Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2021 13:05 - ИЗСЛЕДВАНЕ: Вариантът Delta може да стане напълно имунизиран срещу всички съществуващи ваксини
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 369 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.09.2021 13:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ИЗСЛЕДВАНЕ: Вариантът Delta може да стане напълно имунизиран срещу всички съществуващи ваксини

16.09.2021 г. / От Итън Хъф /

image

Ново проучване , проведено в Япония, предполага, че страховитият „вариант на Delta“ скоро може да стане напълно „устойчив“ на „ваксините“ срещу коронавирус от Ухан (Covid-19).

Експерти установиха, че вариантът SARS-CoV-2 Delta вече е „готов да придобие пълна резистентност“ към всички съществуващи удари за китайския вирус. Честно казано, ударите са отговорни за разпространението на Delta варианта .

Въпреки това понякога на науката отнема малко време, за да осъзнае истините като тази, а японското изследване помага да се подобри разбирането на обществеността за измамата с малко увеличение.

Най -малкото сега е неоспоримо очевидно, че инжекциите, предоставени ни от Доналд „бащата на ваксината“ Тръмп чрез неговата схема „Операция Warp Speed“, не помагат да се спре разпространението на грипа Фочи.

За своето изследване японските учени излагат четири различни мутации на варианта Delta заедно с mbNA jab на Pfizer. Те открили, че ваксината всъщност засилено заразата от мутирали щамове covid, което прави проблема по-лошо .

„Вече се появи вариант на Делта с три мутации, което предполага, че е само въпрос на време, преди да се развие четвърта мутация, като в този момент пълната резистентност към удара на Pfizer може да бъде неизбежна“, съобщава GreatGameIndia .

„Редица експерти изразиха опасения, че ударите от COVID-19 и програмата за масова ваксинация могат да влошат пандемията, като предизвикат разработването на нови варианти, чрез концепция, известна като антигенно или имунно бягство.

Масовата ваксинация на света влошава COVID и поддържа планемията

Друго проучване установи, че инжекциите всъщност стимулират продължаващото разпространение на китайските микроби, поддържайки живата и здрава планетата, когато иначе би било отдавна приключило.

Увеличаването, зависещо от антитела (ADE), се извършва вътре в телата на „напълно ваксинираните“, което ги кара да се превръщат в ходещи мутатори и да увеличават протеиновите фабрики, които излагат всички около тях на риск от инфекция.

Напълно ваксинирани хора са опасни , с други думи, и са пряко отговорни за последната „вълна“ на вируса, за която се казва, че се разпространява като горски пожар.

Това, което се предполагаше, че са „редки пробивни“ инфекции, станаха норма, благодарение на инжекциите. Правителството също е виновно, че продължава да прокарва ваксини, като казва на хората, че така трябва да бъдат „в безопасност“, което не е идея, подкрепена от науката.

„Рецепторно свързващият домен (RBD) на протеина на шипа се свързва с рецептора на клетката гостоприемник ACE2 и взаимодействието медиира сливането на мембраната по време на инфекция с SARS-CoV-2. Неутрализиращите антитела срещу SARS-CoV-2 са насочени главно към RBD и блокират взаимодействието между RBD и ACE2 “, предупреждават изследователите.

"Повечето варианти на SARS-CoV-2 са придобили мутации в епитопите на неутрализиращите антитела на RBD, което води до бягство от неутрализиращи антитела."

Докато единично мутиралите шипове на Delta изглежда се справят с антителата, четвърта мутация, която изследователите наричат ​​„Delta 4+“, не може да бъде изкоренена.

„... ние анализирахме псевдовируса Delta 4+ с четири допълнителни RBD мутации“, обяснява статията.

„Изненадващо, повечето BNT162b2-имунни серуми повишават инфекциозността на псевдовируса Delta 4+ по дозозависим начин при относително ниски концентрации на BNT162b2-имунни серуми, но показват слаба неутрализация само при най-високата концентрация на серумите. По -специално, PFZ7 значително повишава инфекциозността при относително ниска серумна концентрация. Някои серуми, като PFZ13 и PFZ14, не показват неутрализираща активност дори при най -високата концентрация на серумите.

Решението на правителството е просто да продължи да набива хора с по-експериментални химични вещества за иРНК, но този подход само ще продължи да стимулира създаването на повече варианти, предизвикани от ваксини, които ще продължат да затрупват здравните системи с болни и умиращи пациенти.

Последните новини за измамата с инжектиране на китайски вирус могат да бъдат намерени на ChemicalViolence.com .

Източниците на тази статия включват:

GreatGameIndia.com

NaturalNews.com

Independent.co.uk




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39689143
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31011
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031