Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2022 19:24 - Тъжни новини за псевдонационалисти
Автор: vacsine Категория: Бизнес   
Прочетен: 4520 Коментари: 19 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тъжни новини за псевдонационалисти (ли по-скоро глисти):

"Съветникът на Постоянното представителство на Русия към ООН в Женева подаде оставка поради несъгласието си с политиката на Москва, съобщава "Асошиейтед прес".

...За 20-те си години дипломатическа кариера видях различни обрати на външната ни политика, но никога не съм се срамувал толкова от страната си, както на 24 февруари тази година, пише Бондарев в изявление на английски език, препратено до близо 40 дипломати в Женева...
Определяйки нивото на "лъжи и непрофесионализъм" в Министерството на външните работи на Русия като "катастрофално", той обяви, че" войната на Владимир Путин е "не само престъпление срещу украинския народ, но и може би най-тежкото престъпление срещу народа на Русия, което с буквата Z зачеркна всички надежди за постепенно развитие на проспериращо демократично общество в нашата страна".

По негови думи онези, които са замислили тази война, искат само едно - "да останат на власт завинаги, да живеят в помпозни и безвкусни дворци, да плават на яхти, сравними по тонаж и стойност с целия морски флот на Русия, да се радват на неограничена власт и пълна безнаказаност"."





Гласувай:
5



1. notfun - ...браво, чудесна находка..
23.05.2022 20:06
г н Foxy Proxy..
и, безупречен, дипломатичен тон...

....Уви, това е Истината,за 100те дни, на тази
братоубийствена Война, и анти човешка агресия..
....дано, дано ,дано..го спрем...онова Зло..
цитирай
2. librarian - vacsine, аз ще кажа нещо "друго", но според мен пощказателно за доста неща.
23.05.2022 20:15
И то е следното:
Някои путинисти и тук в блога дори се стараят да прокарат опорката как руSSия и по-основно путин никога нямало да бъдат съдени, опитвайки се с това да вменят сила във въпросните или тяхна правота! Не знам дали го правят на базата на осъзнато възползване, в смисъл все пак знаейки накои подрозности или на базата на опорки, които не знаят на какво се базират когато са поне относително РЕЛЕВАНТНИ :-):-), но аз ще ги образовам :-):-) малко и с едното разочаровам, притесня!

Бидейки член на ООН руSSия има нехаресваната от нормалните хора опция да блокира каквито и да са решения на въпросната ООН! Да налага вето! До тук радостното за путинист-путлеристите защо масква им е спуснала тази опорка за неуязвиместта на руSSия и путин, ветото на самата руSSия, а не защото има мощ някаква тя или страх някакъв в СВЕТА! ПРОСТО СВЕТЪТ ПРОДЪЛЖАВА ДА СПАЗВА ПРИЕТИТЕ ПРАВИЛА, ДОРИ КОГАТО ТЕ Е ВИДНО КАК БИ СЛЕДВАЛО ДА СА ПРЕДМЕТ НА ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ В НЯКОИ АСПЕКТИ!
В същото време обаче Европа подготвя собствен орган, приличащ на ООН, който да бъде много по-независим и гъвкав в точно такива моменти какъвто е сега с руSSия и нейният опит да заличи един цял народ!
Така, че руSSия и путин рано или късно ще бъдат изправени пред съд, ще бъдат съдени и ще понесат наказанието си! За това активно в момента съдействат прокурори и други специалисти в областта на правото от Хага и други важни и авторитетни за световното право места.
Но нещата не се случват бързо именно, защото светът не реагира като малоумник, както реагира руSSия и не демонстрира сила хей така, понеже смята е решила и смята за правилно по лични някакви критерии! Нещата се правят както е редно и издържано законово, а не както ги прави мужикът, на пияна глава! :-):-)


И в този ред на мисли да попитам блоговите путинисти знаят ли кои са мастодонтите в областта на правните услуги в света и това, че абсолютно всички прекратиха обслужването на правните интереси на руSSкия Бизнес и въобще държава на международната сцена?

Така, че.....
Така, че колко пък да успява руSSия, когато губи във всички сфери от живота накъдето и да се обърне и погледне човек?
Ама някои нека си тролят с фантазии и измислици!
цитирай
3. getmans1 - ХАХАХА, бях си го заплюл ама нейсе. . ...
23.05.2022 20:28
ХАХАХА, бях си го заплюл ама нейсе ... да си жив и здрав. Сега след малко ще им пусна нещо, нещо ... смешно, за лека нощ РУСОРОБИИИ
цитирай
4. vacsine - ХАХАХА, бях си го заплюл ама нейсе. . ...
23.05.2022 20:51
getmans1 написа:
ХАХАХА, бях си го заплюл ама нейсе ... да си жив и здрав. Сега след малко ще им пусна нещо, нещо ... смешно, за лека нощ РУСОРОБИИИ


То има много матриал, както викаше Тато :)))
цитирай
5. vacsine - Г-жа Либриян :), Някои хора упорито ...
23.05.2022 20:54
Г-жа Либриян :),
Някои хора упорито отричат действителността. Даже си строят собствена. После са силно разочаровани от сблъсъка с това, дето го отричат :)
цитирай
6. vencivaleri1951 - Г-жо Либриян:)
23.05.2022 21:44
Преди да ни образовате, образовайте себе си
България е член на ООН, но никакво вето не може да наложи.
Вето могот да наблагат постоянните членове на Съвета за сигурност-САЩ, Великобритания, Франция, Китай, Русия. Общо съветът е от 15 страни, но постоянни са изброените 5, а другите са на ротационен принцип.
ООН не съди никого, а и не може. Международните съдилища са независими, макар и конструирани някои от тях от Организацията на обединените нации.
Можеш да бъдеш подсъден , само ако си приел да бъдеш такъв от някой съд.
Например САЩ не са подсъдни на Хага защото не са приели подсъдността на този съд. При опит преди /две години/ да се направи предварително производство за военни престъпления в Афганистан на отделни военни , по сигнал на някаква международна организация, янките санкционираха по обичайния за тях начин , позволилите си да образуват предв производство магистрати срещу американски гражданин-блокиране на сметки, недопуск на магистратите в САЩ и т н Общо взето последва ги съдбата на артисти, спортисти, автори ,не отрекли се до първи петли три пъти от Путин.
В руската конституция също е записано , че руски гражданин не може да бъде съден извън Русия, без разрешение на държавата. След няколоко смешни присъди в арбитражите Русия излезе от подсъдност и от Международните арбитри.
Това , което се опитваш да кажеш, а не знаеш точно какво, е отказът на адвокатски западни колегии да защитават руски интереси пред съдилища и арбитражи, което е правен абсурд. А го правят защото няма как да бъде обосновано юридически запорът на ценни книги и депозити. Адвокатите го правят и заради свой престиж. Не искат да изглеждат като глупаци в дирижирани съдебни състави.
цитирай
7. librarian - 6. vencivaleri1951
23.05.2022 21:47
Другарю дементно старче, не ми приписвайте неща, които не съм казала, както и не ми присвоявайте незнание, което не съм демонстрирала!
НИКЪДЕ НЕ СЪМ КАЗАЛА, ЧЕ ВСЯКА ДЪРЖАВА В ООН ИМА ПРАВО НА ВЕТО! НИКЪДЕ!
Но щом сте решил да блестите със "знания", както винаги, така да бъде, направихте го! Е, не блеснахте, но.....
Хората, ако не знаете по такива въпроси и на такива места говорят ПО ПРИНЦИП! В смисъл: така, че да се схване идеята, а не да се опитват с гугъляшки точности да беснат както Вие не пропускате да се опитате, а все за резил ставате!
Същият смисъл е и в думите ми за съденето от страна на ООН, където отново се опитвате да изкривите думите ми! Както казваме, че хората съдят като позиция, а не съдебен процес и произнасяне на присъда, така и в случая визирам с думите си! Но пък хайде като Ви е толкова зор, изнесете ни една лекция за това КАКВИ СА ФУНКЦИИТЕ НА ООН и сам ще видите как ставате за смях!

Каквото се опитвам да кажа, аз го казвам и нормалните хора ме разбират! Докато Вие не се опитвате да говорите! Вие се опитвате да блестите, казах го вече! Затова са и всичките паразитни Ваши познанства с този и онзи, които пускате на килограм в коментарите си! Затова са и всичките места, които УЖ сте посетили и за които УЖ имате право да говорите от собствено име, които също пускате на килограм дори без никаква връзка с даден разговор в момента!
Въобще, драги, Вие сте едно напълно ненормално старче, което се опитва да открие нереализацията си и да притъпи болката от това, че на младини сте бил един най-обикновен паразит! Некадърен и неграмотен при това!

Та да се опитам и аз да блесна :-):-) като се върна на въпроси, които Ви задавам, но от които Вие упорито бягате именно, защото доказват всичко написано от мене в по-горния ЧАРШАФ! :-):-)
Първо ми отговорете ЗАЩО НАЙ-БЕЗОЧЛИВО ЛЪГАХТЕ, ЧЕ ФИРМАТА "САРМАТ ТОДОРОВ И СИЕ" Е ВАША, ИЗПОЛЗВАЙКИ СЪВПАДЕНИЕТО ВЪВ ФАМИЛИИТЕ С ДЕЙСТВИТЕЛНИЯТ Й СОБСТВЕНИК??!!
След това ми отговорете как точно и коя руска телевизия гледате, та УЖ там сте видял едно или друго? ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВИ, ЧЕ ЩЕ ВИ ИЗПИТВАМ ПО ОТГОВОРА, ЗАЩОТО И ЗА ТОВА НАЙ-НАГЛО ЛЪЖЕТЕ!
Та като ми отговорите на тези въпроси (а Вие си правите оглушки и по куп други), аз ще ви цитирам всяка една голяма руSSка компания от коя западна (ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АМЕРИКАНСКИ В 99% ОТ СЛУЧАИТЕ!!!) адвокатска се представлява и как това правно обслужване касае цялостно бизнеса на руSSките компании като индивидуални субекти и няма нищо общо със санкции и други подобни и особено налагането на запор върху сметки на руSSия като държава, а с това, че никой не иска да бъде свързван с въпросната, защото държи на реномето си и не иска да се превръща в адвокат на дявола! Защото обяснете ми на мен "простата" например това защо дори напълно независима Швейцария запорира руSSки сметки! Държавни руSSки сметки!
О, сетих се! САЩ са им наредили и от страх пред самолетоносачите им! Нали, детелинчо1968?
Ами дори и така да е,но то не е, кой казвате е движещата сила в света? Ммммммм? Защо не е матушката Ви руSSия?
Ще Ви кажа защо: ЗАЩОТО НЯМА КАКВО ДА ПРЕДЛОЖИ!
Петролът и газът не може да са лост за величие в съвременния свят, който върви към пълен отказ от използването им! Най-малкото, защото си дава сметка, че само след 2 поколения нефт и газ вече няма да има на тази планета!
Поне не и в находища, които да са рентабилни и да си заслужават разработката и експлоатацията!
И Европа и САЩ имат капацитета да предложат бъдеще в такава икономика, без нефт и газ, а руSSия тогава се спихва до това, което е: кърлеж, смучещ природни ресурси и нищо друго непроизвеждащ!
И пак икономика под тази на Италия например!
Ама самолетоносачите, нали така?
Глупаци с претенции, но опорки вместо разсъждения!

ПП: Като бонус, другарю всезнайко, ще Ви разкажа как конкретна руSSка компания продаде част от корабите си, за да избегне дефолт и какви затруднения срещна именно заради отсъствието на ЗАПАДНИТЕ си адвокати!
Така, че аз ще говоря конкретно и КОРЕКТНО, точна както преди време ме приканихте, а няма да дъра-бърам гугъляшки като Вас! И хайде не се врете в материя, където бълха ще Ви направя и то такава, че електронен микроскоп ще трябва, за да Ви виждаме!
цитирай
8. vencivaleri1951 - Госпожо , вие се уливате по панагюрски-с мицеларна вода
23.05.2022 22:18
Аз може да съм стар, но съм добре изглеждащо и чустващо се старче.
И понеже говорехте за среща "с глаз в глазу" то аз съм готов.
Но само, ако я направим по интересна тази среща.
Вие твърдите , че използвам съвпадение на фамилия, тоест че нямам нищо общо с нея, а аз твърдя че съм съдружник и директор/управител/ на дружеството, а останалите съдружници са съпругата ми и още един колега-впрочем бивш министър от правителството на Кобурготски. Вие сте сигурна, че си измислям, аз съм сигурен, че дори не знаете къде да потърсите актуално състояние на едно дружество. Както и да е
На срещата аз ще нося трудовата си книжка в която е отбелязано и признато от НОИ, че съм се осигурявал известен период като директор на "Сармат Тодоров и Сие" Като казах да направим срещата по интересна имам предвид да заложим каквато сума предложите.
Нещо като "Софийски Тетевен" Макар че не съм в София, за среща с Вас съм готов на всичко:) Разбира се-парите напред в ръцете на някой независим съблогър.
[quote=librarian]Другарю дементно старче, не ми приписвайте неща, които не съм казала, както и не ми присвоявайте незнание, което не съм демонстрирала!
НИКЪДЕ НЕ СЪМ КАЗАЛА, ЧЕ ВСЯКА ДЪРЖАВА В ООН ИМА ПРАВО НА ВЕТО! НИКЪДЕ!
Но щом сте решил да блестите със "знания", както винаги, така да бъде, направихте го! Е, не блеснахте, но.....
Хората, ако не знаете по такива въпроси и на такива места говорят ПО ПРИНЦИП! В смисъл: така, че да се схване идеята, а не да се опитват с гугъляшки точности да беснат както Вие не пропускате да се опитате, а все за резил ставате!
Същият смисъл е и в думите ми за съденето от страна на ООН, където отново се опитвате да изкривите думите ми! Както казваме, че хората съдят като позиция, а не съдебен процес и произнасяне на присъда, така и в случая визирам с думите си!
Но пък хайде като Ви е толкова зор, изнесете ни една лекция за това КАКВИ СА ФУНКЦИИТЕ НА ООН и сам ще видите как ставате за смях!

Каквото се опитвам да кажа, аз го казвам и нормалните хора ме разбират! Докато Вие не се опитвате да говорите! Вие се опитвате да блестите, казах го вече! Затова са и всичките паразитни Ваши познанства с този и онзи, които пускате на килограм в коментарите си! Затова са и всичките места, които УЖ сте посетили и за които УЖ имате право да говорите от собствено име, които също пускате на килограм дори без никаква връзка с даден разговор в момента!
Въобще, драги, Вие сте едно напълно ненормално старче, което се опитва да открие нереализацията си и да притъпи болката от това, че на младини сте бил един най-обикновен паразит! Некадърен и неграмотен при това!

Та да се опитам и аз да блесна :-):-) като се върна на въпроси, които Ви задавам, но от които Вие упорито бягате именно, защото доказват всичко написано от мене в по-горния ЧАРШАФ! :-):-)

Първо ми отговорете ЗАЩО НАЙ-БЕЗОЧЛИВО ЛЪГАХТЕ, ЧЕ ФИРМАТА "САРМАТ ТОДОРОВ И СИЕ" Е ВАША, ИЗПОЛЗВАЙКИ СЪВПАДЕНИЕТО ВЪВ ФАМИЛИИТЕ С ДЕЙСТВИТЕЛНИЯТ Й СОБСТВЕНИК??!!
След това ми отговорете как точно и коя руска тел
цитирай
9. librarian - 8. vencivaleri1951
23.05.2022 22:25
Оливам се с пълното съзнание, че точно натам ще полетите: че пиша "чаршафи" като СТАР!
Но се Оливам, защото:
..... Пълни нещастници като Вас не трябва да имат ни най-малък шанс повече да объркват дори само мнението на хората в държавата ни!
..... Пълни неграмотници като Вас, които постоянно показват, че не е обида говоренето на истината, в случая с Вашето "Уливате", е по-добре да ограмотяват себе си, а не да се опитват да ограмотяват тези, които ги превъзхождат в пъти!
Ето и в случая и претенциите Ви, изразени дори в опит да унизяване на отсрещния: Дементно старче, образовайте се, че освен споменатия от Вас клон на ООН Съветът за сигурност, организацията има още 4, от които единият е Международният съд в Хага, спрямо който ООН като стой та гледай може да инициира съдебен процес!

Така, че.....
Така , че колко пък да не знам какво говоря и да не е вярно говореното от мене?
И така, че за днес запомнете урока: Грамотният човек знае и пише "Оливам", а не "Уливам"! Та затова и няма да чакам коментара Ви, а заглавието ми е достатъчно!
Уляхте се, сега остава да се Омиете! :-):-) Може и с мицеларна вода!

ПП: И още нещо, дементно старче! Ако ООН е приело някога опита именно на СССР да наложи решенията да са на базата на гласуването на мнозинството, то днес наследникът му руSSия отдавна вече да е в Международния съд в Хага!
Та когато Вие не сте наясно с нещата, не мислете, че google ще Ви помогне да блеснете пред околните и Умърсите :-):-):-) опонента си!

vacsine, я кажете на базата на статистиката Ви колко време му отне на този "професор" да съгради този свой гланц за мозък от коментар, че да се опита за кой ли път да блесне, отново обърквайки с незнанието си четящите??
цитирай
10. notfun - ама, прочетете го пак, драга г жа Либриян,Лека нощ и .от мен /и, не ме-кайте, моля :-)
23.05.2022 22:49
3. librarian - ПП:
21:14
Леле, детелинчо пуснал постинг (който не четох де:-):-), в който Зеленски като шут! Сега ще си помисли, че коментарът ми отгоре се базира на неговите убедена съм глупости и иди та доказвай, че и аз като "великия химик" :-):-) "наистина нямам сестра"! :-):-):-)

Лека нощ от мене! :-)


цитирай
11. анонимен - Венци,
23.05.2022 23:31
започвам да ти завиждам, бре! Утрепаха се да те канят по срещи - то мъже, то жени и все едни такива умни и многословни. Мене само една Юла ме кани, ама адаша каза, че била дебела и миришела лошо, та гледам да й избягам.
цитирай
12. анонимен - Ваксина,
23.05.2022 23:32
тоя си заработи новичока! :))
цитирай
13. vencivaleri1951 - Добре, грешката е вярна
23.05.2022 23:34
Вие предложихте среща преди време, но бях в карантина.
Ето сега Ви предлагам да докажете че съм лъжец и ако откажете , значи лъжете и клеветите Вие. Просто друг вариант няма-или аз лъжа че съм собственик и управител на Сармат, или вие лъжете и клеветите. Не бягайте по допирателната с мои лапсуси и , че не четете. Всичко сте прочела. Добре, пари ти се свидят или нямаш. Хайде ти покажи трудова книжка или заповед за назначение като ръководител в софгуерна американска дивизия, като бивш отговорен служител в Агенцията по сигурност, като преподавател в "Г С Раковски" , като...каква ли още голяма работа не беше.?
А в моята трудова книжка ще ме видиш управител и на друга/доста солидна/ фирма
И виж какво Гоче, от 92ра година съм на "сергията" и сам съм си сайбия. Когато бях на 50 като теб , прав спях. Една книга четях за няколко месеца, кино, представление , бяха забравени неща за мен...Ти си на 50 , в разцвета на силите си/кариерно имам предвид/ а висиш като непрани гащи по цял ден в мрежата и си измисляш животи и събития. Изборът си е твой. Впрочем очаквах , да се отметнеш


librarian написа:
Оливам се с пълното съзнание, че точно натам ще полетите: че пиша "чаршафи" като СТАР!
Но се Оливам, защото:
..... Пълни нещастници като Вас не трябва да имат ни най-малък шанс повече да объркват дори само мнението на хората в държавата ни!
..... Защото пълни неграмотници като Вас, които постоянно показват, че не е обида говоренето на истината, в случая с Вашето "Уливате", е по-добре да ограмотяват себе си, а не да се опитват да ограмотяват тези, които ги превъзхождат милиарди пъти!

Така, че.....
Така , че за днес запомнете урока: Грамотният човек знае и пише "Оливам", а не "Уливам"! Та затова и няма да чакам коментара Ви, а заглавието ми е достатъчно!
Уляхте се, сега остава да се Омиете! :-):-) Може и с мицеларна вода!

цитирай
14. vencivaleri1951 - Абе да ти кажа правичката-хем ми се ходи на среща, хем ме е малко страх
23.05.2022 23:45
Не знаеш какво ще дойде-тя, той, то или те-представи си се изтърсят всичките профили. Човек не знае китка ли, авокадо ли , или плато за дузина да носи.
Финна дама ли ще дойде , или нахъсан европейски шампион по самбо.
Я си припомни онази австралийска щангистка, с онези атрибути, които щяха да скъсат трикото и...Притеснително е днес на среща по интернет да ходиш, но аз съм вече на години-ще се пробвам:)

go4ito написа:
започвам да ти завиждам, бре! Утрепаха се да те канят по срещи - то мъже, то жени и все едни такива умни и многословни. Мене само една Юла ме кани, ама адаша каза, че била дебела и миришела лошо, та гледам да й избягам.

цитирай
15. librarian - 13. vencivaleri1951
23.05.2022 23:55
Сега първо по маловажното: Последно, аз "Гоче" ли съм или "Уважаема"? Защото и тук започвате на Вие и след като Ви настъпи сериозно човек, показвате раздвоението на личността си :-):-) и обръщате тона!
Та хайде да уточним първо В МОМЕНТА, за да видим кой после СЛЕД СРЕЩАТА НИ ще е смешникът: Аз "Гоче" ли съм или не?

Сега "важното". Кавичките са не за друго, а защото никой тук не го интересува нищо лично спрямо Вас и държа още веднъж да подчертая, че Вие бяхте този, който обеща да удостоверява за фирмата, а не мене да ме интересува! Мене ме интересува ЛЪЖАТА Ви!
НЯМА ПРОБЛЕМИ ЗА СРЕЩАТА, КАЗАХ ГО ОЩЕ ПРЕДИ ПРИ PETGRIG И РАЗГОВОРЪТ НИ ТАМ СИ СТОИ!
Но нека направим нещата още по-интересни, нали това искате, сам го казахте!
АЗ СЪС СЪПРУГЪТ МИ И ДЕТЕНЦЕТО МИ ЩЕ ВИ ДОЙДА НА КРАКА КЪДЕТО СТЕ ТАМ НА СЕЛО ПОДРАЗБИРАМ ОТ ДУМИТЕ ВИ! Ще си направим тази екскурзия да речем предстоящия уикенд! Вие ще ми пишете на лични къде да дойдем и:
..... Ще ми покажете коя руска телевизия гледате, защото аз и за това твърдя, че ЛЪЖЕТЕ!
..... Залогът няма да е пари, не че би ме притеснило и дори няма да казвам, че с това само показвате ценностната си система! ЗАЛОГЪТ ЩЕ Е ТОВА КОЙТО ОТ ДВАМА НИ ЛЪЖЕ, ДА СПРЕ ДА ПИШЕ ТУК!
Напълно! И като постиги, и като коментари!
..... Ако аз не съм жена със собствена идентичност или не дойда, ПРИЗНАВАМ ГО В НАРОЧЕН ПОСТИНГ И СПИРАМ ДА ПИША КАКВОТО И ДА Е ТУК!
..... Ако Вие не покажете надлежно собственост върху въпросната фирма и това, че наистина гледате руска телевизия, ВИЕ ПУСКАТЕ НАРОЧЕН ПОСТИНГ, В КОЙТО МИ СЕ ИЗВИНЯВАТЕ НАЙ-МАЛКОТО ЗА ТОВА, ЧЕ СТЕ МЕ ОПРЕДЕЛЯЛИ КАТО СТАР И СПИРАТЕ ДА ПИШЕТЕ КАКВОТО И ДА Е ТУК!
Приемате или не? ДА или НЕ и съответно действия, а не Вашите редовни дъра-бъра и опити да извъртите нещата!

ЗАЩОТО И ТОВА, ПОДЛО ДЕМЕНТНО СТАРЧЕ ТАКОВА, СТЕ СЕ ОПИТАЛ ДА ВТЪЛПИТЕ НА ЧЕТЯЩИТЕ! ЧЕ СЪМ СЕ ОТМЕТНАЛА!
НЯМА ТАКОВА НЕЩО! ГОТОВА СЪМ И ДОРИ МАКСИМАЛНО ВИ УЛЕСНЯВАМ С ТОВА АЗ ДА ВИ ДОЙДА НА КРАКА!
НО ПЪК ВДИГАМ МАКСИМАЛНО ЗАЛОГА, ЗАЩОТО МОЯТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА НЕ ЛАМТИ ЗА ПАРИ, А Й СЕ ИСКА ПОДЛЕЦ КАТО ВАС ДА НЕ ТРОЛИ ХОРАТА!
цитирай
16. vacsine - започвам да ти завиждам, бре! Ут...
24.05.2022 08:27
go4ito написа:
започвам да ти завиждам, бре! Утрепаха се да те канят по срещи - то мъже, то жени и все едни такива умни и многословни. Мене само една Юла ме кани, ама адаша каза, че била дебела и миришела лошо, та гледам да й избягам.

Ооо, Гочи, жив ли си бре?
Аз помислих, че катерицата те е спипала някъде и сега си затворен в някое мазе и тя се възползва от тебе :)
цитирай
17. vacsine - тоя си заработи новичока! :)) Те ...
24.05.2022 08:30
go4ito написа:
тоя си заработи новичока! :))

Те ония с новичока са наказани, че досега само изхабиха в-вото без успех.
цитирай
18. анонимен - Мани, мани
24.05.2022 19:53
vacsine написа:

Ооо, Гочи, жив ли си бре?
Аз помислих, че катерицата те е спипала някъде и сега си затворен в някое мазе и тя се възползва от тебе :)

закъсах го. Само ми пише ЛС-та с разни мръсотии. Иска да ми показва катерицата по скайпа. Представяш ли си?! Вика, че я била подстригала. :))
цитирай
19. анонимен - Венци,
24.05.2022 19:58
vencivaleri1951 написа:
Не знаеш какво ще дойде-тя, той, то или те-представи си се изтърсят всичките профили. Човек не знае китка ли, авокадо ли , или плато за дузина да носи.
Финна дама ли ще дойде , или нахъсан европейски шампион по самбо.
Я си припомни онази австралийска щангистка, с онези атрибути, които щяха да скъсат трикото и...Притеснително е днес на среща по интернет да ходиш, но аз съм вече на години-ще се пробвам:)

то си е за страх. И аз не ходя по срещи, ама ни адаша ме кани, ни сюрията около него.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vacsine
Категория: Бизнес
Прочетен: 485579
Постинги: 217
Коментари: 2313
Гласове: 2940
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031