Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2023 11:03 - Разговори от верандата – Епизод 16 с Джак Харт и Фил Хънтър
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 554 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 31.01.2023 11:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image
  • живот
Разговори от верандата – Епизод 16 с Джак Харт и Фил Хънтър

В подкаста се обсъждат глупостта в интернет, войната в Украйна, д-р Лий Мерит с д-р Томас Коуан, хората, превръщащи се в дяволи, и откъде идва водата на земята?

от  Джак Сърце - 29 януари 2023 гнимк

Разговори от верандата – Епизод 16 с Джак Харт и Фил Хънтър

В подкаста се обсъждат глупостта в интернет, войната в Украйна, д-р Лий Мерит с д-р Томас Коуан, хората, превръщащи се в дяволи, и откъде идва водата на земята?

от  Джак Сърце - 29 януари 2023 г

https://www.youtube.com/watch?v=CdhqVtpR2ts&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.veteranstoday.com%2F2023%2F01%2F29%2Fconversations-from-the-porch-episode-16-with-jack-heart-phil-hunter%2F&feature=emb_imp_woyt

Снимка на корицата: Шахзия Сикандер, СЕГА  (2023 г.), в Съдебната палата на Апелативния отдел, Първи департамент на щата Ню Йорк, за  Havah…да дишаш, въздух, живот , 2023 г. Снимка: Ясунори Мацуи. С любезното съдействие на художника и Madison Square Park Conservancy

Подкаст: Разговори от верандата – епизод 16

image

 

„РАЗКРИВАНЕ НА ЛЪЖАТА“ – ПОКЛЮЧИТЕЛНАТА ДУМА – ИСТИНАТА ЗА „ВИРУСА COVID-19 И MRNA“  

Д-р Лий Мерит с д-р Томас Коуан разкриват лъжата за вируса Covid-19 и иРНК. – медико-фармацевтичният комплекс прокарва тази еднорогова теория за болестта от миналия век и наистина големият глобален тласък наби всичките ни гърла с тежък грях…

Аудиокнига: Разказ от първа ръка от може би най-великия войн на Запада за това какво е да водиш война до смърт срещу Русия в Украйна (дайте на връзката време да се зареди, ще отнеме известно време)  Леон Дегрил, Кампания в Русия imageПетимата полицаи от Мемфис (отляво; Тадарриус Бийн, Деметриъс Хейли, Емит Мартин III, Дезмънд Милс младши и Джъстин Смит), уволнени след фаталния побой на 7 януари над шофьора Тайър Никълс, са обвинени в убийство.

Преди три седмици Тиър Никълс, на двадесет и девет години и страдащ от тежък случай на болест на Крон, който го накара да се бори да поддържа теглото си от сто четиридесет и пет килограма, беше спрян за безразсъдно шофиране. Рутинното спиране на трафика завърши с стъпкания до смърт невъоръжен Никълс от петима полицаи, двама от които играеха колежански футбол. Този път, може би за щастие или може би за нещастие на Америка, всичките зверове в синьо бяха черни. Всички те са уволнени и обвинени в убийство...image

Тир Никълс, който почина в болницата три дни след жестокия му побой от петима биячи със значки. 4 видеоклипа на убийство

Видео 1, корпулентно Бяло ченге и малко по-малко корпулентно Черно ченге преследват Никълс със скорост между 40 и 80 мили в час. Никълс спира след неразумно много време. Друго Черно ченге издърпва Никълс от автомобила му, използвайки напълно ненужна прекомерна сила, докато корпулентното Бяло ченге размахва пистолета си наоколо. Никълс е хвърлен на земята, докато ченгетата му крещят несвързано да се претърколи по корем. Когато Никълс се обръща на негова страна, казвайки, че не е направил нищо лошо и казва на ченгетата, че наистина постигат големи неща, всичко, което искаше да направи, е да се прибере вкъщи, ченгетата започват да го бият и малко по-малко корпулентното Черно ченге започва да пръска всички и всичко с лютив спрей, включително себе си. Никълс бяга, преследван около сто фута от корпулентно бяло ченге, което очевидно е единственото ченге, което все още може да вижда, след като е било напръскано с лютив спрей, но той е загубил очилата си и е лошо навеян, след като се клаца зад Никълс в продължение на сто фута. Корпулентното Бяло ченге се връща в колата и изплаква очите на малко по-малко корпулентното Черно ченге с физиологичен разтвор, докато отбелязва, че се надява другите ченгета да стъпчат добре Никълс. Той остава с колата, докато вече напълно възстановеното малко по-малко корпулентно Черно ченге тръгва в преследване на Никълс, очевидно сега на вендета.

Видео 2, кадри от стълб от около минута и четиридесет, показва как трима черни ченгета небрежно бият легналия и безпомощен Никълс, докато дебелото черно ченге го рита в лицето. Плешивото черно ченге пристига и „бие лайна“ на Никълс, докато другите двама го изправят. Дебелото Черно ченге нанася серия от крошета отдясно на замаяния и сдържан Никълс, който сега е смъртоносно ранен. Никълс е влачен в седнало положение срещу колата, но не може да го поддържа и се просва на улицата, докато е оставен да умира без медицинска помощ в продължение на двадесет и пет минути, след което Спешна помощ извозва това, което е останало от него.

Видео 3 показва същия побой като видео 2, но със звук, тъй като и четирите ченгета изглежда се наслаждават на побоя, те нанасят Никълс с палка, лютив спрей, юмруци и крака, докато Никълс патетично крещи за майка си.

Видео 4 е почти затъмнено в началото, но в крайна сметка показва всички ченгета, които подготвят лъжите си защо е било необходимо да пребият Никълс до смърт, като казват, че сто четиридесет и пет килограмовият мъж е побеснял и грабва оръжията им. Никълс никога не вдигаше ръка, освен за да се опита да блокира лютивия спрей, който радостно пръскаха в очите му, докато лежеше безпомощен на улицата.

 Видеоклипове:  Град Мемфис (vimeo.com) ИЗТОЧНИКДжак Харт Езотерична еволюция




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - Както и да е
31.01.2023 11:32
Има логика това да се случва по ГРЕЖЛИВО ПРЕСМЕТНАТ СЦЕНАРИЙ.
Защото тоя случай доведе до ЧЕРНА "цветна революция" в САЩ, постави полицията на колене, главни положителни герои на Холивуд станаха афроамериканските мъже, и афроамериканец стана министър на отбраната.
Войната срещу БЕЛИЯ човек, белият МЪЖ по-скоро, беше спечелена първо в САЩ. На ред е белият мъж в Европа, и в Русия в т.ч.
С каква цел бяха допуснати ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА, без никакъв контрол, ВСЯКАКВИ мигранти? Не само от Сирия, но от Ирак, Афганистан, Пакистан, от Черна Африка? С каква цел, ако не ПРЕТОПЯВАНЕ на европейската популация в обозримо историческо бъдеще?
цитирай
2. zahariada - Да
31.01.2023 13:19
"Войната срещу БЕЛИЯ ЧОВЕК..." ЕВРЕИ И АФРОАМЕРИКАНСКИ като човеци..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39922573
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930