Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2020 13:59 - ДА ПОДКРЕПИМ ВОТА НА НИНОВА ЗА НЕДОВЕРИЕ КЪМ КАБИНЕТА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1583 Коментари: 7 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                           ДА  ПОДКРЕПИМ  НИНОВА!

 

    Утре, 15. 07. 2020 г. генералната секретарка на БСП внася вот на недоверие към кабинета на Борисов. Мотвите на този вот са същите като тези на президента, с когото тя работи за благото на народа:

 

1.   Вече десет години кабинетът Борисов води Българя към

провал. Не бива да стигама до този провал, поради което трябва да носим лозунги:

 ДОЛЕ БОРИСОВ, ГОРЕ РАДЕВ, МАНОЛОВА, ТРИФОНОВ!

 

2.   В изпълнителната власт са проникнали мафиоти, в

резултат на което тя не работи за народа. Долу тази изпълнителна власт, искаме некрадящ кюлчета злато и пачки евра министър-председател. Всички видяхме това на снимките. Защо президентът ни, обединилел на нацията, няма кюлчета и пачки? Защото е некорумпиран, независим от външни сили, той работи единствено и само за народа. Той е президент-обидинител на нацията и защитник на престижа на институциите, в чиято работа не се намесва. Трябва да носим лозунги, на които да пише:

 ВЪН МАФИЯТА ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ!

 

3.   В прокуратурата са проникнали мафиоти, поради което

преследвани са не престъпниците, а честните бизнесмени от прокуроровите престъпници. Това много добре го знае президента ни, обеденител на нацията и го обясни на народа. Част от честните бизнесмени поради това преследване от прокуроровите мафиоти бяха принудени да напуснат страната – братя Галеви, Цветан Василев, Васил Божков. Други обаче имаха още по-тежка участ –  прокуроровите мафиоти ги вкараха в затвора. Не стана обаче, както го бе намислила прокуратурата. Цитирам един бизнесмен, който може би има прОмил грешка в работата си, А. К. Банев, но е работил единствено и само в името на народа, а в момента е в затвора. Народът скоро ще го освободи, щом Радев назначи Нинова като временен мивистър-председател.  В затвора обаче той попаднал на хора и станал човек. Защото там сега се честните хора, тикнати в завтора от прокуроровата мафия, която сега президентът ни ще разгроми. Така честните хора ще излезат от затвора, а там Народен съд ще хърли нечестните. Това вможе да стане само сле прочистване на мафията от прокуратурата, с почистването на която се е заел президента ни. Трябва да носим лозунги, на които пише това, което каза президента ни:

 ВЪН МАФИЯТА ОТ ПРОКУРАТУРАТА!

4.   Искаме и още нещо, махкване на кмета на София

Фандъкова и подмяната й с некрадящ кмет. И тя веече 10 години води София към провал. По този казус също трябва лозунг:

ИСКАМЕ НЕКРАДЯЩ КМЕТ!

    Може и да посочим предпочитано от нас лице Моята фавъоритка е Манолова заради хипер интелектуалната й потентност, достатъчна да покрие изискванията дори за министър на културата.

 

   За да мине вота на недоверие и да махнем Борисов е необходимо да сме пред парламента в сряда целия, ден, когато генсека  на столетницата ще внесе папката в деловодството. Ще я посрещнем подобаващо като скандираме:

 МУТРИ  ВЪН, ВЪН МАФИЯТА ОТ ПРОКУРАТУРАТА И ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ, ЦЯЛАТА ВлАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!

    По тези скандирания на всички трябва да стане ясно, че народът одобрява топлата връзка между нея и президента ни, обединитил на нацията, съхранител на престижа на институциите. Само тези двамата в страната са истинските борци за светло бъдеще на народа. „Тия” са мафиоти или крадци на кюлчета, повече ги нещем!

   Подкрепвайки Нинова ние ще допринесем за бъдещето на България, за провеждане на демократични реформи, за нова Конситуция, за просперитет и сволода на народа.

   Аз ще бъда първият, който ще засрещне Нинова. Путканвам обаче президента ни тази вечер да поиднесе слово по телевиция БТВ, в което да загатне за този знаков акт в политичиския ни живот, който ще се извърши утре и да каже на народа, че го подкрепнува и той.

    МУТРИ, ВЪН!

    Така казваме и ние, г/н президент. Вече искаме немутри...



image



image





Гласувай:
6



1. kossef - Изречи го по-кратко, високопланинецо...
14.07.2020 15:01
Да подкрепим мутрите, дето вряскат: Мутрите вън!...
И като запеем заедно с "българските" турци Химна, да припяваме и: Български министър председател - "български" турчин... Време е!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Доста хумор и несъвместими понятия
14.07.2020 19:58
kossef написа:
Да подкрепим мутрите, дето вряскат: Мутрите вън!...
И като запеем заедно с "българските" турци Химна, да припяваме и: Български министър председател - "български" турчин... Време е!


има в този коментар...
цитирай
3. planinitenabulgaria - Разочаровах се от себе си - май никой ми не отваря блога...
15.07.2020 19:11
Днес Нинова внася вота, няма ликуващи хора, обградили страдата, които да я подкрепват. А трябва, защото без подкрепа от вън от такива като мен, а също и като Черепа и Радев, вотът няма да мине, тя ще сткане за кашмер, а с това и кандидатурата й за генсек през септември се бастисва.
Отбелязвам обаче нещо - снимките след лостинга са от личния ми архив и никой няма право да ги копира. Стори ли някой некща такова, ще му пратя мутрите ми! Тези, които не знаят този факт ги уведомявам, че имам на разположение две Беемвета и осем мутри, освен това имам и личен хакер с разностранни възможности. Най-трудно му бе да хакне Чернопръцко, защото паролата му бе неразбиваема, но Хакю го изненада и успя да го хакне в тоалетната, но така, че вече две години след това он от шобе не ползва тоалетната.
цитирай
4. batogo - !!!:))) На Косевците явно малко трудно-смилаем им идва Вашият тънък сарказъм, приятелю!
16.07.2020 10:19
По всичко личи, че са свикнали с дебелашкия комуНизък хумор на Партията и най-вече на нейните звездни герои като Васил Божков, Галевите, Цветан Василев, скромните, невинни крадци Баневи, бившият президент-обединител агент Гоце Първанов, генералът-летец и настоящ обединител на нацията – московската кукла на конци Румен Радев, великият комедиянт Слави Трифонов, златната уста Мая Манолова и поразяващата уста К, Кинова...
Дано да ми простят тези, които съм пропуснал, защото иначе няна да мога да спя спокойно :)))
Чест и почитания за вдъхновяващият постинг, Planinitenabulgaria!
цитирай
5. planinitenabulgaria - За първи път констатирвам прропуск в коментара Ви?
16.07.2020 13:10
batogo написа:
По всичко личи, че са свикнали с дебелашкия комуНизък хумор на Партията и най-вече на нейните звездни герои като Васил Божков, Галевите, Цветан Василев, скромните, невинни крадци Баневи, бившият президент-обединител агент Гоце Първанов, генералът-летец и настоящ обединител на нацията – московската кукла на конци Румен Радев, великият комедиянт Слави Трифонов, златната уста Мая Манолова и поразяващата уста К, Кинова...
Дано да ми простят тези, които съм пропуснал, защото иначе няна да мога да спя спокойно :)))
Чест и почитания за вдъхновяващият постинг, Planinitenabulgaria!


Защо не е цитиран човеко на Кремъл, Христо Иванов? Очертава се той да заеме мястото на Бойко Борисов, а заместник да му бъде Кури или обратното. Тази министър-председателска двойка, подкрепена от министерството на Културата, начело с Манолова и от министерството на образованието, начело с Трифонов, ще доведе до желаната от тях промяна - в един период по-кратък от 800 дни България да промени курса си - от ЕС към ОНД.
Вън мафията от изпълнителната власт и прокуратурата, мутри вън!
На първата снимка съм показал една от кандидатките за министър-председател, която демонстрира превъзходството си. На втората снимка тя бива проверявана става ли за длъжността, за която кандидатства.
цитирай
6. planinitenabulgaria - Уважаемий Товарищ коссеФ,
23.07.2020 20:30
Не мога да Ви отговоря, макар да се запознах с осторожно внимание с Коментара Ви.
Причината е, че Вие се отнасяте неуважително към мен - вероятно не знете, че има форма на обръщение, наричана уважителна. Това означава че Вие не ме познавате, а аз съм изключително уникален, феноменално балансиран и с много голяма гросмайсторска сила по темата в постинга ми.
За това недопустиво неуважение към мен изисках информация за Вас от Центъра, с която се запознах и мога да изкажа моято сърадост към Вашата, а именно - Путин остава президент до 2036 г. Същата дама - Валентина Терешкова, която израдва на времето Хрущо, тогава получи от него подарък, за който народът написа съветското диско "За полет космический, Валентина Терешкова получила от Хрущчова гуй автоматический". Още няма песен за конситуционната промяна, която Валя предложи, но пък аз поръчах на поета ОК3223 да напише ода за нае, както Орлин Орлинов за СССР.
Другото Ви вълнение, за продължителността на протестите, описано от сводките на наблюдаващият Ви оперативен работник ,там не сте наясно. Протестите ще продължат 28 дни, колкото е цикълът на кравите. Напомням Ви, че в осмия ден на протеста възбудата и желанието за контакти на простниките бе най-голямо - бяха много разположени, но идва 28-я ден, когато те ще се почувстват неразположени и гимнословниките на Радев ще си турнат по един олуейс с крилца. Така музевирът на Радев ще свърши.
Препоръчах на Центара да следи писмовните Ви изяви в продължание на 28 дни, като тази продължителност не изирам случайно.
Горячими маркспитинскими приветами!
цитирай
7. kossef - А защо триеш...
28.07.2020 12:33
коментарите ми. Нямаш дупе да защитиш великонедоумията си ала плитък сарказъм, защитнико на Тиквата. Що се отнася до путкиновци, имам пост. Прочети го... Да ми приписваш симпатии към червените боклуци е червенобоклукчийски манталитет, който заедно с триенето на коментари е пищно доказателство за краварската ти ерудиция, която ползваш. 28 дни, значи! И Радев, гимнастикът коремно превъртане, и Интелектуалецът, читател на Винету, от ариегарда на червените клюци, и те черевЕните "симпатяги" и, забележи, ДС библиотекарите от задругата на "... за права и свободи" заедно с мутрите около тях проправят пътя на Каскета-прокурор към заслуженото им...
Ако изтриеш това написано - ще го публикувам в мой пост. За по-обстойното ми наблюдение от страна на Центъра, който тук споменаваш. Анадъммо?...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185309
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031