Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2021 18:49 - Д-Р Стив Хотце: Инжекциите На COVID-19 НЕ СА Ваксини, А Опасни Експериментални Генни Терапии
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 2040 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 30.03.2021 18:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Д-Р Стив Хотце: Инжекциите На COVID-19 НЕ СА Ваксини, А Опасни Експериментални Генни Терапии

image
HAF
29 Март 2021 Г.


от Нолан Бартън

Лекар в Хюстън, Тексас излъчи опасенията си относно технологията mRNA, използвана за направата на ваксините срещу коронавирус Pfizer и Moderna Wuhan (COVID-19).

image

Д-р Стив Хотце

Във видеоклип, публикуван на Rumble на 15 март, д-р Стив Хотце твърди, че първите две убождания, предоставени на американците, всъщност не осигуряват имунитет срещу COVID-19 .

Твърденията на Hotze могат да помогнат да се обясни защо Администрацията по храните и лекарствата (FDA) и Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) предупреждават обществеността, че все още е възможно ваксинираните хора да получават и разпространяват SARS-CoV-2, вирусът, който причинява COVID -19.

 

Pfizer и Moderna получиха разрешението си за спешна употреба (EUA) от FDA през декември, за да станат първите две ваксини срещу COVID-19, пуснати в продажба в САЩ. EUA не се равнява на одобрение от FDA.

Д-р Hotze намекна, че иРНК ваксините на Pfizer и Moderna всъщност са лекарства за генна терапия, предназначени да минимизират симптомите, ако човек се зарази с болестта.

По закон фармацевтичните компании не носят отговорност за наранявания или смъртни случаи, свързани с ваксини.

 

Най-добрият учен на Moderna за mRNA технологиите в COVID Shots: „Всъщност хакнем софтуера на живота“

Откровеният Критик На ИРНК Повтаря Твърденията На Hotze

Д-р Дейвид Мартин , откровен критик на иРНК ваксината, предложи подобно мнение.

 

„Това не е ваксина ... използвайки термина ваксина, за да се промъкне това нещо при освобождаване от общественото здраве. Това е мРНК, опакована в мастна обвивка, която се доставя в клетката. Това е медицинско изделие, предназначено да стимулира човешката клетка да се превърне в създател на патогени “, каза д-р Мартин, позовавайки се на иРНК COVID-19 ваксините, използвани за инокулиране на населението в САЩ и много други страни по света.

„Те бяха напълно ясни, като казаха, че нишката на иРНК, която влиза в клетката, не трябва да спира предаването. Това е лечение. Но ако се обсъждаше като лечение, нямаше да получи симпатичното ухо на органите на общественото здраве, защото тогава хората щяха да кажат „Какви други лечения има?“

Д-р Мартин предупреди, че иРНК ваксините всъщност предизвикват заболяване, вместо имуно-трансмисивен отговор.

„С други думи, нищо за това няма да попречи да предадете нещо. Тук става въпрос за това да се разболееш и да имаш собствени клетки, това да те разболее “ , каза той.

Д-р Лий Мерит: При проучвания върху животни, след инжектиране с MRNA технология, всички животни са умрели при реинфекция

 

Д-р Шери Тепенни обяснява как инжекциите с MRNA могат да причинят масови смъртни случаи 3-6 месеца след инжектирането

 

Ужасяващи латентни смъртни случаи, прогнозирани сред възрастните хора от професора по генетика след имунизация с РНК ваксини

 

Според уебсайта на CDC, иРНК ваксината учи нашите клетки как да направят протеин - или дори само част от протеин -, който предизвиква имунен отговор в телата ни. Този имунен отговор, който произвежда антитела, е това, което ни предпазва от заразяване, ако истинският вирус навлезе в телата ни.

MRNA ваксините COVID-19 дават инструкции на нашите клетки да направят безобидно парче от това, което се нарича „протеин с шипове“. Шиповият протеин се намира на повърхността на вируса, който причинява COVID-19.

След като инструкциите (mRNA) са вътре в имунните клетки, клетките ги използват, за да направят протеиновото парче. След като протеиновото парче е направено, клетката разбива инструкциите и се отървава от тях.

Това парче протеин стимулира имунния отговор. Това е за разлика от нормалните ваксини, при които имунният отговор се предизвиква от самата ваксина.




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. truthful - Ето какво има в една от ваксините
31.03.2021 11:17
Взето от www.mh.government/

Това е COVID-19 Vaccine на Moderna

2. КАЧЕСТВЕН И КОЛИЧЕСТВЕН СЪСТАВ
Това е многодозов флакон, който съдържа 10 дози по 0,5 ml.
Една доза (0,5 ml) съдържа 100 микрограма информационна РНК (иРНК) (включена в SM-102 липидни наночастици).
Едноверижна, 5’-кепирана информационна РНК (иРНК), произведена с използването на безклетъчна in vitro транскрипция от съответните ДНК-матрици, кодираща вирусния шипов (S) протеин на SARS-CoV-2

6. ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДАННИ
6.1 Списък на помощните вещества
Липид SM -102
Холестерол
1,2-дистеароил-sn-глицеро-3-фосфохолин (DSPC)
1,2-димиристоил-rac-глицеро-3-метоксиполиетиленгликол-2000 (PEG2000 DMG)
Трометамол
Трометамол хидрохлорид
Оцетна киселина
Натриев ацетат трихидрат
Захароза
Вода за инжекции

Нека всеки прочете в нета какво са ПОМОЩНИТЕ ВЕЩЕСТВА(за др. няма да намери) и да помисли какво представлява тази ваксина.
Ще помогна за трометамола - подпомагал електролитния баланс. Ами ако си консумирам редовно и добре сол - това нещо веднага ми прави силен негатив и т.н.
За тези които не знаят какво е НАНОЧАСТИЦА(те повече и повече ще чуват тази дума) - това е много малка частица, която може да прониква и в клетката. И ако е "неподходяща" какво прави с клетката? Ами ... унищожава я или я изражда.
Така че както казват руснаците: "Думайте" т.е. мислете, но без розовките очила на пропагандата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740813
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031