлява световен рекорд. Очевидно след Радев тя става напълно излишна.
цитирай
2. rosiela - Коста,
02.09.2020 07:43
де снима тези уникални документи?
цитирай
3. ok3223 - ДОЛУ МАФИОТА И ... ПРОСТАКА БАНДИТ ОТ БАНКЯ!
02.09.2020 09:15
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И... ВЪСКРЪСНАТ ОТНОВО И ОТНОВО РЕДА, ПРАВДАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА, ЗАКОННОСТА,ЧОВЕЩИНАТА И ЧОВЕКОЛЮБИЕТО И У НАС, КАКТО Е БИЛО ВИНАГИ ЩЕ СТАНЕ И СЕГА.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Това са документите на двата Щаба, представени чрез възможностите на изкуството.
02.09.2020 10:30
rosiela написа:
де снима тези уникални документи?


След като преминат изявите на платените протестники ще публикувам и текста. Текстът и сега може да бъде разчетен, но са необходими познания към ключа за разчитането му, с който с вещина боравят Бабикян и Илияна идиЙотова. Президентът, който редовно чете блога ми нищо няма да разбере, оти мозъкът му е нагънат както корема на Думуза /Пеевски/ след работна вечеря.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Вие работите като два запрегнати вола с Чернопръцко, но от хакера ни знаем доста за Вас.
02.09.2020 11:22
ok3223 написа:
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И... ВЪСКРЪСНАТ ОТНОВО И ОТНОВО РЕДА, ПРАВДАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА, ЗАКОННОСТА,ЧОВЕЩИНАТА И ЧОВЕКОЛЮБИЕТО И У НАС, КАКТО Е БИЛО ВИНАГИ ЩЕ СТАНЕ И СЕГА.


Известно ни е, че т. н. стихотворение ППЗ-то е писано от Вас. Вие сте писал и рекламата във вид на стихо за природната надареност на Венци в стихото:

Провесил хуй като шпек салам,
с мъда като дисаги,
полюшват се насан-натам.

А след като Венци си купи джих Хаммер 2 и ходи на Рилския манастир с Радостинчето, където останаха една вечер, сте написал още едно, доста тъжно стихо за него, описващо как Венци е изглеждал след прекараната в хотела нощ:

С провиснал хуй и смазани мъда,
поклаща се към джипа си едва-едва.

Няма да цитирам стихото Ви за Чернопръцко, там трагедията е пълна.
Горячими маркспутинскими приветами!
Товарищ костЯ
цитирай
6. planinitenabulgaria - Дано някой поет с други средства
02.09.2020 11:25
missana написа:
Такава дискредитация на президентската институция съставлява световен рекорд. Очевидно след Радев тя става напълно излишна.


стори същото, на на доста по-високо ниво! Поетите умеят в едно стихо да кажат толкова, колкото на натовския генерел и обединител на нацията не би стигнал ден да прави звуци по някоя медия...
цитирай
7. planinitenabulgaria - Нарочно не поместих коментара на една "червена бабичка" с претенции,
02.09.2020 11:31
че още узрява яйцеклетки, за да скрия името й, но й напомням, че така силните емоции могат да доведат до смущения в цикъла, изразяващ се предимно в закъснението му. Научат ли за това, мъжете побегват от такиви...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182110
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031