Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2020 22:31 - ВАГОНИТЕ „СЪРБИЯ” И „УНГАРИЯ” ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОТКАЧЕНИ ОТ КОМПОЗИЦИЯТА „ЕВРОПА”
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 292 Коментари: 0 Гласове:
0



  

     За поучение на ВВ1951 и пожелание да посети парада в Москва по случай Деня на победата!

 

 

ВАГОНИТЕ  „СЪРБИЯ” И „УНГАРИЯ” ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОТКАЧЕНИ ОТ КОМПОЗИЦИЯТА „ЕВРОПА” И НАБУТАНИ В ГЛУХ КОЛОВОЗ ИЛИ ВЪРНАТИ ПРИ ЗАКАЗЧИКА ИМ...

 

   За напрежението на Балканите, за неразбирателството и споровете между държавите тук е виновна ЕДИНСТВЕНО /!!!/ Сърбия, орудием действия Путина в този регион. Аз съм писал за сръбската мафия в няколко мои пистинги, обяснявайки спецификата й. Тя е доста различна от нашата, ползвала много от богатия съветски опит. За влиянето и мощта на сръбската мафия, за чадъра над нея получихме информация дори от главния ни прокурор. Той обяви по телевизията, че отказът да бъде върнат в България Цветан Василев, бивш офицер от ДС и съден за гдето открадна парите на банката си с цел да дестабилизара страната, идва от Русия. Пояснявам, говорим Россия, понимаем Путина.  Това е едната страна на въпроса с нерешимия за сега съзебен казус „Цветан Василев”. Другата е защо нашите изпълнителни власти при среща със сръбските изпълнителни власти нито веднаж не заговориха по този проблем, скрит от сърбите зад паравана на съдебен казус. Такъв „казус” на времето ни спретна Кадафито, който взе 400 млн. долара рекет от държавата ни и тогава освободи медицинските ни заложници. Същата простащина отново, не е ли малко късно за такива изяви?

    И още един проблем имаме със Сърбия, за който не се говори – след разпада на Тройното кралство, Сърбия незаконно окупира придадените към него наказателно заради участието ни в ПСВ на страната на лошите във войната наши територии с българско население, сега наречени Западни покрайнини. Нито веднаж наш държавник не е обсъждал този проблем със сръбските държавници. Не се поставя и като условие за съгласието ни Сърбия да стане член на ЕС, няма да се постави вето и заради Цветан Василев. Сещам се за думите на царо: Трябва да има нещо! Предварително казвам, че до присъединяване на Сърбия към ЕС никога няма да се стигне, мястото им докато начело са с това комунистическо -  придатъчно към Путин - ръководство не е там.

   Още необясними за мене факти има. Сърбия получава подаръци от стратегическия си съюзник  враг на НАТО, Русия допотопна и бракувана военна техника, която достига до тях по нашето небе. Защо им се дава  разрешение? Русия има военна база в Ниш. Слушал съм българи от Западните покрайнини, работели на тази база като изкопчии. Били достигнали 80-я метър дълбочина. Какво има в тези 80 метрови изкопи? Чувал съм и друго, че в тази база руски специалисти са подготвятли джихадисти, които бяха ползвани в Юговойната, а сега са топъл резерв за диверсии в Босна ако се наложи. Чувал съм доста отдавна и за втора военна база между Белград и границата с Хърватия, която се строяла.  Не е само това. Русия щяла да прави военна база / ракетна площадка?/ в Сръбска Босна, а Сърбия щяла да купува ракети С 400 от Русия /!?!?!?!?/

   В момента Сърбия води преговори с ЕС за присъединяване към ЕС, но тези преговори са за заблуда на ЕС, за да получават помощи от него предимно за инфраструктура, но и по програми. Сърбия обаче никога няма да влезе в НАТО, защото Путин няма да им разреши, а без да е в НАТО тя няма как да стане член ЕС. Да не влезе Сърбия в ЕС има и резервен сценарий без участието на Путин – референдум, на който ще гласуват опростачените, бившите от СЮК и УДБА, бетонните глави, промитите мозъци, шовинистите, националистите, манипулируемите. Техният брой надвишава този на интелигентните сърби, за съжаление твърде малко след толкоз години комунизъм в Сърбия, които мислят за бъдещето на страната си и а не казват както простаците:

   - Яз само ямо и пиемо!

   Напомням за напрежението в Санджак, където живеят сръбските помаци и за още нещо – Сърбия и Турция започват да осъществяват приятелски икономически и политически сношения, защото Путин и Ердоган се съешиха в някаква степен – Ердоган купи от Путин ракети С 400. Резултатът: Курсът на турската лира падна 4 пъти, което означава поне три пъти по-ниско жизненото ниво за турците.

   Сърбия е виновна и за отношенията ни с Македония. Техните орудиями действия в Македония са просръбските комунисти. Те не разрешават дори да се променят имената на улици, свързани с личности на комунистическия режим в Сърбия. Нашата партия ВМОРО според мен е набъркана в тези маневри, получавайки закази от Москва що да сторва. ВМОРО и контрапичовете /педерасите/ от БАН разсмърдяха с „нАучния” си доклад отношенията ни с Македония. Македонците в случая не са виновни, а разработчиците на този сценарий от Кремъл и оръдията им на Балканите, между които считам, че важна роля играе и Каракачанът. Веднаж националист, веднаж патриот, ако се наложи - плодник или пък коронка, с всичко ще се справи.  Включително и със задача като тази на развечика Иванов, когото внедрили като балерина в балетния състав на шахихиншаха на Иран.

   Типът сръбска измама, зачената твърде отдалече, от времето на Тито и приятелите му Гамал Абдел Насър, който след войната с Израел получи името Гамал Ебал Насън, както и още един недоправен от онова време, Бен Бела, продължава да върви и днес. На подмятаните от Вучич пениси се ловна не друг, а самият Еманюел Макрон. ХодИ той в Белград, целивАа се, прегръщАа се с Вучич. Обичта си към Сърбия Макрон изрази и орално по време на речта си – носел в сърцето си Сърбия, сръбския народа. Може да е слушал и сръбска чалка с певача Миле Китич и певачката Небойша Курович и затова да ги е залюбил. Глупакът като да не знае, че Сърбия е оръдието на Путин тук, чрез което той трови политическата атмосфера не само но Балканите, но и в цяла Европа, а има и планове за руски бази в Сръбска Босна, част от изкуствената държава Босна и Херцеговина.  Като производна на тази обич Вучич вероятно е получил кредит от Макрон. Ако аз имах жена, по-възрастна от мен с четвърт век, сигурно щях да съм по-умен, но с Макрон това не се е получило. Той няма акъл да прецени, че и Вучич и Бърнабич са недоправени, Вучич е високоестрогенник, а Бърнабич - високотестостеронничка, която дори си има жена, д/р Милица. Те си родиха момче, на което щастливите родители дадоха руско име.

   Решението на този проблем със Сърбия,  изнесената база на Путин на Балканите, е само едно – капсулиране на тази държава от всичките й съседи, като напомням, че тя със всички съседи има проблеми, защото е отщипала техни територии. Само това ще вразуми сръбските маркспропутинци, които работят за Путин и против сръбския народ, с когото сме един етнос – поне половината от сърбите са посръбчени българи. Капсулирането на Сърбия ще бъде  втори техен рекорд, достоен за книгата на Гинес. Първият бе, че сърбите ограбиха държавата си, цитира се времето на Тито, с което те се гордеят. Вторият рекорд за Книгата на Гинес ще бъде не държавата им да се капсулира сама, а всичките й съседи да я капсулират. И това капсулиране трябва да остане докато Сърбия не върне всичките чужди територии, които е окупирала и не премахне всички военни бази на Русия от нея с ракети срещу ЕС, което значи и слещу нас. Вместо да търси път към Европа, Сърбия насочва срещу нея ракети, а Макрон ги целива, прегръща....

   Постингът ми ще има продължение за уважавания от сръбските и бесепекомунистите Виктор Орбан. Той прави същото като Вучич, но из внутри на ЕС, защото е много по-перфиден от откровените сръбски маркспутинци. При последното си посещение в Белград, изпратен от Путин, Орбан заяви в речта си:

-       Не вие имате нужда от ЕС, ЕС има нужда от вас!    

Така предупреди Орбан Вучич и Бърнабич, и двамата хора

на маркспутинеца Воислав Шешел за осторожно внимание в контактите с ЕС до посещението на Путин в Белград през септември т. г. До тогава сърбите ще имат време да се готвят за посещението му. Добра подтготовка трябва, защото като ги уважи, мандатът му за президент на Русия вече ще е до 2036 г.

   Дано глупакът Макрон отвори този мой постинг. От тия проблеми и уйдурми на Балканите, той хабер от понятие си няма и действията му не правят смисъл. С намесата на такива като него на Балканите вероятността възелът от проблеми тук, за когото вина носят „великите сили” да се разплете е по-малко възможно.а, отколкото съпругата му да го дари с добре износен, качествен приплод...

  

 





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183558
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031